Βραδινά φορέματα

Πράσινα βραδινά φορέματα

Πράσινα βραδινά φορέματα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά χρώματος
 2. Πώς να επιλέξετε χρώμα και αποχρώσεις;
 3. Μακιγιάζ
 4. Στυλ
 5. Διακόσμηση

Το χρώμα του φόρεμα μπορεί να είναι τόσο ασυνήθιστο ότι ακόμη και αξεσουάρ θα είναι περιττό και περιττό. Ένα από αυτά τα χρώματα είναι πράσινο, ακόμη και σε φόρεμα το βράδυ βρίσκει μια επιτυχημένη παράσταση.

Χαρακτηριστικά χρώματος

Υπάρχουν χρώματα που εμπίπτουν στον ορισμό του μυστηριώδους, γοητευτικού και ειδικού. Στην πραγματικότητα, είναι λίγοι, ένας είναι πράσινος. Δεν αρκεί να πούμε ότι είναι ελκυστικό και κομψό. Το πράσινο είναι το χρώμα που συμβολίζει την καθαρότητα, την ανανέωση, τη νεολαία και τη φρεσκάδα του χλοοτάπητα Μαΐου μετά τη βροχή. Ακόμη και για το ανθρώπινο μάτι, το πράσινο χρώμα είναι το πιο ευχάριστο και τα χαρακτηριστικά του είναι τα πιο θετικά. Αυτό είναι το πιο ήρεμο και πολύ ισορροπημένο χρώμα, το οποίο ταιριάζει καλύτερα στο νευρικό σύστημα.

Το πράσινο χρώμα στα ρούχα είναι προτιμότερο για ανοιχτά, σίγουρα κορίτσια, τα οποία χαρακτηρίζονται από έντονη ιδιοσυγκρασία και ισορροπημένη συμπεριφορά. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο κοιτάζοντας το κορίτσι στο πράσινο φόρεμα. Η εμπειρία της άνεσης σε ένα πράσινο φόρεμα είναι δυνατή για ένα άτομο με μια πολύ ισχυρή εσωτερική ενέργεια και την προθυμία να δεχτεί τις προσωπικές αλλαγές.

Πώς να επιλέξετε χρώμα και αποχρώσεις;

Θα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο τύπος των κοριτσιών με τους οποίους θα αντενδείκνυται ένα πράσινο φόρεμα. Έχουμε να κάνουμε με την ευελιξία του χρώματος που μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες αποχρώσεις. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται από την παρουσία πολλών αποχρώσεων, η επιλογή των οποίων επηρεάζεται από τα μαλλιά. Ναι, ναι, από το χρώμα των μαλλιών πρέπει να ξεκινήσετε, επιλέγοντας για τον εαυτό σας ένα πράσινο στολή.

 1. Τα καστανά μαλλιά και οι μπάρες, των οποίων τα μαλλιά έχουν βαθύ και πλούσιο χρώμα, θα φαίνονται καλά σε ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμα. Θα σκιάσει τα μαλλιά τους και δεν θα συγχωνευθεί μαζί τους.
 2. Για ξανθές, φωτεινό ή ακόμα και σκούρο πράσινο θα είναι μια καλή επιλογή.
 3. Το σκοτεινό και σκοτεινό χρώμα του δέρματος θα ενισχύσει ευνοϊκά όλη την πράσινη σκιά, συμπεριλαμβανομένου του θαλάσσιου κύματος.
 4. Αλλά για τις γυναίκες με ελαφρύ δέρμα ένα φωτεινό φόρεμα στο χρώμα των νέων χόρτων άνοιξη μπορεί μόνο να τονίσει περαιτέρω την ελαφρότητα και την ωχρότητα του δέρματος.

Μακιγιάζ

Όταν σχηματίζετε μια εικόνα στην οποία το κύριο στοιχείο είναι ένα πράσινο φόρεμα, το make-up δεν πρέπει να παραβλέπεται και να το αντιμετωπίζετε με υπεκφυγές. Το πράσινο χρώμα θα τονίσει την έλλειψη εμφάνισης.

Εάν προγραμματίζεται μια βραδινή έξοδος, τότε μπορεί να υπάρξει μόνο ένα πολύ καθαρό και μέτρια φωτεινό make-up. Διαφορετικά, το πρόσωπο θα αποκτήσει μια γήινη απόχρωση και μπορείτε ακόμη και να σκεφτείτε ότι δεν είστε καλά. Οι ζεστοί τόνοι, τα θαλάσσια μοτίβα και οι δροσερές αποχρώσεις είναι μια καλή επιλογή. Παρουσιάζοντας τον παραμικρό φόβο των βαρετών χρωμάτων, πρέπει να αρνηθείτε αμέσως και άνευ όρων.

Στυλ

Το σωστά επιλεγμένο στολίδι σε πράσινο χρώμα θα χρησιμεύσει ως καλή επιλογή για κάθε περίσταση: αποφοίτηση, επίσκεψη σε εστιατόριο, πρώτη ημερομηνία, οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση. Οι σκούροι πράσινοι ήχοι είναι ευπρόσδεκτοι στην επιχείρηση και στην εργασία.

Φορέστε στο πάτωμα

Σε κάθε πράσινο βραδινό φόρεμα υπάρχουν σύντομες και μακρές επιλογές. Για το καλοκαίρι - ένα μικρό φόρεμα, για επίσημη δεξίωση, πάρτι ή εορτασμό - ένα μακρύ πράσινο φόρεμα.

Στις μακριές φούστες υπάρχει συχνά ένα υπέροχο σιφόν, ένα λείο σατέν, ένα μαγικό οργανο. Κάθε επιλογή θα είναι όμορφη και ασυνήθιστη:

 • η σιλουέτα της "πριγκίπισσας" θα σας κάνει μια φανταστική ηρωίδα.
 • το γοργόνα φόρεμα θα κατακτήσει όλους εκείνους γύρω με την ομαλότητα που διατηρείται σε κάθε γραμμή?
 • πάτωμα μήκος μεγάλη μέση και μεγάλες περικοπές - η βασιλική επιλογή?
 • ένα μακρύ, ρέον φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, θα δημιουργήσει μια εικόνα απίστευτη στην ομορφιά του.

Για να μην χαλάσετε ένα τέλεια ταιριαστό φόρεμα στο πάτωμα, ακολουθήστε κάποιους κανόνες και στη συνέχεια σίγουρα θα είστε ακαταμάχητοι.

Προσέξτε στον κανόνα των τριών χρωμάτων. Στην πράξη, αυτός ο κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί στην ακόλουθη έκδοση: ένα πράσινο ίσιο φόρεμα, ένα μαύρο στενό ιμάντα, διακριτικά παπούτσια και κίτρινα ή ασημένια κοσμήματα.

Το βραδινό πράσινο φόρεμα με μια περικοπή στο πίσω μέρος και το μαύρο δαντέλα δεν φαίνεται να είναι λιγότερο εντυπωσιακό.

Μπορείτε να κάνετε με ένα χρώμα, χρησιμοποιώντας τις διάφορες αποχρώσεις του, αλλά, πρέπει να επιλέξετε είτε κρύες ή ζεστές αποχρώσεις. Η ανάμειξη δεν συνιστάται έντονα. Ο συνδυασμός ενός πράσινου βραδινού φόρεμα με ένα μπολερό είναι επιτρεπτό μόνο εάν αυτές οι λεπτομέρειες συνδυάζονται σε χρώματα.

Δερμάτινη στολή

Οι εφαρμογές δαντέλας και ανοιγμάτων είναι ανεκτίμητο υλικό για τους σχεδιαστές. Είναι ιδιαίτερα επειδή φαίνεται καλό σε ολόκληρο τον καμβά και ως ξεχωριστά ένθετα. Ταυτόχρονα, είναι επίσης καλά συναρμολογημένοι διάφοροι τύποι προτύπων ανοιγμάτων. Και τα στρας κοσμούν μόνο ευγενικό υλικό.

Δεδομένου ότι η ίδια η δαντέλα είναι ένα στολίδι, ένα τέτοιο φόρεμα, ακόμη και στο πράσινο, δεν χρειάζεται καθόλου στολίδια. Πάρτε ένα μαύρο συμπλέκτη και επιλέξτε τα κομψά καρφιά.

Μερικοί σχεδιαστές ακολουθούν τολμηρά βήματα, συνδυάζοντας ασυμβίβαστα και δημιουργώντας πρωτότυπες στολές όπως βραδινό φόρεμα, αποτελούμενο από μισά διαφορετικά μοντέλα φορέματα. Λεπτή δαντέλα και παχιά ύφασμα ενσωματώνουν μετριοφροσύνη και ειλικρίνεια.

Κάθε φόρεμα στο πάτωμα, φτιαγμένο σε βαθύ πράσινο χρώμα, θα είναι αναμφισβήτητα κομψή, θηλυκή και κομψή επιλογή για βραδινό φόρεμα. Ναι, και εάν είναι απαραίτητο, κρύψτε τις ελλείψεις των ποδιών, αν υπάρχουν. Εδώ, ακόμη και η παρουσία των τακουνιών δεν είναι απαραίτητη - η σιλουέτα και έτσι θα επεκταθεί.

Μοντέλα mini και midi

Οι σύντομες εκδόσεις ενός πράσινου φόρεματος θα επιτρέψουν την εμφάνιση των ποδιών, δίνοντας έμφαση στο μαύρισμα, την λεπτότητα και την τέλεια κατάσταση του δέρματος. Η διαφορά μεταξύ των μοντέλων μπορεί να κρύβεται στην αγκύλη ή την ευθεία τομή της κοντό φούστα, το σχήμα του μπούστο και τις μεταβολές στην απόδοση των ιμάντων.

Πράσινο σατέν και σύντομη περικοπή θα είναι σχετικές με μια παράνυμφος ή πηγαίνετε σε ένα κοκτέιλ πάρτι.

Παραγγελία γεμάτη με μια θήκη για φόρεμα σε μαύρες, γκρίζες ή λευκές αποχρώσεις. Στο πράσινο χρώμα ένα τέτοιο φόρεμα θα φανεί νέο, ασυνήθιστο και φωτεινό.

Όλες οι αποχρώσεις του νομισματοκοπείου, οι οποίες μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε σμαράγδι-τυρκουάζ, είναι τέλειες για ένα φόρεμα και μπορούν να προστεθούν στη βασκική.

Οι ανοιχτοί ώμοι σε συνδυασμό με τους ελαφρούς και τους ρέοντες ιστούς έχουν μια συναρπαστική επίδραση σε άλλους. Τέτοια μοντέλα υπογραμμίζουν ένα ζεστό τόνο δέρματος, το οποίο δημιουργεί μια αντίθεση με τη δροσερή φρεσκάδα του καμβά του ίδιου του φόρεματος.

Η ποικιλία των πράσινων κοκτέιλ φορέματα δεν είναι έκπληξη και σύγχυση, δεδομένου ότι είναι πολύ κατάλληλη για ανεπίσημες συναντήσεις. Στην επιλογή των υφασμάτων υπάρχουν λίγοι περιορισμοί: μεταξωτό, ελαφρύ σιφόν, πλούσια διακοσμημένο με στοιχεία δαντέλας. Για τα διακοσμητικά στοιχεία, ο περιορισμός μπορεί να είναι μόνο η φαντασία των σχεδιαστών, καθώς και η μορφή, η εγκοπή στο λαιμό, τα μανίκια και το μήκος.

Το πράσινο χρώμα δεν είναι τόσο απλό, μπορεί να φανεί εντυπωσιακό και επωφελές μόνο με μια καλά σκεπτόμενη σιλουέτα.

Καλοκαιρινά μοντέλα

Παρά την καθολικότητα του πράσινου χρώματος, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι ανεπίσημη και αναφέρονται μόνο στις λεπτομέρειες της πτήσης. Floral μοτίβα, σύνθετες αφηρημένες εκτυπώσεις, τα εθνικά θέματα, το χρωματικό παιχνίδι και οι ενδιαφέρουσες παραλλαγές του συνδυασμού πράσινου με άλλα χρώματα έχουν σημασία εδώ.

Στην επιλογή του καλοκαιρινής ενδυμασίας, οι λάτρεις του πράσινου δεν περιορίζονται μόνο σε: ένα φόρεμα-sundress, ένα καλά τοποθετημένο μίνι φόρεμα, και ένα ελεύθερο φόρεμα-πουκάμισο.

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα καθαρό πράσινο χρώμα για την έκδοση του καλοκαιριού. Emerald, οποιαδήποτε σκιά μέντας, πράσινο μήλο και ακόμη και celadon είναι σχετικές σε όλες τις εποχές.Όλα είναι σε αρμονία με το κόσμημα.

Η σκιά της εικόνας και το πράσινο χρώμα δεν σχετίζονται καθόλου μεταξύ τους, οι σχεδιαστές έκαναν το καλύτερό τους, προσθέτοντας όμορφες περικοπές, αρχικά φινιρίσματα και ασυνήθιστες περικοπές στα μοντέλα τους.

Όπως γνωρίζετε, οι κρύες αποχρώσεις είναι λεπτές, αλλά επειδή η ντουλάπα ενός πλήρους κοριτσιού απλά δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς πράσινο.

Διακόσμηση

Εάν το φόρεμα γίνεται σε πράσινο χρώμα, τότε είναι ήδη κομψό, συγκρατημένο και κομψό. Τουλάχιστον αυτό είναι ακριβώς ποια βραδινά φορέματα από την Elie Saab, μια σχεδιάστρια που κατάφερε να δώσει πράσινο χρώμα μια νέα ζωή, μοιάζει. Και η συλλογή της έχει πολλές επιτυχημένες επιλογές, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να αποκόψουν την ματιά τους από μια πράσινη στολή με μια λαμπρή διακόσμηση διάσπαρτη σε όλο το υλικό.

Το αιωνόβιο ορόσημο της δημοτικότητας του κεντήματος στη διακόσμηση ρούχων έχει ήδη περάσει, όπου δημιουργείται μια αντίθεση με τη βοήθεια μπλε και κόκκινων νημάτων. Αν το κύριο χρώμα είναι πράσινο, τότε η καλύτερη επιλογή για δημιουργία κεντήματος θα είναι λαμπερά νήματα.

Επιπλέον, τα στρας, οι χάντρες, οι πούλιες, οι δαντέλες και οι λουλούδιες εφαρμογές φαίνονται καλά σε πράσινο φόντο. Αυτή τη σεζόν, τα flounces, οι χρωματιστές πέτρες και ο ιμάντας ώμου, που ρίχνονται πάνω από έναν ώμο, έχουν κερδίσει απίστευτη δημοτικότητα. Λοιπόν, όπου χωρίς πρωτοτυπία; Στην περίπτωσή μας, μπορείτε να παίξετε με διαφορετικό μήκος, το οποίο συνδυάζεται σε ένα μοντέλο: ένα μικρό φόρεμα με ένα μακρύ τρένο.

Μπορείτε να παίξετε με επιτυχία σε ένα συνδυασμό χρωμάτων: μαύρο-πράσινο, λευκό-πράσινο και άλλους εξίσου τολμηρούς συνδυασμούς.

Δεδομένου ότι το πράσινο φόρεμα το βράδυ είναι ήδη ένα στολίδι μιας γυναίκας, δεν χρειάζεται πολύ σε προσθήκες με τη μορφή αξεσουάρ. Διαφορετικά, όταν επιλέγετε κοσμήματα, είναι απαραίτητο να κάνετε μια σύγκριση με τη φύση: εάν υπάρχει ένας τέτοιος συνδυασμός χρωμάτων στο φυσικό περιβάλλον, τότε μπορεί να είναι στην εικόνα σας. Προφυλάξεις, ακρίβεια και επιλεκτικότητα είναι απαραίτητα εδώ.

Σχόλια
 1. Λένα
  17.08.2015

  Το σμαραγδένιο πράσινο είναι το πιο όμορφο. Έχω τόσα πολλά πράγματα αυτού του χρώματος, αλλά δεν μπορεί να βαρεθεί!

 2. Σόφια
  31.07.2015

  Το πρώτο φόρεμα και φόρεμα με κλίσεις κλίσης είναι το πιο εντυπωσιακό. Δεν θα το αρνούσα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση