Βραδινά φορέματα

Κίτρινα βραδινά φορέματα

Κίτρινα βραδινά φορέματα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Περιεχόμενο
 1. Αρετές
 2. Στυλ
 3. Κίτρινο φόρεμα για πλήρη και έγκυο
 4. Συνδυασμός με άλλα χρώματα
 5. Παρατηρήστε το βράδυ

Δεν είναι μυστικό ότι ορισμένα χρώματα ταιριάζουν σε κάθε κορίτσι. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου χρώματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τις περισσότερες φορές οι κυρίες καθοδηγούνται από το χρώμα των μαλλιών, τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των ματιών. Λαμβάνοντας την κατάλληλη στολή, φαίνονται τα πιο ελκυστικά και ενδιαφέροντα. Τα κίτρινα βραδινά φορέματα είναι πολύ δημοφιλή επειδή σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια φωτεινή ηλιόλουστη εικόνα. Με σωστή επιλογή του χρώματος αυτού του χρώματος, μπορείτε να εκτρέψετε την προσοχή από εκείνες τις περιοχές που το κορίτσι δεν θεωρεί τα δυνατά της.

Αρετές

Η επιλογή υπέρ ενός κίτρινου βραδινού φόρεμα μπορεί συχνά να εξηγηθεί από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του χρώματος:

 1. Ο κίτρινος δίνει έμφαση στα μπλε μάτια των ξανθών, στα κατάλληλα γκρίζα μάτια με καστανά μαλλιά και επίσης εστιάζει την προσοχή στα καστανά μάτια μιας καυτής μελαχρινής.
 2. Το κίτρινο είναι μια ποικιλία από αποχρώσεις, από το χλωμό και καφέ μέχρι φωτεινό και κορεσμένο. Μπορείτε να βρείτε μια επιλογή για κάθε εκδήλωση, διάθεση και χρόνο του έτους.
 3. Αυτή η στολή χρεώνει με ενέργεια, δημιουργεί μια φωτεινή, θετική εικόνα. Ακόμη και αν υπάρχουν σύννεφα και βροχή στο δρόμο, θα είστε σαν τον ήλιο.
 4. Κίτρινο - ένα από τα καλύτερα χρώματα όσον αφορά τη συμβατότητα με άλλες αποχρώσεις. Φαίνεται υπέροχο με μια κρύα παλέτα, ζεστά χρώματα.
 5. Το κίτρινο φόρεμα είναι κατάλληλο για ειδικές περιπτώσεις και για καθημερινή ζωή. Φυσικά, πρέπει να δώσετε προσοχή στα αξεσουάρ, στο ντεκόρ και σε πολλά άλλα σημεία που δίνουν στο πάρτι μια αίσθηση εορτασμού.
 6. Φαίνεται εξαιρετικά καθόλου, ανεξάρτητα από την ηλικία. Έτσι, το κίτρινο φόρεμα είναι κατάλληλο για αποφοίτηση στο σχολείο, αλλά στο ίδιο χρώμα μια κυρία της ηλικίας Balzac μπορεί να ντύσει για την επέτειό της, τον γάμο των παιδιών και ούτω καθεξής. Οι ηλικιακοί περιορισμοί δεν υπάρχουν και είναι ευχάριστα ευχαριστημένοι.

Στυλ

Επιλέγοντας μια κίτρινη στολή, βασίζεστε έτσι στην ελκυστικότητα και την πρωτοτυπία αυτού του χρώματος. Φορέματα δημιουργούν την εικόνα μιας όμορφης και συγχρόνως μυστηριώδους γυναίκας. Εξαρτάται άμεσα από τον επιλεγμένο τόνο.

Το μήκος, στην πραγματικότητα, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε. Έχει θεμελιώδη σημασία, αυτός ο παράγοντας δεν έχει σημασία. Εξαιρετικά τα κορίτσια φαίνονται τόσο σε μικρά μοντέλα όσο και σε φορέματα στο πάτωμα.

Καμπύλη

Λεπτές νεαρές κυρίες είναι πολύ να αντιμετωπίσουν κίτρινα φορέματα στο ύφος μιας πριγκίπισσας. Η ιδιαιτερότητα τους συνίσταται σε μια χνουδωτή φούστα, ανοιχτούς ώμους και ένα μπούστο της συμμορίας. Το κομμάτι πρέπει να είναι ελαφρύ, κομψό.

Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές παρουσίασαν μοντέλα σύνθετης περικοπής με αφηρημένες φούστες που ταιριάζουν σε δημιουργικά κορίτσια και σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Το νέο στυλ εμφάνισης βρέθηκε επίσης σε κίτρινες αποχρώσεις. Δεδομένου ότι είναι καθολική, θα ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια χωρίς εξαίρεση.

Μόνο εάν υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα όπως το υπερβολικό βάρος, θα πρέπει να επιλέξετε το κίτρινο χρώμα προσεκτικά. Το γεγονός είναι ότι κυρίως όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου είναι φωτεινές, κορεσμένες και φωτεινές. Από αυτή την άποψη, το χρώμα προσθέτει όγκο στο σχήμα. Αλλά οι αδύνατοι άνθρωποι μπορούν να το συστήσουν, καθώς θα προσθέσετε οπτικά τα χαμένα κυρτά σχήματα στο σχήμα σας.

Ελληνικό στυλ και αυτοκρατορία

Οι βραδινές γιορτές είναι ένας εξαιρετικός λόγος να αισθανθείτε τον εαυτό σας, αν όχι για πολύ καιρό, αλλά μια ελληνική θεά. Μια ηλιόλουστη στολή με κουρτίνες, ένα ασσύμετρο σκελετό και κομμάτια - μια τέτοια αντίκα εικόνα θα γεμίσει το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το στυλ Empire έχει επίσης αντίκες, αλλά είναι πιο μέτριο.Χαρακτηρίζεται από μανίκια φανάρια και ψηλή μέση.

Ευθείες γραμμές

Το ευθεία φόρεμα δίνει τη σιλουέτα της πολυπλοκότητας και της πολυπλοκότητας. Μπορεί να συμπληρωθεί με basques, κουρτίνες, περικοπές και διατρήσεις. Περιορισμοί είναι μόνο στο σχήμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι σε ένα κίτρινο βραδινό φόρεμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περπατήσει ζοφερά. Radiate ένα θετικό, θα αποκαλύψει περαιτέρω τις δυνατότητες του ηλιόλουστου συνόλου σας χρώμα. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι η ύπαρξη γύρω από τους ανθρώπους που κρέμονται με κίτρινο δίνει στους άλλους μια καλή διάθεση.

Γοργόνα

Ίσως το στυλ της γοργόνας να μην συνδέεται με το κίτρινο, αλλά περισσότερο με μπλε κύματα και λευκό αφρό της θάλασσας, αλλά οι σχεδιαστές ήταν σε θέση να απομακρυνθούν από τα πρότυπα εδώ και δημιούργησαν υπέροχα μοντέλα σε διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου.

Κοστούμια

Κίτρινο μοντέλα φόρεμα βράδυ είναι ευέλικτο. Κάποια από αυτά θα φαίνονται εξίσου καλά για μια γιορτή και για να πάτε στο γραφείο. Απλά χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα κοσμήματα, παπούτσια, μακιγιάζ και μην ξεχάστε το χτένισμα.

Όταν επιλέγετε ένα κίτρινο βραδινό φόρεμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει το ύφασμα στο πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε, το κίτρινο αλλάζει κάπως τη σκιά του δέρματος, καθιστώντας το γήινο. Επομένως, εάν υπάρχουν προβλήματα στο δέρμα του προσώπου, το φόρεμα θα τον τονίσει μόνο. Η διόρθωση της κατάστασης θα βοηθήσει στην εξειδικευμένη μακιγιάζ. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα προσωρινό μέτρο. Είναι καλύτερο να ασχοληθεί άμεσα με την αποκατάσταση. Συν ένα ελαφρύ μαύρισμα δεν θα έβλαπτε.

Σύντομη

Κίτρινα φορέματα με μήκος πάνω από το γόνατο - αυτή είναι μια καλή επιλογή για σχεδόν οποιοδήποτε γεγονός και ευκαιρία. Ωστόσο, αν πρέπει να παρευρεθείτε σε μια γιορτή, ένα πάρτι, τότε επιλέξτε ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι, κεντήματα, στρας ή κουρτίνες ως συμπλήρωμα στην εικόνα.

Κίτρινο μίνι ρούχα και φορέματα θηλή είναι απολύτως δημοφιλής. Διακοσμητικά στοιχεία, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι πολλά. Αλλά θα μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά εξαρτήματα, ανάλογα με τη γεύση και τη φαντασία.

Τα φορέματα των θηκών έχουν γίνει μια πραγματική ανακάλυψη για τα κορίτσια που δεν θέλουν να μοιάζουν με γκρίζα ποντίκια στο γραφείο τους, αλλά ταυτόχρονα υπακούουν στις αυστηρές απαιτήσεις του κώδικα ενδυμάτων στην εργασία.

Για τα θεματικά κόμματα με το ύφος του στυλ χρειάζεται απλά ένα κουκλοθέατρο.

Ένα κίτρινο σύντομο φόρεμα με μια πλήρη φούστα στο ύφος της νέας εμφάνισης με δαντέλα και μια πολυεπίπεδη φούστα με τούλι που μοιάζει με κοκταφτάκι θα είναι το καλύτερο για εσάς.

Για ρετρό στυλ, ένα φανταχτερό φόρεμα με περιθώρια θα είναι μια καλή επιλογή.

Αν μιλάμε για τις φθινοπωρινές γιορτές, δεν πρέπει να γράφετε τα σύντομα κίτρινα φορέματα. Επιλέγοντας πλεκτό ύφασμα ή δαντέλα, αραιώνετε τη λαμπερή στολή σας θαμπές και σκοτεινές μέρες του φθινοπώρου.

Μην ξεχνάτε, με την άφιξη του φθινοπώρου, πολλοί ντύνονται σε σκοτεινά ρούχα, πράγμα που σημαίνει ότι η φωτεινή φωτεινή εικόνα σας μπορεί να ξεχωρίσει από το φόντο της γκρίζας μάζας.

Καλοκαιρινό κίτρινο φόρεμα

Η καλοκαιρινή εκδοχή του κίτρινου φορεσιού θα πρέπει να είναι φτιαγμένη από ελαφρά, ευάερα φυσικά υφάσματα, έτσι ώστε το σώμα να μπορεί να αναπνεύσει. Αυτό το καλοκαίρι, κοιτάξτε τα μοντέλα μικρού κίτρινου σήματος, επιλογές με χαμηλή ή υψηλή μέση.

Κίτρινα βραδινά φορέματα είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των παγκόσμιων αστέγων

Αυτό το χρώμα είναι πολύ αποτελεσματικό, σε αυτό το φόρεμα σίγουρα θα είναι το κέντρο της προσοχής.

Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν περνάει από τα πουκάμισα. Τώρα κυνηγούν κυριολεκτικά μεταξύ των fashionistas.

Οι σύντομες επιλογές φόρεμα το βράδυ είναι τέλεια για το καλοκαίρι

Κίτρινο φόρεμα για πλήρη και έγκυο

Εάν οι αναλογίες σας δεν είναι τέλειες, έχετε κερδίσει επιπλέον κιλά ή φοράτε κάποιον στην κοιλιά σας, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα κίτρινα φορέματα. Σας ταιριάζουν τέλεια.

Εξαιρετική εμφάνιση βαθιά V-λαιμός και ίσια σιλουέτες. Ένα αγαπημένο φυσικά είναι το ελληνικό στυλ. Το μανίκι ταιριάζει επίσης στο pyshechkam. Έτσι κρύβετε κάποιες ατέλειες, αλλά εστιάζετε την προσοχή των άλλων στις προφανείς αρετές τους. Τα μανίκια είναι καλύτερα να επιλέγουν επιμήκη.

Όσον αφορά τα υφάσματα, εδώ με τον τρόπο αυτό θα υπάρχουν ελαφρά, ευάερα υλικά.Μην περνάτε από μοντέλα με εκτυπώσεις. Φορώντας μια παρόμοια στολή, θα απαλλαγείτε από την υπερβολική συστολή. Αλλά αποφύγετε τις εικόνες των ζώων.

Αυτό που δεν συνιστάται σε παχουλό και έγκυες γυναίκες, γι 'αυτό είναι κίτρινα ρούχα με διατομές. Δυστυχώς, θα αυξήσουν οπτικά την εικόνα σας. Η τομή πρέπει να είναι σταθερή και τα ένθετα πρέπει να είναι κάθετα. Επίσης μια καλή προσθήκη είναι ένα μακρύ κούμπωμα και ένα γεωμετρικό μοτίβο.

Συνδυασμός με άλλα χρώματα

Το κίτρινο από μόνο του είναι ένα εξαιρετικό διακριτό χρώμα. Και για κάποιο λόγο, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν το φόρεμα είναι κίτρινο, τότε είναι αναγκαστικά μονοχρωματικό. Δεν είναι. Μη διστάσετε να το αραιώσετε με μοτίβα, εκτυπώσεις, λαμπερά ένθετα αντιηλιακών αποχρώσεων και χρωμάτων.

Ένα ζωντανό παράδειγμα ενός εκλεπτυσμένου φόρεμα είναι polka κουκίδες, λωρίδες, ευρύ κύκλους, που συμπληρώνουν επωφελώς το κίτρινο χρώμα της βάσης. Έτσι, λόγω της ευελιξίας των παραλλαγών, μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας θα βρει την ιδανική επιλογή της.

Με floral μοτίβα, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί εδώ μόνο τα μονόχρωμα σχέδια φαίνονται ωφέλιμα. Διαφορετικά, θα γίνει μια ομοιότητα του κύριου χαρακτηριστικού του Πάσχα.

Η βάση του βραδινού φορέματος δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι κίτρινη. Μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα μια μπεζ βάση και ενδιαφέροντα σχέδια κίτρινου χρώματος σε αυτό. Αυτό το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του γυμνού σώματος.

Κίτρινο και λευκό φόρεμα

Το λευκό έχει παρόμοιες ιδιότητες και ιδιότητες με κίτρινο χρώμα. Επειδή ένας τέτοιος συνδυασμός θα είναι πολύ κερδοφόρος για την καλοκαιρινή περίοδο. Αλλά θυμηθείτε, το λευκό και το κίτρινο δεν είναι σε αντίθεση. Από αυτή την άποψη, η στολή θα πρέπει να πάρει σκοτεινά αξεσουάρ. Έτσι θα δούμε το πιο ενδιαφέρον.

Μην ανησυχείτε για το μαύρισμα. Τα κίτρινα και λευκά ρούχα είναι εξίσου κατάλληλα για ξανθιά με καθαρό δέρμα και νεαρή κυρία με σκούρο δέρμα. Εάν είστε μια μελαχρινή μελαχρινή, συνθέτουν φωτεινό και κάνει ξανθιά εμφάνιση καλύτερα με το μακιγιάζ ρετρό στιλ με ένα must-have έντονο κόκκινο κραγιόν.

Κίτρινο μαύρο

Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας κλασικός συνδυασμός που είναι απίθανο να σβήσει ποτέ. Έχουμε μια πολύ φωτεινή αντίθεση, και σίγουρα δεν θα περάσετε ποτέ απαρατήρητη.

Το μαύρο χρώμα μπορεί να υπάρχει τόσο στο ίδιο το φόρεμα όσο και στα αξεσουάρ που συμπληρώνουν την εικόνα. Μια εξαιρετική λύση θα ήταν μια απλή κίτρινη στολή με μαύρο συμπλέκτη, μαύρα παπούτσια και ένα μαύρο barrette. Μην ξεχνάτε τη μαύρη ζώνη και τα κουμπιά, τα οποία είναι σε θέση να συμπληρώσουν με επιτυχία το ηλιόλουστο φόρεμα.

Κίτρινο μπλε φόρεμα

Το χρώμα του ήλιου και το χρώμα του ουρανού. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Ειδικά, αν συνδυάσετε αυτά τα δύο χρώματα σε ένα ενιαίο σύνολο. Το αποτέλεσμα δημιουργείται ακόμα καλύτερα από ότι με συνδυασμό μαύρου και κίτρινου χρώματος.

Για το κίτρινο-μπλε μαζί ταιριάζουν τέλεια μια ποικιλία αξεσουάρ. Αλλά τα πιο ενδιαφέροντα είναι πορτοκαλί, πράσινο και κόκκινο.

Η εύρεση ενός φόρεμα που θα ραμμένο ταυτόχρονα με κίτρινα και μπλε υφάσματα δεν είναι τόσο εύκολο. Επειδή μπορείτε να πάτε με τον άλλο τρόπο, σταματώντας στα κατάλληλα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μπλε συμπλέκτη, παπούτσια σουέτ, μια κορδέλα μαλλιών ή μια ζώνη.

Παρατηρήστε το βράδυ

Ο τρόπος ζωής ορισμένων κοριτσιών συνεπάγεται την ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης διαφόρων εκδηλώσεων. Κάθε φορά που ο καθένας δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράζει κάθε φορά, γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να σταματήσετε στο κίτρινο σύνολο με διακοσμητικά φωτεινά στοιχεία.

Για παράδειγμα, έχοντας ανανεώσει τη δική σας ντουλάπα με ένα χνουδωτό φόρεμα, δεν χρειάζεται να αγοράζετε πολύ φωτεινά παπούτσια ή να ψάχνετε για κάποιο είδος πολύχρωμου κοσμήματος.

Lacy κίτρινο φόρεμα στο πάτωμα επίσης δεν χρειάζεται φωτεινά αξεσουάρ, επειδή το ίδιο το μοτίβο δαντέλα είναι θεαματική.

Κάτω από το φόρεμα του ηλιόλουστου χρώματος συνιστάται να επιλέξετε ένα μπολερό, αλλά όχι ένα σακάκι. Ο κατάλληλος συμπλέκτης και στιλέττες ή σανδάλια θα δώσουν την απαραίτητη θηλυκότητα, τη φινέτσα στην εικόνα σας.

Το κίτρινο μέταλλο επιλέγεται ως κοσμήματα, αλλά ο χρυσός είναι ακόμα καλύτερος.

Θυμηθείτε έναν πολύ σημαντικό κανόνα - στο κίτρινο φόρεμα ο κύριος ρόλος δίνεται στο φόρεμα, το χρώμα του.Όλα τα άλλα συμπληρώνουν, διακοσμούν και εμπλουτίζουν.

Λειτουργώντας με σύνεση, θα δημιουργήσετε μια μοναδική, φωτεινή και χαρούμενη εικόνα. Κάτω από κάθε τύπο φιγούρας, βάρος και ύψος σίγουρα θα βρείτε το δικό σας ηλιόλουστο φόρεμα. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε, ξεχωρίστε από τη γκρίζα μάζα, υπογραμμίστε τα βασικά πλεονεκτήματά τους. Επιπλέον κίτρινες αποχρώσεις στο ότι καλύπτουν σωστά τις προβληματικές περιοχές.

Φυσικά, θα πρέπει να κερδίσετε κάποιο θάρρος να φορέσετε ένα τέτοιο φόρεμα για ένα επίσημο γεγονός. Πάντα να λάμπει η εμπιστοσύνη, να χαμογελάς, να είσαι θετικός και να μην είναι λυπημένος. Η αντίληψη της εικόνας ενός κοριτσιού σε μια ηλιόλουστη στολή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεσή της.

Σχόλια
 1. Άλλα
  25.07.2015

  Πώς αγαπώ κίτρινο! Sunny, θετικό και πολύ φωτεινό χρώμα. Κάτω από το μαυρισμένο δέρμα ενός κίτρινου φορέματος - μύγα!

 2. Ναταλία
  20.07.2015

  Κάτω από το λαμπερό κίτρινο φόρεμα πρέπει να εφαρμόζετε αρκετά λαμπερό μακιγιάζ, ειδικά για τις ξανθιές, ώστε να μην χαθείτε στο φόντο μιας τέτοιας φωτεινότητας. Αλλά το χρώμα είναι το αγαπημένο μου, σίγουρα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση