Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φορέματα για την φιγούρα "Κλεψύδρα"

Φορέματα για σχήμα Κλεψύδρα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά του σχήματος
 2. Αστέρια με αυτόν τον τύπο αριθμού
 3. Κατάλληλα στυλ
 4. Συμβουλές για την επιλογή

Το σχήμα, το οποίο είναι παρόμοιο με μια κλεψύδρα, ονομάζεται πιο θηλυκό και πολύ αρμονικό. Πιστεύεται ότι τα κορίτσια με μια τέτοια κατασκευή είναι οποιαδήποτε ρούχα, αλλά υπάρχουν στυλ που μπορεί να καταστρέψει μια τέλεια σιλουέτα.

Χαρακτηριστικά του σχήματος

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου είναι, χωρίς αμφιβολία, μια λεπτή μέση. Η αναλογία του είναι περίπου 75% των ισχίων.

Δεδομένου ότι το άνω και το κάτω μέρος μιας παρόμοιας σιλουέτας σχεδόν του ίδιου όγκου, ένα τέτοιο σχήμα ονομάζεται επίσης σχήμα Χ.

Αν ένα κορίτσι με παρόμοια σωματική διάπλαση αρχίζει να κερδίζει βάρος, το λίπος θα εναποτεθεί στο κάτω μέρος του σώματος.

Αστέρια με αυτόν τον τύπο αριθμού

Η φιγούρα που μοιάζει με κλεψύδρα έχει τόσο διάσημους ηθοποιούς:

 • Scarlett Johansson;
 • Dita Von Teese;
 • Bridget Bardot;
 • Νατάσα Ρίτσαρντσον;
 • Salma Hayek;
 • Elizabeth Taylor;
 • Sophia Loren;
 • Catherine Zeta-Jones;
 • Marilyn Monroe;
 • Naomi Campbell;
 • Gina Lollobrigida;
 • Kim Basinger;
 • Michelle Pfeiffer;
 • Monica Bellucci;
 • Χριστίνα Χέντριξ.

Κατάλληλα στυλ

Για να επισημάνετε καλύτερα τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα ενός αριθμού παρόμοιου με μια κλεψύδρα, συνιστάται να φοράτε τέτοια φορέματα:

 1. Φόρεμα Μπορεί να εκτοξευθεί από τους γοφούς ή να στενεύσει στο κάτω μέρος. Σε ένα τέτοιο φόρεμα, το σχήμα της κλεψύδρας θα φαίνεται πιο ευεργετικό. Το φόρεμα επιλέγεται συνήθως για μια εορταστική βραδιά, αλλά και ένα παρόμοιο φόρεμα είναι κατάλληλο για μια επαγγελματική συνάντηση.
 2. Φορέστε με μια μυρωδιά. Φαίνεται ιδιαίτερα όμορφη σε λεπτή ομορφιά με σχήμα κλεψύδρας. Για να δώσετε έμφαση στα πλεονεκτήματα του σχήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύμμετρα κουρτίνες και να αποκαλύψετε διάσπαση.
 3. A-line φόρεμα με προσαρμοσμένο μπούστο. Σε αυτή τη στολή, ένα κορίτσι με σχήμα που μοιάζει με Χ θα μπορεί να κρύψει μια μικρή πληρότητα.
 4. Φόρεμα πουκάμισο Αυτό το φόρεμα μπορεί να είναι ίσιο και ελαφρώς καυλωμένο, είναι σημαντικό μόνο να ορίσετε σαφώς τη μέση, η οποία επιτυγχάνεται πιο συχνά με τη χρήση ζώνης.
 5. Φορέματα με κουρτίνες και βολάν. Τέτοια στοιχεία διακόσμησης μπορεί να είναι στο στήθος (τέτοια φορέματα έχουν πολύ θηλυκή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση) ή στη γραμμή της μέσης (δεν θα χαλάσουν την εικόνα εάν η μέση είναι πολύ λεπτή).
 6. Φορέματα με φουσκωτή φούστα. Πρέπει σίγουρα να έχουν μια σφικτή κορυφή και μια διακεκριμένη μέση, και τα υφάσματα για τέτοιες στολές θα επιλέξουν ρέοντα υφάσματα. Το μήκος της φούστας βρίσκεται τόσο στο πάτωμα όσο και στο midi.
 7. Φορέματα με στυλ φούστα "μολύβι". Τέτοια μοντέλα κάθονται στο σχήμα με την σιλουέτα X τέλεια.

Θεωρήστε ότι οι ομορφιές με μια φιγούρα που μοιάζει με κλεψύδρα δεν συνιστώνται να έχουν φαρδιά ρούχα (θα μετατρέψουν την εικόνα τους σε "ορθογώνιο") και φορέματα των οποίων η μέση είναι ελαφρώς υποεκτιμημένη. Τα κορίτσια των οποίων το κατώτερο μέρος της μορφής δεν είναι τέλεια δεν πρέπει να πάρουν πολύ σφιχτά φορέματα. Στα μοντέλα με μια βασική ή μια πολύ πλήρη φούστα, το σχήμα μπορεί να μοιάζει με αχλάδι, αλλά αυτή η στιγμή είναι καθαρά ατομική.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Εάν το στήθος του κοριτσιού είναι αρκετά ογκώδες, συνιστάται μοντέλα φορέματα που έχουν σκληρό κορσέ. Σε αυτά τα ρούχα, η μέση θα υπογραμμιστεί με ακρίβεια, και η προτομή θα πάρει το τέλειο σχήμα.
 • Τα κορίτσια με μικρά στήθη συνιστάται να πάρουν φορέματα με στενό λουρί ή καθόλου ιμάντες καθόλου. Επίσης, οι ομορφιές με μια μικρή προτομή μπορούν να φορούν ρούχα με αμερικανική οπή.
 • Επιλέγοντας ένα μοντέλο με μανίκια, οι γυναίκες με σώμα τύπου σχήματος X πρέπει να δώσουν προσοχή στο στυλ του μανικιού "raglan". Θα πρέπει να αποφεύγονται μοντέλα με μαξιλαράκια ώμου και φακούς.
 • Σε ένα κορίτσι με μια φιγούρα που μοιάζει με κλεψύδρα, τα μονοφωνικά ρούχα φαίνονται καλύτερα.Πολύχρωμο φόρεμα μπορεί να επιδεινώσει την αντίληψη της σιλουέτας, οπότε θα πρέπει να εγκαταλειφθούν τα άνθη και τα διάφορα γεωμετρικά σχέδια των κοριτσιών με αυτό το είδος σωματικής διάπλασης.
 • Επιλέγοντας το ύφασμα του προϊόντος, είναι προτιμότερο να προτιμάτε θηλυκές και μαλακές υφές. Η καλύτερη επιλογή θα είναι τα φορέματα από λινάρι, βισκόζη, ελαφριά κρέπα, πλεκτά, μεταξωτό, μαλακό και ελαστικό βαμβάκι, καθώς και πλεκτά υφάσματα. Πυκνά υλικά με αυτόν τον τύπο σχήματος θεωρούνται μια ατυχής επιλογή.
Σχόλια
 1. Ελπίδα
  15.04.2016

  Είμαι επίσης ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας φιγούρας κλεψύδρας. Στις 17-22, είχα 90 60 90. Τότε άρχισα να αυξάνεται παντού κατά ένα εκατοστό. Τώρα στο 44 έχω 101 80 104. Και δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα για το καλοκαίρι. Ή πολύ ντουλάπα ηλικίας, ή ήδη αρκετά νέος. Στο ύψος 172 σχεδόν όλα είναι σύντομα. Ποια μάρκα από τη μέση κατηγορία τιμών μπορεί να εξεταστεί, παρακαλώ συμβουλευτείτε.

 2. Μαργαρίτα
  27.02.2016

  Ουάου! Είμαι χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας φιγούρας κλεψύδρας! Παρεμπιπτόντως, αυτό οφείλεται στο μεγάλο έργο για τον εαυτό σας και στρέψη του στεφάνου για να κάνει τη μέση να δείχνει καλά.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση