Χρώματα φορεμάτων

Πορτοκαλί φόρεμα - για φωτεινή εικόνα

Πορτοκαλί φόρεμα - για φωτεινή εικόνα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά χρώματος
 2. Ποιος είναι κατάλληλος;
 3. Μήκος
 4. Θεαματικοί συνδυασμοί
 5. Τι να φοράτε: επιλέγουμε αξεσουάρ
 6. Τι παπούτσια ταιριάζει;
 7. Συμβουλές μακιγιάζ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ντουλάπα μας αποτελείται από ένα σύνολο βασικών πραγμάτων. Αυτά τα πράγματα συχνά δεν είναι πολύ διαφορετικά στο χρώμα τους σχήμα. Αυτή η προσέγγιση κάνει τη γυναικεία ντουλάπα κάπως βαρετή και ακόμη και θαμπό. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη σύσταση από διάσημους στυλίστες είναι να αραιωθεί αμέσως η ντουλάπα σας με φωτεινά χρώματα. Αρχικά, δοκιμάστε μερικούς για να αλλάξετε τα στερεότυπα σας στην αναζήτηση μιας άλλης καινοτομίας. Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε ένα νέο φόρεμα για ένα εορταστικό γεγονός, επιλέξτε ένα ζουμερό πορτοκαλί χρώμα και όχι το συνηθισμένο μαύρο ή γκρι. Επιπλέον, οι ψυχολόγοι με μία φωνή υποστηρίζουν ότι το πορτοκαλί χρώμα αυξάνει την αυτοεκτίμηση και δίνει εμπιστοσύνη.

Χαρακτηριστικά χρώματος

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε ποια χαρακτηριστικά έχει το πορτοκαλί χρώμα. Σύμφωνα με τον έγχρωμο κύκλο της Itten (όλοι οι σχεδιαστές το χρησιμοποιούν για τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων), το πορτοκαλί είναι ένα δευτερεύον χρώμα, ένα είδος συμβίωσης δύο βασικών χρωμάτων - κίτρινου και κόκκινου χρώματος. Από κάθε απορροφά κάτι χρήσιμο. Ως αποτέλεσμα, παίρνουμε από μια σταγόνα πορτοκαλί χρώμα - ένα φόρεμα ζωντάνια και καλή διάθεση, από ένα όμορφο και καλά επιλεγμένο πορτοκαλί φόρεμα - ένα ισχυρό μέρος ενός αντικαταθλιπτικού! Κάτω από την πλήξη και τη χαρά, και τη μακρά ζωή και τη δημιουργικότητα.

Η επιλογή σας ήταν σε πορτοκαλί φόρεμα, που σημαίνει ότι είστε ενεργός, ανοιχτόμυαλος, αισιόδοξος άνθρωπος. Μεταξύ άλλων, το πορτοκάλι βοηθά στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας. Αλλά μην ξεχνάτε το αίσθημα της αναλογίας. Το ενεργειακό κορεσμένο χρώμα απαιτεί κάποια προσπάθεια στην επιλογή των εξαρτημάτων και την επιλογή συνδυασμών χρωμάτων.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Το πορτοκάλι και οι αποχρώσεις του είναι ζεστά χρώματα. Είναι ιδανικό για τους τύπους χρωμάτων άνοιξης και φθινοπώρου. Τα κορίτσια και οι γυναίκες με το δέρμα με γαργάλια μπορούν να επιλέξουν με ασφάλεια ένα πορτοκαλί φόρεμα. Επίσης, αυτό το χρώμα θα τονίσει ευνοϊκά όλα τα πλεονεκτήματα των ιδιοκτητών ενός ακόμη χρυσού μαύρου μαύρου.

Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι οι γυναίκες με δίκαιο δέρμα δεν πρέπει να φορούν πορτοκαλί. Οι διακεκριμένοι σχεδιαστές έχουν από καιρό αρνηθεί αυτό το γεγονός. Δεν είναι ο πρώτος χρόνος που οι όμορφες ιδιοκτήτες του λευκού δέρματος περπατούν κομψά κατά μήκος του βάθρου, επιδεικνύοντας τις πιο ποικίλες αποχρώσεις του πορτοκαλιού. Ταυτόχρονα φαίνονται καταπληκτικά.

Μήκος

Μακριά

Επιλέξτε το μήκος του φόρεμα με βάση τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φιγούρας σας. Οι ερωμένες της ασημένιας διάταξης μπορούν να αγοράσουν με ασφάλεια ένα μακρύ πορτοκαλί φόρεμα. Θα τονίσει ευνοϊκά την κομψή, εκλεπτυσμένη σιλουέτα. Μια απαράμιλλη επιλογή για πάρτι υψηλής κοινωνίας και κόκκινο χαλί.

Midi

Εάν ο κώδικας ένδυσης στην εργασία, εκτός από τις ασπρόμαυρες επιλογές, επιτρέπει και άλλα χρώματα, μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ένα πορτοκαλί φόρεμα με μια προσαρμοσμένη σιλουέτα μεσαίου μήκους. Ιδιαίτερα καλά αυτή η επιλογή εξετάζει τις γυναίκες με αριθμούς κλεψύδρας. Φόρεμα σε ένα πορτοκαλί φόρεμα midi με ένα λευκό ή μαύρο blazer για μια απλή εμφάνιση. Ταυτόχρονα, όσοι γύρω σας αναγνωρίζουν διαισθητικά μια αισιόδοξη προσωπικότητα σε σας, γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά.

Μίνι

Ένα σύντομο πορτοκαλί φόρεμα είναι κατάλληλο για γυναίκες που επιδιώκουν να πάρουν τα πάντα με τη μία. Αρχικά, το ίδιο το χρώμα εκφράζει ήδη την επιθυμία σας να είναι ορατή. Το σκόπιμα σύντομο μήκος επιβεβαιώνει και πάλι αυτό. Δαντέλα θα προσθέσει θηλυκότητα στην εικόνα.

Mini straight cut - μια μεγάλη επιλογή για τα κορίτσια με ορθογώνιο σχήμα.Επισημαίνει με επιτυχία τα πόδια των γυναικών και δεν επιτρέπει να πιάσει την έλλειψη μέσης. Αλλά θα δώσει μια ευκαιρία να λάμψει σε ένα πάρτι και να είναι το κέντρο της καθολικής προσοχής. Πλεονεκτικά, συνδυάστε το πορτοκαλί με επιπλέον χρώματα και, στη συνέχεια, η επιτυχία στις τάξεις του αρσενικού ακροατηρίου είναι εγγυημένη.

Θεαματικοί συνδυασμοί

Το πορτοκαλί χρώμα είναι πολύ φωτεινό. Οι συνδυασμοί χρωμάτων βοηθούν στη δημιουργία ενός θεαματικού braz. Εξετάστε τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Με λευκό

Το πορτοκαλί, όπως και κάθε άλλο δευτερεύον χρώμα, πηγαίνει καλά με οποιοδήποτε αχρωματικό χρώμα: μαύρο, λευκό και γκρι. Ένα παράδειγμα μιας καλά εδραιωμένης συνεργασίας χρώματος είναι ένα πορτοκαλί φόρεμα σε λευκά μπιζέλια, φτιαγμένο σε ρετρό στυλ. Ένα μικρό λευκό μαντήλι ή μαντήλι δεμένο γύρω από το λαιμό ή τον βραχίονα θα βοηθήσει στην υποστήριξη της εικόνας. Το λευκό περίγραμμα και κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία (για παράδειγμα, ένα λευκό κολάρο) φαίνονται πολύ σύντομα στο "ζουμερό" φόρεμα. Το λευκό χρώμα συμβολίζει την αγνότητα και την αθωότητα και, ακόμη και σε μικρές δόσεις, δίνει στην εικόνα λίγο ρομαντισμό.

Φορέματα με κλίση που μεταβάλλεται ομαλά από πορτοκαλί σε λευκό φαίνονται εντυπωσιακά.

Πρόσθετα αξεσουάρ με τη μορφή ενός λευκού καπέλου με ευρύ βάθος και διάφορα βραχιόλια του ίδιου χρώματος θα προσθέσουν γοητεία σε οποιαδήποτε γυναίκα, η άψογη γεύση της τονίζεται και πάλι.

Με μαύρο

Πιτσιλίζουν μαύρο σε ένα φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα μπορεί να είναι (με ένα ελαφρύ χέρι των σχεδιαστών) με τη μορφή της μόδας γεωμετρικά σχήματα, διάφορα περίπλοκα μοτίβα, ασύμμετρα στοιχεία. Με το μαύρο είναι σχεδόν αδύνατο να το παρακάνετε, και η οικουμενικότητά του είναι γνωστή σε κάθε fashionista.

Ο Μαύρος αγαπάει πολλές γυναίκες επειδή του έδωσε λεπτή φιγούρα. Οι μυστικιστικές ιδιότητες αυτού του χρώματος είναι γνωστές στους ανθρώπους από την αρχαιότητα. Με μαύρες κηλίδες, προστίθεται ένα συγκεκριμένο μυστήριο και μυστήριο στην εικόνα. Οι αποχρώσεις αυτού του χρώματος ονομάζονται γκρι. Στο ζεστό σύνολο, θα συνδυάζονται τέλεια και με τον βασικό πορτοκαλί τόνο.

Με γκρι

Γκρίζο, αν και ένα ουδέτερο χρώμα, είναι ακόμα καλύτερο αν υπάρχει μικρός όγκος στο φόρεμα.

Γκρι είναι ιδανικό, για παράδειγμα, με τη μορφή ελαφριάς δαντέλας πλαισιώνοντας ένα κολάρο. Τα ξεχωριστά στοιχεία ενός μοντέρνου ensemble με τη μορφή ενός γκρίζου σακάκι, γιλέκο ή παντόφλες εξουδετερώνουν ελαφρώς και απαλύνουν τη σκιά βασική σκιά. Έτσι, αν φοβάστε να το παρακάνετε με φωτεινότητα, αραιώστε την εικόνα με ένα επιπλέον γκρι χρώμα. Ένας τέτοιος συνδυασμός χρωμάτων είναι κατάλληλος για εργασία και δημοσίευση.

Με μπλε χρώμα

Αποδεικνύεται ότι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αρμονικούς είναι ο συνδυασμός του πορτοκαλί και του μπλε. Προφανώς, λοιπόν, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν συχνά αυτό το μείγμα στις συλλογές τους: πορτοκαλί φόρεμα με μπλε άρωμα, ζώνη, εκτύπωση, μανίκια, σύνορα και άλλα στοιχεία αυτής της σκιάς.

Μια τέτοια συγχώνευση είναι μια win-win επιλογή τόσο για τους σχεδιαστές όσο και για τους πελάτες αυτών των προϊόντων. Η δημοτικότητα αυτού του συνδυασμού οφείλεται στο γεγονός ότι και τα δύο χρώματα αντισταθμίζουν ο ένας τον άλλον ευνοϊκά.

Συνδυασμοί τριπλών χρωμάτων

Οι πιο θαρραλέοι σχεδιαστές και στιλιστές θεωρούν πολύπλοκους συνδυασμούς τριών ή περισσότερων χρωμάτων σε ρούχα. Η τριάδα των αποχρώσεων, που αποτελείται από πορτοκαλί, πράσινο μήλο και λαμπερό μπλε, έχει σχεδιαστεί για τις πιο ατρόμητες και εξαιρετικές προσωπικότητες. Συνδυάστε τα φωτεινά πράσινα παπούτσια και τα αξεσουάρ στο χρώμα του "ουρανού του καλοκαιριού" με φόντο ένα κραυγάζοντας πορτοκαλί φόρεμα.

Προσοχή, τέτοιες παραλλαγές είναι επιτυχείς για ένα νέο, δημιουργικό κορίτσι, ικανό για λίγη τρέλα!

Ένας παρόμοιος τριπλός, αλλά ακόμα πιο ήρεμος και ισορροπημένος συνδυασμός χρώματος κορεσμού ανοιχτό καφέ, "μαύρη σοκολάτα" με φόντο ζουμερό μανταρίνι. Θυμηθείτε πόσο νόστιμο μανταρίνι εμφανίζεται στη σοκολάτα και αισθανθείτε ελεύθερος να διαλέξετε αυτόν τον περίπλοκο συνδυασμό. Βάλτε παπούτσια με ένα ακριβό χρώμα σοκολάτας σε συνδυασμό με ένα ανοιχτό καφέ καλοκαιρινό παλτό ή ζακέτα και είστε πλήρως προετοιμασμένοι για ρομαντικές βραδιές με βόλτες στην εταιρεία ενός αγαπημένου άνδρα.

Τι να φοράτε: επιλέγουμε αξεσουάρ

Το πορτοκαλί φόρεμα συνδυάζεται τέλεια με χρυσά κοσμήματα, καθώς το χρώμα του χρυσού έχει παρόμοια ζεστή σκιά. Το ασήμι εδώ θα είναι περιττό. Το καλοκαίρι είναι δυνατόν να συνδυάσετε επιχρυσωμένα ρολόγια και λευκά βραχιόλια. Η εικόνα γίνεται αμέσως μοναδική.

Hollywood divas αγαπούν να συνδυάσουν ζουμερές αποχρώσεις του πορτοκαλιού με αξεσουάρ που έχουν καφέ, τυρκουάζ ή μπεζ χρώμα, που τους αρέσει να παίζουν με εκτυπώσεις λεοπάρδαλη. Και δικαίως, επειδή αυτή η επιλογή φαίνεται πολύ λαμπερή.

Τι παπούτσια ταιριάζει;

Τα κατάλληλα επιλεγμένα παπούτσια ολοκληρώνουν λογικά την εικόνα. Αλλά τα ακατάλληλα παπούτσια θα καταστρέψουν εύκολα όλες τις προσπάθειές σας. Μία από τις πρώτες απαιτήσεις για ένα παπούτσι είναι η σημασία του. Στο γραφείο δεν έχει νόημα η τοποθέτηση σε ένα τακούνι των 12 εκατοστών, και στη συνέχεια να σκοντάφτουμε πάνω τους ανάμεσα στα τραπέζια. Η έξοδος πρέπει να είναι εύκολη, χαλαρή, όπως το πορτοκαλί φόρεμα.

Αν γνωρίζετε ότι πρέπει να περάσετε όλη την ημέρα "στα πόδια σας", σηκώστε άνετα και υψηλής ποιότητας παπούτσια από μαλακό δέρμα με ένα μικρό τακούνι. Πηγαίνοντας σε μια λέσχη ή ένα πάρτι, η πλατφόρμα και τα ψηλά τακούνια θα είναι, περισσότερο από ποτέ, παρεμπιπτόντως. Δεν έχει νόημα για ένα πορτοκαλί φόρεμα να πάρει τα παπούτσια σε τόνο, διαφορετικά παίρνουμε βρώσιμα φρούτα, αντί για μια ψησταριά ντίβα. Αν είναι δύσκολο να αποφασίσετε για τις επιλογές, σταματήστε την επιλογή σας σε παπούτσια με σωματική σκιά που είναι κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των παπουτσιών είναι ότι επιμηκύνουν οπτικά τα πόδια, κάνοντάς τα ατελείωτα.

Συμβουλές μακιγιάζ

Εστίαση στα χείλη σας, επιλέγοντας κραγιόν της ίδιας σκιάς με τον επιλεγμένο τόνο του φορέματος. Τα μάτια δεν πρέπει να φορτώνονται με σκιές. Αρκετά για να ζωγραφίσει πάνω σε βλεφαρίδες με ογκώδη σκούρο καφέ μάσκαρα. Δύο προσεγγίσεις θα επιτύχουν την επίδραση των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Τώρα που η εικόνα σας είναι 100% πλήρης, η δική σας μοναδικότητα δεν θα σας αφήσει όλη την ημέρα. Και εκτός αυτού, ένα πορτοκαλί φόρεμα μπορεί να μοιράζεται μια χορδή σθένος και καλή διάθεση με άλλους, και δεν θα χρειάζεται πλέον να κοιτάζετε σε ζοφερά πρόσωπα.

Σχόλια
 1. Γκαλίνα
  24.12.2015

  Φόρεμα σαν πορτοκαλί! Πολύ αναζωογονητικό. Φυσικά, αυτό το χρώμα είναι κατάλληλο μόνο το καλοκαίρι.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση