Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με κορσέ - για τέλεια εμφάνιση

Φόρεμα με κορσέ - για τέλεια εμφάνιση

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά
 2. Λίγη ιστορία
 3. Ποιος είναι κατάλληλος;
 4. Με πλήρη φούστα
 5. Κορσέ δαντέλα
 6. Διαφανές κορσέ
 7. Vintage Φορέματα
 8. Χρώματα
 9. Μήκος
 10. Πώς να δαντέλα μια κορσέ;
 11. Ταινίες μόδας
 12. Τι να φορέσετε;
 13. Αξεσουάρ
 14. Παπούτσια

Το όνειρο κάθε γυναίκας για μια λεπτή μέση επιτυγχάνεται επιτυχώς με τη βοήθεια των κορσέδων. Φορέματα, στα οποία το πάνω μέρος αντιπροσωπεύεται από κορσέ, προσθέτουν χάρη και γοητεία σε οποιαδήποτε γυναικεία φιγούρα.

Χαρακτηριστικά

Τα μοντέρνα φορέματα με κορσέδες είναι άνετα και κατασκευασμένα από μαλακά υλικά. Το κορσέ είναι πάνω (φθαρμένο στην κορυφή) και χαμηλότερο (βρίσκεται κάτω από τα στρώματα του υφάσματος). Τις περισσότερες φορές, το κορσέ μπορεί να δει σε βραδινά φορέματα, αλλά υπάρχουν και μοντέλα καθημερινών φορεμάτων με κορσέδες.

Τα κορσέ διαφέρουν σε σχήμα, παρουσία οστών, καθώς και στη θέση τους. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές επιλογές για ένα φόρεμα κορσέδων.

Τα φορέματα με αυτό το στοιχείο έρχονται σε διαφορετικά μήκη - με μίνι φούστα και μακριά στο πάτωμα. Είναι δυνατόν να βρείτε ένα κατάλληλο μοντέλο φόρεμα με κορσέ για κάθε περίσταση και για οποιοδήποτε τύπο φιγούρας.

Λίγη ιστορία

Τα πρώτα "κορσέδες" εμφανίστηκαν στην ντουλάπα των γυναικών τον 12ο αιώνα. Ήταν μια τακτική δαντέλα, η οποία θα μπορούσε να περιορίσει τη μέση και να σηκώσει ελαφρά το στήθος. Το κορσέτο απέκτησε τη συνήθη εμφάνιση του στις αρχές του 16ου αιώνα. Αρχικά, ο σκελετός για το κορσέ ήταν κατασκευασμένος από μεταλλικές ράβδους, και αργότερα άρχισαν να εφαρμόζουν το μουστάκι φαλαινών, καθιστώντας το προϊόν πιο ήπιο για το θηλυκό σώμα.

Τον 18ο αιώνα, τα κορσέ φόρεμα ήταν αξιοσημείωτα για την πομπή τους (οι φούστες τους ήταν στα στεφάνια), και τον 20ό αιώνα, ο ίδιος ο κορσέ ήταν μικρότερος (κάλτσες συνδέονταν με αυτό).

Σήμερα, τα κορσέδες δεν είναι τόσο συνηθισμένα όσο οι γυναίκες, όπως τα πιο άνετα ρούχα. Ωστόσο, το πεδίο εφαρμογής του κορσέ έχει γίνει πολύ ευρύτερο.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Ένα φόρεμα στο οποίο υπάρχει ένα κορσέ θα ταιριάζει σε ένα κορίτσι με οποιαδήποτε σωματική διάπλαση. Υπάρχουν μοντέλα με χαμηλή, αλλά και με υπερεκτίμηση της μέσης. Αυτό το κορσέ θα βοηθήσει στη διόρθωση της σιλουέτας. Ένα πραγματικό εύρημα μπορεί να ονομαστεί ένα φόρεμα με κορσέ για κορίτσια με υπέροχη φιγούρα.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός κορσέ σε ένα φόρεμα:

 • Βοηθά να επικεντρωθεί στην λεπτή μέση.
 • Αυξάνει την προτομή.
 • Βοηθά στην απόκρυψη υπερβολικών όγκων.
 • Βελτιώνει τη στάση του σώματος.
 • Κάνει ένα κορίτσι πιο αυτοπεποίθηση.

Με πλήρη φούστα

Τα μοντέλα των φορεμάτων κορσέδων με φούστα είναι πολύ συνηθισμένα ως φόρεμα για ειδικές περιπτώσεις. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και είναι ραμμένες από διαφορετικά υφάσματα.

Ένα τέτοιο φόρεμα θα ήταν μια καλή επιλογή για το χορό. Ιδιαίτερα ελκυστικά είναι τα φορέματα στα οποία η φούστα είναι πολυστρωματική.

Κορσέ δαντέλα

Κάνοντας ένα φόρεμα με κορσέ δαντέλα, ένα κορίτσι μπορεί οπτικά να κάνει την αποτυχία της μεγαλύτερης. Παρόμοια μοντέλα ενός φορέματος επιλέγονται από γυναίκες με μικρό μέγεθος μαστού. Τέτοια κορσέδες είναι συχνά διακοσμημένα.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα δαντέλα με κορσέ. Είναι απίστευτα θηλυκά και ελκυστικά.

Διαφανές κορσέ

Τα μοντέλα των φορεμάτων κορσέδων, στα οποία το κορσέ είναι διαφανές, έχουν πλέον γίνει πολύ δημοφιλή. Κατά τη διακόσμηση της διακόσμησης δεν φαίνονται χυδαία, αλλά αντίθετα, πολύ σαγηνευτικά και όμορφα.

Ωστόσο, φορούμε τέτοια φορέματα μόνο για τους ομορφιές που μπορούν να καυχηθούν για τέλειες φόρμες.

Vintage Φορέματα

Κορσέ φόρεμα φοριούνται από γυναίκες πριν από έναν αιώνα είναι γοητευτικό, αλλά όχι πολύ άνετα. Διακρίνονται από την κομψή μέση, την παρουσία δαντέλας, την αφθονία των σχοινιών, την ακριβή χρυσή τομή και άλλες λεπτομέρειες. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα vintage φορέματα φαίνονται κομψά, πολυτελή και εορταστικά.

Σήμερα, τέτοια φορέματα φοριούνται κυρίως για μαγνητοσκόπηση και συμμετοχή σε θεματικά γεγονότα.

Χρώματα

Μαύρο

Αυτά τα φορέματα, που συμπληρώνονται από ένα κορσέ, είναι μια καλή επιλογή για μια γιορτή ή δημοσίευση. Μαύρο ρούχο με κορσέ δεν είναι μόνο slims, αλλά και σας επιτρέπει να πάρετε μια ποικιλία αξεσουάρ για αυτό.

Ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα με κορσέ είναι ένα δημοφιλές εργαλείο αποπλάνησης.

Λευκά

Είναι το λευκό φόρεμα που έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν μιλάμε για ένα μοντέλο με κορσέ. Αυτή η στολή φαίνεται πιο επίσημη και κομψή.

Τα λευκά φορέματα κορσέδων παρουσιάζονται όχι μόνο σε γαμήλια μοντέλα.

Κόκκινο

Ένα φόρεμα με κόκκινο κορσέ επιλέγεται από παθιασμένες και θαρραλέες γυναίκες, γιατί όλη η προσοχή στο εορταστικό γεγονός θα προσελκύεται από ένα τέτοιο φόρεμα.

Μήκος

Όλα τα φορέματα κορσέδων, ανάλογα με το μήκος τους, χωρίζονται στους παρακάτω τύπους:

 1. Μακριά Πρόκειται για μια κλασική έκδοση φορεμάτων με κορσέδες που φοριούνται από διασημότητες, νύφες ή αποφοίτους. Αυτά τα φορέματα είναι κατασκευασμένα από σιφόν, σατέν, μετάξι και άλλα όμορφα υφάσματα.
 2. Μεσαίο μήκος. Αυτά τα φορέματα έχουν συχνά μια σφιχτή σιλουέτα, έτσι φαίνονται μέτρια και συγκρατημένα. Συμπληρώνονται από ένα σακάκι ή σάλι, παπούτσια με χαμηλά τακούνια και αξεσουάρ χαμηλού κλειδιού.
 3. Σύντομη Η φούστα σε τέτοια κορσέ φόρεμα είναι χνουδωτά ή σφιχτά. Σε ένα τέτοιο φόρεμα, μπορείτε να πάτε σε μια ημερομηνία ή ένα μοντέρνο πάρτι. Φροντίστε να φοράτε παπούτσια με ψηλό τακούνι και φωτεινά αξεσουάρ.

Πώς να δαντέλα μια κορσέ;

Για να κάνετε την προτομή να φαίνεται σαγηνευτική και ογκώδης, είναι σημαντικό να σφίξετε καλά το μπούστο. Μπορείτε να αρχίσετε να δαντέλατε το προϊόν από οποιαδήποτε πλευρά, αλλά το κορδόνι στην κορυφή είναι πιο συνηθισμένο και θεωρείται κλασικό. Αφού περάσετε το κορδόνι μέσα από τις κορυφαίες τρύπες, βάλτε το κορσέτα σταυροειδώς και στη συνέχεια αρχίστε να σφίγγετε τη χορδή από πάνω προς τα κάτω. Στο τέλος του κορδονιού, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει έναν κόμπο σε μια μεταξωτή δαντέλα που θα την εμποδίσει να "κινείται".

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο πώς να δαντέλα ένα κορσέ γάμου και κοιτάξτε στο βίντεο της Tatiana Kozorovitskaya - συγγραφέας της Ακαδημίας Κορσέδων.

Ταινίες μόδας

Σχεδόν κάθε μόδα παρουσιάζει στολές με κορσέδες. Μεταξύ των σύντομων φορέματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή προϊόντα, στα οποία η κορυφή είναι τοποθέτηση, και η φούστα είναι κοντό και αφράτο (φούστα-tutu).

Ειδικά πλέον δημοφιλή μοντέλα στα οποία η γραμμή μέσης είναι υποτιμημένη. Επιλέγονται από κορίτσια των οποίων ο αριθμός μοιάζει με κλεψύδρα. Μην χάσετε τη δημοτικότητα και τα μοντέλα με υψηλή μέση.

Μεταξύ των καλοκαιρινών ρούχων, τα σύντομα φορέματα σε λεπτούς ιμάντες σπαγγέτι, ραμμένα από ευάερα υφάσματα, απαιτούνται ιδιαίτερα. Ασύμμετρα μοντέλα με κορσέ σε παστέλ χρώματα είναι πολύ ελκυστικά.

Ασυνήθιστα μοντέρνα κορσέδες, των οποίων η φούστα είναι μικρή, αλλά διακοσμημένα με ένα τραίνο διαφορετικών διαστάσεων. Αυτό το φόρεμα φαίνεται ιδιαίτερα θηλυκό.

Μεταξύ των μακρών μοντέλων κορσέδων στις μέρες μας κερδίζει το φόρεμα δημοτικότητας με μια πτυχωτή φούστα. Επίσης, στη ζήτηση είναι προϊόντα από σατέν και σιφόν, αφού η απαλότητα και η ελαφρότητα των υφασμάτων αυτών βοηθούν να καταστεί η εικόνα πιο εκφραστική.

Τα διαμάντια, πέτρες, δαντέλες, δερμάτινα ένθετα και κεντήματα χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση μακριών φορεμάτων με κορσέ. Μεταξύ των στυλ των φούστες σε μακριές κορσέδες είναι επίσης δυνατό να διακρίνουμε το κομμένο "μολύβι" και "τουλίπα", καθώς και ασύμμετρες φούστες.

Τι να φορέσετε;

 • Κορσέ φόρεμα με φωτεινό πολύχρωμο φινίρισμα με μονοφωνικά πράγματα.
 • Για ένα φόρεμα αυτού του ύφους πάρτε ένα συμπλέκτη για να ταιριάζει είτε με μια μικρή τσάντα με μια αλυσίδα ή ένα μακρύ λεπτό λουρί. Οι χάρτες χύμα θα είναι μια κακή επιλογή.

Μια μεγάλη προσθήκη στην πλευρά θα είναι ένα μπολερό.

Σε δροσερό καιρό, αυτό το φόρεμα μπορεί να φορεθεί με μια ζακέτα.

Αξεσουάρ

Εάν το επιλεγμένο φόρεμα με κορσέ διακρίνεται από φωτεινή εκτύπωση ή πλούσια διακόσμηση, κοσμήματα με τέτοια στολή χρησιμοποιούνται στο ελάχιστο. Ένα βραχιόλι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κομψό περιδέραιο είναι αρκετά και η εικόνα θα ολοκληρωθεί.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες διακοσμήσεις στο μονόχρωμο φόρεμα. Τα βραδινά φορέματα συνδυάζονται άριστα με μαργαριτάρια ή πολύτιμα μέταλλα.

Παπούτσια

Η καλύτερη επιλογή των υποδημάτων για μια στολή κορσέδων θα είναι παπούτσια ή σανδάλια με σφήνα ή στυλέτο. Η λεπτή ψηλή τακούνια είναι απαραίτητη εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική εικόνα.

Σχόλια
 1. Λένα
  21.02.2016

  Όπως οι φτωχές γυναίκες, συνήθιζαν να στηρίζουν με κορσέ ... είναι απλά ένας εφιάλτης. Ακόμα και τα εσωτερικά όργανα παραμορφώθηκαν λόγω έλλειψης χώρου. Έτσι, αγαπημένα κορίτσια, να είστε πιο προσεκτικοί και να μην φορούν φορέματα με κορσέ πάρα πολύ συχνά.

 2. Όλγα
  15.02.2016

  Έλα, δεν χρειάζεται να σφίξετε το κορσέ, - και όλα θα είναι βολικά.

 3. Αλίνα
  13.02.2016

  Ένα ζευγάρι σέξι φορέματα έχουν υιοθετήσει) Βραδινό φόρεμα με κορσέ - αυτό είναι σίγουρα όμορφο, αλλά άβολο. Αλλά για μια ειδική περίπτωση, μπορούν να γίνουν δεκτές μερικές ώρες)

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση