Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Μαύρο φόρεμα για παχύσαρκες γυναίκες

Μαύρο φόρεμα για παχύσαρκες γυναίκες

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Γιατί είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα γεμάτο γυναίκες;
 2. Στυλ
 3. Κομψά μοντέλα
 4. Υφάσματα
 5. Μαύρο και άσπρο φόρεμα
 6. Συμβουλές για την επιλογή
 7. Τι να φορέσετε;

Το μαύρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία χρώματα, το οποίο είναι παρόν στην πρακτική ντουλάπα κάθε κοριτσιού, ανεξάρτητα από την ηλικία και το μέγεθος του σώματος. Το μαύρο χρώμα είναι συγκρατημένο, αυστηρό, αλλά ταυτόχρονα μυστηριώδες και δελεαστικό - προκαλεί μια ολόκληρη σειρά συγκρουόμενων συναισθημάτων. Τουλάχιστον ένα μαύρο φόρεμα πιθανότατα ανήκει στην πλειοψηφία των γυναικών στον πλανήτη, επειδή αυτή είναι η κλασική εκδοχή του φόρεμα εξόδου, που παραμένει πάντα στη μόδα.

Μια ιδιαίτερη αγάπη για τα μαύρα φορέματα τροφοδοτείται από κοριτσάκια και γυναίκες. Αρκετοί αιώνες της ιστορίας της μόδας μας έχουν δείξει ότι το μαύρο είναι το καλύτερο που ταιριάζει στις κυρίες της κατασκευής αυτής, καθώς είναι σε θέση να μειώσει οπτικά τον όγκο. Γι 'αυτό, πηγαίνοντας σε μια γιορτή, pyshechki φοράει πάντα ένα μαύρο φόρεμα.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να μιλήσουμε για το πώς να χειρίζεστε σωστά το μαύρο, έτσι ώστε να μην φαίνεστε θαμπό και βαρετό, καθώς και ποια μοντέλα μαύρων φορεμάτων θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα κορίτσια με παχουλό σχήμα.

Γιατί είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα γεμάτο γυναίκες;

Το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα, που εισήχθη στη μόδα της Coco Chanel, ήταν σημαντικά διαφορετικό από αυτό που τα μοντέρνα κορίτσια φορούν σε κοκτέιλ πάρτι. Την εποχή που ο Γάλλος σχεδιαστής δούλευε, το μαύρο θεωρήθηκε θλιβερό, αλλά το la petite robe noire έκανε μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της μόδας. Ήταν εξαιρετικά απλή: μια ημι-τοποθέτηση σιλουέτα, μια φούστα που καλύπτει το γόνατο, ένα μακρύ, στενό μανίκι. Και δεν διακοσμήσεις - όλα είναι εξαιρετικά σύντομη. Οποιαδήποτε γυναίκα θα μπορούσε να αντέξει μια τέτοια στολή, επειδή ήταν πολύ φθηνή - ίσως αυτό είναι το μυστικό της δημοτικότητας του μικρού μαύρου ενδύματος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα κορίτσια με πολυτελή έντυπα είναι από τους πιο πιστούς οπαδούς αυτού του απλού αλλά κομψού φόρεμα. Το μαύρο φόρεμα, το οποίο το δημιούργησε η Coco Chanel, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μορφών, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων. Είναι σε θέση να τεντώσει οπτικά και να περιορίσει τη σιλουέτα, διορθώνοντας έτσι τα ελαττώματα από τα οποία υποφέρουν οι θαυμάσιες ομορφιές.

Στυλ

Φόρεμα με υψηλή μέση

Ένα φόρεμα με υψηλή μέση είναι σχεδόν πάντα ένα χτύπημα εκατό τοις εκατό, καθώς αυτό το στυλ είναι ιδανικό για νεαρές κυρίες. Σας συμβουλεύουμε να αποστασιοποιηθείτε από το ελληνικό θέμα και να δούμε τα πιο μοντέρνα μοντέλα μέσου μήκους, με βαθύ τριγωνικό ντεκολτέ και στενά μανίκια.

Φόρεμα

Το φόρεμα του θησαυρού είναι πιο κοντά στο μικρό μαύρο φόρεμα της Coco Chanel. Σήμερα, τα κορίτσια δεν χρειάζεται να κρύβουν τα πόδια τους, όπως έγινε στις αρχές του περασμένου αιώνα. Επομένως, αν δεν θεωρήσετε αυτό το μέρος του σώματος ως πρόβλημα, μην διστάσετε να επιλέξετε σύντομα μοντέλα.

Βραδινό φόρεμα

Το βραδινό φόρεμα σε μαύρο χρώμα με σπάνιες εξαιρέσεις είναι μια επιλογή win-win. Ένα όμορφο ντεκολτέ θα τονίσει ένα υπέροχο στήθος, μια προσαρμοσμένη σιλουέτα θα δημιουργήσει τις απαραίτητες αναλογίες. Αν είστε χαρούμενος ιδιοκτήτης των λεπτών ποδιών, δείξτε το με μια υψηλή περικοπή στη φούστα.

Τούνι

Τούνιείδος φόρεμα που απολαμβάνει ζεστό αγάπη μεταξύ κοκκινομάλλα κορίτσια. Το ελεύθερο στυλ "balaclava" κρύβει τέλεια όλες τις ατέλειες του σχήματος. Ωστόσο, με ένα τέτοιο φόρεμα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε ένα σκοτεινό, μαύρο σύννεφο. Χρησιμοποιήστε φωτεινά εξαρτήματα που ανανεώνουν την εικόνα. Για παράδειγμα, η γραμμή της μέσης μπορεί να τονιστεί με έναν χρωματισμένο ιμάντα.

Κομψά μοντέλα

Το μαύρο είναι ένα από τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούνται σε ένα επιχειρηματικό ύφος, έτσι ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γραφείο.

Οι σχεδιαστές μόδας προσφέρουν πολλές κομψές και κομψές λύσεις:

 • Φορέστε με μια μυρωδιά: V-ντεκολτέ, μανίκι ¾, λεπτή μέση στη μέση, επιμήκη φούστα?
 • Φόρεμα με κολάρο: κολάρο ασυνήθιστου σχήματος (για παράδειγμα, ζυγός ή ροκ), ευθεία ή προσαρμοσμένη σιλουέτα, φούστα στο μέσον του γόνατος.
 • Φόρεμα μετατόπιση: ρηχή στρογγυλή λαιμόκοψη, χωρίς μανίκια, ίσια κοπή, φούστα midi.

Για επίσημες περιπτώσεις, ένα μαύρο φόρεμα θα είναι επίσης μια εξαιρετική λύση.

Εκτός από το κλασικό μοντέλο με προσαρμοσμένο μπούστο και φούστα στο πάτωμα, μπορείτε να προσφέρετε μερικές πιο πρωτότυπες ιδέες:

 • Στολή φόρεμα, το σχετικό σχήμα, ραμμένο από ελαστικό ύφασμα. Εδώ υπάρχουν δύο σημαντικές προϋποθέσεις: η πρώτη είναι η υποχρεωτική χρήση των διορθωτικών εσωρούχων, η δεύτερη είναι ότι πρέπει να καλύπτονται όλα τα προβληματικά μέρη του σώματος (για παράδειγμα, με πλήρη χέρια, επιλέξτε ένα φόρεμα με ένα μανίκι).
 • Φόρεμα με ασύμμετρη φούστα Φαίνεται πολύ όμορφο και ασυνήθιστο. Μια φούστα μεταβλητού μήκους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή χωρίς να δείξετε τίποτα παραπάνω. Το φόρεμα μπορεί να καλύψει πλήρως τα πόδια από την πλάτη, αλλά να τα ανοίξει μπροστά - αυτό θα είναι η ισορροπία μεταξύ συγκράτησης και κοκέτα.
 • Φόρεμα με μπάσκετ, παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, πηγαίνει όχι μόνο τα κορίτσια. Εάν η Βασκική βρίσκεται στο σωστό μέρος, τότε θα αποτρέψει την προσοχή από τις προβληματικές περιοχές και θα σηματοδοτήσει τη γραμμή της μέσης.

Υφάσματα

Η επιλογή του υφάσματος για ένα φόρεμα είναι ένα μάλλον δύσκολο έργο, ειδικά δεδομένου ότι σήμερα οι fashionistas έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες διαφορετικούς τύπους φυσικών και τεχνητών υλικών. Το μαύρο φόρεμα μπορεί να ράβεται από οποιοδήποτε ύφασμα, χρειάζεται μόνο να λάβετε υπόψη την εποχή του χρόνου και τη μορφή του γεγονότος.

Φυσικά, υπάρχουν υφάσματα που πρέπει να αποφεύγουν τα κορίτσια με ένα συγκεκριμένο σχήμα. Για τους ιδιοκτήτες υπέροχων μορφών θα είναι σατέν, λεπτή πλεκτά, δαντέλες και λάδι. Όλα τα άλλα είναι μόνο θέμα γεύσης.

Τα βραδινά φορέματα από μαύρο μετάξι ή βελούδο φαίνονται πολυτελή. Πολύ δημοφιλή είναι τα μοντέλα που συνδυάζουν διαφορετικούς τύπους υφάσματος, για παράδειγμα δερμάτινα και σφιχτά πλεκτά, μετάξι και δαντέλες.

Μαύρο και άσπρο φόρεμα

Ο συνδυασμός των σκούρων και ανοιχτόχρωμων χρωμάτων έχει μια εκπληκτική ικανότητα να αλλάζουν οπτικά τις αναλογίες του θέματος. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται ενεργά από τους εσωτερικούς σχεδιαστές - για να παίξουν με τις διαστάσεις του δωματίου - και τα ρούχα - για να διορθώσουν τα ελαττώματα στο σχήμα.

Ο συνδυασμός του μαύρου και του λευκού είναι ένα αιώνιο κλασικό, αγάπη από πολλούς από τους σχολικούς χρόνους. Ωστόσο, αξίζει να επανεξετάσουμε αυτό το ζευγάρι χρωμάτων με έναν νέο τρόπο: ως πιστός βοηθός, ικανός να κρύβει κάποια ελαττώματα στο σχήμα. Κάντε ένα διάλειμμα από την κλασική έκδοση του "άσπρου κορυφαίου, μαύρου πυθμένα", επειδή σήμερα οι σχεδιαστές προσφέρουν πολλούς άλλους τρόπους για να συνδυάσουν αυτά τα χρώματα. Αντίθετα πλαϊνά πάνελ, κάθετες λωρίδες - αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο οπτικά και πιο ψηλά.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Πηγαίνοντας να πάρετε ένα φόρεμα στο κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι φοράτε παπούτσια με τα τακούνια και τα ρούχα που θα φορέσετε με τη νέα στολή. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις με τη μορφή ενός παράλογου μήκους του ποδιού ή των προεξέχοντων στοιχείων του εσώρουχου.
 • Δώστε προσοχή σε ασυνήθιστα μοντέλα φορέματα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλά φωτεινά στοιχεία. Για παράδειγμα, ένα μανίκι τύπου ρόπαλο και ένα ασύμμετρο ποδόγυρο που εμφανίζονται στο ίδιο φόρεμα είναι ξεκάθαρα υπερβολικά.

Τι να φορέσετε;

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του μαύρου χρώματος είναι ότι συνδυάζεται τέλεια με όλες τις αποχρώσεις του φάσματος χρωμάτων. Ως εκ τούτου, μαζί με ένα μαύρο φόρεμα, μπορείτε να φορέσετε αξεσουάρ οποιουδήποτε χρώματος. Με αυτό το φόρεμα θα φανεί εξίσου καλό κόσμημα από χρυσό και ασήμι με πολύχρωμες ή διαφανείς πέτρες.

Τα παπούτσια και οι τσάντες μπορούν να συνδυαστούν με ένα φόρεμα στο χρώμα, και μπορούν να χρησιμεύσουν ως φωτεινά σημεία, αραίωση της εικόνας.

Σχόλια
 1. Αγάπη
  13.02.2016

  Εάν το μαύρο φόρεμα αραιωθεί με φωτεινά αξεσουάρ, δεν θα αποδειχθεί καθόλου μια ζοφερή εικόνα. Λατρεύω τον συνδυασμό μαύρου με τυρκουάζ ή κόκκινο.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση