Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φορέματα για το σχήμα "Λεπτή Στήλη"

Φορέματα για σχήμα Λεπτή στήλη

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά του σχήματος
 2. Αστέρια με αυτόν τον τύπο αριθμού
 3. Κατάλληλα στυλ
 4. Συμβουλές για την επιλογή

Η εύθραυστη και λεπτή γυναικεία μορφή ονομάζεται "λεπτή στήλη". Φαίνεται ότι για τέτοιες εξελιγμένες και χαριτωμένες ομορφιές, η επιλογή του σωστού ενδύματος δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις στην επιλογή των ρούχων που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τα κορίτσια με αυτό το είδος σωματικής διάπλασης.

Χαρακτηριστικά του σχήματος

Η φιγούρα του κοριτσιού αναφέρεται ως "λεπτή στήλη" αν έχει:

 • Στενοί ώμοι και ισχία, περίπου το ίδιο πλάτος.
 • Μικρό στήθος.
 • Δεν εκφράζεται μέση.
 • Επίπεδες γλουτοί.
 • Λεπτά πόδια.

Το υπερβολικό βάρος κατατίθεται με δεδομένη δομή στην περιοχή του σώματος - στο στήθος, στην κοιλιά και επίσης στην πλάτη. Τα πόδια και τα όπλα τείνουν να παραμένουν αδύνατα.

Αστέρια με αυτόν τον τύπο αριθμού

Ο αριθμός, που ονομάζεται λεπτή στήλη, σημειώνεται στα εξής:

 • Keira Knightley;
 • Nicole Kidman;
 • Gisele Bundchen.

Κατάλληλα στυλ

Τα κορίτσια των οποίων η μορφή χαρακτηρίζεται ως «λεπτή στήλη» συνιστάται να φορούν φορέματα, μια περικοπή των οποίων θα προσθέσει οπτικά όγκο και στήθος, και τους γοφούς, καθώς και να τονίσει τη μέση. Αυτό θα βοηθήσει στην οπτική εμφάνιση της σιλουέτας σαν κλεψύδρα.

Αυτό θα βοηθήσει αυτά τα στυλ:

 1. Φόρεμα "πριγκίπισσα". Η καλύτερη επιλογή θα είναι τα μοντέλα με μήκος ελαφρώς χαμηλότερο από τα γόνατα, με ένα ρηχό οβάλ λαιμόκοψη.
 2. Ευθεία φόρεμα στο πάτωμα. Στα εύθραυστα κορίτσια φαίνονται τα καλύτερα ρούχα από τα υφάσματα του αέρα, τα οποία έχουν υψηλή μέση και έχουν μανίκια, φτερά.
 3. Φόρεμα πουκάμισο Το μήκος αυτού του φόρεμα μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά πολύ σύντομα φορέματα δεν συνιστάται να επιλέξουν.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Το πάνω μέρος του ενδύματος που είναι κατάλληλο για εύθραυστα κορίτσια μπορεί να εκπροσωπείται από ένα λαιμόκοκκο, ένα τετράγωνο λαιμόκομμα ή ένα μακρύ λαιμόκοψη τύπου V. Μια τριγωνική διακοπή θα είναι μια κακή επιλογή, όπως και η αμερικανική βραχίονα.
 • Κοιτάζοντας έξω τα φορέματα με τα μανίκια, τα κορίτσια- "στήλες" μπορούν να παραμείνουν σε μοντέλα με "ρουφηξιά", "φακούς" και άλλα ογκώδη μανίκια. Σε παρόμοια μορφή, διάφορες διακοσμητικές λεπτομέρειες στο στήθος και στους μηρούς φαίνονται επίσης καλές, για παράδειγμα, τόξα, ψεύτικα λουλούδια, κουρτίνες, τσέπες και άλλα.
 • Επιλέγοντας ένα φόρεμα για τη "στήλη", είναι προτιμότερο να επιλέξετε βαμβακερό, μεταξωτό, λινό, σατέν ή μαλλί υφάσματα.
 • Για να υπογραμμιστεί η συμμετρία του σχήματος, συνιστώνται φορέματα με ένα μικρό floral print, μικρά μπιζέλια, διαγώνιες γραμμές, κλουβί και μια λεπτή κάθετη λωρίδα.
 • Μην αγοράζετε μοντέλα με υπερβολικά κοντές και φουσκωτές φούστες, τα οποία θα τονιστούν τα πόδια λεπτότητας. Με το σχήμα "λεπτή στήλη" το κορίτσι δεν θα χωρέσει ένα φόρεμα από βαρύ ύφασμα, καθώς και ένα φόρεμα με ένα ογκώδες floral μοτίβο. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγετε πολύ σφιχτό εξοπλισμό.
Σχόλια
 1. Λιουμμίλα
  25.02.2016

  Μας άρεσε το σετ με ένα μαύρο φόρεμα με κεντήματα!

 2. Ρίτα
  23.02.2016

  Αυτή είναι ακριβώς η αγόρι μου. Ή ακόμα και ένας έφηβος ... Ευχαριστώ για τις συστάσεις! Θα προσπαθήσω.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση