Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Κομψό φόρεμα: ας μιλήσουμε για τις μοδάτες πτυχές

Κομψό φόρεμα: ας μιλήσουμε για τις μοδάτες πτυχές

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηρίζει ντυμένα φορέματα
 2. Ποιος είναι κατάλληλος;
 3. Διαφορά μιας κυματοειδούς πτυχής από το πλέγμα
 4. Υφάσματα
 5. Μήκος
 6. Δημοφιλή χρώματα
 7. Marilyn Monroe πλισέ φόρεμα
 8. Τι να φορέσετε;
 9. Παπούτσια
 10. Αξεσουάρ

Πτυχωμένο - είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να δίνετε μια πολυτελή εμφάνιση στα υφάσματα και τα ρούχα. Η πολυτέλεια και η θηλυκότητα δίνουν πλισέ φόρεμα που κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει, τονίζοντας την ομορφιά της.

Χαρακτηρίζει ντυμένα φορέματα

Η αφθονία των πτυχών είναι ένα δύσκολο στοιχείο της εικόνας, επομένως, χρησιμοποιείται συνήθως ως εξής:

 • Το κάτω μέρος του φορέματος είναι μια πτυχωτή φούστα. Βοηθάει να μετατοπίζετε τα προσόντα κάτω, είναι δυνατό για ένα φόρεμα οποιουδήποτε μήκους με χαμηλή ή υψηλή μέση. Αραιώνεται με άλλες λεπτομέρειες της εικόνας, αφήνοντας ένα άγγιγμα θηλυκότητας και κομψότητας.
 • Πλαισμένη λεπτομέρεια: στα μανίκια κρύβει την πληρότητα των χεριών, στην κορυφή του φόρεμα - αυξήσουν οπτικά την ένταση του στήθους. Βοηθά στη δημιουργία μιας κομψής εικόνας, προσθέτοντας μποέμικο κομψό χάρη στη διασπορά του υφάσματος των μανικιών. Κοιτάζει από ευρεία γοφούς. Η εικόνα είναι κομψή και ενδιαφέρουσα.
 • Πλέξιμο σε όλο το μήκος του φορέματος - εξαιρετική και γιορτινή επιλογή. Είναι συχνά χτυπημένος με έλλειψη μανικιών, λακωνικό κολάρο και όμορφα αξεσουάρ. Τα ρούχα αυτής της κοπής χρησιμοποιούνται για γιορτές, γι 'αυτό πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεκτικά. Αλλά αυτή η τάση δεν χάνει τη σημασία της για αρκετές εποχές.

Φορέματα από λεπτά υλικά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολυεπίπεδη μοντέλα διαφορετικών υφών. Η χρήση των πολυστρωματικών ημιδιαφανών και ρέοντων υφασμάτων συνδυάζεται τέλεια με τα πτυχωτά.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Το πλεκτό ύφασμα έχει ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Αυτό σας επιτρέπει να το κουρμπάτε και να δημιουργείτε όγκο, και με την παρουσία πλούσιων μορφών - επιδέξια κρύβονται. Εμπρός στο πρόσωπο όλων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μήκος και τον τόπο τόπων.

Τα αναδιπλώματα προσθέτουν όγκο, έτσι πηγαίνουν στα κορίτσια, δημιουργώντας μια ελαφρότητα, δίνοντας μια τρυφερή και ρομαντική εικόνα. Με επιδέξια παρουσίαση, το πρεσάρισμα είναι σε θέση να κρύψει την πληρότητα του, τονίζοντας τη θηλυκότητα, προσθέτοντας εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Τα ψηλά κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν μακρά πλεκτά φορέματα, οι πτυχές στη φούστα θα μεταμφιέσουν τους αφράτους μηρούς, σε προβληματικές περιπτώσεις μπορείτε να μετατοπίσετε την έμφαση στο πάνω μέρος. Αυτό ισχύει για το σχήμα "αχλάδι": ένα βυζωτό μπούστο ή μανίκια θα δημιουργήσει τις σωστές αναλογίες. Οι αφράτες πτυχωτές φούστες αποσπούν την προσοχή από τους φαρδιάς ώμους. Πλήρως σύντομα κορίτσια πρέπει να είναι προσεκτικά με αυτή την υφή του υφάσματος, θα τους βοηθήσουν με χρώμα accents, πτυχές σε όλο το μήκος του φορέματος ή τη χρήση μεγάλων επίπεδων πτυχών που καλύπτουν τον όγκο.

Διαφορά μιας κυματοειδούς πτυχής από το πλέγμα

Κυματοειδείς και πτυχωτές - ένας τρόπος για να προσθέσετε όγκο στο τελικό προϊόν προσθέτοντας το ύφασμα με κάποιο τρόπο. Η πτυχωμένη πλευρά είναι μακρύτερη, η άλλη είναι μικρότερη. Ανεξάρτητα από την κατεύθυνση και τη θέση των πτυχών, το πλάτος της πτυχής θα είναι μεγαλύτερο από το στρίφωμα. Οι κυματοειδείς καμπύλες έγιναν με το ίδιο μέγεθος, για την πτυχή και για την πτυχή. Ως εκ τούτου, σε ένα τμήμα, μοιάζει με ένα ακορντεόν, το οποίο γίνεται για έναν ανεμιστήρα χαρτιού.

Εξαιτίας αυτού, είναι πιο βολικό να αλλάξετε το πλάτος των κυματοειδών υφασμάτων: έχουν τις ίδιες, ομοιόμορφες πτυχές. Με ένα πτυχωτό θα είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό, καθώς είναι δύσκολο να παρατηρήσετε τις αναλογίες του ποδιού.

Υφάσματα

Ο ευκολότερος τρόπος για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα στο φως και τα λεπτά υφάσματα που είναι όμορφα επικαλυμμένα (σατέν, σιφόν βάσεις, μετάξι). Χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για κομψά κυματοειδή φορέματα. Αποτελεσματική εμφάνιση πλεγμένο δέρμα, πλεκτά και πλέξιμο. Οι οργανικές δομές τύπου δέρματος δημιουργούν μοναδική και κομψή εμφάνιση.Τα ζεστά υφάσματα κάνουν τις πτυχές πιο απλές και γραφικές.

Το πτυχωτό μαλλί φαίνεται ευγενές και ακριβό, είναι ένα σημάδι καλού τόνου. Ντύσιμο πλεκτά και πλεκτά υφάσματα στην πτυχή - μια ενδιαφέρουσα και επικίνδυνη υποδοχή. Είναι καλύτερα να κρύψετε την πληρότητα της πλεκτής γόμας ή να την διακοσμήσετε, αλλά για τις γεμάτες κυρίες είναι προτιμότερο να αποφύγετε ένα τόσο περίπλοκο παιχνίδι στυλ και υλικού. Αλλά οι μελλοντικές μητέρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ευχαρίστηση τις αυλακώσεις και να πιέζονται από την υψηλή μέση κάτω σε πλεκτά και πλεκτά φορέματα.

Μήκος

Το μήκος του φόρεμα πρέπει να επιλέγεται για μια συγκεκριμένη περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος. Σημαντικό θα είναι το μήκος του πτυχωτού, η σχέση του με άλλες λεπτομέρειες. Πλήρως πτυχωτό φόρεμα - η έκδοση εξόδου, εορταστική και κομψή. Ένα ίσιο ή προσαρμοσμένο φόρεμα με πλισσαρισμένο περιθώριο είναι πιο ευέλικτο και θα ταιριάζει απόλυτα σε μια επιχειρηματική ατμόσφαιρα.

Οι στιλίστες πιστεύουν ότι οι πτυχώσεις πρέπει να κρύβουν μεγάλους όγκους, να τις κρύβουν. Τα ανόμοια πόδια μπορούν επίσης να καλυφθούν με ένα τέτοιο φόρεμα. Αλλά ακόμη και αξίζει να δοθεί έμφαση στο ασύμμετρο στρίφωμα στην πτυχή.

Μακρύ μέχρι το πάτωμα

Το φόρεμα για κοινωνικές εκδηλώσεις και μονοπάτια χαλιών θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και κομψό αν είναι διακοσμημένο με πέλματα. Φαίνεται υπέροχο με ανοιχτή πλάτη, γυμνά χέρια, άλλες επιλογές για τα ντεκολτέ, με διαφανές και πετάει φινίρισμα. Η αμερικανική θωράκιση του στόματος θα προσθέσει λεπτότητα και λακωνική σοβαρότητα. Ένα μακρύ φόρεμα σε μια μικρή πτυχή - ένα αιώνιο κλασικό κουτσομπολιό.

Midi

Εκφραστικό και επικίνδυνο μήκος φόρεμα. Κάνει την εικόνα ορεκτική και θηλυκή, δίνοντας έμφαση στους γοφούς και τα πόδια. Εάν πρόκειται για μια προβληματική περιοχή - επιμηκύνετε ελαφρώς τη φούστα, μετακινήστε την πτυχή προς τα επάνω, δίνοντας έμφαση στην προτομή του πλούσιου πλαισίου.

Λεπτά υφάσματα και ντεκολτέ - το προνόμιο των βραδινών φορεμάτων. Η πυκνή ύλη, τα διακριτικά χρώματα και ο σχεδιασμός, τα κλασικά στυλ, οι αυστηρές λεπτομέρειες θα μετατρέψουν το μοντέλο σε έκδοση γραφείου.

Σύντομη

Το πτυχωτό μίνι φόρεμα είναι μια μεγάλη φιλοφρόνηση για την φιγούρα, που θυμίζει ρετρό στυλ. Δίνεται μεγάλη προσοχή στο κολάρο. Ένα τέτοιο φόρεμα θα φανεί καλό σε μικροσκοπικά κορίτσια με λεπτή, τεντωμένη φιγούρα.

Δημοφιλή χρώματα

Για να μην περιπλέξετε το μοντέλο, χρησιμοποιήστε απλά υφάσματα για πλισέ. Το σχέδιο σπάνια χρησιμοποιείται, μικρό και απλό. Είναι ενδιαφέρον να δούμε συνδυασμένα φορέματα με αντίθεση ή μονοχρωμία. Εάν χρησιμοποιούνται διαφορετικά υφάσματα, τότε το γ πρέπει να είναι το ίδιο. Οι στιλίστες όπως οι μεταβάσεις, το αποτέλεσμα της υποβάθμισης στην απόδοση σύνθετων πτυχών. Τα φωτεινά και κορεσμένα χρώματα είναι πάντα καλά και προσελκύουν την προσοχή. Οι λεπτές παστέλ αποχρώσεις τονίζουν τη διάθεση βανίλιας και το ρομαντισμό.

Μαύρο

Το μαύρο πλεκτό φόρεμα είναι μια ευέλικτη επιλογή που είναι εύκολο να γίνει τόσο γραφείο όσο και εορταστική. Τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την εικόνα.

Λευκό

Το λευκό φόρεμα είναι επίσης εύκολο να προσαρμοστεί στην κατάσταση, καθώς και μαύρο. Λόγω του χρώματος, είναι πιο κοντά στις καλοκαιρινές και κομψές επιλογές.

Κόκκινο

Το φωτεινό και κορεσμένο χρώμα θα τονίσει το στυλ και θα κάνει το φόρεμα την κύρια λεπτομέρεια. Ιδανικό για εορτασμούς, αλλά αυτό το φόρεμα απαιτεί μια όμορφη περικοπή και μια υπεύθυνη προσέγγιση για όλες τις αποχρώσεις.

Marilyn Monroe πλισέ φόρεμα

Το πιο διάσημο και φανταστικά ακριβό φόρεμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό το λευκό αριστούργημα σχεδιάστηκε ειδικά για τη Marilyn. Οι στιλίστες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύντομο και ειλικρινές φόρεμα. Τώρα είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο, το οποίο θεωρείται κλασικό.

Τι να φορέσετε;

Χριστουγεννιάτικα και καλοκαιρινά φορέματα, πλισέ, αμόλυντα με εθνικά και κλασικά, συνθέτουν ένα μποέμικο ρούχο, hippie ή casual. Φαίνονται υπέροχα με σακάκια, ζακέτες, μπουφάν, δερμάτινα και τζιν σακάκια. Αυτή η κορυφή σβήνει την απροσεξία ή τονίζει την τρυφερότητα του φορέματος. Κομψά και μοντέλα βράδυ απαιτούν: δαντέλες δαντέλες, boleros και ζακέτες ή γούνες για την εποχή.

Παπούτσια

Για γραφείο, χρειάζεστε μια κλασική βάρκα, εκμισθώσεις, μπαλέτα. Στο καλοκαιρινό σύνολο είναι κατάλληλα σανδάλια, επίπεδη και στην πλατφόρμα, ανοιχτά σανδάλια.Οι μπότες Fishnet θα διακοσμήσουν τα μακριά πόδια με ένα μικρό μήκος φόρεμα.

Το Maxi απαιτεί κομψά τακούνια. Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε την εποχικότητα και να διατηρήσετε το ύφος του φορέματος.

Αξεσουάρ

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε κοσμήματα προσεκτικά, δεν πρέπει να είναι ογκώδες και περίπλοκο.

Ανοιχτό, λεπτό, με στοιχεία αέρα και μικρά βραχιόλια πέτρινες, κεφαλές και αλυσίδες, λεπτές ζώνες θα σας βοηθήσουν να δώσετε κομψότητα και να ολοκληρώσετε την εικόνα.

Πτυχωμένο - μια εξαιρετική και εκφραστική τάση, η οποία θα πρέπει να είναι στην ντουλάπα σας!

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση