Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Μόδα φορέματα το 2019 (98 φωτογραφίες) - νέα στοιχεία και τάσεις

Μόδα φορέματα το 2019 (98 φωτογραφίες) - νέα στοιχεία και τάσεις

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Στυλ
 2. Τρέχουσες τάσεις και καινοτομίες
 3. Περίοδος άνοιξη-καλοκαίρι
 4. Εποχή "φθινόπωρο-χειμώνα"
 5. Συμβουλές για την επιλογή

Η επιλογή ενός φόρεμα είναι ένα κρίσιμο έργο που μια γυναίκα θα εκπληρώσει με ευκολία, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες όχι μόνο εξωτερικές της ιδιότητες, αλλά και εσωτερικές. Και αν μια γυναίκα ακολουθεί τη μόδα και καταλαβαίνει τις διαθέσεις της, τότε η εικόνα θα είναι τέλεια. Ας μιλήσουμε για τα μοντέρνα φορέματα της τρέχουσας σεζόν.

Στυλ

Μια ποικιλία στυλ των φορεμάτων με συνέπεια από τη σεζόν στην εποχή. Η βάση για πολλές ιδέες ήταν οι τάσεις του παρελθόντος έτους. Η ρομαντισμό και η θηλυκότητα είναι επίσης δημοφιλή τώρα, δείχνοντάς τα σε ανοιχτούς ώμους, ντεκολτέ και με έμφαση στους γοφούς. Το στυλ ρετρό στη σύγχρονη ερμηνεία, καθώς και ο μάλλον υπερβολικός συνδυασμός "φόρεμα & παντελόνι" δεν έχουν χάσει τη συνάφεια τους.

Μιλώντας για τα πιο δημοφιλή στυλ φορέματα, μπορείτε να επισημάνετε τα εξής:

 • τραπέζι φόρεμα?
 • φόρεμα μπάντα;
 • φόρεμα φόρεμα?
 • θησαυρός φόρεμα?
 • κάλυψη φόρεμα?
 • φόρεμα jumper

Ωστόσο, οποιοδήποτε από τα παραπάνω στυλ μπορεί να έχει αμέτρητες παραλλαγές, λόγω των κύριων χαρακτηριστικών που επικρατούν αυτή τη σεζόν, όπως:

 • απλή περικοπή ·
 • χωρίς μανίκια και γυμνούς ώμους.
 • ρηχή σχήματος V ή στρογγυλό ντεκολτέ.
 • midi και maxi φούστες των διαφόρων στυλ: από ευθείες, τοποθετημένες ή φουσκωμένες στο κάτω μέρος?
 • πτυχώσεις, συρραφή και στρωματοποίηση.

Αυτή τη σεζόν προσφέρει το όμορφο μισό της ανθρωπότητας τόσο σταθερά κλασικά όσο και φρέσκα ιδέες για ντουλάπα κυρίες, υπαγορευμένες από τις αυξανόμενες τάσεις.

Τρέχουσες τάσεις και καινοτομίες

Μια λεπτομερής γνωριμία με τις συλλογές των φορεμάτων μας επιτρέπει να παρατηρούμε μια τάση προς μέτρηση και λογική λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα τα ενδύματα δεν φαίνονται φρέσκα και μονότονα. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού υφών διαφορετικής πυκνότητας και χρωμάτων, καθώς και του μήκους και του σχήματος των στρωμάτων των χρησιμοποιούμενων υλικών.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτό το ντεκόρ εποχής: μανίκια, μανίκια και τόξα, καθώς και διάφορα αξεσουάρ. Έντονα και ασυνήθιστα φορέματα με κομμάτια και εγκοπές ποικίλου βαθμού ανοίγματος, που βρίσκονται σε ορισμένα μέρη των προϊόντων.

Αυτή τη σεζόν στην κορυφή του μήκους midi, που σημαίνει ότι το φόρεμα θα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε πανέμορφου ατόμου, ανεξάρτητα από την ηλικία, τα χαρακτηριστικά του σώματος και την κατοχή.

Τέτοιες τάσεις θα διακριθούν από τη μόδα για φορέματα φέτος. Ήρθε η ώρα να μάθετε ποια εξαρτήματα προτιμούν τις εποχές άνοιξη-καλοκαίρι και φθινόπωρο-χειμώνα.

Περίοδος άνοιξη-καλοκαίρι

Η εποχή άνοιξη-καλοκαίρι είναι πάντα ένας θρίαμβος της φαντασίας, της αφύπνισης και της ενέργειας. Και η βιομηχανία της μόδας, όπως και καμία άλλη, δεν αντικατοπτρίζει τη διάθεση αυτής της εποχής του χρόνου, αλλάζοντας τη γυναικεία μόδα σε μια πραγματική υπερβολή.

Μιλώντας για τα κυρίαρχα στυλ των φορεμάτων ζεστής εποχής, μπορούν να τονιστούν τα εξής:

 • φόρεμα μπάντα;
 • φόρεμα κούκλα?
 • φόρεμα-καπνός?
 • με μια πλήρη φούστα, με το στυλ του έτους ή με τρένα?
 • με ασύμμετρη ιππασία.
 • φορέματα μιας απλής περικοπής.
 • φόρεμα σε στυλ πιτζάμα?
 • μακρά φορέματα.

Αυτή η εποχή αντιπροσωπεύει όχι μόνο την απλότητα της κοπής και ελάχιστα στοιχεία, αλλά και έναν ικανό συνδυασμό διαφόρων τάσεων. Για το λόγο αυτό, κάθε κυρία θα βρει εύκολα το τέλειο φόρεμά της.

Χρώματα

Το χρωματικό σχήμα της ζεστής εποχής γεμίζει με φυσικές αποχρώσεις πράσινου, ώριμων φρούτων και σπρέι θαλάσσης. Μεταξύ των αγαπημένων σχεδίων ήταν επίσης: λευκό, ροζ και λαμπερό πράσινο. Και ο συνδυασμός μπλε, λευκού και κόκκινου χρώματος από το χρόνο σε έτος παραμένει ένα win-win μοντέρνο συνδυασμό.

Μεταξύ των παστέλ αποχρώσεις στην τάση του μπλε και ροζ, τόσο σε συνδυασμό και χωριστά.Το μπλε, το έντονο κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο, ο χαλκός με τούβλα και το κρασί ή το μωβ με ένα μείγμα ροζ είναι επίσης επίκαιροι. Συχνά, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν την τεχνική αποικοδόμησης και μπλοκ χρώματος για τις δημιουργίες τους.

Εκτυπώνει

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα φυτικά μοτίβα είναι πάντα σχετικά. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, πρόκειται κυρίως για εκτυπώσεις όγκου με τη μορφή λουλουδιών ή πέταλα. Αλλά υπάρχουν και μικροσκοπικά στολίδια. Τα ναυτιλιακά θέματα έχουν κερδίσει εδώ και καιρό "μια θέση κάτω από τον ήλιο" σε συλλογές για καυτές εποχές, επομένως, παραμένει σχετική κάθε χρόνο.

Οι επιγραφές, ένα κελί, μια μεγάλη λωρίδα ή διάφορα γεωμετρικά σχήματα με τάση αφαίρεσης βρίσκονται επίσης στις συλλογές των φορεμάτων της ανοιξιάτικης-καλοκαιρινής περιόδου.

Διακόσμηση

Το θέμα της διακόσμησης κατά την άνοιξη-καλοκαιρινή περίοδο ανοίγει πολύ ευρέως. Μαζί με τα ήδη αναφερθέντα τρισδιάστατα τόξα, χρησιμοποιούνται επίσης ευρεία γούρια και μανίκια που χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά για φορέματα, κρόσσια, φτερά, πτυχώσεις και κουρτίνες. Και απλά, από την άποψη της κοπής, τα μοντέλα μεταμορφώνουν μαγικά χειροποίητα κεντήματα, ογκομετρικές εφαρμογές, πέτρες, πολύχρωμα χάντρες, μεταλλικά εξαρτήματα και ακόμη φτερά στρουθοκαμήλου.

Υλικό

Έμεινα ευχάριστα έκπληκτος από αυτή την εποχή με την ποικιλία των υφασμάτων, των υφασμάτων και των απίστευτων συνδυασμών τους. Θαυμάστε τα μοντέλα μεταξιού με την ευκολία και τη θηλυκότητά τους. Φορέματα με φούστες πολλαπλών στρωμάτων δημιουργούνται από συνδυασμό νάιλον, τούλι, οργανα ή σιφόν.

Fatin, πέπλο και στεφάνι στο σύνολο με πυκνό υλικό αντιπαραβολής φαίνονται θεαματικά και ασυνήθιστα. Το δαντελωτό ύφασμα κατέχει σήμερα ένα ξεχωριστό μέρος στα εργαστήρια σχεδιασμού. Η ικανότητά της να κοσμεί το φόρεμα των γυναικών εκτιμάται πολύ. Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές χτύπησαν τη δαντέλα, καθιστώντας την πιο πυκνή και κλειστή.

Τα τζιν και τα βαμβακερά υφάσματα χρησιμοποιούνται ευρέως για περιστασιακά σχήματα φόρεμα φέτος. Η φρεσκάδα και η πρωτοτυπία φέτος έφεραν μοντέλα φορέματα από πλέγματα ή διάτρητα υφάσματα.

Εποχή "φθινόπωρο-χειμώνα"

Μόδα κατά την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα είναι πάντα πιο συγκρατημένη και σοβαρή. Το φόρεμα παραμένει μια σημαντική συνιστώσα των συλλογών σχεδιαστών και είναι παρούσα στην ντουλάπα των περισσότερων γυναικών. Αλλά γίνεται πιο κλειστό, άνετο και έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να διακοσμήσει τον ιδιοκτήτη του, αλλά επίσης, αν είναι απαραίτητο, για να τον προστατεύσει από τις κακοήθειες του καιρού.

Στην κρύα εποχή, τα ακόλουθα φορέματα είναι σχετικά:

 • θησαυρός φόρεμα?
 • φόρεμα πουλόβερ?
 • A-line φόρεμα?
 • φόρεμα στο στυλ του "Νέο τόξο"?
 • φόρεμα με βασκική?
 • φόρεμα με ασυμμετρία.

Φορέματα μεσαίου και μέγιστου μήκους με αυτοπεποίθηση βγήκαν από την εποχή του φθινοπώρου-χειμώνα. Πολλά μοντέλα δίνουν έμφαση στα μανίκια, χάρη στην περίεργη τομή τους: αφράτα ή φουσκωτά, ίσια ή μανίκια-φανάρια. Οι σύντροφοι μερικών μοντέλων είναι καπελάκια και βρόχοι. Ανοιχτοί ώμοι και πλάτη, περικοπές σε φούστες και κουρτίνες είναι ακόμα σε λειτουργία.

Χρώματα

Η παλέτα χρωμάτων της κρύου εποχής περιλαμβάνει κλασικά μαύρα, λευκά και κόκκινα χρώματα, παχύ κρασί κόκκινο, μπλε και μπλε με μια πινελιά πράσινου. Η τεχνική της μετάβασης των πλούσιων χρωμάτων σε έντονους ευγενείς τόνους είναι ευρέως διαδεδομένη.

Εκτυπώνει

Οι εκτυπώσεις με τη μορφή επιγραφών, εθνικών στοιχείων και τρισδιάστατων γραφικών κοσμούν τα φορέματα για πιο καθολικούς σκοπούς. Τα βραδινά μοντέλα είναι ζωγραφισμένα ζωγραφισμένα με φυτικά μοτίβα, όπως σε διαφανές ύφασμα.

Διακόσμηση

Τα φορέματα για ειδικές περιπτώσεις είναι διακοσμημένα με ήδη γνωστά περιθώρια, φτερά, χρυσοκέντημα ή διακοσμημένα με χνουδωτή γούνα. Η καθημερινή στολή μπορεί να συνοδεύεται από το άσπρο περιλαίμιο. Η τεχνική Patchwork βοηθά να μετατρέψει ένα φόρεμα απλού ύφους σε ένα απίστευτα κομψό πράγμα. Παραδοσιακά χνουδωτά και φουσκωτά, πιέτες και κουρτίνες επίσης δεν παραμένουν στην άκρη.

Υλικά

Μοντέλα από την καθημερινή μόδα αυτής της σεζόν είναι κατασκευασμένα από χοντρά πλεκτά και βισκόζη. Φορέματα από σουέτ, μαλλί, κασμίρ, φυσικό βελούδο και τίνι - μια εξαιρετική επιλογή για δροσερό χρόνο του χρόνου. Το πραγματικό δέρμα, ως κύριο ή πρόσθετο υλικό, θα προικίσει το φόρεμα με έναν δύσκολο αλλά πολύ ελκυστικό χαρακτήρα.

Φορέματα από πολυτελή υλικά δημιουργούνται για βραδινές εμφανίσεις, η επιφάνεια των οποίων μιμείται πολύτιμα μέταλλα ή έχει μια λαμπερή επίδραση. Δαντέλες, μπροκάρ, μετάξι και σατέν, όπως και πριν, αγαπούνται τόσο από τους δημιουργούς φορέματα όσο και από εκείνους που φορούν αυτά τα φορέματα.

Συμβουλές για την επιλογή

Όποια και αν είναι τα αριστουργήματα που δημιουργεί, κάθε γυναίκα πρέπει να θυμάται ότι κάθε μοντέρνο πράγμα πρέπει να δίνει έμφαση, να μην διασχίζει την ατομικότητά της. Η άνευ όρων προσκόλληση στη μόδα μπορεί να στερήσει από ένα άτομο το δικαίωμα να επιλέξει και να σας κάνει να ξεχάσετε τις προτιμήσεις σας στα ρούχα.

Αυτό δεν θα συμβεί αν ακολουθήσετε ορισμένους ειδικούς κανόνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα γυναικεία φορέματα. Η στολή ταιριάζει τέλεια αν μια γυναίκα τον επιλέξει, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο της μορφής και τα χαρακτηριστικά του σώματος. Το φόρεμα δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την ηλικία, την ιδιοσυγκρασία και το γενικό στυλ της γυναίκας.

Τα casual φορέματα επιλέγονται ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Ο τόπος, ο λόγος και ο τρόπος που η γυναίκα σκοπεύει να περάσει χρόνο στο φόρεμά της, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή της. Εκτός από τον θαυμασμό των άλλων, η προσωπική άνεση είναι επίσης σημαντική. Αν μια γυναίκα με φόρεμα αισθάνεται περιορισμένη και αβέβαιη, δεν θα ξεφύγει από τα μάτια των άλλων. Ως αποτέλεσμα αυτής της σωματικής δυσφορίας, μια γυναίκα σίγουρα θα αισθάνεται άβολα.

Σήμερα, ο κόσμος της μόδας είναι απείρως διαφορετικός, έτσι κάθε κυρία θα βρει μια λύση όταν επιλέγει το φόρεμά της. Το κύριο πράγμα είναι να θυμόμαστε ότι σε αυτό θα πρέπει να είναι κυρίως όμορφη, όχι μοντέρνα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση