Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Το φουσκωτό φόρεμα είναι μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική εμφάνιση.

Το φουσκωτό φόρεμα είναι μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική εμφάνιση.

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά
 2. Ποιος είναι κατάλληλος;
 3. Δημοφιλή χρώματα
 4. Υφάσματα
 5. Τύποι κουτάβια
 6. Γαμήλια φορέματα με φτερά
 7. Ταινίες μόδας
 8. Τι να φορέσετε;
 9. Παπούτσια
 10. Αξεσουάρ

Με τη βοήθεια ενός φόρεμα διακοσμημένου με flounces, κάθε κορίτσι μπορεί να δημιουργήσει μια ρομαντική και απαλή εικόνα. Τα φτερά μεταμορφώνουν και σύντομα καλοκαιρινά ρούχα, κοκτέιλ και μακρά μοντέλα βράδυ. Αυτό το είδος ρούχων βοηθά να τονίσει την κομψότητα και τη θηλυκότητα.

Χαρακτηριστικά

Με διακοσμητικά στοιχεία, το φόρεμα παίρνει μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη εμφάνιση. Στις ίδιες επιλογές, οι επιλογές με τα flounces είναι πολύ διαφορετικές.

Αυτές οι κυματιστές λεπτομέρειες ενός στυλ διαφέρουν ως προς την ένταση, τη θέση, το χρώμα και το μέγεθος. Φορέματα αυτού του στυλ, λόγω της παρουσίας κουτάβια, φαίνονται πλούσια. Η χρήση αυτού του μέρους στη σωστή θέση βοηθά στην προσθήκη όγκου.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Τα φορέματα, στην διακόσμηση των οποίων υπάρχουν φουσκάλες, δεν είναι κατάλληλα για όλες τις γυναίκες. Πλούσια στοιχεία στους γοφούς προσθέτουν όγκο, έτσι ώστε αυτά τα μοντέλα θα πρέπει να φοριούνται μόνο λεπτή ομορφιές. Αντίθετα, εάν η εικόνα του κοριτσιού είναι παρόμοια με ένα ανεστραμμένο τρίγωνο, οι φουσκάλες στη φούστα θα συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της σιλουέτας.

Επίσης, φορέματα με φερμουάρ στη φούστα συνιστώνται για τις γυναίκες με σχήμα ορθογώνιο, διότι σε ένα τέτοιο φόρεμα οι μηροί θα φαίνονται ευρύτερα και θα εμφανιστεί μια λεπτή μέση.

Τα μοντέλα των οποίων η φούστα είναι διακοσμημένα με φουσκάλες είναι αυστηρά αντενδείκνυται για τα κορίτσια με σχήμα που μοιάζει με αχλάδι ή μήλο. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι ένα φόρεμα με μια μακριά φούστα, στην οποία ένα ραβδί είναι ραμμένο στο ποδόγυρο.

Δημοφιλή χρώματα

Λευκό

Στα χιονάτα με φορέματα, η κοπέλα φαίνεται απαλή και ελκυστική. Αυτά τα φορέματα βοηθούν να σκιάσει το χρυσό μαύρισμα, γι 'αυτό είναι ιδιαίτερα σε ζήτηση το καλοκαίρι.

Τα φορέματα Batiste, διακοσμημένα με οριζόντιες ή κάθετες φουσκάλες, διακρίνονται από την κομψή υφή τους και τη γοητεία τους.

Μαύρο

Τα μοντέλα με μαύρα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να χρησιμεύσουν ως καλή βάση για μια βραδινή εμφάνιση, αν τα προσθέσετε με εκφραστικά αξεσουάρ. Τις περισσότερες φορές είναι ένα φόρεμα με μικρό μήκος. Τα φουσκάλες σε αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στο στήθος ή στο στρίφωμα.

Τα μαύρα προϊόντα με πολλές οριζόντιες φουσκάλες σε όλο το μήκος τους φαίνονται επίσης ελκυστικές.

Μπλε

Τα μοντέλα με φούστες αυτού του χρώματος φαίνονται συγκρατημένα και κομψά. Μια μπομπονιέρα σε αυτά τα φορέματα μπορεί να είναι η μόνη, για παράδειγμα, στον ώμο ή κατά μήκος του ποδιού. Σκούρο μπλε κοντό μεταξωτά ρούχα φαίνονται πολύ εορταστικά.

Στα απαλά μπλε φορέματα αυτού του στυλ, το κορίτσι φαίνεται πολύ τρυφερό και ρομαντικό.

Κόκκινο

Μια τέτοια φωτεινή στολή με φτερά κλαδέματος φαίνεται εντυπωσιακή και προσελκύει την εμφάνιση. Επιλέγεται από σίγουρες γυναίκες που εκτιμούν τον εαυτό τους και αγαπούν την προσοχή.

Σε ένα τέτοιο φόρεμα οποιουδήποτε μήκους δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Υφάσματα

Για τα ελαφριά φορέματα με μεγάλη αφθονία των σιφόν είναι ιδανική. Αυτό το ύφασμα ταιριάζει τέλεια και κάνει το φόρεμα ευχάριστο. Για μοντέλα μεσαίου μήκους, συχνά επιλέγεται το βαμβάκι, το μετάξι, τα βατή.

Στα κομψά φορέματα μπορούν να συνδυαστούν σιφόν, δαντέλες, οργαντά και παρόμοια υφάσματα.

Τύποι κουτάβια

Στον ώμο

Αυτή η περικοπή φαίνεται πολύ πρωτότυπη, οπότε το μοντέλο είναι κατάλληλο για εορταστικό γεγονός. Το πλάτος του κρηπιδώματος είναι πέντε εκατοστά ή περισσότερο. Φορώντας ένα τέτοιο μοντέλο φόρεμα συνιστάται μόνο για τα κορίτσια λεπτό.

Στη φούστα

Οι φουσκάλες μπορούν να διακοσμήσουν τόσο μακριές όσο και κοντές φούστες. Στην περίπτωση αυτή, οι περισσότερες φορές βρίσκονται στην ποδιά σε παράλληλες σειρές. Επίσης, συνηθισμένα είναι τα μοντέλα των οποίων οι ραφές είναι ραμμένα ασύμμετρα.

Στο κάτω μέρος

Τα φορέματα που είναι διακοσμημένα με δαντέλα στο ποδόγυρο μπορούν να φορεθούν τόσο για διακοπές όσο και για καλοκαιρινές βόλτες.Όλα εξαρτώνται από το ύφασμα, τα χρώματα και τη διακόσμηση του προϊόντος.

Στο στήθος

Ένα ή περισσότερα φτερά στο λαιμόκοψη θα σας βοηθήσουν να επιστήσετε την προσοχή στην προτομή και να προσθέσετε λίγο όγκο σε αυτό. Τα μοντέλα των φορεμάτων με τέτοιες διακοσμήσεις έρχονται σε διαφορετικά μήκη και διαφορετικά στυλ.

Σε έναν ώμο

Αυτή η εκδοχή της θέσης του σαγιονάρου κάνει το φόρεμα το πιο θηλυκό και εξαίσιο. Το μοντέλο είναι ασύμμετρο και φαίνεται πολύ ασυνήθιστο. Τις περισσότερες φορές τα ενδύματα παρουσιάζονται με κόκκινο, λευκό ή μπλε χρώμα. Στη διακόσμηση αυτών των φορεμάτων χρησιμοποιούνται συχνά δαντέλες, που προσθέτουν ρομαντισμό στο φόρεμα.

Γαμήλια φορέματα με φτερά

Το γαμήλιο φόρεμα με πολλά διακοσμητικά στοιχεία φαίνεται μαλακό και μαγευτικό. Τα νυφικά με φανέλα συνδυάζουν διαφορετικά υλικά και τα κουτάκια μπορούν να έχουν διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικές ρυθμίσεις.

Νεοφερμένος σε παρόμοια στολή μοιάζει με λουλούδι. Ανάλογα με τις επιθυμίες της νύφης μπορεί να επιλέξει ένα φόρεμα αυτού του στυλ σε λευκό ή ελεφαντόδοντο σκιά, καθώς και σε ένα πιο πρωτότυπο χρώμα (κόκκινο ή μαύρο).

Ταινίες μόδας

Τα φορέματα που είναι διακοσμημένα με φουσκάλες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων είναι πολύ δημοφιλή και βρίσκονται συχνά στις πασαρέλες. Οι συλλογές των σχεδιαστών περιλαμβάνουν διάφορα κομψά φορέματα για γάμους και άλλους εορτασμούς και χαριτωμένα μοντέλα για καθημερινή χρήση.

Τα πιο συνηθισμένα μικρά μοντέλα με ευαίσθητα χρώματα. Αυτά τα φορέματα είναι σε ζήτηση μεταξύ των νεαρών κοριτσιών με τα λεπτά πόδια. Πιο αυστηρές και συγκρατημένες μπορούν να ονομάζονται φορέματα με γόνατο φρυγανιάς. Τέτοια μοντέλα συχνά αναφέρονται ως κοκτέιλ φορέματα. Τα φουσκάλες σε αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στο στήθος, καθώς και στη μέση, όπως ένα φόρεμα με μια μπάσκετ.

Μακριά βραδινά φορέματα με μια αφθονία των shuttlecocks προσφέρονται επίσης από τους σχεδιαστές μόδας σε μια μεγάλη ποικιλία. Σε ορισμένα μοντέλα, τα διακοσμητικά στοιχεία διακρίνονται από το χρώμα ή το σχήμα τους. Βρίσκονται συχνά ασύμμετρα. Όλα αυτά τα φορέματα έχουν μια ακριβή και κομψή εμφάνιση, έτσι επιλέγονται κυρίως για μια εορταστική περίσταση.

Τι να φορέσετε;

Μαζί με τα κουδουνάκια, τα επιπρόσθετα στοιχεία που πρέπει να επιλεγούν δεν πρέπει να παρεμποδίζουν την αίσθηση της ελαφρότητας και της έλλειψης βαρύτητας. Για το λόγο αυτό, η εικόνα συμπληρώνεται με διαφανή στοιχεία και ευάερα υφάσματα. Τα καλοκαιρινά προϊόντα με φουσκάλες μπορούν να φορεθούν με ένα καπέλο ή ένα μαντήλι με φαρδιά γείσα. Σε δροσερό καιρό, μπορείτε να φορέσετε ένα γεμισμένο σακάκι, δερμάτινο μπουφάν ή ζακέτα.

Παπούτσια

Συνιστάται να επιλέξετε απλά και ξεκάθαρα παπούτσια που δεν θα προσελκύσουν την προσοχή πάρα πολύ.

Η καλύτερη προσθήκη στην πλευρά αυτού του στυλ θα είναι κλασικά παπούτσια και σανδάλια χωρίς τακούνια. Επίσης, με ένα παρόμοιο φόρεμα μπορείτε να φορέσετε μπότες με δαντέλες και πλατφόρμες.

Αξεσουάρ

 • Επιλέγοντας κοσμήματα στην πλευρά ενός τέτοιου στυλ, τηρούν τον μινιμαλισμό. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα με φτερά στη φούστα μπορεί να συμπληρωθεί με απλά σκουλαρίκια, μια χορδή από χάντρες και ένα λεπτό βραχιόλι.
 • Εάν το φόρεμα είναι καλοκαίρι, μπορείτε να φορέσετε μερικά μικρά βραχιόλια.
 • Ορισμένα μοντέλα φορέματα με φερμουάρ φαίνονται καλά με μια στενή ζώνη ή ζώνη.
 • Μια τσάντα για ένα φόρεμα διακοσμημένο με flounces παίρνει απλή. Μπορεί να είναι δέρμα ή κλωστοϋφαντουργία.
 • Μεγάλες χάντρες, ογκώδεις τσάντες και μεγάλα βραχιόλια με φορέματα αυτού του στυλ συνδυάζονται ελάχιστα.
Σχόλια
 1. Φως
  22.02.2016

  Μου αρέσουν πραγματικά τα φορέματα με φούστες στη φούστα. Αποδεικνύεται μια παιχνιδιάρικη εικόνα και προστίθεται όγκος στους γοφούς, γεγονός που κάνει την φιγούρα μου πιο όμορφη.

 2. Ελίζαμπεθ
  19.02.2016

  Τώρα ήθελε ένα φόρεμα με ένα χτύπημα στον ώμο της!

 3. Lera
  15.02.2016

  Το στρίφωμα ενός φλοιού σε μια μικρή φούστα είναι λίγο σαν ένα έτος)

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση