Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα τουλίπας - εμπνευσμένο από λουλούδια

Φόρεμα τουλίπας - εμπνευσμένο από λουλούδια

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Ποιος είναι κατάλληλος;
 2. Τύποι περικοπών
 3. Υφάσματα
 4. Με μανίκια
 5. Με τσέπες
 6. Δημοφιλή χρώματα
 7. Μήκος
 8. Είναι το στυλ κατάλληλο για πλήρη;
 9. Τι να φορέσετε;
 10. Αξεσουάρ
 11. Παπούτσια

Τα φορέματα τουλίπας είναι πολύ δημοφιλή και ελκυστικά. Το όνομα του στυλ συνδέεται με τη μεγάλη ομοιότητα του φόρεμα με το λουλούδι τουλίπα, το οποίο γυρίζει ανάποδα.

Στη μέση τα φορέματα τουλίπας είναι στενά, στην περιοχή του άνω μέρους του μηρού διευρύνεται η φούστα τέτοιων φορεμάτων και στο στρίφωμα στενεύει. Για να προσθέσετε όγκο στη φούστα, είτε συγκεντρώνεται σε πτυχές στη μέση, είτε συμπληρώνεται με διάφορα στοιχεία και ένθετα.

Φορέματα αυτού του στυλ μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια καθημερινή στολή, και τα ρούχα για τον εορτασμό. Βοηθούν να κρύψει την πληρότητα των ισχίων και να επιμηκύνει οπτικά τα πόδια, καθώς και να επικεντρωθεί στη μέση.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Το φόρεμα της τουλίπας συνδέεται με την άνοιξη, την τρυφερότητα και τη νεολαία, επομένως επιλέγεται πιο συχνά από νεαρά κορίτσια. Φαίνεται εξίσου καλό τόσο σε μια νεαρή κοπέλα με υπερβολική λεπτότητα, όσο και σε μια κοπέλα με υπέροχες μορφές.

Χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο στυλ "τουλίπα" θα κοιτάξει τις γυναίκες, των οποίων η μορφή μοιάζει με ένα ορθογώνιο και μια κλεψύδρα, ειδικά παρουσία λεπτών ποδιών.

 • Η ογκομετρική φούστα βοηθά στο να γίνει το σχήμα "ανεστραμμένου τριγώνου" πιο αρμονικό.
 • Ένα κορίτσι με μια σιλουέτα "τρίγωνο" θα πρέπει να επιλέξει ένα μοντέλο που έχει ογκώδη μανίκια ή σχεδιάστρα γύρω από το ντεκολτέ.
 • Τα εύθραυστα κορίτσια θα φανούν καλύτερα σε ένα φόρεμα που έχει μια ανοικτή κορυφή.
 • Αν το κορίτσι έχει σχήμα μήλου, ένα φόρεμα τουλίπας θα είναι μια ακατάλληλη επιλογή γι 'αυτήν.

Τύποι περικοπών

Το πιο δημοφιλές ντεκολτέ που βρίσκεται σε ένα φόρεμα τουλίπας έχει σχήμα V. Σε ορισμένα μοντέλα, σχηματίζεται λόγω της παρουσίας οσμής. Άλλες κοινές διακοσμήσεις σε φορέματα αυτού του στυλ είναι οβάλ και στρογγυλές. Επίσης υπάρχουν μοντέλα με ορθογώνιο λαιμόκοψη.

Υφάσματα

Για το ράψιμο καλοκαιρινά μοντέλα φορέματα τουλίπας, χρησιμοποιούνται chintz, σιφόν και βαμβακερό ύφασμα.

Πλεκτά ή μαλλί χρησιμοποιείται για casual φορέματα που φοριούνται σε δροσερό καιρό. Εάν η στολή προορίζεται για γιορτή, βελούδινα, μπροκάρ, σατέν, μετάξι και άλλα ακριβά υφάσματα χρησιμοποιούνται για να το κάνουν.

Με μανίκια

Το μήκος των μανικιών σε ένα φόρεμα τουλίπας μπορεί να είναι διαφορετικό. Υπάρχουν μοντέλα με μακριά μανίκια και βραχύτερα μανίκια. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να υπάρχουν τόσο στενά μανίκια και μανίκια φουσκώματος. Φορέματα τέτοιου ύφους με μανίκια στους ώμους είναι πολύ δημοφιλή.

Τα προϊόντα με φαρδιά ή λεπτά λουριά είναι σε μεγάλη ζήτηση. Υπάρχουν επίσης μοντέλα φορέματα στα οποία οι ώμοι παραμένουν εντελώς γυμνοί.

Με τσέπες

Ορισμένα μοντέλα του tulip φόρεμα έχουν εσωτερικές τσέπες. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν στην προσθήκη όγκου στους γοφούς.

Δημοφιλή χρώματα

Μαύρο

Ένα μαύρο φόρεμα τουλίπας είναι μια επιτυχημένη εναλλακτική λύση σε ένα μαύρο φόρεμα. Αυτή η στολή είναι αρκετά αυστηρή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρούχα στο γραφείο.

Εάν χρησιμοποιούνται διακοσμητικά σχέδια με μαργαριτάρια ή πούλιες για ένα μαύρο φόρεμα τουλίπας, αυτό το μοντέλο μπορεί να φορεθεί στη λέσχη ή σε πάρτι. Το ίδιο ισχύει για τα μοντέλα με μίνι μήκος.

Εκείνοι που θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στην λεπτή μέση, μπορείτε να πάρετε μια αντίθετη ζώνη στο μαύρο μαύρο μαζί με αυτό το ύφος. Η μονόχρωμη μαύρη στολή του στυλ "τουλίπας" με φωτεινή ζώνη, για παράδειγμα, κόκκινου ή χρυσού χρώματος, φαίνεται όμορφη.

Μπλε

Το μπλε γάμμα παρουσιάζεται σε φορέματα τουλίπας σε διάφορες αποχρώσεις - από μαλακό μπλε έως σκοτεινό denim και indigo. Τα σκούρα μπλε ρούχα του στυλ "τουλίπα" είναι λεπτές και βοηθούν στην απόκρυψη πλήρων ισχίων.Το μπούστο των φορέων αυτών συχνά αντιπροσωπεύεται από ντεκολτέ.

Ένας καφέ δερμάτινος ιμάντας ή ένας μαύρος ιμάντας είναι κατάλληλος για ένα μπλε φόρεμα τουλίπας.

Λευκό

Τα λευκά φορέματα τουλίπας φαίνονται απαλά και θηλυκά, ώστε να μπορούν να χρησιμεύσουν ως όμορφο νυφικό.

Για να αποκλείσετε τη σύνδεση με τα νυφικά, σε λευκά φορέματα ενός τέτοιου στυλ μπορεί να υπάρχουν ένθετα άλλων χρωμάτων, για παράδειγμα, μαύρη επένδυση στο στρίφωμα και στο λαιμόκοψη. Επίσης, ένα λευκό φόρεμα τουλίπας μπορεί να φορεθεί με έναν φωτεινό ιμάντα.

Μπεζ

Παστέλ αποχρώσεις βοηθούν να πάρετε μια ήπια εμφάνιση. Τα φορέματα του λουλουδιού αυτού του χρώματος χρησιμοποιούνται συχνά ως casual ρούχα και αν τα προσθέσετε με ενδιαφέροντα αξεσουάρ, έχετε ρομαντική εμφάνιση. Το καλύτερο από όλα, μια καφέ ή μαύρη ζώνη θα ταιριάζει στο μπεζ φόρεμα αυτού του στυλ.

Κόκκινο

Ένα έντονο κόκκινο φόρεμα σε στιλ τουλίπας φοριέται σε μια ρομαντική μέρα, χορό ή άλλη γιορτή.

Εάν ένα τέτοιο φόρεμα έχει μια πολυεπίπεδη φούστα, το μοντέλο θα φαίνεται ευάερο. Σατέν κόκκινο φόρεμα τουλίπας με λεπτές λουρίδες θα είναι μια καλή επιλογή για ένα πάρτι ή άλλο σημαντικό γεγονός.

Μήκος

Το μήκος της φούστας της φόρμας-τουλίπας επιλέγεται σύμφωνα με την ανάπτυξη. Όσο πιο χαμηλό είναι το κορίτσι, τόσο μικρότερο είναι το μοντέλο που μπορεί να αντέξει. Ωστόσο, αυτό απαιτεί το ιδανικό σχήμα των ποδιών.

Μακριά

Τα μακριά φορέματα τουλίπας έχουν συνήθως ένα μήκος αστραγάλου στη μέση. Αντιπροσωπεύονται κυρίως από βραδινά φορέματα από ακριβά υφάσματα με όμορφο φινίρισμα. Τα πιο συνηθισμένα είναι μαύρα και κόκκινα και λευκά μακρά φορέματα αυτού του στυλ.

Midi

Φορέματα με μήκος ελαφρώς κάτω από τα γόνατα φαίνονται τέλεια σε ψηλά κορίτσια. Είναι συχνά διακριτικές περιστασιακές επιλογές φόρεμα με μανίκια διαφορετικών διαστάσεων.

Σύντομη

Τα σύντομα φορέματα τουλίπας είναι τα πιο κοινά και περιζήτητα fashionistas. Επιλέγονται τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για στολή. Σημειώστε ότι τα φορέματα που είναι ελαφρώς μακρύτερα από το γόνατο είναι τα καλύτερα για κορίτσια μέσου ύψους. Επίσης, ένα φόρεμα με μια φούστα μίνι τουλίπα θα πρέπει να φορεθεί από μικρές κυρίες.

Είναι το στυλ κατάλληλο για πλήρη;

Το φόρεμα τουλίπας φαίνεται αρκετά ελκυστικό για τα κορίτσια με καμπύλες, ειδικά αν φοράτε τα παπούτσια με ψηλό τακούνι με αυτό το ρούχο. Η καλύτερη επιλογή για τις παχύσαρκες γυναίκες θα είναι ένα μοντέλο με μια μυρωδιά. Επίσης, μια καλή επιλογή για υπέρβαρα θα ήταν ένα φόρεμα τουλίπας με μεσαίο ή μακρύ μανίκι.

Τι να φορέσετε;

Φορέστε ένα φόρεμα τουλίπας με ένα κοντό μπουφάν ή σακάκι που δεν καλύπτει τους γοφούς.

Μία από τις πιο επιτυχημένες προσθήκες είναι μια ζώνη ή λουρίδα, το χρώμα της οποίας θα έρθει σε αντίθεση με τον τόνο του φόρεμα. Το πάχος του επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη τη μέση του κοριτσιού - ο ιδιοκτήτης μιας λεπτής μέσης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ευρεία ζώνη, και αν θέλετε να κάνετε οπτικά τη μέση πιο λεπτή, θα πρέπει να επιλέξετε μια ζώνη μικρότερου πάχους.

Αξεσουάρ

Χαριτωμένα σκουλαρίκια, βραχιόλια και λεπτές αλυσίδες θα είναι κατάλληλο κόσμημα σε μια πλευρά αυτού του στυλ. Μπορείτε να τα προσθέσετε με ένα φουλάρι και μια τσάντα με λεπτή ζώνη ή μικρό συμπλέκτη.

Παπούτσια

Το καλύτερο από όλα, τα παπούτσια που έχουν τα τακούνια ταιριάζουν στο φόρεμα σε στιλ τουλίπας. Επιπλέον, όσο μεγαλύτερο είναι το φόρεμα, τόσο λεπτότερο και υψηλότερο θα είναι το τακούνι στα παπούτσια. Για ένα φόρεμα με μέσο μήκος από πυκνό ύφασμα, οι μπότες με ψηλά τακούνια είναι μια καλή επιλογή.

Σχόλια
 1. Ρίτα
  22.02.2016

  Αυτό το στυλ προσθέτει πολλή ένταση. Είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα μη πρησμένο ύφασμα, επειδή είναι τσαλακωμένο όλη την ώρα λόγω των πτυχών.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση