Χρώματα φορεμάτων

Τι φορέματα είναι κατάλληλα για το χρώμα "Φθινόπωρο";

Τι φορέματα είναι κατάλληλα χρώματος τύπου Φθινόπωρο;

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά χρώματος
 2. Ποικιλίες
 3. Τυπικοί εκπρόσωποι
 4. Πώς να επιλέξετε μια ντουλάπα;
 5. Πρέπει να αλλάξω το φυσικό χρώμα των μαλλιών;
 6. Οι λεπτές λεπτομέρειες του μακιγιάζ για την ολοκλήρωση της εικόνας

Μια κοπέλα αντιπροσωπευτική του χρώματος του φθινοπώρου δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσει, καθώς συχνά φαίνεται πολυτελές, φωτεινό και χαρισματικό. Όπως και ο τύπος της άνοιξης, το φθινόπωρο είναι μια ζεστή ομάδα, αλλά έχει και μια κοκκινωπή αποχρώσεις, λόγω των οποίων τα χρώματα είναι πιο περίπλοκα, σκοτεινά, βαθιά και έντονα.

Χαρακτηριστικά χρώματος

 • Οι ομορφιές "Φθινόπωρο" συνήθως έχουν ομαλή και πυκνή επιδερμίδα, η οποία έχει ζεστό υπόβαθρο. Η ερυθρότητα και άλλες δευτερεύουσες ατέλειες σε αυτό σχεδόν δεν εμφανίζονται. Ο τόνος της επιδερμίδας αντιπροσωπεύεται από μια μεγάλη ποικιλία από ροζ και χρυσό μπεζ μέχρι φως καστανιάς ή μαύρο ροδάκινο.
 • Τα φτέρνα είναι ένας από τους συχνότερους "σύντροφοι" των κοριτσιών τύπου "φθινόπωρου", ενώ έχουν κόκκινο ή κοκκινωπό-καφέ χρώμα. Αλλά το ρουζ στα μάγουλα ενός κοριτσιού αυτού του τύπου μπορεί να δει πολύ σπάνια. Αν φαίνεται, αντιπροσωπεύεται από μια λεπτή σκιά ροδακινιάς.
 • Οι ελαφριές ομορφιές του "φθινοπώρου" καίγονται γρήγορα στον ήλιο, ενώ τα κορίτσια με πιο σκούρες αποχρώσεις του δέρματος παίρνουν ένα μάλλον μακρύ μαύρισμα κατά την ηλιοθεραπεία.
 • Το κώλο της ομορφιάς "φθινόπωρο" είναι συχνά αρκετά ογκώδες, συχνά αντιπροσωπεύεται από σγουρά μαλλιά. Η παλέτα αποχρώσεων μαλλιών των εκπροσώπων αυτού του τύπου είναι πολύ εκτεταμένη. Κόκκινο, χαλκό (ανοιχτό καφέ ή ανοιχτόχρωμο), καστανιές (χρυσή απόχρωση), σκούρο καφέ (κόκκινη εκροή) και χάλκινο χρώμα σημειώνονται σε αυτό.
 • Γκρίζα κορίτσια του τύπου "φθινόπωρο" εμφανίζονται αργά. Σε αυτή την περίπτωση, οι κλώνοι τρίχας γίνονται χρυσοκίτρινοι.
 • Τα μάτια των εκπροσώπων αυτού του τύπου χρώματος μπορούν να ονομάζονται ακτινοβόλα, λαμπερά και φωτεινά. Η σκιά τους είναι ως επί το πλείστον σκοτεινή, για παράδειγμα, συχνά βρίσκονται συχνά κορίτσια με πορτοκαλί, καφέ ή σκούρα καστανά μάτια. Ωστόσο, το κορίτσι-Φθινόπωρο μπορεί να συναντήσει πράσινα, μπλε ή γκρίζα μάτια.
 • Η απόχρωση του φρυδιού σχεδόν πάντα αντιστοιχεί στη σκιά των μαλλιών και έχει μια κοκκινωπή ή χρυσή υπότονη.

Ποικιλίες

Δεδομένων των κυρίαρχων χαρακτηριστικών της εμφάνισης του τύπου του φθινοπωρινού κοριτσιού, μπορεί να αποδοθεί:

 1. Πραγματικό Φθινόπωρο. Ένα τέτοιο υποείδη ονομάζεται επίσης το Θερμό Φθινόπωρο, επειδή οι εκπρόσωποί του έχουν ζεστή εμφάνιση. Τα μαλλιά αυτών των κοριτσιών είναι κόκκινα (σκούρα σκιά) ή καστανιές (με χρυσό τόνο) και τα μάτια είναι κυρίως καφέ χρώματος, αλλά υπάρχουν και αποχρώσεις topaz. Το δέρμα είναι μια διαφορετική σκιά, ενώ συχνά καλύπτεται με φακίδες.
 2. Βαθύ Φθινόπωρο. Δεδομένου ότι η κυρίαρχη παράμετρος αυτής της φθινοπωρινής ποικιλίας είναι μια σκοτεινή εμφάνιση, το χρώμα των μαλλιών και τα μάτια των αντιπροσώπων της θα είναι σκοτεινές. Τα πιο κοινά είναι τα χρυσά-καστανά μάτια με κίτρινα ή πράσινα μπαλώματα και καστανά μαλλιά και το δέρμα αυτών των κοριτσιών είναι συχνά σκοτεινό.
 3. Μαλακό Φθινόπωρο. Το όνομα του υποτύπου οφείλεται στο γεγονός ότι οι εκπρόσωποί του έχουν μαλακή εμφάνιση. Η απόχρωση των μαλλιών τους είναι κατά κύριο λόγο ελαφριά (χρυσή ή ζεστή καφέ), όπως και το χρώμα των ματιών. Το πιο συνηθισμένο φουντούκι και ανοιχτό καστανά μάτια, ενώ συχνά φαίνονται να καλύπτονται με ομίχλη. Ο τόνος του δέρματος σε αυτά τα κορίτσια είναι συχνά αμυδρά και μάλλον μαλακός.

Τυπικοί εκπρόσωποι

Μέσω του τύπου χρώματος του φθινοπώρου συμπεριλαμβάνονται:

 • Drew Barrymore;
 • Misha Barton;
 • Marcia Cross;
 • Gisele Bundchen;
 • Ashley Olsen;
 • Katie Holmes;
 • Fergie;
 • Carmen Electra;
 • Eva Mendez;
 • Jennifer Lopez;
 • Lindsay Lohan;
 • Julianne Moore;
 • Jessica Alba;
 • Natalie Portman;
 • Σοφία Βεργάρα.

Πώς να επιλέξετε μια ντουλάπα;

 • Στα ρούχα του κοριτσιού-Φθινόπωρο είναι καλύτερο να συνδυάσει πλούσια, πλούσια και έντονα χρώματα. Η προτεραιότητα είναι μια καφέ παλέτα, με βάση την οποία αξίζει να δημιουργηθεί μια βασική ντουλάπα. Στα ρούχα του τούβλου, της κανέλας, του καφέ, του χαλκού ή της σκουρόχρωμης σκιάς "φθινόπωρο" οι γυναίκες φαίνονται πιο εντυπωσιακές.
 • Ο καλύτερος σύντροφος για την καφέ σειρά για την ντουλάπα του κοριτσιού Φθινόπωρο θα είναι πράσινο. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμώνται οι σκούρες αποχρώσεις, για παράδειγμα, το χακί, το μπουκάλι ή το βρώμικο πράσινο.
 • Φαίνεται καλό στις γυναίκες "φθινόπωρο" και κόκκινο, ειδικά ντομάτα, κεράσι, σκούρο σολομό, κόκκινο χαλκό ή τερακότα κοκκινωπό τόνο. Μία μπλε και μωβ παλέτα θα σας βοηθήσει να κάνετε το ντύσιμο περισσότερη θέση. Μια καλή επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις δαμάσκηνου, βατόμουρου ή λιοντάρι.
 • Αν θέλετε να προσθέσετε πράγματα από μπεζ ή γκρι χρώμα στην ντουλάπα του Φθινοπώρου, επιλέξτε σύνθετες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου υποτονίου.
 • Τα κορίτσια "Φθινόπωρο" μπορούν να χρησιμοποιήσουν παστέλ χρώματα για εσώρουχα, μπλουζάκια, μπλουζάκια ή μπλουζάκια και θα πρέπει να σκουραίνουν (σαν να καραμελοποιηθούν). Μια καλή επιλογή είναι η κρέμα, το κέλυφος, το βερίκοκο, η σκοτεινή κρέμα ή η χροιά βανίλιας. Οι αποχρώσεις του θερμού μαρμάρου, του δημοσιογραφικού χαρτιού, της κρέμας brulee, της σαμπάνιας ή του αφρού της θάλασσας είναι επίσης κατάλληλοι για το κορίτσι-Φθινόπωρο.
 • Για μια βόλτα με φίλους, ένα άθλημα ή ένα πάρτι, το κορίτσι "φθινόπωρο" μπορεί με ασφάλεια να επιλέξει φωτεινά, δυναμικά, ζωντανά χρώματα. Καρότο, φράουλα, ζαχαρότευτλα, αμέθυστο, πορτοκαλί, φωτιά ή μελιτζάνα θα σας δώσουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Μια καλή επιλογή μπορεί να ονομαστεί αποχρώσεις νεαρών μπιζελιών, aqua, thuja ή drake κεφάλι.
 • Συνιστάται να αποφεύγετε τα κρύα χρώματα των κοριτσιών "φθινόπωρο", όπως σε αυτά τα ρούχα η εμφάνιση της γυναίκας του Φθινοπώρου θα είναι συντριπτική. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε καθαρούς τόνους ασπρόμαυρου.
 • Τα καλύτερα υφάσματα για την ντουλάπα των γυναικών "φθινόπωρου" είναι ογκώδη, πυκνά, πλαστικά, υφή και μαλακά υλικά. Φθινόπωρο Το κορίτσι πρέπει να προτιμά τα τούβλα, το βελούδο, το σουέτ, το κοτσάνι, την αγγόρα, το μαλλί, καθώς και τις παχιές παραλλαγές βελούδο και μετάξι. Κοιτάζει όμορφα στους εκπροσώπους του φθινοπωρινού τσβεοτύπου και του δαντελωτού υφάσματος. Οι ανθεκτικοί τύποι βαμβακιού και λίνου προτιμώνται για τα καλοκαιρινά ρούχα.
 • Εάν υπάρχει ένα μοτίβο στα ρούχα του κοριτσιού "φθινόπωρο", τότε η επιλογή πρέπει να πέσει στο σχέδιο βαθιών ζεστών αποχρώσεων με νότες εξωτικής και φαντασίας. Το φθινόπωρο Κορίτσι ασυνήθιστα έχει ένα εθνο-πρότυπο, ένα λαχανικό και λεοπάρδαλη εκτύπωση, ένα πόδι κοτόπουλου (ζεστή, κρεμ χρώματος έκδοση) και διάφορες επιλογές κλουβί. Αλλά τα θολά και μικρά σχέδια των εκπροσώπων του "φθινοπώρου" θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς και εκτυπώσεις, που παρουσιάζονται σε κρύες και φωτεινές αποχρώσεις.
 • Η καλύτερη παραλλαγή του κοσμήματος για το κορίτσι-Φθινόπωρο είναι προϊόντα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους με ένα ενδιαφέρον σχέδιο και πολλές μικρές λεπτομέρειες. Μεταξύ των μετάλλων προτιμώνται τα προϊόντα από ορείχαλκο και χαλκό, καθώς και κόκκινο χρυσό και χαλκό. Μεταξύ των πέτρων συμβουλεύουμε κοσμήματα με topazes, κοράλλια, αχάτη, όνυχα ή κεχριμπάρι. Μια καλή επιλογή ονομάζεται επίσης κοσμήματα από φυσικά υλικά, όπως δέρμα, κοχύλια, χάντρες, άχυρο ή ξύλο. Ασημένια κοσμήματα, λευκό χρυσό και πέτρες με δροσερή σκιά θα πρέπει να αποφεύγονται.
 • Μια τσάντα και παπούτσια για τα κορίτσια φθινοπώρου συμβουλεύονται να επιλέξουν από παχιά δερμάτινα, nubuck ή σουέτ. Μια δομή λυγαριάς είναι επίσης μια καλή επιλογή. Όσο για τη σκιά, είναι προτιμότερο να καφέ, κόκκινο, κίτρινο, γήινο τόνο, αλλά για τη δημοσίευση μπορείτε να πάρετε κάτι πιο φωτεινό. Είναι σημαντικό να μην επιλέξετε ούτε πολύ ανοιχτό αξεσουάρ ή υπερβολικά φανταχτερες επιλογές από μαλακό ή λουστρίνι.

Πρέπει να αλλάξω το φυσικό χρώμα των μαλλιών;

Κατά κανόνα, εκπρόσωποι του τύπου φθινοπωρινής χρώματος, όπως η φυσική σκιά των μαλλιών τους, επειδή είναι πλούσιο και όμορφο.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​η ποικιλομορφία συνιστάται να επιλέξετε χρώμα με κοκκινωπό υπόγειο.Με τη βοήθεια της henna, το φθινόπωρο κορίτσι θα προσθέσει λάμψη και λάμψη στα μαλλιά της. Η βαφή με τον μπλε χρωματισμό τύπου φθινοπώρου κατηγορηματικά δεν θα λειτουργήσει.

Οι λεπτές λεπτομέρειες του μακιγιάζ για την ολοκλήρωση της εικόνας

 • Τα μάτια του κοριτσιού-Φθινόπωρο είναι τόσο εκφραστικά που για το μακιγιάζ της ημέρας μπορεί να περιορίσει τον εαυτό της σε ένα μολύβι ή μελάνι. Οι καλύτερες παλέτες για το βραδινό make-up των εκπροσώπων του τύπου φθινοπωρινής χρώματος είναι πράσινο, μπλε, γκρι και καφέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τη σκιά του χρυσού ή χάλκινου χρώματος. Purple αποχρώσεις θα είναι επίσης μια καλή επιλογή, ειδικά αν τα μάτια της κοπέλας έχουν μια πράσινη απόχρωση. Αλλά το μακιγιάζ smokay-aiz θα πρέπει να αποφεύγεται.
 • Κουνέλι-Φθινόπωρο κορίτσι συνιστάται να επιλέξετε ένα εκφραστικό, αλλά με ζεστή απόχρωση, για παράδειγμα, καραμέλα, πορτοκαλί-κόκκινο, ανοιχτό καφέ ή κοράλλι. Χρώματα όπως ανοιχτό ροζ, πορφυρό, φωτιά, σκούρο κόκκινο ή μοβ, θεωρούνται ακατάλληλα.
Σχόλια
 1. Νάντια
  22.02.2016

  Πόσο δύσκολο να κατανοήσουμε αυτούς τους τύπους χρωμάτων! Νόμιζα ότι όλα τα μπουνέτα είναι χειμώνες.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση