Βραδινά φορέματα

Κόκκινα βραδινά φορέματα

Κόκκινα βραδινά φορέματα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά χρώματος
 2. Στο πάτωμα
 3. Midi
 4. Σύντομη
 5. Με δαντέλα
 6. Κόκκινο φόρεμα με ανοικτή πλάτη
 7. Κόκκινο και λευκό φόρεμα
 8. Κόκκινο και μαύρο φόρεμα
 9. Για πλήρη
 10. Βραδινό μακιγιάζ κάτω από ένα κόκκινο φόρεμα

Φαίνεται ότι η νέα εποχή μόδας παραβιάζει κυριολεκτικά όλους τους καθιερωμένους κανόνες. Οι σχεδιαστές και τα σπίτια μόδας χρησιμοποιούν φωτεινές και καθαρές αποχρώσεις. Έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο κόκκινο χρώμα, το οποίο ήταν κυριολεκτικά παντού - σε casual ρούχα, στυλ γραφείου, βραδινά φορέματα. Το κόκκινο βραδινό φόρεμα είναι μια θεαματική λύση που δημιουργεί μια ελκυστική εικόνα.

Χαρακτηριστικά χρώματος

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φλόγας, του πάθους και των αρωματικών τριαντάφυλλων. Συνδέεται με την ενέργεια και την αχαλίνωτη σεξουαλικότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες που φορούν τέτοια ρούχα προσελκύουν την προσοχή στον εαυτό τους, δείχνουν την τόλμη της εικόνας τους, προσελκύουν τις απόψεις των ανδρών. Σας βλέπουν σαν ένα όμορφο λουλούδι, αλλά συγχρόνως φοβούνται αγκάθια.

Αμέσως, σημειώνουμε ότι δεν μπορεί κάθε κορίτσι να αντέξει οικονομικά κόκκινο. Πρέπει να είναι αυτοπεποίθηση, να έχει θέληση. Κατά κανόνα, πρόκειται για κυριολεκτικές κυρίες που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και σίγουρα κινούνται προς το στόχο τους. Επιτυγχάνουν εύκολα την τοποθεσία των ανδρών, δημιουργούν επιχειρηματικές συνδέσεις.

Οι γυναίκες με κόκκινο χρώμα είναι ηγέτες, ισχυρά, αυτοπεποίθητα άτομα.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το κόκκινο είναι ένα επιθετικό χρώμα που μπορεί να αντικατοπτρίζει την ομορφιά μιας όμορφης γυναίκας. Μην προσπαθήσετε καν να διαφωνήσετε με μια γυναίκα με κόκκινο φόρεμα, καθώς πρόκειται για μια εντελώς άχρηστη άσκηση. Πάντα ξέρουν ότι έχουν δίκιο και δεν θα ξεκουραστούν μέχρι να το αποδείξουν σε όσους διαφωνούν με αυτούς.

Στο πάτωμα

Ο χρόνος έχει δείξει ότι ένα κόκκινο φόρεμα στο πάτωμα είναι κατάλληλο κάθε φορά και όπου θέλετε να γίνει το κέντρο της προσοχής. Αυτή η σεζόν δείχνει μια τάση για ελαφρύ στυλ μπάλα.

Ένα μπούστο με κορσέ, μια μακριά φούστα, η σχεδόν πλήρης έλλειψη διακόσμησης, με έμφαση στην αριστοκρατική εικόνα. Από τη μία πλευρά, είναι απλή, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι απίστευτα πολυτελές.

Το κόκκινο είναι τέλειο:

 • λεπτό κουρτίνα?
 • επίστρωση;
 • αρχική κοπή?
 • δαπανηρά υλικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το φυσικό και ματ μετάξι.

Ψάξτε για κόκκινα σατέν φορέματα μήκους που δείχνουν θηλυκότητα και ρομαντισμό. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο στοιχείο ως κολάρο για ένα βραδινό φόρεμα. Η παρουσία της τομής θα δώσει έμφαση στα λεπτές πόδες.

Μην ξεχάσετε το τρένο, το οποίο δίνει έμφαση στην πρωτότυπη μεγαλοπρεπή εικόνα. Μπορεί να κατασκευαστεί από σιφόν, διαφανή υφάσματα, συμπληρωμένο με μια πλήρη φούστα ή ένα πρωτότυπο φινίρισμα. Όσον αφορά τα μανίκια, το μήκος εξαρτάται από τις προτιμήσεις.

Midi

Ήδη από μόνη της, το κόκκινο φόρεμα είναι αυτόνομο, επειδή ακόμη και τα πιο απλά μοντέλα φαίνονται υπέροχα.

Επομένως, δεν πρέπει να εκπλαγείτε από τα στυλ που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των παρουσιάσεων μόδας από τους καλύτερους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Η ουσία των κόκκινων ενδυμάτων τους ήταν να χρησιμοποιήσουν μια ημι-προσαρμοσμένη ή ευθεία σιλουέτα, κάτω από το γόνατο ή στο μέσο του αστραγάλου, με ένα τρίμηνο μανίκι. Με βάση αυτό το βασικό στυλ, κάθε μία πρόσθεσε τις δικές της σταφίδες και αποχρώσεις. Φαίνεται μεγάλη και αρκετά πρακτική.

Σύντομη

Μη φοβάστε ότι πρόκειται για πολύ τολμηρή απόφαση. Αυτή τη σεζόν μπορείτε και πρέπει να φοράτε παρόμοια ρούχα. Το προκλητικό μήκος του μίνι θα ταιριάζει ακόμα και σε εκείνους που έχουν ακολουθήσει συντηρητικό τρόπο όλη τη ζωή τους. Και όλα αυτά επειδή το φόρεμα παίζει με έντονες αποχρώσεις, παραβιάζει τους καθιερωμένους κανόνες και παραδόσεις.

Αν θέλετε να προσελκύσετε, να αποπλανείτε άλλους, η καλύτερη λύση σας είναι ένα κοντό κόκκινο φόρεμα.Είναι κατάλληλο για νυχτερινά κέντρα, επειδή δεν εμποδίζει την κίνηση, σας επιτρέπει να χορέψετε όπως θέλετε. Επιπλέον, θα τονίσουμε την ομορφιά των ποδιών τους.

Όσο για τα μανίκια, υπάρχει χώρος για πειράματα. Κάποιος θα ταιριάζει σε ένα εντυπωσιακό μανίκι, ο άλλος - ανοιχτοί ώμοι, πίσω και ακόμη και ένας ντεκολτέ. Μπορείτε να τα προσθέσετε σε στρας, λάμψη, χρήση σατέν ή guipure ως βάση. Το πιο σημαντικό είναι ότι το φόρεμα δίνει έμφαση στις ισχυρές σας ιδιότητες και δεν αποδεικνύει τις ατέλειες της μορφής ή του δέρματος.

Αλλά αυτό που πρέπει να απορριφθεί είναι ένα υπερβολικά ανοικτό στήθος, προκλητικές περικοπές. Αυτό δεν είναι μοντέρνο και υπερβολικά ειλικρινές.

Με δαντέλα

Το Lace δημιουργεί απίστευτα σαγηνευτικές εικόνες, έτσι στην περίπτωση ενός κόκκινου φορέματος θα είναι ευπρόσδεκτη. Ειδικά αν δεν υπάρχει επένδυση στο φόρεμα. Το μήκος μπορεί να είναι κάτω από τα γόνατα, στο πάτωμα ή στο μίνι, τη σιλουέτα ενός εφοδιασμένου ή ημικυκλικού. Τέλος πάντων, το κόκκινο φόρεμα της δαντέλας δίνει θηλυκότητα, κάνει την κοπέλα έναν πραγματικό ζυγό.

Δεν θα ήταν περιττό να χρησιμοποιήσετε τον άτλαντα ως επένδυση, για να διακοσμήσετε μια φούστα ή ένα μπούστο.

Η πραγματική τάση αυτής της σεζόν είναι ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα στο πάτωμα με δαντέλα κορυφή. Επίσης, για το prom, μια μεγάλη επιλογή θα ήταν ένα τέτοιο φόρεμα, αλλά με μήκος έως το μέσο του μοσχάρι με μια επένδυση από την αντίθεση. Απλά βεβαιωθείτε ότι κάτω από αυτό έχετε τα τακούνια stiletto, τσάντα συμπλέκτη και τα τακτοποιημένα κοσμήματα. Μην τοποθετείτε υπερβολική έμφαση στα αξεσουάρ, για να μην εκτρέψετε την προσοχή από την ίδια την στολή.

Επίσης, στην τάση παραμένει η ψευδαίσθηση του γυμνού σώματος και των μανικιών δαντέλας.

Κόκκινο φόρεμα με ανοικτή πλάτη

Αν θέλετε να κάνετε τη φωτογραφία σας θηλυκή και σαγηνευτική, επιλέξτε αυτή την έκδοση του κόκκινου φόρεμα. Αλλά θυμηθείτε, έχει ένα συγκεκριμένο μειονέκτημα - το μοντέλο θα δώσει έμφαση στις αδυναμίες του σχήματος σας, επομένως, αν υπάρχει υπερβολικό βάρος ή υπερβολική πικρία, είναι καλύτερο να παραιτηθεί από το φόρεμα.

Κάνοντας ένα κόκκινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, σηκώστε τα κατάλληλα εσώρουχα. Δεν υπάρχουν παραδοσιακά σουτιέν, μόνο στράπλες ή ως έσχατη λύση σε ιμάντες σιλικόνης. Κατά την επιλογή του μήκους του δαπέδου, η αποκοπή μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα γούστα σας. Οι πιο θαρραλέοι επιλέγουν ένα λαιμόκοψη στη μέση ή ακόμα και χαμηλότερα, και μόνο οι ώμοι και οι ωμοπλάτες έκοψαν τη ντροπαλή γυναίκα.

Κόκκινο και λευκό φόρεμα

Το κόκκινο χρώμα πηγαίνει καλά με πολλές αποχρώσεις. Αλλά ο καλύτερος σύντροφος είναι ένα ευπροσάρμοστο λευκό χρώμα. Χρησιμοποιείται ως ένθετα ή υπόστρωμα για κόκκινη δαντέλα. Τα λευκά σχέδια σε κόκκινο ύφασμα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.

Κόκκινο και μαύρο φόρεμα

Η πιο πρόσφατη μοντέρνα καινοτομία ήταν η μαύρη διακόσμηση με τη μορφή εφαρμογών και δαντέλας, που κοσμούν κόκκινα ρούχα.

Για πλήρη

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πόσο ελκυστικό είναι το κόκκινο χρώμα και είναι τόσο ύπουλο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κορίτσια. Για να δείτε το κόκκινο όσο πιο θεαματικά και με επιτυχία, ακολουθήστε μερικούς απλούς κανόνες:

 1. Οι αποχρώσεις θα προσελκύσουν την προσοχή, επειδή το κόκκινο φόρεμα είναι επιθυμητό να επιλέξετε ένα παγωμένο. Όλα τα είδη σπινθηρισμών, λαμπρό ντεκόρ, πούλιες θα σας κάνουν μόνο οπτικά μεγαλύτερο.
 2. Η κόκκινη στολή δεν πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ένα μόνο ύφασμα κόκκινου χρώματος. Μια φωτεινή ένταση μπορεί να αρκεί, για παράδειγμα, στη ζώνη του μπούστο και να κάνει τη φούστα σκοτεινή. Εάν επικεντρωθείτε σε ένα όμορφο μεγάλο στήθος, θα εκτρέψει την προσοχή από την ατελής μέση ή τα πόδια.
 3. Κάθετα σχέδια σε συνδυασμό με ένα μονοχρωματικό κόκκινο φόντο - αυτή είναι η τέλεια λύση για τις ομορφιές.
 4. Το στυλ πρέπει να είναι συγκρατημένο, συνοπτικό. Για παράδειγμα, μια υπόθεση. Ένα τέτοιο κόκκινο φόρεμα, που συμπληρώνεται από ένα εξαιρετικό σακάκι, θα δημιουργήσει μια μοναδική κομψή εμφάνιση.
 5. Μην παίρνετε ένα μικρό μήκος. Η καλύτερη επιλογή - στο μέσο του γόνατος. Στην περίπτωση αυτή, τα παπούτσια πρέπει να είναι ψηλά τακούνια.

Βραδινό μακιγιάζ κάτω από ένα κόκκινο φόρεμα

Εάν αποφασίσετε να φορέσετε ένα επίσημο γεγονός, μια σημαντική συνάντηση ή ένα άλλο γεγονός κόκκινου ενδυμασίας, σε καμία περίπτωση μην το συνδυάσετε με ένα φωτεινό, πλούσιο μακιγιάζ.

Τα σκοτεινά χρώματα των καλλυντικών δεν συνιστώνται για τις ξανθιές, καθώς κάνουν την εικόνα βαριά. Προτιμήστε το eyeliner σε υγρή βάση ή ακόμα και τα λεπτά βέλη που γίνονται με ένα μαύρο μολύβι. Οι σκιές είναι εξαιρετικά ανοιχτοί, κατά προτίμηση με λαμπερό αποτέλεσμα. Για τις βλεφαρίδες πρέπει να επιλέξετε μάσκαρα χύμα.

Οι μπρούνες ταιριάζουν με το καπνιστό μακιγιάζ, τις shimmering σκιές, αλλά το χρώμα μπορεί να είναι μαύρο ή σκούρο γκρι. Κάποια πολύ φυσική τόνος ταιριάζει. Στα επάνω βλεφάρων, κάντε ένα ωραίο βέλος που θα δώσει την εικόνα του κοκέτα. Επιτρέπονται ψευδείς ή εκτεταμένες βλεφαρίδες, καθώς καθιστούν την εμφάνιση πιο εκφραστική.

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να συμπληρώσει τέλεια την εικόνα σας. Χωρίς τα οποία τα κορίτσια που κάνουν μακιγιάζ κάτω από ένα καταπληκτικό κόκκινο φόρεμα δεν μπορούν να κάνουν χωρίς ρουζ. Αποχρώσεις μόνο φυσικές, με έμφαση στις προεξέχουσες γωνίες των ζυγωματικών. Και από τις ροζ και κόκκινες αποχρώσεις του απορριμμάτων ρουζ: σε συνδυασμό με ένα κόκκινο φόρεμα, θα είναι εντελώς ανάρμοστο.

Σχόλια
 1. Katya
  21.09.2015

  Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα κόκκινα φορέματα! Η καρδιά μου σταματά, αλλά αυτό που συμβαίνει με τους άνδρες ... μπορούμε μόνο να μαντέψουμε.

 2. Λούμπα
  07.09.2015

  Το κόκκινο φόρεμα δεν είναι όλο. Πρέπει να είστε σε θέση να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σε ένα τέτοιο φόρεμα, η εικόνα πρέπει να είναι σίγουρη. Διαφορετικά, το κορίτσι σε ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να φανεί γελοίο.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση