Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα χωρίς στράπλες - μυστήριο και αποπλάνηση

Φόρεμα χωρίς στράπλες - μυστήριο και αποπλάνηση

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Για να ταιριάζει
 2. Μήκος
 3. Στυλ
 4. Καλοκαίρι
 5. Γάμος
 6. Το βράδυ
 7. Καθημερινά
 8. Χρώματα
 9. Τι να φορέσει

Τι μπορεί να κάνει την εικόνα σας μυστήρια και ενοχλητική ταυτόχρονα; Ανοιχτό λαιμό και ώμους, οι οποίες ήταν πάντα το θέμα της προσέλκυσης της προσοχής των ανδρών.

Για να ταιριάζει

Ας υπολογίσουμε ποιος πρέπει να φορέσει τέτοια ρούχα.

Πριν αγοράσετε ένα στράπλες φόρεμα, θα πρέπει να αξιολογείτε αντικειμενικά. Ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου φόρεματος δεν θα πρέπει να έχει ευρύς ώμους, ένα όμορφο ντεκολτέ και το λαιμό.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του αριθμού μπορούν να ρυθμιστούν με διάφορα θηλυκά κόλπα:

 1. Εάν είστε ο ιδιοκτήτης ενός μεγάλου στήθους, επιλέξτε στράπλες φορεματάκια με κορσέ και ραμμένα υποστηρικτικά κύπελλα.
 2. Μικρά στήθη; Μην ανησυχείτε! Μπορεί να αυξηθεί για μεγαλύτερη ελκυστικότητα ή να επιλέξετε φορέματα με κούτσουρο στο μπούστο.
 3. Ρέει σταγόνα από σιφόν ή από μετάξι στο πρόσωπο των κοριτσιών με σχήμα κλεψύδρα. Εδώ, ο σκοπός του φόρεμα θα είναι να τονίσει τη μέση της μέσης.
 4. Εάν έχετε μια προεξέχουσα κοιλιά, μπορείτε να την κρύψετε σε ένα φόρεμα με υψηλή μέση.
 5. Στεγανό φόρεμα κατάλληλο για λεπτές γυναίκες.

Πολλά είναι σημαντικά όταν επιλέγετε ένα στράπλες φόρεμα - μια αίσθηση άνεσης σε αυτό. Όταν προσπαθείτε, περπατήστε γύρω από το δωμάτιο, σηκώστε τα χέρια σας, στρίψτε. Εάν αισθάνεστε υπέροχα σε αυτό, αν δεν θέλετε να το σφίξετε συνεχώς - αυτό είναι το μοντέλο σας!

Μήκος

Η κλασική έκδοση του φόρεμα "bustier" - ένα κορσέ με μια μακριά φούστα. Το συμπαγές μπούστο και το μακρύ ποδόγυρο, φτιαγμένα από υφάσματα που ρέουν με φως, είναι πιο κατάλληλα για νυχτερινή και γαμήλια εμφάνιση.

Επισημάνετε όλη τη γοητεία της φιγούρας που μπορείτε να κοντή στράπλες φόρεμα. Τέτοια μοντέλα είναι ιδιαίτερα καλά για το καλοκαίρι. Μπορούν να έχουν και ελεύθερη και σφιχτή σιλουέτα.

Η τομή της φούστας είναι επίσης ποικίλη:

 • τραπέζι ·
 • εκτοξευμένος ήλιος?
 • με τη μορφή μπαλονιού.
 • ευθεία.

Στυλ

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του σχήματος, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές παραλλαγές στράπλες φορεσιές. Είναι επίσης σημαντικό ότι το μπούστο του μοντέλου αυτού του φόρεματος πηγαίνει καλά με κάθε είδους φούστες.

Πλούσια

Κλασικά του είδους - ένας συνδυασμός μιας χνουδωτής φούστας και ενός κορσέ. Αυτό μπορεί να είναι είτε ένα μακρύ χνουδωτό φόρεμα με μια πολυεπίπεδη φούστα από ελαφρύ ύφασμα και, για παράδειγμα, ένα γοητευτικό σύντομο ρετρό φόρεμα σε μπιζέλια ή μικρά λουλούδια.

Περίπτωση

Το κλασικό ανοιχτό φόρεμα και φόρεμα φούστα μολύβι θα τονίσει όλη τη χάρη του αριθμού.

Και ο ανοιχτός λαιμός και οι ώμοι θα προσθέσουν λίγο σέξι προς αυστηρά μαζί.

Γοργόνα

Μακριά φορέματα με μια σιλουέτα στο κάτω μέρος και μια φούστα φούστα από το γόνατο είναι πιο κατάλληλα για τα κορίτσια με το είδος της μορφής κλεψύδρα.

Σε ένα στράπλες γοργόνα φόρεμα, η μέση και οι γραμμές ισχίου θα είναι τέλεια έμφαση.

Το μπούστο του φορέματος είναι πολύ απλό και ταιριάζει με την προτομή. Η γοργόνα είναι πιο δημοφιλής για εκδηλώσεις βράδυ και γάμου. Αν θέλετε να δείτε πιο σέξι, επιλέξτε ένα φόρεμα αυτού του στυλ με λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς ή πιο σφιχτό σχήμα V.

Υψηλή μέση

Η ρομαντικότητα και η ελαφρότητα της εικόνας μπορούν να δώσουν ένα φόρεμα με υψηλή μέση. Έχει ένα κοντό μπούστο και φούστα.

Α-σιλουέτα

Η εμφάνιση ενός στράπλες φόρεμα Α-γραμμής στην ντουλάπα θα είναι μια νίκη για τόσο τα κορίτσια λεπτό και γεμάτο σώμα. Το ύφος του είναι απόλυτα χτυπημένο από ένα συνδυασμό τραπεζοειδούς φούστας και τακτικής στολής.

Καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές συλλογές των μοντέρνων σπιτιών είναι γεμάτες με στράπλες φορεσιές. Οι πιο δημοφιλείς είναι κοντές, κάτω από μια ζώνη ελεύθερης ή σφιχτής τοποθέτησης.Οι ζώνες μπορούν να είναι από διάφορα ζώνη δερμάτων ή γόμωσης.

Δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον μοντέλα καλοκαίρι φορέματα με υψηλή ή χαμηλή μέση. Ασυνήθιστο και προσελκύοντας την προσοχή σας θα είναι φορέματα με ασύμμετρη φούστα ή με λεπτά λουριά γύρω από το λαιμό.

Γάμος

Ένα γαμήλιο φόρεμα με λουρίδες που λείπουν δίνει τη γοητεία της νύφης, υπογραμμίζοντας απόλυτα τη χάρη των ώμων και του λαιμού της.

Ενισχύει τη γυναικεία εικόνα του κορσέ της νύφης, διακοσμημένη με πούλιες, στρας, χάντρες, κεντήματα ή δαντέλες. Σε αυτή την περίπτωση, ένα τέτοιο φόρεμα θα πρέπει να επιλέγεται προσεκτικά, επειδή μπορείτε να χαράξετε τα χέρια σας με τις αιχμηρές άκρες των διακοσμητικών στοιχείων.

Το σχήμα του μπούστο μπορεί επίσης να έχει διαφορετικές παραλλαγές εκτέλεσης, για παράδειγμα, σε σχήμα καρδιάς ή με ντεκολτέ σε σχήμα V.

Το βράδυ

Στο πάρτι, θα γίνει ένα αστέρι σε ένα σύντομο στράπλες φόρεμα. Τονίζει τον χαρακτήρα ευνοϊκά και προσελκύει την προσοχή λόγω του ντεκόρ.

Τα βραδινά φορέματα είναι συχνά διακοσμημένα με πούλιες και πέτρες, εφαρμοσμένες και δαντελωτές δαντέλες, διακοσμητικά και περιθώρια, κεντήματα και κουρτίνες.

Μακριά βραδινά φορέματα συχνά δημιουργούνται στο ύφος του μινιμαλισμού, επειδή το όμορφο ύφασμα δεν χρειάζεται περίπλοκο κόψιμο.

Μια πιο σέξι και μυστήρια εικόνα θα εμφανιστεί αν επιλέξετε ένα φόρεμα με ένα ημιδιαφανές ένθετο.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, επιλέξτε εξαρτήματα ασυνήθιστης κοπής, με αυθεντικά διακοσμητικά στοιχεία, περικοπές, ανοικτή πλάτη και βαθιά διάσπαση.

Μια πολύ θηλυκή και ρομαντική εικόνα θα δημιουργήσει ένα φόρεμα με floral print.

Καθημερινά

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλή τα μοντέλα χωρίς ιμάντες στην καθημερινή ζωή, επειδή θέλετε την ελαφρότητα και τη φωτεινότητα στην εικόνα.

Επιλέξτε για κάθε γούστο και στυλ στράπλες φόρεμα για ψώνια ή στην παραλία, ντίσκο, πηγαίνοντας στις ταινίες.

Χρώματα

Η ποικιλία χρωμάτων των στράπλες φορέματα είναι επίσης διαφορετική. Το πιο δημοφιλές χάλυβα μπλοκ χρώμα και όλα τα είδη των εκτυπώσεων (σε λουλούδια, polka κουκίδες, γεωμετρικά, κ.λπ.).

Με τις συμβουλές των στυλιστών, ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να συμπληρωθεί με ζώνες και ζώνες στη μέση ή λίγο πάνω από το επίπεδο.

Λευκό

Ένα μοντέλο κοντού λευκού φόρεμα με ανοιχτούς ώμους είναι ιδανικό για περπάτημα στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μαύρο

Για βραδινές καλοκαιρινές βόλτες, μπορείτε να βγείτε έξω σε ένα μικρό μαύρο στράπλες φόρεμα. Και δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κινηματογράφο, ρομαντική ημερομηνία σε εστιατόριο ή για βραδινή βόλτα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου.

Κόκκινο

Θα θέλατε να ξεχωρίζετε στο πάρτι σε βάρος των χρωμάτων; Βάλτε το φόρεμα χωρίς το λουρί ώμου με κόκκινο χρώμα. Επικεντρώνει με έμφαση τη σεξουαλικότητα και τη διασπορά σας.

Τυρκουάζ και μέντα

Ένα απαλό μέντα ή τυρκουάζ θα προσθέσει ένα άγγιγμα φρεσκάδας στην εικόνα.

Γκρι

Το γκρι χρώμα που υφαίνει και είναι πλούσιο σε εμφάνιση, θα το κάνει ακόμα πιο ευγενικό και ενδιαφέρον.

Τι να φορέσει

Κατά την επιλογή αξεσουάρ για ένα φόρεμα χωρίς ιμάντα ώμου, δεν χρειάζεται να υπερφορτώσετε την εικόνα με ογκώδη μεγάλα περιδέραια. Απλά επιλέξτε ένα κομψό κολιέ ή βραχιόλι. Εξαιρετικά κατάλληλο για κολιέ κολάρο.

Αν θέλετε να επιμηκύνετε οπτικά το λαιμό, φοράτε μακριές μενταγιόν.

Τα παπούτσια, φυσικά, είναι τα πιο κατάλληλα για γιορτές - τακούνια. Αν αυτή είναι μια παραλλαγή της καθημερινής ενδυμασίας, μπορείτε να κολλήσετε και σανδάλια σε ένα βράχο ή σανδάλια σε μια επίπεδη πορεία.

Στις πιο δροσερές μέρες ή το βράδυ, εκτός από ένα στράπλες φόρεμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο μπολερό ή ακρωτήριο. Για εορτασμούς, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το στυλ των φορεμάτων με μακριά γάντια και ένα ακρωτήριο γούνας.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση