Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Μπαλόνι φόρεμα - προσθέστε όγκο στους γοφούς;

Μπαλόνι φόρεμα - προσθέστε όγκο στους γοφούς;

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά
 2. Ποιος είναι κατάλληλος;
 3. Τύποι φούστες
 4. Υφάσματα
 5. Πλεκτά
 6. Φόρεμα μπαλόνι για πλήρη
 7. Ταινίες μόδας
 8. Τι να φορέσετε;
 9. Παπούτσια
 10. Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

Το φόρεμα μπαλονιών έχει ένα τόσο ασυνήθιστο και αξέχαστο σχήμα που δεν μπορεί να συγχέεται με άλλο ύφος. Τι είναι αυτό το μοντέλο; Το «τέχνασμα» του μπαλόνι είναι ένα ογκώδες, σαν φουσκωτό φούστα, λόγω του οποίου πήρε το όνομά του. Η ένταση μπορεί να ξεκινήσει από τη γραμμή της μέσης ή από το στήθος, αλλά η φούστα θα μειωθεί αναγκαστικά.

Ένα τέτοιο ύφος εμφανίστηκε στα μέσα του περασμένου αιώνα, όταν μια γυναικεία φιγούρα με πλούσια γοφούς, στήθος και λεπτή μέση - τη λεγόμενη "κλεψύδρα" - θεωρήθηκε ιδανική.

Ο κύλινδρος φόρεσης επιτρέπεται να φέρει τις αναλογίες του σχήματος στο επιθυμητό πρότυπο. Η ποδιά της φούστας επιτεύχθηκε με διάφορους τρόπους. Πιο συχνά γι 'αυτό το σκοπό, συντόμευαν την επένδυση και έβαλαν το στρίφωμα του ενδύματος σε αυτό. Για να δημιουργήσετε ένταση, πολλά φτερά ή βελάκια έγιναν επίσης στη φούστα.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Παρά το γεγονός ότι το στυλ του μπαλόνι είναι αρκετά συγκεκριμένο, τα κορίτσια με διαφορετικές φιγούρες μπορούν να φορούν μια τέτοια στολή. Οι νεαρές κυρίες με ασημένια διάπλαση με μικρά στήθη, στενούς γοφούς και ένα μπαλόνι που δεν έχει υποστεί εκδήλωση, θα βοηθήσει να σχηματιστούν τόμοι στις σωστές θέσεις.

Η μορφή του τύπου "μήλο" χαρακτηρίζεται επίσης από την απουσία έντονης μέσης, επειδή έχει το ίδιο μέγεθος με το στήθος και τους γοφούς. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση με τη βοήθεια ενός μπαλονιού φόρεμα, που παρεμποδίζεται στο στομάχι με έναν φαρδύ ιμάντα ή ζώνη.

Οι ιδιοκτήτες ενός σχήματος αχλαδιού μπορούν να χορτιάσουν υπέροχους γοφούς. Αυτή η κατηγορία κοριτσιών είναι ίσως η μόνη που πρέπει να αποφευχθεί με φορέματα με ογκώδη φούστες, καθώς κάνουν το κάτω μέρος του σώματος πολύ βαρύ.

Τύποι φούστες

 • Μπαλόνι φόρεμα με φουσκωτή φούστα Σήμερα δεν φαίνεται αρκετά συνηθισμένο, αλλά στον ΧΧ αιώνα ένα τέτοιο φόρεμα ήταν πολύ δημοφιλές. Ο όγκος δημιουργείται ταυτόχρονα λόγω της σύντομης επένδυσης και του μεγάλου αριθμού πτυχών που συγκεντρώθηκαν στη μέση.
 • Φορέματα με φούστα τουλίπα εμφανίζεται αρκετά συχνά. Φαίνεται ιδιαίτερα καλό για τους ιδιοκτήτες λεπτών μέσης, στενών ισχίων και λεπτών ποδιών. Κατά κανόνα, η φούστα της τουλίπας είναι μάλλον μικρή, το μήκος της σπάνια πέφτει κάτω από το γόνατο. Στη φούστα υπάρχει αναγκαστικά ένας φαρδύς ζυγός και αρκετές διαμήκεις πτυχώσεις.
 • Κάτω φούστα στην ούλα, φαίνεται αρκετά εξωφρενικό, οπότε η στολή αυτή επιλέγεται συνήθως με τολμηρά, αυτοπεποίθητα πρόσωπα. Φόρεμα-μπαλόνι με τέτοια ασυνήθιστη φούστα είναι συχνά στερείται της μέσης, η φούστα αρχίζει να κερδίζει όγκο από το στήθος και στενά στενεύει κάτω από τα γόνατα.

Υφάσματα

Για να δημιουργήσει φορέματα-κυλίνδρους χρησιμοποιούσαν μια ποικιλία υλικών - αν μόνο συσχετίζονταν με την εποχή του χρόνου και το ύφος του φόρεμα. Η βασική απαίτηση που επιβάλλεται στο ύφασμα είναι η ικανότητα να διατηρείται το σχήμα, έτσι τα υλικά συνήθως χρησιμοποιούνται αρκετά πυκνά.

Συχνά, τα πλεκτά επιλέγονται για το ράψιμο ενός μπαλονιού φόρεμα, καθώς τελειώνει τέλεια. Για την κρύα εποχή, μπορείτε να επιλέξετε ένα μάλλινο ύφασμα - τότε μπορείτε να αναδημιουργήσετε την εικόνα του fashionista από τον περασμένο αιώνα.

Ρόμπες μπάλες μπορεί να είναι εορταστική ή ακόμα και γαμήλια ενδυμασία. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμάται ο ελαφρύς, ευαίσθητος ιστός, όπως ταφτά ή οργανα. Η ογκομετρική φούστα του διαφανούς υλικού μοιάζει με ένα πραγματικό σύννεφο.

Πλεκτά

Ένα μπαλόνι φόρεμα από νήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το χειμώνα, γιατί ακόμη και σε παγωμένες μέρες θέλουμε να παραμείνουμε θηλυκό. Ζεστά ρούχα, φυσικά, μπορεί να είναι όμορφα.Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα - μια ποικιλία από πλεκτά φορέματα και φούστες. Φαίνονται πολύ ωραία και ζεστά, και επιπλέον ζεσταίνουν.

Προτίμηση πρέπει να δοθεί σε μοντέλα κατασκευασμένα από νήματα, τα οποία περιέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό μαλλί και ελάχιστο πολυεστέρα ή ακρυλικό. Ένα τέτοιο φόρεμα θα σας ευχαριστήσει για περισσότερες από μία εποχές, ενώ τα μοντέλα κατασκευασμένα από τεχνητά υλικά θα χάσουν την εμφάνισή τους μετά από μερικές κάλτσες.

Φόρεμα μπαλόνι για πλήρη

Το φόρεμα με μπαλόνια φαίνεται υπέροχο στα κοριτσάκια, κυρίως επειδή κρύβει με επιτυχία όγκους. Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να γίνει είναι να φορέσει ένα τέτοιο φόρεμα με μια σύντομη φούστα, αν έχετε μικρό ύψος και πλήρη πόδια. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε με ασφάλεια αυτό το μοντέλο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβληματικές περιοχές, αποφύγετε τη συσσώρευση διακοσμητικών στοιχείων σε αυτά τα μέρη. Για παράδειγμα, τα πλήρη χέρια και οι ώμοι δεν πρέπει να τονίζονται με σύντομα, ογκώδη μανίκια όπως "φτερά" ή "φανάρια". Αν έχετε ήδη μεγάλους γοφούς, αποφύγετε τα κυλινδρικά φορέματα με τσέπες στο μπλούζα.

Ταινίες μόδας

 • Στην επερχόμενη μόδα εποχή, φορέματα φτιαγμένα από δαντέλες ή με δαντέλες ένθετα θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Αν δεν σας αρέσουν οι ημιδιαφανείς φούστες, αλλά δεν θέλετε να παραμείνετε πίσω από τη μόδα, κοιτάξτε τα μπαλόνια με ένα μπούστο δαντέλα.
 • Φόρεμα φορέματα και φούστες θα καμαρώνει αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα επίπονα fashionistas. Να είστε βέβαιος να πάρετε τον εαυτό σας ένα μπαλόνι φόρεμα με μια φούστα από διάφορα στρώματα λεπτό ύφασμα. Σε ένα τέτοιο φόρεμα θα μοιάσετε με ένα εξωτικό λουλούδι.
 • Φορέματα με V-λαιμό έχουν μια εξαιρετικά χρήσιμη ιδιότητα: δίνουν έμφαση στο στήθος και τεντώστε οπτικά το λαιμό. Το τριγωνικό ντεκολτέ είναι μια από τις κύριες τάσεις της νέας εποχής μόδας. Ένα φόρεμα με μπαλόνια με ελκυστική λαιμόκοψη θα σας κάνει να πιάσετε τις θαυμάσιες ματιές των άλλων.

Τι να φορέσετε;

Ένα μπαλόνι, όπως και κάθε άλλο φόρεμα από την ντουλάπα σας, χρειάζεται σωστή συντήρηση. Το κύριο καθήκον εδώ είναι να εξισορροπήσει τον όγκο που δημιουργείται στο κάτω μέρος του σώματος και να μην υπερφορτώνει τα πάντα κάτω από τη μέση με μαζικές λεπτομέρειες.

Μπορείτε να φορέσετε ένα μικρό μπουφάν ή ένα μπολερό πάνω από ένα μπαλόνι φόρεμα. Εάν η φούστα δεν είναι πολύ μεγάλη, το κλασικό τάφρο ενός ευθείου ή προσαρμοσμένου στυλ θα κάνει.

Πολύχρωμες καλσόν ή γκέτες μπορούν να φορεθούν με φορέματα από πλεκτά ή άλλα ζεστά υφάσματα. Εάν η στολή είναι σταθερή, προσπαθήστε να φορέσετε καλυμμένα καλσόν σε αυτό - έτσι θα έχετε μια άτακτη, παιχνιδιάρικη εικόνα.

Παπούτσια

Το φόρεμα μπαλονιών είναι το λαμπρότερο στοιχείο της εμφάνισής σας, οπότε οτιδήποτε άλλο δεν θα πρέπει να προσελκύσει μεγάλη προσοχή. Τα παπούτσια θα πρέπει να επιλέγονται όσο το δυνατόν πιο απλά, αλλά κομψά, καθώς το κάτω μέρος του ίδιου του φόρεματος είναι αρκετά μαζικό.

Επομένως, βάλτε τις μπότες κατά μέρος με μια μεγάλη κορυφή και παπούτσια σε μια παχιά πλατφόρμα. Για φόρεμα-μπαλόνι ταιριάζει κάτι λιγότερο πιασάρικα: αντλίες, σανδάλια με λεπτές λουριά, κομψές μπότες με ψηλά τακούνια. Τα παπούτσια με επίπεδα πέλματα θα πρέπει να εγκαταλειφθούν, επειδή ένα φόρεμα με μια τέτοια ασυνήθιστη φούστα απαιτεί μια φτέρνα - για να διατηρηθούν οι αναλογίες του σχήματος.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ δεν είναι λιγότερο σημαντικό μέρος της εικόνας από τα παπούτσια ή το φόρεμα, γι 'αυτό πρέπει να τα επιλέξετε κατά τρόπο που να είναι σε αρμονία με το ντύσιμο. Οι στιλίστες λένε ότι τα κλασικά κοσμήματα από χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους - κομψά περιδέραια και ανοιχτά σκουλαρίκια - πηγαίνουν άσχημα σε ένα μπαλόνι φόρεμα (μόνο αν δεν είναι επιλογή γάμου).

Για αυτό το φόρεμα είναι καλύτερα να επιλέξετε κάτι πιο απλό, αλλά, παρ 'όλα αυτά, πρωτότυπο. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο ποιοτικό κόσμημα - μια ασυνήθιστη μορφή δαχτυλιδιού, σκουλαρίκια και περιδέραια θα φανεί εξαιρετική με ένα μπαλόνι φόρεμα. Μπορείτε να επιλέξετε αρκετά τεράστια κοσμήματα - έτσι ώστε να ισορροπήσει το βαρύ κάτω μέρος του φορέματος.

Σχόλια
 1. Γκάλα
  20.02.2016

  Αυτή η φούστα φάνηκε εξαπατημένη! Νομίζω ότι δεν πρέπει να φορέσετε ένα τέτοιο φόρεμα για γυναίκες άνω των 25 ετών.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση