Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με υψηλή μέση θα κρύψει ελαττώματα

Φόρεμα με υψηλή μέση θα κρύψει ελαττώματα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Ποιος είναι κατάλληλος;
 2. Στυλ και μοντέλα
 3. Δημοφιλή χρώματα
 4. Μήκος
 5. Περίοδος
 6. Ταινίες μόδας
 7. Συμβουλές για την επιλογή
 8. Τι να φορέσετε;
 9. Αξεσουάρ
 10. Παπούτσια

Τα φορέματα υψηλής ραπτικής έχουν μια πολύ αρχαία και πλούσια ιστορία. Οι γυναίκες που ζούσαν χιλιάδες χρόνια μπροστά μας γνώριζαν ήδη πολλά για την ομορφιά και την αποπλάνηση, έτσι ώστε να μπορούν να τονίζουν την ομορφιά της προσωπικότητάς τους με τη βοήθεια σωστά επιλεγμένων ρούχων.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουμε φτάσει σε μας, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι στην αρχαία Αίγυπτο οι γυναίκες φορούσαν φορέματα δεμένα κάτω από τα στήθη τους, τα οποία έδωσαν στο σώμα αυτό μέρος πιο σαγηνευτικές μορφές.

Στην αρχαία Ελλάδα και την Αρχαία Ρώμη, το φόρεμα με την υψηλή μέση ήταν ο κύριος τύπος γυναικείων ενδυμάτων. Ήταν υπό την επιρροή της αρχαίας κουλτούρας ότι τα ευρωπαϊκά κορίτσια άρχισαν να φορούν τέτοια φορέματα στις αρχές του 19ου αιώνα, όταν τα κορσέδες και οι κρινόλινες αντικατέστησαν τη μόδα με απλές και φυσικές σιλουέτες.

Τα μοντέρνα φορέματα με υψηλή μέση είναι σημαντικά διαφορετικά από αυτά που φοριούνται στο παρελθόν. Σήμερα θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά αυτού του εξοπλισμού, για το ποιος θα πάει και τι είναι καλύτερο να φορέσει.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Τα φορέματα υψηλής ραπτικής έχουν μια σχεδόν θαυματουργή ιδιότητα για να καλύψουν τις ατέλειες του σχήματος, έτσι τα κορίτσια τους αρέσουν σε διαφορετικές κατασκευές όπως αυτές.

Πιστεύεται ότι τέτοια φορέματα ταιριάζουν καλύτερα σε πολύ κοκαλιάρικες ή, αντιθέτως, αρκετά χάλκινες νέες κυρίες. Στην πρώτη περίπτωση, η σιλουέτα με μετατοπισμένη μέση της μέσης δημιουργεί την εμφάνιση όγκου στο στήθος και στους μηρούς. Στη δεύτερη περίπτωση, ο ιστός, που ρέει ελεύθερα από το στήθος, κρύβει την προεξέχουσα κοιλιά.

Ένα φόρεμα με υψηλή μέση αλλάζει οπτικά τις αναλογίες του σχήματος: κάνει το άνω μέρος μικρότερο και το κάτω μέρος μεγαλύτερο. Εξαιτίας αυτού, το κορίτσι σε ένα τέτοιο φόρεμα φαίνεται λίγα εκατοστά ψηλότερα από ότι είναι πραγματικά.

Στυλ και μοντέλα

Στο ελληνικό στυλ (Empire)

Κατά κανόνα, αυτό είναι ένα μακρύ φόρεμα, φτιαγμένο από φως, ρέουσα ύλη. Καλύπτει εντελώς τα πόδια, αλλά αφήνει ανοικτή την περιοχή του δερματολόφου, τα χέρια και τους ώμους. Στη μέση, ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να παρεμποδιστεί από μια κορδέλα, πλεγμένο ιμάντα ή αλυσίδα.

Μωρό δολάρια

Αυτό το στυλ έχει κερδίσει τη δημοτικότητα στα μέσα του περασμένου αιώνα, χάρη στην ταινία στην οποία ο κύριος χαρακτήρας εμφανίστηκε σε ένα απλό, σύντομο φόρεμα, αφήνοντας ανοιχτό το μεγαλύτερο μέρος του σώματος.

Ένα τέτοιο φόρεμα αξίζει να φοράτε μόνο τους ευτυχείς ιδιοκτήτες όμορφων, λεπτών ποδιών.

Φωτιζόμενη

Το φόρεμα που μοιάζει με ένα ανεστραμμένο τρίγωνο σε σχήμα ονομάζεται επίσης σιλουέτα ή σχήμα Α. Αυτή είναι μια κλασική έκδοση ενός βραδινού φορέματος.

Είναι οπτικά slims και τραβάει το σχήμα, έτσι αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για τα κορίτσια και τις γυναίκες με κυρτές μορφές.

Δημοφιλή χρώματα

Το χρώμα του φόρεματος με υψηλή μέση πρέπει να επιλέγεται, πρώτα απ 'όλα, με βάση τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του.

Εκείνοι που πηγαίνουν κρύες αποχρώσεις, πρέπει να δώσουν προσοχή στο μοντέλο χλωμό λιλά, ελαφρύ λεμόνι, ποπυλενο-ροζ, μέντα, γκρι-μπλε και άλλα χρώματα του κρύου φάσματος. Αν η εμφάνισή σας είναι πιο κατάλληλη για ζεστά χρώματα, τότε κοιτάξτε τα κοράλλια, φωτεινό κίτρινο, κόκκινο, τερακότα, ροδάκινο, χρυσό χρώμα.

Λευκά και μαύρα φορέματα με υψηλή μέση είναι πάντα σημαντικά. Για μια πιο εκφραστική εικόνα, συνιστάται η συμπλήρωσή τους με λαμπερές λεπτομέρειες, όπως χρωματιστά παπούτσια ή ιμάντα.

Μήκος

Αυτές οι μέρες έχουν περάσει πολύ όταν πιστεύεται ότι το φόρεμα πρέπει να καλύπτει τους αστραγάλους.Σήμερα, κάθε κορίτσι μπορεί να αντέξει οικονομικά απολύτως οποιοδήποτε μοντέλο φόρεμα - από το να φτάνει στα γοφούς, σε ένα φόρεμα με ένα μακρύ τρένο.

Μακριά

Μακριά φορέματα με υψηλή μέση, κατά κανόνα, γίνονται με το ύφος της αρχαιότητας. Διαθέτουν μια ελεύθερη, φυσική σιλουέτα. Για να δημιουργήσετε τέτοια φορέματα επιλέξτε το φως, τα υφάσματα που φέρουν (σιφόν ή οργανza) - έτσι ώστε η μακριά φούστα να ρέει όμορφα. Συχνά υπάρχουν μοντέλα με υψηλή σχισμή στη φούστα, που σας επιτρέπει να επιδείξετε τα λεπτά πόδια. Το μπούστο του φορέματος μπορεί να είναι ελεύθερο και μπορεί να καλύψει σφικτά το στήθος. Δεν είναι ασυνήθιστο - μοντέλα με ασύμμετρη μπούστο με λουράκι που σπρώχνεται πάνω από έναν ώμο.

Midi

Φορέματα με υψηλή μέση μέση μέση μπορούν να θεωρηθούν μια ευέλικτη επιλογή, κατάλληλη για διάφορες καταστάσεις. Μια φούστα στη μέση του γόνατος θα ήταν κατάλληλη τόσο στην εργασία όσο και στο θέατρο ή στην έκθεση. Που πηγαίνετε σε διακοπές, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα flirty εξάρτημα με μια φούστα φούστα. Ένα must-έχουν προσθήκη σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι τακούνια παπούτσια, προσθέτοντας το ύψος και επιτρέποντας να κρατήσει τις σωστές αναλογίες του αριθμού.

Σύντομη

Τα σύντομα φορέματα με μεγάλη μέση είναι ιδανικά για ένα πάρτι. Μια περικοπή φούστα δεν εμποδίζει την κίνηση, έτσι μπορείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικά, τα μοντέλα αυτά φαίνονται με ψηλά τακούνια - έτσι τα πόδια σας θα φαίνονται ζαλιστικά μακρά. Οι σχεδιαστές προσφέρουν πολλές επιλογές για μίνι φορέματα υψηλής ευστάθειας: από μοντέλα με φουσκωτές φούστες μέχρι σφιχτά καλτσάκια.

Περίοδος

Όταν επιλέγετε ένα φόρεμα για μια γιορτή ή άλλο γεγονός, πρέπει να θυμάστε για τον καιρό έξω από το παράθυρο. Μετά από όλα, δεν έχει σημασία πόσο όμορφη βλέπετε σε ένα μικρό σιφόν φόρεμα, το χειμώνα δεν θα είναι απολύτως κατάλληλη, ακόμα κι αν το γεγονός λαμβάνει χώρα σε ένα ζεστό δωμάτιο και φτάνετε εκεί με το αυτοκίνητο.

Καλοκαίρι

Τα καλοκαιρινά φορέματα με ψηλή μέση είναι συνήθως λουκάνικα αγαπημένα από όλα τα κορίτσια. Πράγματι, σε μια ζεστή μέρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από μια ελαφριά, χαλαρή στολή. Τα σακάκια με ψηλή μέση μπορούν να είναι - όπως είναι πολύ σύντομα (τέτοια μοντέλα είναι πιο κατάλληλα για την παραλία), και μακρύς, με μια φούστα στο πάτωμα (αυτό το φόρεμα θα προστατεύσει το δέρμα σας από το ηλιακό έγκαυμα κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου περιπάτου).

Μια ξεχωριστή κατηγορία καλοκαιρινών φορεμάτων με υψηλή μέση - αυτό το φόρεμα σε εθνικό στυλ.

Άνοιξη-φθινόπωρο

Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, ο καιρός μπορεί να αλλάξει καθημερινά, "να αλλάζει" από τη θερμότητα στο κρύο, από τη βροχή στο χιόνι και πίσω. Αυτή τη στιγμή, σπάνια βάζουμε τα παπούτσια, που συχνά αγκαλιάζουν μπότες ή μπότες αστράγαλο. Το φόρεμα πρέπει να ταιριάζει με τα παπούτσια - να είναι το ίδιο κομψό και κομψό. Δεδομένου ότι κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο εποχή, συνήθως περπατάμε σε εξωτερικά ρούχα - παλτά, παλτά ή σακάκια - το φόρεμα μπορεί να είναι αρκετά ελαφρύ, για παράδειγμα, από λεπτό πλεκτό. Η επιλογή των μοντέλων βράδυ για την εκτός εποχής είναι απίστευτα ποικίλη: εδώ μπορείτε να βρείτε μακριά βελούδινα φορέματα, σατέν midi φορέματα, και βραχέα μοντέλα δαντέλα.

Χειμώνας

Στην ψυχρή εποχή πρέπει να προσέχετε όχι μόνο την ομορφιά αλλά και την υγεία σας. Ως εκ τούτου, τα ελαφριά φορέματα από λεπτά υφάσματα είναι καλύτερα να αναβληθούν μέχρι την έναρξη της θερμότητας. Ακόμη και σε ζεστά ρούχα μπορείτε να παραμείνετε θηλυκά και κομψά, ειδικά αν αυτά τα ρούχα είναι φόρεμα με υψηλή μέση. Για το χειμώνα, είναι καλύτερο να αγοράσετε μοντέλα από πυκνά, κυρίως φυσικά υλικά - ζεστά πλεκτά, μαλλί, κουρτίνες, κασμίρ κλπ. Τα πλεκτά φορέματα με πλεξούδες ή σκανδιναβικά στολίδια φαίνονται πολύ ωραία και ζεστά.

Ταινίες μόδας

 • Στη νέα μοντέρνα εποχή, χνουδωτά φορέματα με πολυεπίπεδες φούστες από οργαντά, τούλι και άλλα διαφανή υφάσματα θα γίνουν δημοφιλείς και πάλι. Η εικόνα μιας μπαλαρίνας πρέπει να δοκιμάσει ένα μικροσκοπικό, λεπτό κορίτσι.
 • Ρούχα από μεταλλικά υφάσματα επιστρέφουν ξανά στις ντουλάπες μας. Φουτουριστικό φόρεμα από ασήμι, γυαλιστερό υλικό θα σας κάνει το κέντρο της προσοχής.
 • Πράσινα φορέματα θα είναι στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας φέτος.Προτίμηση θα πρέπει να δοθεί σε ασυνήθιστες, κορεσμένες αποχρώσεις αυτού του χρώματος. Φροντίστε να αγοράσετε τον εαυτό σας τουλάχιστον ένα φόρεμα βαθύ πράσινο χρώμα για το καλοκαίρι, για παράδειγμα, τη σκιά των βελόνων ή του νεφρίτη.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Φορέματα με υψηλή μέση - αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή για τις μέλλουσες μητέρες. Κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, αυτό το στυλ θα βοηθήσει να κρύψει την αναδυόμενη κοιλιά. Και σε μεταγενέστερες περιόδους, αυτά τα φορέματα είναι απλά πιο άνετα από τα συνηθισμένα ρούχα, τα οποία περιορίζουν τη μέση και τους γοφούς.
 • Τα νυφικά με μια offset waistline δεν είναι κατάλληλα μόνο για ειδικές περιπτώσεις ή άτυπες εκδηλώσεις. Οι σχεδιαστές προσφέρουν πολλά μοντέλα τέτοιων φορεμάτων, τα οποία θα ήταν κατάλληλα στο γραφείο με έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας. Η ημι-τοποθέτηση φόρεμα με λευκό μπούστο και μαύρη φούστα έχει γίνει ήδη ένα κλασικό παράδειγμα επιχειρηματικού στυλ στα ρούχα.

Τι να φορέσετε;

Το φόρεμα με ψηλή μέση μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα είδη ρούχων. Το καλοκαίρι, πάνω από ένα φόρεμα, μπορείτε να ρίξετε ένα φόρεμα από denim ή ένα μπολερό δαντέλα. Σε δροσερό καιρό, ταιριάζει σε δερμάτινο μπουφάν, παλτό ή ζακέτα. Εάν πηγαίνετε σε ένα γεγονός σε ένα φόρεμα που ανοίγει τους ώμους, αρπάξτε ένα όμορφο tippet σε συμφωνία με το φόρεμα.

Οι καλσόν και οι κάλτσες πρέπει επίσης να επιλέξουν την εποχή του χρόνου. Στη ζέστη είναι καλύτερο να τα κάνετε χωρίς αυτούς, αλλά αν οι απαιτήσεις του κώδικα ενδυμάτων το απαγορεύουν, επιλέξτε τις πιο λεπτές, διαφανείς επιλογές. Εάν το ίδιο το φόρεμα είναι συνοπτικό, μπορείτε να αναζωογονήσετε την εικόνα των χρωματιστών ή φανταστικών καλσόν.

Αξεσουάρ

Φορέματα με υψηλή μέση - ένα από τα πιο θηλυκά και κομψά είδη ένδυσης, οπότε θα πρέπει να συμπληρώνεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η τσάντα και τα κοσμήματα επιλέγονται έτσι ώστε αυτές οι λεπτομέρειες να ταιριάζουν με το ύφος του φόρεμα. Για μια ρομαντική εικόνα θα είναι ένας μικρός διακοσμητικός συμπλέκτης και ανοιχτά σκουλαρίκια. Μια ογκώδης τσάντα ή μπαγκέτα και ένα χαμηλού κλειδιού, αλλά υψηλής ποιότητας κοσμήματα κοστουμιών είναι πιο κατάλληλο για μια γυναίκα των επιχειρήσεων.

Παπούτσια

Παπούτσια για ένα τέτοιο φόρεμα, είναι επιθυμητό να αγοράσετε με τακούνια - μπορεί να είναι σανδάλια σε λεπτές λουρίδες, κλασικά παπούτσια ή κομψές μπότες. Το καλοκαίρι, μπορεί να φορεθεί ένα μακρύ σκοινί μέσης με σανδάλια ή παπούτσια - δεν υπάρχει πλέον ψηλό τακούνι.

Για καθημερινή ενδυμασία, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο άνετο, όπως διαμερίσματα μπαλέτου ή μπότες, oxfords. Το κυριότερο είναι ότι τα παπούτσια συνδυάζονται αρμονικά με το ύφος του φόρεμα και δεν είναι απαραίτητο να το επιλέξετε για να ταιριάζει με την τσάντα ή τα αξεσουάρ.

Σχόλια
 1. Λένα
  21.02.2016

  Λατρεύω αυτά τα φορέματα - κρύβουν την μικρή μου κοιλιά και η φιγούρα φαίνεται άψογη.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση