Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Στυλ φόρεμα: από δημοφιλή σε σπάνια

Στυλ φόρεμα: από δημοφιλή σε σπάνια

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Με σιλουέτα
 2. Με φούστες κομμένες
 3. Υψηλή μέση
 4. Με κορυφή κοπής
 5. Ελεύθερη περικοπή
 6. Φόρεμα
 7. Εθνικά στυλ
 8. Για πλήρη
 9. Φόρεμα στυλ για το καλοκαίρι
 10. Χειμώνας

Το φόρεμα μπορεί να ονομαστεί το πιο κοινό, και το πιο όμορφο κομμάτι του ρούχου μιας γυναίκας. Μια ποικιλία στυλ σας επιτρέπει να επιλέξετε τη σωστή στολή που θα ταιριάζει στο σχήμα σας. Ας δούμε ποιες μορφές φορέματα υπάρχουν και ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα διαθέτουν.

Με σιλουέτα

Ευθείες γραμμές

Τα ίσια φορέματα ανήκουν στα κλασικά στυλ και στην ντουλάπα σας πρέπει να υπάρχουν τέτοια. Είναι ιδανικό για εορτασμούς και καθημερινή ζωή.

Ευθεία κοπή, διαφορετικό μήκος, χρώμα, παρουσία μανικιών, σχεδιασμός λαιμού - όλα αυτά ως σχεδιαστής, από τα οποία οι σχεδιαστές μόδας συναρμολογούν εξαιρετικά μοντέλα.

Τα βραχυπρόθεσμα και μεσαίου μεγέθους φορέματα μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα, ενώ τα μακρύτερα μοντέλα προτιμούν την φορεσιά.

Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ένα φερμουάρ στο πίσω μέρος, το οποίο συχνά χρησιμεύει ως πραγματική διακόσμηση. Μια άλλη χαρακτηριστική απόχρωση για ένα ίσιο φόρεμα είναι η έλλειψη ραφών στη μέση.

Το λαιμόκομμα του περιβλήματος είναι συνήθως ωοειδές ή στρογγυλό, αλλά υπάρχουν μοντέλα με τετράγωνο λαιμόκομμα, με ανοιχτούς ώμους, με ασυμμετρία, καθώς και με μη τυποποιημένο σχεδιασμό του λαιμού.

Τα ίσια φορέματα καθιστούν δυνατή την έμφαση σε ένα λεπτό σχήμα.

Ο πιο δημοφιλής εκπρόσωπος αυτού του στυλ είναι το περίφημο μαύρο φόρεμα από το Chanel. Σήμερα, είναι ένα κλασικό των επιχειρήσεων ρούχα, καθώς και το πιο δημοφιλές είδος κοκτέιλ φορέματα.

Τα φορέματα της άμεσης κοπής συνδυάζονται με διάφορα εξαρτήματα και σχέδια χρωμάτων, είναι πολύ εύκολο να τα παραλάβετε σε διαφορετικούς τύπους φιγούρας. Ανεξάρτητα από το ύψος, το φόρεμα ταιριάζει καλά στα κορίτσια και τις γυναίκες που έχουν σαφώς ορατή μέση. Εάν η μέση είναι "κρυμμένη" - ίσιο φόρεμα με λεπτή ζώνη στη μέση μπορεί να το βρει με ευκολία.

Gode ​​(γοργόνα, ψάρι)

Το έτος φόρεμα προέκυψε από τη σιλουέτα μιας πριγκίπισσας στη δεκαετία του '50. Ταιριάζει με το σχήμα στο γόνατο και στο επίπεδο του επεκτείνεται έντονα.

Αν και η κοπή των φορεμάτων φαίνεται να είναι του ίδιου τύπου - στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές επιλογές για την εκτέλεση.

Η μόνη αμετάβλητη λεπτομέρεια του έτους φόρεμα είναι μια προσαρμοσμένη κορυφή, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί από οποιοδήποτε στοιχείο:

 • ανοιχτοί ώμοι.
 • λεπτές ή φαρδιές λωρίδες.
 • ένα λουρί με λουρί

Όσο για την πλάτη, αυτό το κομμάτι του φόρεμα γίνεται ένα βασικό μέρος της εικόνας:

 • ανοίξτε πίσω.
 • ασυμμετρικά τεμάχια.
 • μια ποικιλία από ύφανση.

Οι πιο τολμηρές αποφάσεις των σχεδιαστών ενσωματώνονται στις εγκοπές στη μέση.

Συνήθως, αυτά τα φορέματα ράβονται χωρίς μανίκια, αλλά μέσω πειραματισμού, οι σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν γοργόνα φορέματα με μακριά μανίκια.

Φορέστε το έτος στο κομμάτι του δεν είναι κατάλληλο για μια περιστασιακή εμφάνιση. Είναι ραμμένα από ακριβά υφάσματα, γι 'αυτό είναι μεγάλη για ειδικές περιπτώσεις. Είναι ιδανικά για μικρά κορίτσια με μέση σωματική διάπλαση, που τους καθιστά οπτικά πιο ψηλά και λεπτότερα.

Α-σιλουέτα

Τα φορέματα αυτού του ύφους είναι συνήθως μεγάλα και χαρακτηρίζονται από την παρουσία μάλλον στενής μαντίλας και φούστας που επεκτείνεται προς τα κάτω και αυτό θυμίζει το γράμμα "Α".

Χάρη σε αυτή την περικοπή, τα προϊόντα τονίζουν τη μέση και προσθέτουν στο σχήμα της θηλυκότητας.Τα πιο συχνά μοντέλα με σιλουέτα A παρουσιάζονται βραδινά και κοκτέιλ σε στυλ ρετρό ή σε νυφικά.

Οι σχεδιαστές έχουν πειραματιστεί με τα προτεινόμενα φορέματα A-line.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί μήκους. Ταυτόχρονα, το φόρεμα μπορεί να είναι σύντομο μπροστά και μακριά στο πίσω μέρος.

Οι σχεδιαστές ρετρό στυλ προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στην καθημερινή ζωή. Αυτό εκφράζεται σε απλά υλικά, ήρεμα χρώματα, σε έντυπη μορφή.

Trapezium

Το τραπεζομάντηλο ήρθε σε μας από τη δεκαετία του εξήντα και την ίδια στιγμή έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα για την εκλεπτυσμένη απλότητα του. Σφιχτά στους ώμους και επεκτείνοντας προς τα κάτω, γίνεται σχεδόν αβάσταχτο και ανεπαίσθητο στο σώμα.

Το στυλ έχει ομοιότητα με την σιλουέτα Α, μόνο εδώ δεν είναι ορατή η μέση.

Τα φορέματα αυτού του στυλ ονομάζονται καθολικά, καθώς είναι κατάλληλα τόσο για ώριμες κυρίες όσο και για νεαρά κορίτσια. Τις περισσότερες φορές το μήκος του τραπεζομάντηλου είναι σύντομο.

Κατά την κατασκευή των φορεμάτων οι κατασκευαστές είναι ίσοι με την εποχή και την τιμολόγηση, καθώς και τον τόπο όπου το βάλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι αδύνατο να αναφερθούν όλα τα υλικά και τα χρώματα από τα οποία ράφτουν τα φορέματα τραπέζης.

Όσον αφορά την περικοπή - και εδώ, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε:

 • διάφορες εκτελέσεις μανικιών, μέχρι την απουσία τους.
 • ενδιαφέρουσα σχεδίαση του ντεκολτέ και του περιλαίμιου.
 • με και χωρίς τσέπες.
 • διακοσμημένο με κεντήματα.
 • με εκτύπωση ή μονοφωνική.

Για να προσθέσετε ροδέλα, τα μοντέλα αυτών των φορεμάτων είναι ραμμένα με φούστες πολλαπλών στρωμάτων ή διακοσμημένα με κουρτίνες ή πτυχώσεις. Το πάνω μέρος της πλειοψηφίας των φορεμάτων, τραπέζι αντιπροσώπευε το λαιμόκοψη "βάρκα".

Μπλουζάκι Princess

Η διαφορά αυτού του φόρεμα από άλλα στυλ είναι η παρουσία ενός υπέροχου neckline ή ανοιχτά πίσω, καθώς και μια μακριά αφράτα φούστα.

Τέτοια μοντέλα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για ψηλές κυρίες.

Οι ρόμπες της μπάλας είναι ραμμένες από ακριβά υφάσματα χρησιμοποιώντας ένα ελκυστικό και πλούσιο φινίρισμα, έτσι το πιο συχνά αυτό το ύφος αντιπροσωπεύεται από φορέματα που επιλέγονται για αποφοίτηση ή για γιορτή γάμου.

Οι σχεδιαστές πειραματίζονται με τον όγκο χρησιμοποιώντας τη στρωματοποίηση, με διαφορετικές εκδόσεις της κορυφής του φόρεμα, και με μια εκτύπωση και ακόμη και με υψηλές περικοπές.

Με φούστες κομμένες

Μωρό δολάρια

Ένα φόρεμα αυτού του στυλ επιλέγεται πιο συχνά από νεαρές γυναίκες, καθώς και νεαρά κορίτσια. Σε αυτό το ύφος του φόρεμα μικτά στοιχεία της παιδικής ηλικίας και θηλυκότητα.

Το φόρεμα διακρίνεται από μια σύντομη φούστα, χαλαρή εφαρμογή και συχνά από την παρουσία υπερεκτιμημένης μέσης. Έχει ένα κοντό μανίκι ή μανίκια.

Ράχνουν φορέματα από μωρά δολάρια από υφάσματα ελαφρού αέρα, τα οποία συχνά κόβουν με κορδόνια. Η φούστα των περισσότερων μοντέλων αυτού του στυλ είναι χνουδωτό, με πολλά φτερά και χνούδι. Πολύ συχνά, μια στολή κούκλας μωρών επιλέγεται ως φόρεμα χορού.

Ballon

Σε αυτό το φόρεμα, ο πυθμένας είναι πιο ογκώδης και μοιάζει με φουσκωμένο, με το οποίο συνδέεται το όνομα του στυλ. Μια τέτοια περικοπή σάς επιτρέπει να αποκρύψετε τέτοιες ατέλειες στο σχήμα, όπως μια διογκωμένη κοιλιά και γεμάτους μηρούς. Επίσης, αυτό το φόρεμα είναι κατάλληλο για πολύ λεπτά κορίτσια.

Συνήθως, η επένδυση συντομεύεται για να δημιουργηθεί το σχήμα ενός μπαλονιού. Υπάρχουν επίσης παραλλαγές στις οποίες προεξέχει το κατώτερο τμήμα (συγκεντρώνεται σε πτυχές και διακοσμείται με κεντήματα ή σχέδιο).

Μπορείτε να φοράτε ένα φόρεμα μπαλονιών κάθε μέρα (εάν το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από πλεκτά) ή να επιλέξετε ένα τέτοιο στυλ για διακοπές (για παράδειγμα, ένα φωτεινό φόρεμα από σιφόν).

Τούτου

Οι γυναίκες μόδας δανείστηκαν αυτό το στυλ από το μπαλέτο. Η ιδιαιτερότητα των φορεμάτων πακέτου είναι ο συνδυασμός μιας φουσκωτής κορυφής με μια σύντομη ογκώδη φούστα, για το ράψιμο που χρησιμοποιείται από 6 έως 15 στρώματα από εναέρια ύφασμα, για παράδειγμα, τούλι.

Χάρη στην χνουδωτή φούστα σε ένα φόρεμα στο φόρεμα, μπορείτε να κρύψετε ογκομετρικούς γοφούς, αλλά φορώντας μια τέτοια στολή λόγω του μικρού μήκους της αξίζει μόνο για τους ιδιοκτήτες λεπτών ποδιών.

Αν και το φόρεμα φόρεμα που ξεκίνησε να φοριέται πίσω στη δεκαετία του '80 του περασμένου αιώνα, σήμερα ένα τέτοιο ρούχο παραμένει ένα θαύμα, αν και δεν είναι ένα τρομακτικό. Αυτό το φόρεμα επιλέγεται συνήθως για πάρτι ή γάμο.

Φωτιζόμενη

Τα νυφικά αυτού του τύπου εξαπλώνονται από τη μέση, οπότε η χρήση τους βοηθά στην απόκρυψη ογκομετρικών ισχίων, αλλά ταυτόχρονα είναι ικανή να τονίσει την προτομή. Συχνά, συμπληρώνονται με μια ζώνη για να επικεντρωθεί περισσότερο στη μέση.

Τις περισσότερες φορές, τα φορέματα αυτού του στυλ αντιπροσωπεύονται από ελαφρά μοντέλα καλοκαίρι, τα οποία μπορούν να είναι είτε μονοφωνικά είτε με διαφορετικές εκτυπώσεις.

Κούλοτ

Ένα τέτοιο φόρεμα φαίνεται νεανικό και τολμηρό. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η απουσία φούστας - αντικαθίσταται από φαρδύ παντελόνι ή σορτς. Για την προσαρμογή φορέματα αυτού του στυλ παραδοσιακά χρησιμοποιούνται denim ή πλεκτά. Το πλεονέκτημα του φόρεμα-culottes μπορεί να ονομαστεί η ικανότητα να κρύβουν τους πλήρους γοφούς και να τονίζουν τη μέση.

Δεδομένου ότι το μοντέλο αυτό το φόρεμα επιλέγεται πιο συχνά από νεαρά κορίτσια, τα χρώματα των culottes είναι συνήθως φωτεινά και εκφραστικά. Το outfit μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για μια καλοκαιρινή βόλτα, και αν σηκώσετε ένα προϊόν με περιορισμένο χρώμα, θα κάνει ένα εξαιρετικό κοστούμι εργασίας.

Υψηλή μέση

Αυτοκρατορία

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι να υπερεκτιμήσει τη μέση της μέσης, υπογραμμίζοντας έτσι την προτομή και τα ελαττώματα της μορφής κάτω από το στήθος είναι κρυμμένα. Το μήκος του ενδύματος αυτού του τύπου μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό και τα υφάσματα για τη ραφή του χρησιμοποιούνται κυρίως ως ρέοντα.

Κατασκευασμένα σε διαφορετικά μήκη, διακοσμημένα με πέτρες, κορδέλες ή στρας, είναι κατάλληλα για να πάνε στο κατάστημα και κάτω από το στέμμα.

Ελληνικά

Αν θέλετε να γοητεύσετε τον άνθρωπο σας ή να προσελκύσετε την προσοχή άλλων - η επιλογή σας πρέπει να είναι σε ένα φόρεμα με ελληνικό ύφος.

Τα ελαφρά και ανύπαρκτα υφάσματα επιλέγονται από τους κατασκευαστές για αυτά τα φορέματα, ώστε να μοιάζετε με μια θεά που μόλις κατέβηκε από τις κορυφές του Ολύμπου.

Το ελληνικό φόρεμα στην περικοπή του και έχει υψηλή μέση και υποτιμημένη. Συνδυάζεται με ένα μανίκι, με διάφορες επιλογές μήκους, αλλά και με πτυχώσεις πτυχώσεων από εναέρια υφάσματα. Τέτοια φορέματα είναι κατάλληλα για όλους, απλά πρέπει να σηκώσετε το μοντέλο σας, το οποίο διαθέτει αμέτρητα σκηνικά στην αγορά.

Σε αυτό το φόρεμα, μπορείτε να εμφανίσετε οπουδήποτε και ακόμη να πάτε κάτω από το διάδρομο.

Συνδυάστε τα με ελαφριά σανδάλια σε τακούνια, πλατφόρμα ή χωρίς, με συμπλέκτες σε μακρά αλυσίδα ή χωρίς.

Από τα κοσμήματα που ταιριάζουν καλύτερα σε λεπτά βραχιόλια από πολύτιμα μέταλλα ή κατασκευασμένα για αυτά, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ένα ελληνικό φόρεμα με ένα φαρδύ δαχτυλίδι βραχιόλι, διάφορα σκουλαρίκια και ένα μικρό αριθμό δαχτυλιδιών.

Μπορείτε να κρεμάσετε ένα λουλούδι στα μαλλιά σας, να προσθέσετε μια μικρή τιάρα ή μια μεταλλική φουρκέτα με πέτρες.

Smok

Το όνομα αυτού του στυλ συνδέεται με την αγγλική λέξη "smock", που σημαίνει τη διακόσμηση του φόρεμα με μανίκια. Και έτσι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ενδυμάτων είναι οι πλούσιοι στολίδια. Επιπλέον, το φόρεμα φόρεμα είναι συνήθως υψηλή μέση και χαλαρή κάτω.

Τα περισσότερα από αυτά τα ρούχα έχουν μήκος πάνω από τα γόνατα. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν μανίκια ή ιμάντες.

Δεδομένου ότι το φόρεμα δεν είναι κομμένο, είναι ιδανικό για κορίτσια στο σώμα. Αυτό το μοντέλο θα είναι μια καλή επιλογή για ένα κοκτέιλ φόρεμα, καθώς και άνετο για τις έγκυες γυναίκες.

Με κορυφή κοπής

Φορέστε με μια μυρωδιά

Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από την παρουσία μιας εγκοπής τύπου V, που σχηματίζεται από το όργωμα ενός ράφι σε άλλο και από πολλές πτυχές. Αυτό το φόρεμα συνιστάται για κορίτσια με εκφραστική μορφή, γιατί βοηθά να τονιστούν οι γοφοί και η μέση, και ειδικά - το στήθος.

Τα πρώτα φορέματα με μια μυρωδιά ήταν ραμμένα από βαμβακερό ύφασμα με floral μοτίβο. Τους άρεσαν οι Αμερικανοί επειδή ήταν ευπροσάρμοστο και απλό. Τώρα για την κατασκευή μοντέλων αυτού του στυλ χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά με μια ποικιλία επιλογών χρώματος.

Το μήκος του φόρεματος με τη μυρωδιά είναι πολύ διαφορετικό. Έχοντας πάρει μια κατάλληλη παραλλαγή, λαμβάνετε ένα φόρεμα για ραντεβού ή μια γιορτή ή ένα καθημερινό μοντέλο γραφείου.

Από την αμερικανική οπή

Η κορυφή των φορεμάτων αυτού του στυλ είναι παρόμοια με την κορυφή, αγκαλιάζει το λαιμό μιας γυναίκας. Τέτοια φορέματα, οι αμερικανικές γυναίκες φαίνονται πολύ θηλυκές, τόσο πιο συχνά εκπροσωπούνται από βραδινά εσθήτες. Είναι πιο χαμηλά κορίτσια που έχουν λεπτή μέση.

Φόρεμα πουκάμισο

Σε αυτό το ύφος, η γυναικεία μόδα συνδυάζεται με το αρσενικό, επειδή στην κορυφή της στολής αντιπροσωπεύεται από ένα πουκάμισο, και κάτω - μια χνουδωτή φούστα. Ειδικά εξαπλώθηκε φόρεμα-πουκάμισο μετά τη δεκαετία του '60 του περασμένου αιώνα. Εάν νωρίτερα ένα τέτοιο φόρεμα είχε πάντα ένα γιακά, μπορεί να απουσιάζει στα μοντέρνα μοντέλα.

Το φόρεμα πουκάμισο είναι επίσης ίσιο και ελαφρώς τοποθετημένο. Πολλά μοντέλα έχουν ζώνη.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του στυλ είναι η πρακτικότητα και η άνεση.

Ασύμμετρη

Το κυριώτερο σημείο αυτών των φορεμάτων είναι το δυσανάλογο μήκος της γραμμής του ποδιού ή του ώμου.

Τις περισσότερες φορές σε ένα ασύμμετρο φόρεμα, το μπροστινό τμήμα της φούστας είναι συντομευμένο και η πλάτη, αντίθετα, έχει επιμηκυνθεί. Επιπλέον, για πολλά μοντέλα, το κάτω μέρος του ενδύματος επιμηκύνεται στη μία πλευρά.

Polo φόρεμα

Αυτό το αθλητικό φόρεμα εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη του 20ου αιώνα με βάση ένα πουκάμισο πόλο. Το βαμβάκι και τα πλεκτά χρησιμοποιούνται για να φτιάξουν αυτό το φόρεμα.

Το πάνω μέρος του μοντέλου είναι παρόμοιο με ένα μπλουζάκι και το μήκος του φόρεμα είναι συνήθως μεσαίο ή μίνι (maxi είναι πολύ λιγότερο κοινό).

Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός φόρεμα πόλο είναι η παρουσία ενός κολάρου stand-up, τσέπες και κουμπιά στο επάνω μέρος του προϊόντος.

Αυτό το στυλ φόρεμα ταιριάζει σε οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά φαίνεται το πιο ελκυστικό για τονισμένα αθλητικά κορίτσια. Τα σκοτεινά μοντέλα, που συμπληρώνονται από μια ζώνη, φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκά.

Τις περισσότερες φορές, αυτά τα φορέματα αγοράζονται για αναψυχή, περπάτημα ή αθλητισμό, αλλά σε ένα μέτριο μοντέλο μέσου μήκους, επιτρέπεται να πάει και να εργαστεί στο γραφείο.

Cheongsam

Τα λεγόμενα κομψά και κομψά φορέματα, η εμφάνιση των οποίων επηρεάστηκε από τον πολιτισμό και τη μόδα της Κίνας. Είναι σφιχτά συναρμολογημένα μοντέλα με κάθετο κολάρο, μυρωδιά στη διαγώνιο και μικρές περικοπές στις πλευρές.

Τις περισσότερες φορές για την προσαρμογή τους χρησιμοποιούν φωτεινό μετάξι, το οποίο μπορεί να απεικονιστεί floral μοτίβο.

Το φόρεμα Cheongs συνιστάται για εύθραυστες και μικροσκοπικές νεαρές κυρίες που θέλουν να τονίσουν τις χαριτωμένες μορφές τους. Είναι μακρύ και κοντό, και παρουσιάζεται το βράδυ, καθημερινές επιλογές.

Ελεύθερη περικοπή

Τσάντα φόρεμα

Τα χαρακτηριστικά αυτού του στυλ των φορεμάτων είναι ελεύθερη περικοπή και η χαμένη μέση, έτσι ώστε το φόρεμα γίνεται σαν μια τσάντα.

Μετακίνηση

Τα μοντέλα φορέματα αυτού του στυλ διαφέρουν σε γόνατο και απλές γραμμές. Έχουν, κατά κανόνα, ένα μικροσκοπικό μανίκι ή καθόλου, αλλά μπορεί να υπάρχει και κολάρο.

Dress Shift κατάλληλο για οποιοδήποτε σχήμα. Το όνομά της σε μετάφραση σημαίνει "στροφή", αφού μια τέτοια στολή έγινε δημοφιλής στη δεκαετία του '50 του περασμένου αιώνα.

Μοντέρνα φορέματα-Shift συχνά ράβουν μαλλί ή πλεκτά, έτσι είναι πιο απαιτητικά ως καθημερινά ρούχα.

Τούνι

Τα φορέματα αυτού του στυλ αντιπροσωπεύονται από βραχυπρόθεσμα φορέματα με χαλαρά κομμένα και φουσκωτά μανίκια.

Δεδομένου ότι το φόρεμα-πουκάμισο δεν είναι κατάλληλο, είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που έχουν ένα πολύ διαφορετικό είδος της φιγούρας. Ράψτε ένα ύφος κυρίως από ελαφρά υλικά.

Η δημοτικότητά του οφείλεται στην ευελιξία της εφαρμογής. Για αυτό το φόρεμα μπορείτε να φορέσετε παντελόνια και να αποκτήσετε ένα καλό σύνολο επιχειρήσεων. Σε ένα ελαφρύ σιφόν χιτώνα είναι ευχάριστο να είναι το καλοκαίρι, και σε ένα φωτεινό και κομψό φόρεμα αυτού του στυλ μπορείτε να πάτε σε ένα πάρτι.

Φόρεμα

Τα φορέματα αυτού του στυλ είναι ελαφριά και άνετα. Οι περισσότερες φορές δεν έχουν μανίκια (τα περισσότερα από τα sundresses έχουν ιμάντες), και χάρη στην ελεύθερη κοπή τέτοια εξαρτήματα θα ταιριάζουν τα κορίτσια με οποιαδήποτε φιγούρα.

Τα μοντέρνα sundresses είναι ραμμένα από διαφορετικούς τύπους υφάσματος, αλλά για το καλοκαίρι, το βαμβάκι χρησιμοποιείται συχνότερα, και τα χειμερινά μοντέλα πλέκονται. Οι ιμάντες έρχονται σε διαφορετικά πάχη, μπορούν να δένονται, να στερεώνονται και να κόβονται με τόξα.

Το φόρεμα είναι ένα πολύ δημοφιλές περιστασιακό φόρεμα και συχνά φοριέται από έγκυες γυναίκες.

Εθνικά στυλ

Κιμονό

Φορέματα αυτού του στυλ είναι μια προσαρμογή της ιαπωνικής εθνικής φορεσιάς.Είναι σε ζήτηση λόγω του άνετου στιλ, τη χρήση φυσικού μαλακού υφάσματος (συχνά μετάξι), χαλαρών μανικιών, φωτεινών χρωμάτων.

Το φόρεμα κιμονό δεν έχει κουμπιά, καθώς το ρούχο μύριζε. Τέτοιες ρούχα μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο άνετα ρούχα για κάθε μέρα όσο και φόρεμα "εξόδου".

Σάρι

Αυτό το στυλ φόρεμα δανείστηκε από τα ρούχα του ίδιου ονόματος των Ινδών. Στο πρωτότυπο, είναι ένα κομμάτι ύφασμα που τυλίγεται γύρω από το σώμα με έναν ειδικό τρόπο.

Χάρη στην ελεύθερη περικοπή, το φόρεμα αποδεικνύεται καθολικό και κατάλληλο για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας και με οποιαδήποτε μορφή.

Τα μοντέρνα φορέματα Sari παρουσιάζονται με στυλιζαρισμένα σιφόν ή μεταξωτά φορέματα, παρόμοια με το αρχικό sari μόνο σε πλούσια χρώματα και κεντήματα. Αυτά τα φορέματα δεν είναι κατάλληλα για γυναίκες επιχειρηματίες, αλλά θα είναι μια καλή επιλογή για περπάτημα και χαλάρωση.

Sarong

Το φόρεμα αυτό εμφανίστηκε χάρη στις εθνικές φορεσιές των Ινδονήσων, των Ασιάτων και των κατοίκων της Ωκεανίας.

Τα πρώτα σαρόνγκ φορέματα δημιουργήθηκαν ως εξαρτήματα για την παραλία, τα οποία ήταν δεμένα πάνω από το στήθος και πέφτουν στους αστραγάλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το στυλ είναι το πιο κατάλληλο για καλοκαιρινούς καιρούς.

Για πλήρη

Τα κορίτσια "στο σώμα" δίνουν πρόβλημα να βρουν μια τέλεια στολή, επειδή τα περισσότερα από τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για κοκαλιάρικο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σχεδιαστές παράγουν ολόκληρες σειρές φορέματα για την πλήρη.

Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε φορέματα A-silhouette ή τραπέζι, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μοντέλα με στυλ Empire. Τοποθετημένα στο στήθος και ελεύθερα ρέοντα, τέτοια φορέματα θα κρύψουν τα ελαττώματα και θα τονίσουν την αξιοπρέπεια. Μην ταιριάζει με το μίνι μήκος μοντέλου.

Πλήρης, αλλά ταιριάζει κορίτσι ταιριάζει το φόρεμα "για την εικόνα," αλλά όχι σφιχτά.

Ανάλογα με την περίσταση, επιλέξτε το ντύσιμό σας όχι μόνο σε στυλ, αλλά και σε χρώμα. Το φόρεμα στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι μονοφωνικό, κατά προτίμηση σε κλασικούς τόνους. Αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε και να επιλέξετε τα χρώματα για τον τύπο σας.

Τσάντες, επιλέξτε μεσαία και μικρά μεγέθη χρώματος που ταιριάζουν στη συνολική εικόνα. Όσο για τα παπούτσια, τα μαζικά μοντέλα είναι ανεπιθύμητα, αλλά και τα πολύ ελαφρά είναι επίσης ανεπαρκή. Το καλύτερο από όλα είναι το "χρυσό μέσο" - παπούτσια ή σανδάλια με τακούνια ή πλατφόρμα μέσου μήκους.

Διακοσμητικά μικρού μεγέθους, τακτοποιημένα και κομψά συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα. Μπορείτε να διακοσμήσετε το λαιμό με ένα ελαφρύ μαντήλι ή σατέν φουλάρι.

Φόρεμα στυλ για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι κάθε κορίτσι θέλει να φανεί ακόμα πιο ελκυστικό και καταφέρνει να το κάνει αυτό με τη βοήθεια ενός καλά επιλεγμένου εξοπλισμού.

Το καλοκαίρι μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα οποιουδήποτε στυλ: ελληνικό, αυτοκρατορικό, έτος, τραπεζοειδές, χνουδωτό, πουκάμισο, συνδυασμός, ρετρό, bustier, ακόμα και αθλητικά. Όλα εξαρτώνται από τον λόγο και την κατάσταση για την οποία επιλέγεται η στολή.

Επιλέξτε το χρώμα, το μήκος και το ύφος του σχήματος, τα αξεσουάρ συμπληρώνουν την εικόνα - και θα δημιουργήσετε μια πραγματική αίσθηση. Τα γυαλιά, οι τσάντες, τα παπούτσια και τα κοσμήματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά.

Χειμώνας

Θα πρέπει πάντα να φαίνονται καλά, ακόμα και στην πιο κρύα εποχή του χρόνου. Τις περισσότερες φορές, το χειμώνα, τα πλεκτά φορέματα με διαφορετικά στυλ, μήκη και χρώματα είναι δημοφιλή. Συνδυάζονται με μια ποικιλία τσαντών και μπότες, προσθέτουν μπλούζες, γάντια. Τα φορεματάκια μπορούν να φορεθούν κάτω από τζιν ή απλά γκέτες.

Χειμερινά φορέματα από παχιά υφάσματα έρχονται επίσης σε διαφορετικά στυλ:

 • με μανίκια και χωρίς αυτά?
 • φορέματα, χιτώνια.
 • φορέματα, γιλέκα;
 • sundresses;
 • Α-σχήμα?
 • ευθείες γραμμές.

Αυτά τα στυλ ταιριάζουν με σάλια, κασκόλ και καπέλα, μπότες και χαμηλά παπούτσια, διάφορα κοσμήματα, γάντια και παλτά. Κάτω από αυτά μπορείτε να φορέσετε και πετσέτες, ζεστά καλσόν και γκέτες.

Σχόλια
 1. Άλλα
  14.02.2016

  Ουάου! Πόσα στυλ και σπάνια, γενικά, βλέπω για πρώτη φορά :)

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση