Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Βραδινά φορέματα μόδας σε μεγάλα μεγέθη

Βραδινά φορέματα μόδας σε μεγάλα μεγέθη

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Περιεχόμενο
 1. Igigi
 2. Kyionna
 3. Συλλογή Eva
 4. Tadashi shoji
 5. Τζένη πακέμ
 6. Badgley mischka
 7. Jovani συν το μέγεθος

Ποιος λέει ότι μια γερή κυρία δεν μπορεί να φορέσει ένα όμορφο, κομψό φόρεμα; Περισσότερο από ότι μπορεί. Και μερικές φορές η πλούσια ομορφιά μοιάζει πολύ πιο ελκυστική από μια επίπεδη και κοκαλιάρικο καλάμια. Μετά από όλα, έχουν κάτι να δείξουν, και γνωστοί σχεδιαστές μόδας συμβάλλουν σε αυτό. Επιπλέον, αποφασίζουν ποια είναι η μόδα για αυτούς φέτος, τι πρέπει να δώσουν προσοχή και τι να αρνηθούν. Έχει έρθει η ώρα όταν ένα κορίτσι με καμπύλες μπορεί να αντέξει τις σιλουέτες, τα φωτεινά χρώματα, τα στρας, το κέντημα, σε άλλα θέματα δείτε μόνοι σας τι προσφέρουν οι σχεδιαστές μόδας.

Igigi

Αυτό το εμπορικό σήμα έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των ιδιοκτητών μεγαλοπρεπών μορφών. Για τη δημιουργία συλλογών, χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνολογίες, χρησιμοποιείται μια μοναδική περικοπή, η οποία σας επιτρέπει να ράψετε ένα φόρεμα με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά του σχήματος. Εξαιτίας αυτού, η εικόνα γίνεται μοναδική και πολυτελή.

Κατά τη συλλογή συλλογών, χρησιμοποιούνται μόνο υφάσματα υψηλής ποιότητας και οι εικόνες δημιουργούνται από κορυφαίους σχεδιαστές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, στα shows μόδας, αυτά τα φορέματα λαμβάνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες.

Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός. Τα περισσότερα μοντέλα δημιουργούνται σε αυστηρά περιορισμένες ποσότητες. Έτσι, η Igigi προσπαθεί να τονίσει την αποκλειστικότητα των δικών τους ρούχων. Επειδή δύσκολα μπορείτε να βρείτε τη δεύτερη τέτοια τουαλέτα το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί μια ποικιλία στυλ, χρώματα.

Kyionna

Αυτή η δημοφιλής αμερικανική μάρκα επέτρεψε να δημιουργήσει μια αίσθηση στον κόσμο της μόδας για τις παχύσαρκες γυναίκες. Η μάρκα απέδειξε σαφώς πόσο ελκυστικές και επιθυμητές κυρίες μπορεί να είναι καμπυλωτές, παρά το μέγεθος τους.

Κάθε εποχή, η εταιρεία παράγει όλο και περισσότερες νέες συλλογές, ο ενθουσιασμός γύρω από τους είναι απίστευτος. Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Kyionna επικεντρώνεται στη θηλυκότητα, δίνει έμφαση σε εξαιρετικές μορφές, επικεντρώνει την προσοχή στις γραμμές και στροφές με τη βοήθεια αντιθέτων ενθέτων, αλεξίπτωτων, χαράδων και φουσκάλων. Λόγω αυτού, η παχουλόμορφη ομορφιά φαίνεται υπέροχη, δείχνει τα γοητεία της, αλλά συγχρόνως κρύβει όλα όσα είναι περιττά.

Συλλογή Eva

Για περισσότερα από 20 χρόνια, αυτή η μάρκα δημιουργεί μόδα για πλούσιες ομορφιές. Όταν η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της και επικεντρώθηκε σε κυρίες γεμάτες με σώμα, η παγκόσμια βιομηχανία μόδας μίλησε μόνο για τα παπούτσια για περπάτημα.

Τώρα, η Eva είναι δημοφιλής. Συνεχώς τα καταστήματα τους είναι γεμάτα με μοντέρνες, φρέσκες συλλογές. Η ποιότητα των προϊόντων δεν υπόκειται σε κριτική, αλλά οι τιμές συγχρόνως εκπλήσσουν ευχάριστα τις υπέροχες γυναίκες της μόδας.

Κατά τη δημιουργία ρούχων, χρησιμοποιούνται προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα, ειδικά χρώματα και αποχρώσεις που δημιουργούν την επιρροή της λεπτότητας, αφαιρούν επιπλέον κιλά, τονίζουν το πλούσιο στήθος, την κομψή γραμμή της μέσης ή τα εξαιρετικά πόδια ενός κομματιού κοριτσιού.

Το πιο σημαντικό, η Eva Collection είναι ρωσική μάρκα. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλος γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της μορφής των παχουλόμορφων ομορφιών μας, να λάβει υπόψη τον τρόπο ζωής, ακόμα και τις κλιματολογικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα υπερβαίνει τις προσδοκίες, οι οποίες είναι ήδη εδώ για να κρύψουν.

Tadashi shoji

Αμερικανός σχεδιαστής ιαπωνικής καταγωγής έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα στον κόσμο της υψηλής μόδας. Σήμερα δημιουργεί μοναδικές συλλογές βραδινών φορεμάτων για παχύσαρκες γυναίκες. Μεταξύ των θαυμαστών του υπάρχουν πολλά αστέρια παγκόσμιου μεγέθους, τα οποία διαφέρουν σε εκπληκτικές μορφές.

Στο πλαίσιο μιας πρόσφατης επίδειξης στη Νέα Υόρκη, η Tadashi έδειξε μια νέα συλλογή, τον κύριο κρίκο της οποίας ήταν η δαντέλα. Ήταν αυτός που πήρε τον σχεδιαστή ως βάση. Τα φορέματα παρουσιάζονται σε διάφορα χρώματα, με εξαίσια σχέδια και εικονογραφήσεις. Στα μοντέλα κοκτέιλ, η μέση τονίζεται από τις ζώνες και τις κορδέλες, και τα μακριά φορέματα είναι διακοσμημένα με ένα άγγιγμα της λάμψης.

Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το ύφασμα δαντέλα, αν είστε μακριά από το να είναι λεπτό και έχετε κάτι να καυχηθεί για το στήθος και την περιοχή των γλουτών.

Τζένη πακέμ

Αυτός ο σχεδιαστής αξίζει να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα από την άποψη της δημιουργίας μοντέρνα φορέματα για παχουλός. Τα φορέματα είναι τόσο ευχάριστα "δουλεύουν" προς όφελος των κοριτσιών που είναι δύσκολο να βρούμε κάτι πιο κατάλληλο.

Η ομορφιά των φορεμάτων έγκειται στην ικανότητα να τονιστούν τα προφανή πλεονεκτήματα της φιγούρας, να δείξει σωστά το πλούσιο μαστό, χωρίς να ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπόμενου όρου, να επικεντρωθεί στις ορεκτικές μορφές, να κρύψει τις προβληματικές περιοχές.

Εξαιρετική ποιότητα υλικών, ιδανικά διακοσμημένη διακόσμηση, κατάλληλο χρώμα. Όλα αυτά σας επιτρέπει να καλέσετε τη συλλογή από Jenny Packham μεταξύ των καλύτερων για όσους αναζητούν φορέματα γάμου και βράδυ μεγάλα μεγέθη.

Badgley mischka

Στην πραγματικότητα, το εμπορικό σήμα προέρχεται από τα δύο ονόματα των ιδρυτών της εταιρείας - Mark Badgley και James Mischka. Μαζί, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει πραγματικά αυτό που θέλουν να δουν στις ντουλάπες τους γεμάτες ομορφιές.

Φυσικά, η κύρια μεροληψία προς την κατεύθυνση, για να μιλήσουμε, της τυποποιημένης μόδας, όμως, οι σχεδιαστές πληρώνουν την προσοχή που αξίζει να pyshechkas. Η αμερικανική εταιρεία βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων εμπορικών σημάτων μόδας και είναι δημοφιλής στους παγκόσμιους αστέρες.

Ξεχωριστά, θέλω να επαινέσω τον Badgley Mischka για το γεγονός ότι προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις για γυναίκες που είναι γεμάτες ομορφιές, καθώς και για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας. Καθιστούν σαφές ότι όχι μόνο η νεότερη γενιά θέλει να ντυθεί μοντέρνα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι τόσο δημοφιλή και σε ζήτηση.

Στις συλλογές του για τις πομπώδεις γυναίκες, η μάρκα προσπαθεί να τονίσει τη γοητεία τους, να μην ξεπεράσει τα όρια της χυδαιότητας, να ανακαλύψει ακριβώς τι μπορεί να δείξει στους άλλους και επίσης να κρύψει τα ατέλειες που μπορεί να ντρέπεται ένα κορίτσι ή μια γυναίκα.

Jovani συν το μέγεθος

Όχι πολύ καιρό πριν, η μόδα σπίτι Jovani παρουσίασε στο κοινό τη νέα συλλογή του για τα υπέροχα κορίτσια. Αξίζει να αναμένουμε ότι οι εκτιμήσεις δεν θα είναι ικανοποιητικές.

Αντίθετα, τα φορέματα προκάλεσαν τεράστια ανάδευση. Η ιδιαιτερότητα των φορεμάτων είναι ότι καθιστούν δυνατή την έμφαση στις κυρτές μορφές, για να δείξουν πόσο ελκυστικές είναι, να δημιουργήσουν μια ορισμένη βασιλική βραδιά. Οι λουρίδες, τα κομμένα μπούστο, οι φούστες που ρέουν προσθέτουν αρμονία στις κυρίες.

Επιπλέον, υπάρχει ένα άλλο προφανές «τέχνασμα» στα μοντέλα - είναι φωτεινά και πλούσια διακοσμημένα φούστες στα χαμηλότερα μέρη τους, τα οποία δημιουργούν μοναδικές αντιθέσεις συχνά σε συνδυασμό με μια κορυφή χιονιού.

Όπως βλέπετε, τα εμπορικά σήματα μόδας δίνουν μεγάλη προσοχή σε κορίτσια και γυναίκες, που απέχουν πολύ από το ιδανικό, όπως λένε με μοντέρνα έντυπα. Αλλά κανείς δεν λέει ότι η έξαψη των κιλών κάνει ένα κορίτσι άσχημο ή εντελώς ανεπιθύμητο.

Η σωστά επιλεγμένη στολή, τα ενδιαφέροντα αξεσουάρ, θα δημιουργήσει μια εικόνα που τα μοντέλα των άκρων μπορούν μόνο να ονειρευτούν.

Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση. Χωρίς αυτό, κανένα φόρεμα δεν θα σας βοηθήσει να φανείτε πραγματικά ελκυστικό όσο μπορείτε.

Σχόλια
 1. Πίστη
  27.07.2015

  Πολύ όμορφα μοντέλα με διάτρηση όπως εδώ σε ένα μαύρο φόρεμα. Θα το αναζητήσω. Εξαιρετικά και ταυτόχρονα, οι επιπλέον λίρες "κρύβονται".

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση