Βραδινά φορέματα

Λευκά βραδινά φορέματα

Λευκά βραδινά φορέματα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Μακρύ μέχρι το πάτωμα
 2. Σύντομη
 3. Αποχρώσεις λευκού χρώματος
 4. Λευκό και μαύρο βραδινό φόρεμα
 5. Λευκό και μπλε
 6. Λευκό και κόκκινο βραδινό φόρεμα
 7. Με μανίκια
 8. Με δαντέλα
 9. Για έγκυες και πλήρεις
 10. Για ένα πάρτι

Το λευκό χρώμα το βράδυ είναι πολύ σημαντικό. Είναι γιορτινές και συναφείς. Αν το συνδυάσετε με μια τρεμοκοπή και συμπληρώσετε ένα εντυπωσιακό φινίρισμα, τότε θα έχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Επιπλέον, ένα λευκό φόρεμα το βράδυ ταιριάζει σχεδόν σε όλους.

Μακρύ μέχρι το πάτωμα

Ο λόγος για να βάλει ένα πανέμορφο φόρεμα στο πάτωμα πρέπει να είναι ξεχωριστό. Και το λευκό χρώμα σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι πολύ κατάλληλο, ακόμα κι αν χρησιμοποιείται ως ημιδιαφανές ένθετο ή είναι το κύριο συστατικό ολόκληρης της εικόνας.

Μόλις τα πόδια κρύβονται πίσω από το ύφασμα, τότε η προσοχή πρέπει να αναπροσανατολιστεί στο πάνω μέρος της στολής. Η ασυμμετρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μανίκια ή στο λαιμόκομμα με ασυνήθιστο σχήμα. Οπουδήποτε πρέπει να πάτε, αυτό το φόρεμα θα φανεί εξαιρετικό.

Εάν είστε προσκεκλημένοι σε ένα αυστηρό συμβάν, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα σας ταιριάζει με τον κωδικό ενδυμασίας. Ένα λευκό φόρεμα στο πάτωμα θα ήταν πολύ κατάλληλο. Αυτή η στολή προτείνει δύο διαφορετικά στυλ:

 • αυστηρό φόρεμα θήκη, αραιωμένο από το αρχικό φινίρισμα?
 • σαγηνευτικό φόρεμα που έχει βαθιές περικοπές στο στήθος και τα πόδια.

Όταν πρέπει να εμφανίζετε σε ένα επίσημο γεγονός με ευχάριστο τρόπο, θα πρέπει να σταματήσετε την επιλογή σε λευκά ελληνικά φορέματα, τα οποία έχουν μανίκια. Και αν το ύφασμα είναι επίσης επιλεγμένο σε μια ημιδιαφανή έκδοση, με ένα ιπτάμενο αποτέλεσμα, τότε οι τιμές σε αυτές τις γραμμές απλά δεν θα. Όσον αφορά τα χρώματα, η μονοτονία δεν αποτελεί προϋπόθεση, μπορεί να υπάρχει ένα διακριτικό μοτίβο.

Το φόρεμα στο ελληνικό στυλ μπορεί να ράβεται από παχύ ύφασμα. Ο χρυσός φαίνεται καλός σε αυτή την εικόνα. Και δεν πρέπει να είναι χρυσά κοσμήματα, οποιαδήποτε διακόσμηση σε χρυσό χρώμα είναι αποδεκτή. Τέτοιες ρούχα μπορούν να φορεθούν με ασφάλεια στις μαύρες μαλλιες ομορφιές. Αλλά οι εκπρόσωποι του τύπου άνοιξη και το καλοκαίρι χρώμα θα είναι καλά σε ένα μαργαριτάρι ή κρέμα φόρεμα.

Σε μια πολυστρωματική φούστα, ένας συνδυασμός αρκετών χρωμάτων φαίνεται καλός, ένας από τους οποίους θα είναι λευκός.

Προσέχοντας την προσοχή στα μοντέλα δαπέδου, πολλοί σχεδιαστές έδειξαν στα shows. Ο περιορισμός και η ακαμψία τους αραιώθηκαν με υψηλές περικοπές που εκθέτουν τους γοφούς. Με τέτοιο μήκος φαίνεται καλό βαθύ ντεκολτέ.

Μια μακριά φούστα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για φινίρισμα. Το ίδιο το ύφασμα μπορεί να διακρίνεται από μια πλούσια υφή (για παράδειγμα, με στοιχεία δαντέλα) ή να έχει μια σκεδασμένη επιφάνεια μεγάλων στρας.

Τα Rhinestones φαίνονται πολύ καλά σε λευκό, επειδή το φόντο του ίδιου του φόρεματος αρχίζει να λάμπει και δεν χρησιμεύει μόνο ως φόντο, όπως συμβαίνει με άλλες αποχρώσεις.

Σύντομη

Για μικρές κυρίες, με καθαρή και αθώα εικόνα, λεπτή σιλουέτα και όμορφα πόδια, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια ένα κοντό λευκό φόρεμα για την εμφάνιση σας το βράδυ. Υπάρχουν πολλές επιλογές και είναι όλοι όμορφοι με τον δικό τους τρόπο:

 • θησαυρός φόρεμα?
 • ντύσιμο αντίκα?
 • φορέματα με διάφορες μορφές φούστες (ήλιος, τραπέζι).

Σε αυτή τη μοντέρνα εποχή, οι διακοσμήσεις δεν είναι μόνο ποικίλες, αλλά και ασυνήθιστες. Και ο συνδυασμός τους μπορεί να κάνει μια εικόνα ρομαντική ή, αντίθετα, παθιασμένη και προκλητική. Ακόμη και για το χορό, τα νεαρά κορίτσια επιλέγουν φορέματα με διαμορφώσεις που υπάρχουν στα διακοσμητικά και τα υφάσματα.

Αποχρώσεις λευκού χρώματος

Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο μπορεί να ακούγεται, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα λευκό φόρεμα από τη σκιά του, από το οποίο υπάρχουν πολλοί.Συνιστάται να σταματήσετε μόνο σε μία σκιά, η οποία δεν θα συνενωθεί με άλλες παραλλαγές λευκού χρώματος. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό.

Αν το χρώμα της κρέμας είναι όμορφο, τότε δίπλα στο λευκό θα φαίνεται βρώμικο. Και γενικά, πώς θα γίνει αντιληπτός ο συνδυασμός δύο αποχρώσεων του λευκού θα επηρεαστεί από τον φωτισμό. Δεν αξίζει τον κίνδυνο και επιλέξτε ένα φόρεμα που αποτελείται όχι από μια σκιά, αλλά πολλά. Ακόμα και στην επιλογή αξεσουάρ, οι ειδικοί προτιμούν να επιλέγουν έγχρωμα μοντέλα για να μην διακινδυνεύσουν.

Ανεξάρτητα από το πόσο εκθαμβωτικό μπορεί να είναι το λευκό χρώμα και δεν έχει σημασία πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι, μια πραγματικά όμορφη διαδοχή θα δημιουργήσει ένα τέτοιο φόρεμα μόνο με το σκοτεινό δέρμα. Εάν το δέρμα του σώματός σας έχει τουλάχιστον μια ελαφριά υπαινιγμό γκρίζου χρώματος και αλατότητας, τότε μια λευκή στολή θα τονίσει περαιτέρω αυτό το μειονέκτημα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα χρώματα είναι η κρέμα ή το κρεμώδες λευκό. Χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός ελαφρώς αισθητού κιτρινωπού-μπεζ τόνου. Εάν το δέρμα σας χαρακτηρίζεται από μια ζεστή σκιά, τότε αυτό το χρώμα θα σας ταιριάξει. Η σκιά κρέμας είναι μαλακή και απαλή, έτσι η εικόνα του κοριτσιού είναι η ίδια. Η κρέμα πηγαίνει καλά με χρυσό εάν θέλετε να είστε πολυτελής. Γλυκά θα προσθέσει σοκολάτα-καφέ στοιχεία στο φόρεμα.

Μια άλλη παραλλαγή του λευκού είναι μια γαλακτώδης λευκή σκιά. Χαρακτηρίζεται από μια ελαφρώς καταφανή μπλε. Για ξανθιές με καλό μαύρισμα, αυτή η σκιά είναι τέλεια.

Εξαιρετικά μαργαριταρένια σκιά. Τονίζει το ροζ ρουζ στο πρόσωπο καλά, αλλά μπορεί να κάνει ένα σκοτεινό δέρμα γκριζωπό. Οι ιδιοκτήτες ξανθό μαλλιών πλατίνα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τέτοια φορέματα, επειδή ολόκληρη η εικόνα θα συγχωνευθεί.

Δεν μπορείτε να συγχέετε το χρώμα της σαμπάνιας με μια διαφορετική απόχρωση λευκού, αφού μόνο εδώ μπορεί να υπάρχει η κίτρινη κηλίδα με μια λεπτή πράσινη απόχρωση. Η αριστοκρατία και η κομψότητα φέρνουν μια τέτοια στολή, αλλά δεν είναι κατάλληλη για κάθε κορίτσι. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι τέλεια και όχι χλωμή.

Λευκό και μαύρο βραδινό φόρεμα

Δεν μπορείτε να καλέσετε ένα βραδινό φόρεμα με συνδυασμό ασπρόμαυρων κομψών, αλλά στην πρωτοτυπία δεν έχει ίση αξία. Μια πολύ δημοφιλής απόφαση των σχεδιαστών είναι:

 • μαύρο ντεκόρ ή ένθετα σε λευκό ύφασμα.
 • οι τελευταίες καινοτομίες είναι μαύρα και άσπρα ριγέ φορέματα.
 • Η λευκή κορυφή εξακολουθεί να είναι σχετική, για παράδειγμα, με τη μορφή κορσέδων και μαύρου πυθμένα. Το σχήμα της φούστας δεν θα είναι εμπόδιο, τόσο πλούσια και προσαρμοσμένα, βραχυπρόθεσμα και μακρά επιλογές βρίσκονται συχνά στις συλλογές μόδας.

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις ασπρόμαυρες στολές που δημιουργήθηκαν από φτερά. Τα μεγάλα φτερά είναι ραμμένα στη βάση με εναλλαγή λευκών και μαύρων χρωμάτων. Η αντίθεση δημιουργείται από ανομοιόμορφα άκρα. Σε πολλά μοντέλα υπάρχει ένας λαμπρός ιμάντας - ένα στοιχείο επίσημου χαρακτήρα.

Λευκό και μπλε

Ο συνδυασμός του λευκού και του μπλε είναι το λεγόμενο ναυτικό ύφος. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές μιας τέτοιας απόφασης - ένα εντελώς λευκό φόρεμα με μπλε μπορντούρα, ριγέ στολή ή ίσο διαχωρισμό σε μπλε και άσπρο. Τα σχέδια με θέμα τη θάλασσα φαίνονται πολύ καλά: αλυσίδες, άγκυρες ή κύματα.

Όσον αφορά τα στυλ, δεν υπάρχουν πρακτικά περιορισμοί. Φόρεμα στο ύφος μιας γοργόνας, όσο το δυνατόν ευθεία ή σύντομη και πλούσια.

Λευκό και κόκκινο βραδινό φόρεμα

Ο επόμενος πολικός συνδυασμός λευκού χρώματος είναι κόκκινος. Παρουσία σε λευκό φόντο μπορεί να είναι πολύ διαφορετική: με τη μορφή ενός λουλουδιού, λωρίδες ή ντεκόρ.

Με μανίκια

Πριν από τα φορέματα με μακριά ημιδιαφανή δαντέλα ή μανίκια, όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα ξεθωριάζουν. Το μανίκι θα χωρέσει στα χέρια σας ή θα επεκταθεί - το δικαίωμα της επιλογής σας.

Αν εξακολουθείτε να επιλέγετε μακριά μανίκια, το φόρεμα μπορεί να παραμείνει ίσιο. Μην ξεχάσετε τα χαρακτηριστικά της εγκοπής σχήματος V, εδώ δουλεύουν όπως ποτέ πριν. Το μακρύ μανίκι δεν αποτελεί υποχρεωτικό κανόνα.Τα τρία τέταρτα έχουν επίσης το δικαίωμα ύπαρξης, φαινομενικά ως βολικό και λειτουργικό στοιχείο της στολήτός σας.

Με δαντέλα

Θέλεις να είσαι ρομαντικός σήμερα; Στη συνέχεια, η λευκή δαντέλα πηγαίνει στα αγαπημένα λόγω των σαγηνευτικών γραμμών και των ανοιχτών υφασμάτων.

Αυτό το φόρεμα φοριέται μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, νύχτα prom. Δεν μπορείτε να φορέσετε δαντέλα το χειμώνα, επειδή αυτό το ύφασμα μπορεί να φέρει δροσιά. Ομορφιά, αν και απαιτεί θυσίες, αλλά πιθανότατα όχι όλοι θα σας καταλάβουν το χειμώνα.

Για έγκυες και πλήρεις

Υπάρχει κάτι όμορφο, όμορφο και τρυφερό κατά την εγκυμοσύνη. Το λευκό χρώμα για το μέλλον μαμά με στρογγυλεμένα σχήματα θα είναι πολύ κατάλληλο και ελκυστικό. Αυτό δεν είναι μια κατάσταση στην οποία πρέπει να ντρέπεστε για αλλαγές στο σώμα σας, αντίθετα, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτούς και να τονίζετε με κάθε τρόπο. Έτσι, όλες οι έγκυες - επιλέξτε μόνοι σας το λευκό χρώμα στα ρούχα.

Τα ρούχα δεν πρέπει να δημιουργούν δυσφορία, ειδικά στην κοιλιακή χώρα. Ως εκ τούτου, υψηλή μέση - αυτή είναι η τέλεια επιλογή, στην αναζήτηση των οποίων είναι όλες έγκυες. Το στήθος εδώ υπογραμμίζεται, το στομάχι δεν είναι περιορισμένο και οι κινήσεις δεν είναι περιορισμένες. Εάν θέλετε μια διακόσμηση, τότε η ζώνη είναι το ιδανικό μέρος για αυτό.

Μπορείτε επίσης να αραιώσετε την ντουλάπα σας με ένα τραπέζι φόρεμα με φωτοβολίδα στο ποδόγυρο. Δεν χρειάζεται να είναι μακρύς και απλός. Δαντέλα με τη μορφή ένθετων είναι ευπρόσδεκτη.

Για ένα πάρτι

Μεταξύ των φορέματα κλαμπ υπάρχουν πολλά λευκά μοντέλα. Στο χορό κάτω από τις υπεριώδεις ακτίνες θα γίνει πραγματικό αστέρι στο λευκό φόρεμά σας. Και αν το πάρτι πραγματοποιηθεί έξω από το δωμάτιο, η στολή σε λευκό χρώμα δεν θα κοσμεί μόνο το σώμα σας, αλλά δεν θα προσελκύσει τη θερμότητα του ήλιου, όπως μπορούν να κάνουν τα σκοτεινά υφάσματα.

Συνοψίζοντας, η ευελιξία είναι χαρακτηριστική για ένα λευκό φόρεμα. Και είναι η δυνατότητα να φορέσει ένα λευκό φόρεμα για τα κορίτσια οποιουδήποτε τύπου χρώματος.

Σχόλια
 1. Veronica
  18.09.2015

  Τα λευκά βραδινά φορέματα είναι όμορφα, αλλά η εικόνα μοιάζει περισσότερο με γάμο. Προτιμώ σε αυτές τις περιπτώσεις ένα συνδυασμό λευκού με άλλα χρώματα ή λευκά φορέματα με φωτεινή εκτύπωση.

 2. Σβετλάνα
  06.09.2015

  Και μου αρέσουν λευκά φορέματα! Με τη βοήθεια αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ φωτεινή και ζωντανή εικόνα. Το λευκό χρώμα είναι ασύγκριτο για άλλα χρώματα. Είναι σαν ένα κενό φύλλο χαρτιού)

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση