Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Dress-tunica - μια κομψή και μοντέρνα εικόνα

Dress-tunica - μια κομψή και μοντέρνα εικόνα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά
 2. Λίγη ιστορία
 3. Ποιος θα πάει;
 4. Στυλ
 5. Ποικιλίες
 6. Δημοφιλή χρώματα
 7. Στυλ
 8. Μήκος
 9. Υλικά
 10. Περίοδος
 11. Εικόνες με την ευκαιρία
 12. Τι να φορέσετε;
 13. Αξεσουάρ
 14. Παπούτσια

Φορέματα στυλ "χιτώνα" βρίσκονται συχνά στην ντουλάπα της fashionistas. Τέτοιες στολές είναι άνετες και κατάλληλες για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας. Τα μοντέρνα φορέματα, τα πανωφόρια αντιπροσωπεύονται από μια ποικιλία μοντέλων, που διαφέρουν τόσο στο ύφος όσο και στο χρώμα, και τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για το ράψιμο.

Χαρακτηριστικά

Σε σύγκριση με ένα κοντό χιτώνιο, το φόρεμα αυτού του στυλ είναι πιο μακρύ, γεγονός που το καθιστά ένα ανεξάρτητο κομμάτι ρούχων που δεν χρειάζεται να συμπληρώνεται με παντελόνι ή σορτς. Παρόλο που, αν το επιθυμείτε, επιτρέπεται να συνδυαστεί ένα φόρεμα με ένα τέτοιο ρουχισμό. Αυτή η ευελιξία είναι η κύρια διαφορά.

Άλλα χαρακτηριστικά των φορεμάτων αυτού του στυλ είναι:

 • Ελεύθερη περικοπή.
 • Σχήμα σιλουέτας.
 • Έλλειψη κολάρου.

Το μανίκι σε ένα φόρεμα στο πουκάμισο μπορεί να λείπει ή να έχει διαφορετικό μήκος. Επίσης, πολλά μοντέλα έχουν περικοπές στις πλευρές.

Λίγη ιστορία

Τα πουκάμισα άρχισαν να φορούν κατά τη διάρκεια της εποχής της αρχαίας Ρώμης και της Ελλάδας, και δεν ήταν μόνο τα γυναικεία ρούχα, αλλά και το θέμα της ανδρικής ντουλάπας.

Δημιουργήθηκε από δύο τεμάχια ορθογώνιου υφάσματος που είχαν συνδεθεί μεταξύ τους στους ώμους με τη βοήθεια πόρπες. Σύμφωνα με το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για το χιτώνα, ήταν δυνατόν να εκτιμηθεί η κατάσταση του ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας χιτώνας ήταν προϊόν μεσαίου μήκους (στα γόνατα), ενώ ο γυναικείος χιτώνας διαφέρει σε μήκος από τους αστραγάλους. Σχεδόν πάντα το χιτώνα συμπληρώθηκε με έναν ιμάντα και ένα ακρωτήριο. Λίγο αργότερα, οι χιτώνες παρέμειναν μόνο στη ντουλάπα των γυναικών. Στη διακόσμηση τους άρχισαν να χρησιμοποιούν πέτρες και κεντήματα.

Τον Μεσαίωνα, μόνο ιερείς φορούσαν τέτοια ρούχα, καθώς και ανθρώπους που ζούσαν στην Ανατολή. Από τα μέσα του 20ού αιώνα, οι γυναίκες άρχισαν να φορούν το χιτώνα ξανά.

Τώρα το φόρεμα αυτού του στυλ είναι σε ζήτηση και εμφανίζεται τακτικά στις πασαρέλες.

Ποιος θα πάει;

Φορέματα, χιτώνια αγαπούν για την ευελιξία τους, επειδή μια τέτοια στολή ταιριάζει απόλυτα σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τη σωματική διάπλαση ή την ηλικία της.

Αρκεί να επιλέξετε το σωστό στυλ και κάθε κορίτσι θα είναι σε θέση να δώσει έμφαση στα πλεονεκτήματα του σχήματος και όλα τα ελαττώματα θα κρύβονται.

Αυτό το στυλ φαίνεται ιδιαίτερα όμορφο σε ψηλά κορίτσια και γυναίκες μεσαίου ύψους. Εάν το κορίτσι είναι ψηλό, το χιτώνιο θα είναι ωφέλιμο για να τονίσει τα μακριά πόδια. Ομορφιές με μέσο ρυθμό ανάπτυξης, αυτό το φόρεμα είναι σε θέση να επιμηκύνει οπτικά τη γραμμή των ποδιών.

Το μεγάλο συν του φόρεμα στυλ "tunic" είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια στολή στην ντουλάπα των κοριτσιών με την πληρότητα. Μια χαλαρή εφαρμογή θα βοηθήσει να αποσπάσει την προσοχή από τα ελαττώματα στην περιοχή της μέσης. Αυτό το πλεονέκτημα του χιτώνα αγαπά επίσης οι μελλοντικές μητέρες που δεν θέλουν να εστιάσουν την προσοχή στην αυξανόμενη κοιλιά μπροστά από το χρόνο.

Στυλ

Τα πουκάμισα στην ντουλάπα των γυναικών της μόδας συχνά αντιπροσωπεύονται από τέτοια μοντέλα:

 • Φορέματα ίσιας τομής με διαφορετικά μήκη. Μια παραλλαγή αυτού του μοντέλου μπορεί να είναι ένα ελαφρώς κοντομάνικο χιτώνα.
 • Ευρύ φόρεμα στην παραλία. Είναι κατασκευασμένο από ημιδιαφανή υλικά και φοριέται στην παραλία. Εάν ένα τέτοιο πουκάμισο φοριέται στην πόλη, τότε πρέπει να συμπληρωθεί με τζιν ή παντελόνι.
 • Πλεκτά πουκάμισα πουκάμισα. Το μοντέλο έχει κλειστή κορυφή και μήκος κάτω από τους γοφούς.
 • Μπλουζάκι πουκάμισο. Αυτό το φόρεμα είναι παρόμοιο με ένα πουκάμισο ανδρών, αλλά διαφέρει σε μεγαλύτερο μήκος.
 • Μοντέλο με υψηλή μέση. Ένα τέτοιο χιτώνιο έχει συχνά μια συναρμολόγηση κάτω από το στήθος, έτσι αυτό το φόρεμα είναι σε ζήτηση μεταξύ των πολύ λεπτών κοριτσιών και τις μέλλουσες μητέρες.
 • "Bat". Αυτή είναι η καλοκαιρινή έκδοση του φόρεμα-πουκάμισο, το οποίο βοηθά να κρύψει την πληρότητα.

Ποικιλίες

Τα χιτώνια μπορεί να διαφέρουν:

 • Χρώμα διάλυμα. Παραδοσιακά, φορέματα υψηλής ζήτησης, χιτώνια, αλλά και πολλά μοντέλα με φωτεινά χρώματα.
 • Μακριά Φορέματα τέτοιου ύφους παρουσιάζονται από μοντέλα από υπερσύγχρονα σε προϊόντα σε πάτωμα.
 • Αποκοπή. Τις περισσότερες φορές το λαιμόκομμα σε ένα φόρεμα πουκάμισο είναι στρογγυλό ή σχήμα V, αλλά υπάρχουν και μοντέλα με τετράγωνο λαιμόκοψη.
 • Η διακόσμηση. Εκτός από ένα ενδιαφέρον σχέδιο, ένας χιτώνας μπορεί να προσελκύσει την προσοχή με τσέπες μπάλες, ραγάδες, πούλιες, κεντήματα και άλλα στοιχεία.

Δημοφιλή χρώματα

Τα κλασικά χρώματα στα οποία συνήθως βρίσκονται τα φορέματα αυτού του στυλ είναι λευκά, μαύρα και κόκκινα. Οι μπλε και τυρκουάζ χιτώνες είναι επίσης δημοφιλείς. Τα προϊόντα σε αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων είναι σχετικά ανά πάσα στιγμή του έτους, αν και για την καλοκαιρινή περίοδο επιλέγουν συχνά ελαφριά μοντέλα.

Επίσης, τα χρώματα παστέλ τείνουν να επιλέγουν αυτό το ύφος ως ρούχα στο γραφείο. Επιχειρηματικές γυναίκες όπως χιτώνες με κρεμώδη, μπεζ, αμμώδες ή γκρι χρώμα. Μαύρο ντύσιμο αυτού του στυλ μπορεί να αντικαταστήσει επιτυχώς το φόρεμα της νύχτας.

Στυλ

Το φόρεμα του τανίκ μπορεί να αναφέρεται σε:

 • Επιχειρηματικό στυλ. Αυτά τα χιτώνια είναι σύντομα και αυστηρά, με ελάχιστο ή καθόλου φινίρισμα, κυρίως μπεζ, γκρι και μαύρο.
 • Ρομαντικό ύφος. Τέτοιου είδους φορεματάκια συχνά είναι διακοσμημένα με κουρτίνες, τόξα, μανίκια και άλλες διακοσμήσεις.
 • Ethno-style. Οι ιδιαιτερότητες τέτοιων χιτώνων είναι μια φωτεινή εκτύπωση και μια ασυνήθιστη περικοπή.
 • Τσιγγάνου στυλ. Τέτοια φορεματάκια έχουν τα φουσκωτά μανίκια (συχνά μαζεύονται με μια ελαστική ταινία) και ένα φαρδύ ντεκολτέ.
 • Ανατολικό ύφος. Οι χαρακτηριστικές διαφορές αυτών των χιτώνων μπορούν να ονομαστούν η παρουσία μανίκι-κιμονό, stand-up κολάρο και άλλα στοιχεία ασιατικών εθνικών ενδυμάτων.
 • Στυλ αθλητισμού. Αυτοί οι χιτώνες συχνά έχουν μακρύ μανίκι και κουκούλα.

Μήκος

Το μήκος του χιτώνα είναι πολύ μεταβλητό. Μπορείτε να δείτε τόσο τα μικρά μοντέλα όσο και τα προϊόντα στο πάτωμα, αλλά τα πιο συνηθισμένα φορέματα αυτού του στυλ διαφέρουν στο μήκος του γόνατος ή ελαφρώς υψηλότερα (στο μέσο των γοφών).

Επιλέγοντας το μήκος του φορέματος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις ιδιαιτερότητες των ποδιών και του σώματος τους ως σύνολο.

Εάν μια γυναίκα θέλει να κρύψει την πληρότητα των ισχίων της ή την ανομοιομορφία των ποδιών της, τα μακρά μοντέλα είναι προτιμότερα και τα λεπτά κορίτσια με τα λεπτά πόδια μπορούν να φορέσουν ένα χιτώνα χωρίς μίνι μήκους. Τα χιτώνια στα γόνατα φαίνονται τέλεια στις λεπτές νεαρές κυρίες και τις ομορφιές με μια υπέροχη φιγούρα.

Υλικά

Για την κατασκευή των χιτώνων χρησιμοποιήθηκε μια ποικιλία υφασμάτων. Καλοκαιρινά μοντέλα παραδοσιακά ράβουν από τέτοια ελαφρά υλικά όπως σιφόν και σατέν. Το μετάξι χρησιμοποιείται συχνά για μοντέλα βράδυ, ενώ το μαλλί, το κασμίρ και τα πλεκτά είναι πιο απαιτητικά για το ράψιμο των χιτώνων για δροσερό καιρό. Η δημιουργία ρούχων σε εθνο-στυλ, λινάρι και βαμβάκι χρησιμοποιείται ευρέως.

Περίοδος

Καλοκαίρι

Τα λευκά φορεματάκια καλύπτουν ένα από τα κορυφαία σημεία κατά την επιλογή ρούχων καλοκαίρι.

Επίσης, οι καλοκαιρινές χιτώνες περιλαμβάνουν φωτεινούς χιτώδες με γεωμετρική, αφηρημένη ή φυτική εκτύπωση.

Άνοιξη / Φθινόπωρο

Σε δροσερό καιρό, τα κορίτσια προτιμούν χιτώνες από ζεστά υφάσματα, για παράδειγμα πλεκτά σχέδια που μοιάζουν με επιμήκη μπλούζα.

Χειμώνας

Στο κρύο, τα φορέματα από μαλλί και πλεκτά είναι σε μεγάλη ζήτηση. Συχνά τα μοντέλα αυτών των υλικών είναι μαλακά και μονοχρωματικά και το μήκος τους φθάνει κάτω από τα γόνατα. Συνδυάζονται με ένα σακάκι ή ζακέτα, καθώς και μπότες με τακούνια.

Πλεκτά και πλεκτά φορέματα

Πλεκτά πουκάμισα που υπογραμμίζουν την αξιοπρέπεια της γυναικείας μορφής έχουν μεγάλη ζήτηση. Κατά κανόνα, μοιάζουν με επιμήκη πουλόβερ.

Ζεστό και ζεστό αναπνέει από τέτοια πράγματα. Μπορείτε να αγοράσετε τόσο λεπτά μοντέλα καλοκαιριού και ζεστά για την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα. Αν θέλετε ένα αποκλειστικό, παραγγείλετε χειροποίητα γυναικεία ενδύματα από βελόνες. Πλεκτά χιτώνες φοριούνται από μόνοι τους, και συμπληρώνονται με άλλα ρούχα. Το απόλυτο πρέπει να έχει!

Εικόνες με την ευκαιρία

Στο γραφείο

Τα μοντέλα χαμηλού κλειδιού των φορεμάτων-τα χρώματα που συγκρατούνται από το χιτώνα είναι μια καλή επιλογή για μια εικόνα της επιχείρησης. Μονότονο χιτώνιο επιτυχώς συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι ή με φούστα μολύβι σε αντίθεση με το χρώμα.

Συχνά ένα φόρεμα-πουκάμισο σε ένα επιχειρηματικό ύφος φοριέται πάνω από ένα χρυσαφένιο ή μπλούζα. Επιπλέον, για την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα, τα μοντέλα του τακτικού γραφείου συνδυάζονται με κλασικά σακάκια ή ζακέτες.

Για μια βόλτα

Σε ένα φόρεμα-χιτώνα είναι βολικό να περπατήσετε γύρω από την πόλη με φίλους και να πάτε σε μια ημερομηνία. Το καλοκαίρι, η εικόνα πρέπει να δημιουργείται από ένα ημιδιαφανές χιτώνα και ελαφρύ τζιν ή λεπτό παντελόνι.

Μπορείτε να φορέσετε πλεκτά χιτώνια για μια βόλτα την άνοιξη ή το φθινόπωρο, συμπληρώνοντάς τα με μπλούζες και γκέτες. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ, για παράδειγμα, μια λεπτή ζώνη που θα τραβήξει την προσοχή στη μέση της μέσης, και ως διακόσμηση - ένα κρεμαστό κόσμημα σε μια αλυσίδα ή ένα μαντήλι.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε φωτεινά φορεματάκια που διακοσμούνται με κεντήματα, τεχνητά μαργαριτάρια, στρας ή δαντέλες. Πολύ δημοφιλή και προϊόντα με εκτύπωση - τόσο αφηρημένη όσο και λουλουδική.

Παραλία φόρεμα-πουκάμισο

Το πουκάμισο μπορεί να ονομαστεί μία από τις καλύτερες επιλογές για beachwear. Ένα τέτοιο φόρεμα από διαφανές ύφασμα φοριέται με σανδάλια ή σανδάλια με επίπεδη σόλα. Τις περισσότερες φορές, οι επιλογές παραλία για φορέματα πουκάμισων αντιπροσωπεύονται από μικρά μοντέλα που μπορούν να φορεθούν με σορτς ή παντελόνι.

Για να τονιστεί η περιοχή της μέσης, το χιτώνα της παραλίας συμπληρώνεται με λεπτή ζώνη ή ζώνη.

Τι να φορέσετε;

 • Καλοκαιρινά χιτώνια φοριούνται με καπρί, πλισέ φούστα, σορτς, φαρδιά παντελόνια, καθώς και παντελόνια.
 • Σε δροσερό καιρό, κάτω από ένα χιτώνα, φορούν τζιν, σφιχτά καλσόν, γκέτες και χρυσαφένιες.

Αξεσουάρ

Χάντρες ή μακριές αλυσίδες με ενδιαφέρουσες μενταγιόν είναι κατάλληλες για φορέματα χιτώνων. Θα πρέπει να αποφεύγονται μόνο στην περίπτωση του κεντήματος στο ίδιο το προϊόν. Επίσης, το φόρεμα αυτού του στυλ συμπληρώνεται με βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Πολλοί χιτώνες συνδυάζονται τέλεια με ζώνη ή ζώνη, ειδικά αν θέλετε να εστιάσετε σε μια λεπτή μέση.

Εάν ένα κορίτσι έχει υπερβολικό βάρος, δεν πρέπει να φοράει μια φαρδιά ζώνη μαζί με ένα χιτώνα, καθώς και ένα μεγάλο κόσμημα.

Παπούτσια

Τα φορέματα χειμωνιάτικων χιτώνων φοριούνται με δερμάτινες ή σουέτ μπότες, οι οποίες θα πρέπει να έχουν είτε ψηλά τακούνια είτε μια σφήνα. Αν επιλέξετε παπούτσια με επίπεδη σόλα κάτω από ένα τέτοιο φόρεμα, αυτό μπορεί να μειώσει οπτικά την ανάπτυξη του κοριτσιού.

Αλλά για ένα σύντομο φόρεμα-χιτώνιο σανδάλια με χαμηλά τακούνια θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη. Ωστόσο, μοντέλα μικρού και μεσαίου μήκους συνδυάζονται θαυμάσια με παπούτσια με ψηλό τακούνι.

Επίσης, ένα χιτώνα πάνω από το γόνατο φαίνεται ελκυστικό με δαντελένια μπότες. Αν βάζετε παντελόνια ή σορτς κάτω από ένα χιτώνα, τα παπούτσια για ένα τέτοιο σετ μπορούν να παρουσιαστούν ως παπούτσια μπαλέτου ή σαμπουάν.

Σχόλια
 1. Αλένα
  21.02.2016

  Μου αρέσουν τα χιτώνια! Είναι εύκολο να αλλάξετε την εικόνα μαζί με άλλα είδη ρούχων και αξεσουάρ. Η ελεύθερη κοπή είναι η πιο ευέλικτη, με τέτοια χιτώνια υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

 2. Μαίρη
  21.02.2016

  Πάντα φορά ένα φόρεμα-πουκάμισο. Διαφορετικά, αυτό το μίνι μήκος μπορεί να φέρει τη σωστή στιγμή και να ανοίξει τα εσώρουχα για να δει όλοι.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση