Βραδινά φορέματα

Μαύρο βραδινό φόρεμα

Μαύρο βραδινό φόρεμα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Περιεχόμενο
 1. Μοντέλα μόδας
 2. Αραίωση μαύρου χρώματος
 3. Υφάσματα
 4. Μακιγιάζ

Αιώνιο χτύπημα πασαρέλα είναι μαύρα φορέματα. Και στις τελευταίες εκπομπές, οι σχεδιαστές βασίστηκαν στην αναβίωση τους. Παρουσιάζουν φρέσκες και τολμηρές ιδέες για ένα τόσο ευπροσάρμοστο και κομψό χρώμα. Πολλοί ανακαλούν αμέσως την Coco Chanel με το "μικρό μαύρο φόρεμα" της.

Μοντέλα μόδας

Τα μαύρα φορέματα στο πάτωμα φάνηκαν να μας οδηγούν πίσω στο παρελθόν, όταν ευγενικοί κύριοι ευγενικά χαίρεσαν τις κυρίες, τους παρουσίαζαν με χαρίσματα, λουλούδια και δώρα. Το δίκαιο δέρμα τους φαινόταν υπέροχο ενάντια σε ένα σκοτεινό φόρεμα Και αυτό προστίθεται στην εικόνα του μυστηρίου και του μυστηρίου.

Ακόμα και τώρα, μόνο μια γυναίκα αποφασίζει πόσο μακριά θα πάει όσον αφορά την εμφάνιση της γοητείες της:

 • Το αμάνικο φόρεμα είναι η επιλογή εκείνων που θέλουν να δείξουν όμορφες λαβές, απαλές κρεμάστρες.
 • Μια υψηλή κοπή είναι κατάλληλη για όσους έχουν μακρά και λεπτή πόδια.
 • Η βαθιά διάσπαση θα δείξει ένα ορεκτικό στήθος.
 • Οι διακοσμημένοι ιμάντες ή ένας ιμάντας ώμου θα δείξουν πόσο όμορφο και καλά περιποιημένο πίσω?
 • Οι εγκοπές στη ζώνη της μέσης θα εκθέσουν το σώμα, αλλά δεν θα ξεπεράσουν τα όρια του τι επιτρέπεται.

Μακριά

Αν χρειάζεστε ένα εκλεπτυσμένο, κομψό βραδινό φόρεμα, τότε αυτό είναι ένα εξαιρετικά μαύρο μακρύ φόρεμα. Με τη βοήθειά του θα τονίσουμε την κομψότητα της φιγούρας σας, θα προσθέσετε λεπτότητα όπου απαιτείται, θα κρύψετε εκείνα τα μέρη του σώματος που δεν θέλετε να δείξετε.

Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο σατέν γυαλιστερό ύφασμα, το οποίο δείχνει όλη του την ευγένεια και το υψηλό κόστος σε μαύρο χρώμα. Το πιο σημαντικό, δεν δημιουργούν την επίδραση του επιπλέον όγκου.

Οι κύριοι άξονες τοποθετούνται στη θηλυκότητα και την πολυπλοκότητα, επειδή οι σιλουέτες είναι κυρίως σύντομες, αλλά όχι χωρίς υπαινιγμό σεξουαλικότητας. Η προκλητική διάσπαση έχει γίνει μια τάση ανάμεσα στους σχεδιαστές και η βασκική θα δώσει μόνο την πρωτοτυπία στην εικόνα. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τόνο του δέρματος, αφού το μαύρο χρώμα θα ταιριάζει σε κάθε τύπο.

Η φούστα φαίνεται ιδιαίτερα κομψή, αν είναι διακοσμημένη με το χρώμα του χρυσού με πούλιες, χαλαρά στρας ή χάντρες, κεντήματα, κουρτίνες ή φουσκωμένη φλόγα. Εάν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες του σχήματος, θα φανείτε κομψό σε ένα σφιχτό μοντέλο με ντεκολτέ σε όλο το μηρό.

Κάνετε την ίδια εντύπωση στους άλλους, αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση, θα βοηθήσει την επίδραση της στρωματοποίησης φόρεμα. Εδώ, το σιφόν δείχνει όλη τη γοητεία του.

Μικρό και μεσαίο μήκος

Η μοντέρνα μόδα είναι απίστευτα διαφορετική, σε σχέση με την οποία δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου υποχρεωτικά είδη ένδυσης για κάθε κορίτσι. Αλλά οι εξαιρέσεις εξακολουθούν να παραμένουν.

Και πάνω απ 'όλα, αυτό είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Ήρθε με τον παγκοσμίου φήμης Coco Chanel. Είναι η ιδέα της που είναι η βάση για τη δημιουργία των πιο απίστευτων σύγχρονων βραχυπρόθεσμων φορεμάτων.

Το βασικό χαρακτηριστικό του φορέματος της θήκης θα πρέπει να είναι ημιτελής σιλουέτα, κλειστό ντεκολτέ, εστίαση στη μέση. Το μήκος είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το πέλμα. Όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί, και αυτό το εξάρτημα αποτελεί άμεση απόδειξη αυτού.

Το μικρό βραδινό φόρεμα σε μαύρο παρουσιάζεται σε άλλα στυλ. Για παράδειγμα, η σιλουέτα σχήματος Α είναι ένα μήκος από το γόνατο και πάνω, οι ογκώδεις φουσκωτές φούστες, οι μεγάλες αλλά επίπεδες τσέπες, καθώς και οι ραβδώσεις, τα ριγκ, οι διάφορες πτυχώσεις και οι πτυχώσεις. Εν ολίγοις, τα συντομευμένα μοντέλα απολαμβάνουν τέλεια μια ποικιλία μέσων για την έκφραση του στυλ.

Μην ξεχάσετε τη διακόσμηση, τις διακοσμήσεις και τα αξεσουάρ.Δεν πρέπει να είναι πολλά και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προσελκύσουν όλη την προσοχή στον εαυτό τους. Το κύριο στοιχείο είναι πάντα το φόρεμα.

Φορέματα με ασυμμετρία

Η πλευρική φούστα δεν παύει να είναι στην μόδα. Και δεν έχει σημασία - είναι το μήκος του διαχωρισμού ή η φούστα κόβεται στη μία πλευρά. Επίσης δημοφιλή είναι τα μοντέλα σε έναν ώμο και με ασυμμετρία στο λαιμό.

Δέσμευση

Όπως δείχνει η πρακτική, είναι ένα μαύρο φόρεμα μανδύα σε συνδυασμό με δαντελωτό ύφασμα είναι η πιο ιδανική επιλογή για μια εμφάνιση βράδυ. Ποτέ δεν θα χάσετε αν το επιλέξετε.

Η εικόνα είναι απίστευτα θηλυκή, κομψή, και η κοπή δίνει την εικόνα επιπλέον λεπτότητα.

Πολύ συχνά κάτω από τη μαύρη δαντέλα χρησιμοποιούν ένα αντιπαραβαλλόμενο ή δέρμα υπόστρωμα. Και οι δύο επιλογές υπογραμμίζουν θετικά την ομορφιά του σχεδίου.

Συνδυάζοντας μια σφιχτή δαντελωτή στολή είναι καλύτερη με τα τακούνια και το συμπλέκτη και τα καλύτερα μέρη για τη "χρήση" της θα είναι πολιτιστικές βραδιές, εκδρομές σε θέατρα, όπερα, ένα εστιατόριο υψηλής ποιότητας.

Επιλέξτε το τέλειο στυλ για τον εαυτό σας με βάση το σχήμα. Μια δαντελωτή πλάτη χωρίς επένδυση και, φυσικά, η ψευδαίσθηση μιας βαθιάς διάσπασης θα προσθέσει στην εικόνα.

Μην φοβάστε να ξαναγεμίζετε την ντουλάπα σας με ένα μακρύ φόρεμα ή το γόνατο, συμπληρωμένο με δαντέλα, καθώς θα παραμείνει στην κορυφή της μόδας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, εντελώς ένα φόρεμα από λεπτές δαντέλες είναι αρκετά ειλικρινής, επειδή δεν αποφασίζουν όλοι για αυτό. Μια εναλλακτική λύση μπορεί να χρησιμεύσει ως μοντέλο με ένθετα δαντέλες με τη μορφή μανικιών, μπούστο. Και μπορούν αμφότερα να επαναλάβουν το μαύρο χρώμα του ίδιου του φόρεματος και να παίξουν στην αντίθεση με τα λευκά χρώματα.

Η λευκή δαντέλα σε ένα μαύρο καμβά οραματίζει ορατά την εικόνα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Παρόλο που αξίζει να προσθέσετε μερικά ελκυστικά αξεσουάρ και είστε έτοιμοι για ένα εορταστικό δείπνο.

Πίσω ανοιχτή

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η ανοικτή πλάτη δίνει μπαχαρικό κατά μήκος. Το βάθος της διατομής εξαρτάται μόνο από τη σεμνότητα σας και το σχήμα - από τη φαντασία του σχεδιαστή. Θεωρείται ότι είναι μοντέρνα λεπίδες ανοίγματος βάθους ή που πέφτουν κάτω από τη γραμμή μέσης.

Οι άκρες του λαιμού μπορούν να διακοσμηθούν με δαντέλα, όπως και η ίδια η πλάτη. Στη συνέχεια δημιουργείται το αποτέλεσμα τατουάζ, το οποίο μερικές φορές μοιάζει μάλλον τολμηρό.

Αραίωση μαύρου χρώματος

Το μαύρο είναι από τα πιο ευπροσάρμοστα χρώματα για τη γυναικεία μόδα. Συνεπώς, με όλες τις αποχρώσεις μιας παλέτας χρωμάτων συνδυάζονται τέλεια.

Ο πιο κλασικός συνδυασμός μόδας, όμως, είναι μαύρος με λευκό.

Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εορταστική εικόνα, κατάλληλη για κάθε είδους γιορτές. Το λευκό μπορεί να λειτουργήσει ως μια φωτεινή κορυφή, ένα γεωμετρικό ένθετο ή ακόμα και ένα βρόχο. Τώρα ένα ριγωτό φόρεμα έχει γίνει μοντέρνο.

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αρμονικές αντιθέσεις είναι ο συνδυασμός μαύρου με στερεό ή μπεζ.

Παρόλο που δεν είναι καθόλου κατώτερος από αυτόν τον συνδυασμό μαύρου και ροζ. Τα φορέματα είναι όμορφα, τρυφερά και ρομαντικά.

Η κόκκινη και μαύρη έκδοση του βραδινού φόρεμα θα τονίσει την αποφασιστικότητά σας και το πάθος σας. Πολλές νύφες σήμερα επιλέγουν αυτή την εικόνα για να μην είναι όλοι ίδιοι με όλους τους άλλους.

Προσέξτε επίσης το μαύρο και το πράσινο. Αυτό το ζευγάρι λουλουδιών δημιουργεί ένα καταπληκτικό σύνολο.

Μια μεγάλη εναλλακτική λύση είναι ένα ζευγάρι μαύρο και μπλε, ή γκρι και μαύρο. Οι ομαλές μεταβάσεις παρέχουν εξαιρετική επίδραση.

Υφάσματα

Κατά την επιλογή ενός στυλ, πρέπει πάντα να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Λόγω του χρώματος επικεντρώνεται στις αποχρώσεις της τομής. Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές προτείνουν την επιλογή ματ και αποκλειστικά φυσικά υφάσματα.

Ένα πρωταρχικό παράδειγμα είναι το μετάξι, το μαλλί, το φυσικό δέρμα και η δαντέλα.. Ο συνδυασμός τους σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αριστουργήματα τέχνης σχεδίου.

Μακιγιάζ

Οι σκούρες αποχρώσεις του βραδινού φόρεμα δημιουργούν ειδικές απαιτήσεις για το μακιγιάζ. Η ελάχιστη ποσότητα καλλυντικών εδώ δεν θα λειτουργήσει. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι πλούσιο και φωτεινό.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγχέουμε την έννοια του φωτεινού και χυδαίου μακιγιάζ, γιατί αυτά είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί κανόνες:

 1. Εστίαση σε ένα πράγμα - τα μάτια ή τα χείλη.
 2. Εάν αυτά είναι μάτια, τότε όλες οι αποχρώσεις του μπεζ, του αργύρου και του χρυσού θα κάνουν. Ή μπορείτε να παραμείνετε στις κλασικές λευκές, γκρίζες ή μαύρες σκιές.
 3. Εάν η έμφαση εξακολουθεί να υπάρχει στα χείλη, τότε το κραγιόν είναι κλασικό κόκκινο. Επιλέξτε μια σκιά που βασίζεται σε προσωπικές προτιμήσεις, χρώμα δέρματος και μαλλιών.
 4. Για να ολοκληρώσετε σωστά το μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε μακρύ μαύρο μάσκαρα για να τονίσετε τις επιπτώσεις της εμφάνισής σας.
 5. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν ψεύτικες βλεφαρίδες, αν οι δικές σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα μάτια σας εκφραστικά και ελκυστικά με μόνο μάσκαρα και eyeliner.
Σχόλια
 1. Ιρίνα
  28.09.2015

  Τα απλά μαύρα φορέματα είναι βαρετά. Αλλά αν το αραιώσετε με το κόκκινο κραγιόν και τα κόκκινα αξεσουάρ, κρατήστε το! Η εικόνα μετατρέπεται σε "φωτιά"!

 2. Βίκα
  13.09.2015

  Μαύρα φορέματα δαντέλα είναι εκπληκτικά!

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση