Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φορέματα για το σχήμα "Αχλάδι" (τρίγωνο)

Φορέματα για το σχήμα Αχλάδι (τρίγωνο)

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά του σχήματος
 2. Αστέρια με σχήμα τρίγωνου
 3. Κατάλληλο στυλ φόρεμα
 4. Συμβουλές για την επιλογή

Κάθε γυναίκα που θέλει να φανεί εκπληκτική θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον τύπο του σώματος της όταν επιλέγει ένα φόρεμα. Για παράδειγμα, εάν το σχήμα της μοιάζει με ένα αχλάδι στα περιγράμματα της, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια στυλ θα φαίνονται καλύτερα σε μια τέτοια φιγούρα και ποιες θα πρέπει να αποφεύγονται.

Χαρακτηριστικά του σχήματος

Η μορφή, η οποία ονομάζεται "αχλάδι" ή "τρίγωνο", διακρίνεται από την παρουσία:

 • Στενοί ώμοι?
 • Λεπτό λαιμό?
 • Μικρή προτομή.
 • Αδύναμα χέρια.
 • Εκφωνημένες waist;
 • Ευρεία λεκάνη.
 • Πλήρη πόδια.

Αστέρια με σχήμα τρίγωνου

Αυτός ο τύπος σχήματος σημειώνεται σε:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyonce;
 • Kristin Davis;
 • Χριστίνα Αγκουλέρα.

Κατάλληλο στυλ φόρεμα

Τα κορίτσια των οποίων το χαμηλότερο μέρος του σχήματος είναι πιο ογκώδες συνιστούν να επιλέγουν στυλ που προσελκύουν την προσοχή στην προτομή, την πλάτη και τα χέρια.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Φορέματα που έχουν γυμνά ώμους. Αυτά μπορεί να είναι φορέματα με λαιμόκοψη ή με λεπτές λουρίδες. Σε αυτά τα φορέματα μπορείτε να τονίσετε την προτομή ενός μικρού μεγέθους και να κάνετε πιο οπτικά τους ώμους πιο ογκώδεις. Η φούστα για τέτοια φορέματα είναι κατά προτίμηση ευρεία, μέτρια ή μεσαία.
 2. Φόρεμα πουκάμισα Τέτοιες στολές θα πρέπει να έχουν ελεύθερη περικοπή και να είστε βέβαιος να συμπληρωθεί με μια ζώνη.
 3. Φορέματα στο ύφος της αυτοκρατορίας. Ιδιαίτερα σε ζήτηση είναι τα ελληνικά φορέματα με μήκος δαπέδου ή γόνατος, τα οποία έχουν βαθύ λαιμόκοψη και υπερεκτίμηση της μέσης.
 4. Φόρεμα Α-γραμμή. Στην περίπτωση ενός σώματος σχήματος αχλαδιού, συνιστάται να επιλέξετε τέτοια φορέματα με μέσο μήκος και υψηλή μέση, καθώς και με συμπαγές εσώρουχο.
 5. Φόρεμα με σιγουριά. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα μαύρο φόρεμα. Σε ένα τέτοιο φόρεμα, τα ισχία θα στενεύσουν οπτικά, το στήθος και οι ώμοι θα είναι πιο έντονα και η εικόνα ως σύνολο θα φαίνεται πιο σέξι. Αυτό το φόρεμα μπορεί να φορεθεί με ένα προσαρμοσμένο σακάκι, παπούτσια με ψηλά τακούνια και ένα λεπτό μαντήλι.
 6. Φόρεμα στο ύφος της δεκαετίας του '50. Τα κορίτσια "αχλάδια" συμβουλεύονται να ψάξουν για ένα μοντέλο με σφιχτό κορσέ, φαρδιά φούστα και λουρί στη μέση.
 7. Φόρεμα με φούστα καμπάνα. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα μοντέλο γόνατο, καθώς και ένα φόρεμα με μια υψηλή μέση.

Οι ομορφιές με σχήμα αχλαδιού συμβουλεύονται να αποφεύγουν τα φορέματα με φούστα με μολύβι και φορέματα με μίνι φούστες. Με μια τέτοια σωματική διάπλαση, επίσης, δεν πρέπει να φορούν υπερβολικά σφιχτό ρούχο ή φαρδιά φόρεμα.

Συμβουλές για την επιλογή

Δεδομένου ότι η κορυφή της μορφής "τρίγωνο" είναι λιγότερο ογκώδης, τα κορίτσια με παρόμοια διάπλαση μπορούν να επιλέξουν με ασφάλεια μοντέλα νυφικών και νυφικών, τα οποία έχουν μεγάλες λεπτομέρειες στη γραμμή του θώρακα. Θα ταιριάζουν με φορέματα με jabot, στρωμένα μανίκια, μεγάλες τσέπες στο στήθος, μανίκια στο λαιμόκοψη, μανίκια φτερού και παρόμοια στοιχεία. Το κάτω μέρος ταυτόχρονα επιλέγεται πιο μετριοπαθές και απλό, για παράδειγμα, μια φούστα ευθεία κοπή.

Τα κορίτσια με σχήμα που μοιάζει με Α, συνιστώνται επίσης να τονίσουν τη μέση, έτσι τα μοντέλα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες θα τα ταιριάξουν. Για παράδειγμα, στη ζώνη των φορεμάτων μπορεί να είναι ένα μεγάλο τόξο, δαντέλες ένθετα ή συγκροτήματα. Θα αποσπάσει την προσοχή από το μεγαλύτερο μέρος του πυθμένα.

Για να τονίσουμε το λαιμόκοψη, οι γυναίκες με σχήμα τριγώνου πρέπει να δώσουν προσοχή στο ντεκολτέ. Είναι καλύτερο να κοιτάξετε ένα παρόμοιο σχήμα με σχήμα οβάλ, τετράγωνο και V-λαιμό. Επίσης μια καλή επιλογή θα ήταν ένα φόρεμα σε έναν ώμο.

Όταν επιλέγετε ένα ύφασμα, τα κορίτσια με σχήμα αχλαδιού πρέπει να προτιμούν τα ελαφρώς ρέοντα υλικά που μπορούν να γλιστρήσουν πάνω από τους γοφούς. Η καλύτερη επιλογή είναι βαμβακερά υφάσματα, μαλλί και λινό.Στην εικόνα της Α-σιλουέτας, φορέματα μετάξι, οργάντζα και παρόμοια υλικά φαίνονται καλά, με την προϋπόθεση ότι η φούστα δεν είναι πολυεπίπεδη.

Όσον αφορά τα χρώματα, τα κορίτσια με την μορφή "αχλάδι" είναι πιο κατάλληλα για απλά ρούχα, καθώς και ρούχα με πιο σκοτεινό κάτω μέρος. Εάν η στολή είναι κατασκευασμένη από ένα μόνο σκοτεινό ύφασμα, συνιστάται να φοράτε ένα τέτοιο φόρεμα με ένα ελαφρύ μαντήλι ή κασκόλ.

Σχόλια
 1. Κρίστι
  30.08.2017

  J Lo και τα άλλα αστέρια που αναφέρονται εδώ έχουν τεράστια στήθη, τι είδους αχλάδι είναι; Τα αχλάδια έχουν μικρά στήθη, έτσι έχω ένα τυπικό αχλάδι - μικρά στήθη, λεπτή μέση και φαρδύ γοφούς και άκρη. Είναι δύσκολο να επιλέξετε φούστες και φορέματα, επειδή Τα πάντα κρέμονται στη μέση και στενεύουν στα ισχία. Και δεν συμφωνώ με τα στυλ που προτείνονται εδώ: οι φούστες μολύβι είναι πολύ κατάλληλες, δίνουν μια λεπτή μέση και δίνουν έμφαση στους γοφούς. Και οι καμπάνες, αντίθετα, κάνουν το κάτω μέρος του σώματος ακόμη πιο μαζικό.

 2. Ναυτικό
  08.08.2017

  Έχω μια τέτοια φιγούρα! Μέση 67, γοφοί 104, στήθος 86!

 3. Veronica
  26.02.2016

  Η κλεψύδρα σχήμα θεωρείται ιδανική, και πιστεύω ότι το πιο σαγηνευτικό είναι ένα αχλάδι. Κοιτάξτε τη Jennifer Lopez, αυτό είναι το ιδανικό!

 4. Λάρα
  24.02.2016

  Veronica, εγώ, για παράδειγμα, αντίθετα, είμαι πολύπλοκη λόγω μιας τέτοιας μορφής όπως αυτή του Lopez. Θα αφαιρέσει αυτές τις επιπλέον κιλά, αλλά κάτι δεν πάει πουθενά.

 5. Βίκα
  23.02.2016

  Βλέπω ότι τα περισσότερα αστέρια δεν ενοχλούν με τα σφάλματα τους. Βάλτε ό, τι θέλετε. Είναι αλήθεια ότι συχνά φαίνεται παράλογο. Πάρτε τουλάχιστον την ίδια Jennifer Lopez.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση