Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Το φόρεμα Polo είναι η τέλεια λύση για υπαίθριες δραστηριότητες.

Το φόρεμα Polo είναι η τέλεια λύση για υπαίθριες δραστηριότητες.

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Ποιος είναι κατάλληλος;
  2. Μήκος
  3. Είδη συνδετήρων
  4. Τι να φορέσετε;
  5. Παπούτσια
  6. Αξεσουάρ

Σήμερα, το πόλο θεωρείται ρούχο unisex, αλλά πριν από πολλά χρόνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως ανδρική αθλητική φόρμα. Το πουκάμισο Polo φορούσε άνδρες που ασχολήθηκαν με το ίδιο άθλημα. Σταδιακά, το πόλο "μετατράπηκε" από αθλητικά ρούχα σε casual wear, και με την πάροδο του χρόνου, τα κορίτσια φορούσαν αυτό το στοιχείο της ντουλάπας, αν και με ελαφρώς τροποποιημένη μορφή.

Το φόρεμα πόλο είναι ένα επιμηκυμένο πουκάμισο με κοντά μανίκια και ένα περιλαίμιο με κουμπιά. Είναι άνετο και δεν εμποδίζει την κίνηση, γι 'αυτό είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες. Τα πρώτα φορέματα πόλο ήταν ως επί το πλείστον ανοιχτόχρωμες και απλές. Σήμερα η ποικιλία χρωμάτων αυτών των ενδυμάτων είναι πολύ πιο πλούσια. Τα μοντέλα δύο χρωμάτων και τριών χρωμάτων είναι δημοφιλή, καθώς και φορέματα με γεωμετρικά σχέδια.

Συχνά τα κορίτσια επιλέγουν περισσότερες γυναικείες ποικιλίες πόλο, για παράδειγμα, με μανίκια στη φούστα.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Φόρεμα πόλο - ένας από τους λίγους τύπους ρούχων που ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια χωρίς εξαίρεση. Λόγω της απλής, ημι-περιβάλλουσας σιλουέτας και του κλασικού μήκους (στο μέσον του γόνατος), κρύβει τέλεια όλες τις ατέλειες της μορφής - αν υπάρχουν, και τονίζει τα πλεονεκτήματα.

Σε αθλητικά κορίτσια, αυτά τα φορέματα κάθονται καλύτερα - και δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή το πόλο εφευρέθηκε ακριβώς για να επιδείξει μια όμορφη αθλητική φιγούρα. Ωστόσο, εκείνες οι κυρίες που δεν δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτή την πλευρά της ζωής μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτό το ρούχο.

Τα κοριτσίστικα κορίτσια θα αγαπήσουν τον τρόπο που ένα φόρεμα πόλο κάθεται πάνω τους. Η ευθεία κοπή, η απουσία οποιουδήποτε ντεκόρ στη μέση και τα ισχία, σε συνδυασμό με παχιά ύφασμα μάσκες την επιπλέον ποσότητα στο κάτω μέρος. Αλλά το κοντό μανίκι και το παιχνιδιάρικο ντεκολτέ στα κουμπιά σάς επιτρέπουν να παρουσιάσετε μια ζώνη λουλουδιών σε ευνοϊκό σημείο.

Μήκος

Δεδομένου ότι το φόρεμα πόλο ήταν αρχικά προορίζεται για αθλήματα στον ανοικτό αέρα, είχε ένα μήκος ελαφρώς πάνω από το μέσο του γόνατος. Μια τέτοια φούστα θεωρήθηκε βέλτιστη επειδή δεν εμπόδισε την κίνηση και επέτρεψε στους αθλητές να αισθάνονται άνετα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου έχουν εξαφανιστεί αυστηρές απαιτήσεις σχετικά με το μήκος του φόρεμα και σήμερα στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μοντέλα πόλο με φούστες διαφόρων διαστάσεων - από μίνι έως maxi.

Μακριά

Μακρύ φόρεμα με φούστα κάτω από το γόνατο. Για τα αθλητικά ρούχα, αυτό το μήκος δεν είναι τυπικό, αλλά το φόρεμα πόλο έχει μεταναστεύσει μακρά από μια αθλητική ντουλάπα σε μια περιστασιακή. Ένα μακρύ φόρεμα πόλο μοιάζει πολύ ασυνήθιστο, χάρη στον συνδυασμό των αθλητικών στοιχείων (κοντό μανίκι, κουμπωμένο κολάρο) και μια ρομαντική φούστα.

Ένα μακρύ φόρεμα πόλο δεν είναι κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις, για παράδειγμα, σε ένα γραφείο ή σε μια πολιτιστική εκδήλωση, θα κοιτάξει έξω από τη θέση. Αλλά για μια βόλτα στην πόλη, η είσοδος στην παραλία ή τα ψώνια είναι απλά απαραίτητη.

Ένα φόρεμα πόλο με μια φούστα στο πάτωμα είναι σπάνιο, αλλά φαίνεται απίστευτα εντυπωσιακό. Ιδιαίτερα καλά αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για ψηλά κορίτσια - με μικρό ύψος η ευθεία φούστα maxi μπορεί να παραμορφώσει τις αναλογίες του σχήματος.

Midi

Το μήκος midi για ένα φόρεμα πόλο θεωρείται ένα κλασικό, έτσι τα μοντέλα με μια μεσαίου μήκους φούστα είναι τα πιο δημοφιλή. Αυτό το φόρεμα σας επιτρέπει να επιδείξετε μια αθλητική φιγούρα και τα λεπτά πόδια, χωρίς να ξεπεράσετε τα όρια της ευπρέπειας. Επιπλέον, είναι εύκολο να σηκώσετε παπούτσια για ένα μεσαίο φόρεμα πόλο - αυτά μπορεί να είναι είτε μαλακές κλωστοϋφαντουργικές μπότες ή αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια.

Τα ρολόγια Polo συνήθως ράβονται από το φως, τα φυσικά υφάσματα που είναι άνετα να ασκούν έντονη δραστηριότητα. Τις περισσότερες φορές για αυτό το σκοπό επιλέξτε το βαμβάκι. Αλλά πιο πρωτότυπα φορέματα βλέμμα, ραμμένα από τα "μη αθλητικά" υλικά, όπως denim.

Σύντομη

Το καλοκαίρι δεν υπάρχουν πιο άνετα ρούχα από ένα φόρεμα με μίνι φούστα. Ένα κοντό φόρεμα πόλο είναι ιδανικό για τη θερμότητα, καθώς δεν ταιριάζει με το σχήμα και είναι ραμμένο από υλικό που είναι άνετο για το σώμα. Ταυτόχρονα, τα συντομευμένα μοντέλα αυτών των φορεμάτων είναι πολύ διαφορετικά.

Κοντά φορέματα πόλο με πλισσαρισμένη φούστα καρφώνουν τα ρούχα των παικτών του τένις. Αυτή η στολή φαίνεται πολύ ελκυστική. Μια πιο ρομαντική εικόνα μπορεί να δημιουργηθεί με τη βοήθεια ενός ήπιου φόρεμα πόλο με ένα χρώμα που έχει μια φούστα με παιχνιδιάρικες κάλτσες.

Μια άλλη επιλογή είναι ένα κοντό φόρεμα πόλο με μια φούστα στο κορδόνι περίσφιξης. Η σιλουέτα που έχει τοποθετηθεί κάνει τη συνηθισμένη αθλητική στολή πιο θηλυκή.

Είδη συνδετήρων

Κουμπιά

Το κλασικό φόρεμα πόλο στερεώνεται με δύο ή τρία κουμπιά. Τα μοντέρνα μοντέλα μπορούν να έχουν οποιοδήποτε αριθμό συνδετήρων. Για παράδειγμα, μοντέλα με στυλ σαφάρι, τα οποία είναι κουμπωμένα στη μέση ή σε όλο το μήκος, είναι αρκετά δημοφιλή τώρα.

Νύχι

Τα μεταλλικά πριτσίνια στα φορέματα πόλο είναι ένα αφιέρωμα στη νεωτερικότητα. Τέτοιοι συνδετήρες συχνά φαίνονται σε μοντέλα denim ή άλλα χονδροειδή υλικά. Φορέματα σε στρατιωτικό στυλ συνήθως στερεώνονται με πριτσίνια.

Βίδα αστραπής

Το φερμουάρ βρίσκεται στα ρούχα πόλο πολύ σπάνια. Αν είναι παρών, τότε πηγαίνει ολόκληρο το φόρεμα. Τα φορέματα Polo με φερμουάρ είναι συνήθως πολύ απλά και ειδικά σχεδιασμένα για αθλήματα.

Έλλειψη συνδετήρων

Μερικές φορές μπορείτε να δείτε ένα φόρεμα πόλο χωρίς κούμπωμα. Κατά κανόνα, στην περίπτωση αυτή, το φόρεμα δεν έχει κολάρο, αλλά υπάρχει ένα ασυνήθιστο ντεκολτέ, για παράδειγμα, στρογγυλό ή ορθογώνιο.

Τι να φορέσετε;

  • Με ένα σακάκι ή πουλόβερ. Το φόρεμα πόλο πηγαίνει καλά με μικρά ελαφριά σακάκια, όπως ένα σακάκι βομβιστής. Επίσης, θα δούμε αρμονικά με denim ή φούτερ. Για να δημιουργήσετε μια εικόνα ενός κοριτσιού από την υψηλή κοινωνία, βάλτε σε ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη με ένα διαμάντι πάνω από το polo-φόρεμα.
  • Με κεφαλίδες. Το πόλο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με μικρά καπέλα άχυρου, καπελάκια μπέιζμπολ, καλύμματα τένις ή αθλητικά καπέλα. Για να δημιουργήσετε μια εικόνα με ναυτικό ύφος, τοποθετήστε το σε καπέλο ασπρο-μπλε.
  • Σφιχτά παντελόνια. Το φόρεμα πόλο σπάνια φοριέται με καλσόν - αυτά τα στοιχεία της ντουλάπας δεν ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Αν είναι δροσερό έξω, μπορείτε να φορέσετε αυτό το φόρεμα με κοκαλιάρικα τζιν, γκέτες ή γκέτες.
  • Κάλτσες ή κάλτσες γόνατος. Πολλοί από εμάς δεν φορούν αυτά τα αντικείμενα ντουλάπας από την παιδική ηλικία - και μάταια. Μαζί με ένα φόρεμα πόλο, οι λευκές κάλτσες που ματιά έξω από κάτω από τα παπούτσια φαίνονται πολύ χαριτωμένα. Περισσότερη φλερτ και παιχνιδιάρικη εικόνα μπορεί να δημιουργηθεί με τη βοήθεια του υψηλού γκολφ.

Παπούτσια

Ένα φόρεμα πόλο δεν ταιριάζει με τα κλασικά παπούτσια, οπότε για εκείνους που δεν τους αρέσουν τα παπούτσια με ψηλό τακούνι, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αλλά με αυτό το εξάρτημα μπορείτε να φορέσετε όλα τα αθλητικά παπούτσια - από τα πάνινα παπούτσια και να τελειώνουν με παπούτσια τένις. Με ένα φόρεμα πόλο μοιάζουν καλά παπούτσια και μοκασίνια.

Εκείνοι που προτιμούν περισσότερα θηλυκά παπούτσια μπορούν να φορούν αυτή την στολή με παπούτσια μπαλέτου ή άνετα σανδάλια χωρίς τακούνια. Τα σανδάλια ή ακόμη και τα σχοινιά είναι κατάλληλα για ζεστό καιρό. Μην ξεχνάτε τα παντζούρια και τις παντόφλες. Εκείνοι που επιθυμούν να φορούν δερμάτινα μποτάκια "τρυπών" το καλοκαίρι, μπορούν να πειραματιστούν με ασφάλεια με αυτό το παπούτσι και το φόρεμα πόλο.

Αξεσουάρ

Διακοσμήσεις. Δεν χρειάζονται αθλητικά κοσμήματα πόλο-πόλο, τα μέγιστα - φωτεινά βραχιόλια από καουτσούκ και κονκάρδες με τα σύμβολα των αγαπημένων σας ομάδων. Εάν η στολή είναι κατασκευασμένη με διαφορετικό στυλ, είναι αρκετά πιθανό να φορέσετε μερικά στολίδια σε αυτό. Φυσικά, τα κοσμήματα δεν θα χωρέσουν εδώ, αλλά απλά κοσμήματα ή διακριτικά κοσμήματα θα είναι αρκετά κατάλληλα.

Η ζώνη. Ένα φόρεμα πόλο είναι πολύ συχνά φοριέται με μια ζώνη, δεδομένου ότι σας επιτρέπει να ορίσετε μια μέση της μέσης, η οποία κάνει το σχήμα πιο θηλυκό. Αυτή η στολή φαίνεται υπέροχη με έναν υφασμένο δερμάτινο ιμάντα ή με μια λεπτή ζώνη από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Παρακολουθήστε και γυαλιά. Με ένα φόρεμα πόλο είναι καλύτερα να μην φορέσετε πάρα πολλά αξεσουάρ ταυτόχρονα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε τα πιο απαραίτητα και λειτουργικά πράγματα. Το φόρεμα αυτό είναι κατάλληλο για μαζικά ρολόγια σπορ και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση