Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Μακριά βραδινά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη

Μακριά βραδινά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Περιεχόμενο
 1. Αυτοκρατορία
 2. Περίπτωση
 3. Φόρεμα
 4. Α-σιλουέτα
 5. Με μυρωδιά
 6. Γοργόνα

Κομψή κυρίες καλύτερα να επιλέξετε μακρά φορέματα. Αυτό αντισταθμίζει την υπερβολική πληρότητα, σας επιτρέπει να τεντώσετε τη σιλουέτα, για να δώσετε την εικόνα της θηλυκότητας. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις. Σήμερα όμως θέλουμε να μιλήσουμε μαζί σας σχετικά με τα μακρά βραδινά φορέματα μεγάλων μεγεθών που θα είναι πιο ωφέλιμα για να δούμε γυναίκες με κυρτές μορφές.

Μην νομίζετε ότι η παρουσία επιπλέον κιλών σας εμποδίζει να επιλέξετε ένα όμορφο φόρεμα. Δεν είναι. Όλα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Η αυτοπεποίθηση παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα, μπορεί να δει στα μάτια, στο βάδισμα. Έτσι επιλέξτε το καλύτερο βραδινό φόρεμα στο οποίο θα αισθανθείτε γοητευτικό!

Αυτοκρατορία

Φορέματα στο στυλ της αυτοκρατορίας μπορεί να ονομαστεί με ασφάλεια η τέλεια λύση όταν επιλέγετε κορίτσι φόρεμα βράδυ. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε φως, ματ υλικά όπως σατέν και μετάξι.

Χαρακτηριστικά:

 1. Τέτοια εξαρτήματα μπορεί να είναι αρκετά στενά ή, αντίθετα, να έχουν μια προέκταση προς τα κάτω. Συχνά συμπληρώνονται από μια ζώνη κάτω από το στήθος. Εξαιτίας αυτού, ο αριθμός και το ύψος αυξάνονται οπτικά.
 2. Η δομή του μοντέλου δίνει έμφαση στην ελκυστική καμπύλη μορφή του μαστού, μετατρέποντάς την από το αντικείμενο συγκράτησης στην πραγματική υπερηφάνεια του ιδιοκτήτη του. Έτσι, κρύβετε επίσης τα άλλα μέρη του σώματος που δεν θέλετε πραγματικά να δείξετε.

Όχι για τίποτα, οι στυλίστες συνιστούν τις γυναίκες να δώσουν προσοχή σε αυτό το στυλ. Ναι, και πολλά αστέρια της επίδειξης επιχειρήσεων, με μεγάλα μεγέθη, εμφανίζονται τακτικά στο κοινό στα φορέματα, Empire.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή είναι καλύτερα να γίνει υπέρ απλών μοντέλων, παρά εκείνων που συμπληρώνονται από εκτυπώσεις. Έτσι, η εικόνα φαίνεται πιο ολοκληρωμένη, εντυπωσιακή. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε ένα μεγάλο σχέδιο αντίθεσης στο ύφασμα. Προφανώς δεν θα σας διακοσμήσουν και οι άνθρωποι γύρω σας θα σκεφτούν ότι υπάρχει κάποιο είδος τσιγγάνων μπροστά τους, που τώρα θα αρχίσουν να ικετεύουν για χρήματα.

Περίπτωση

Η ιστορία των ενδυμάτων στο στυλ της υπόθεσης ξεκίνησε γύρω στα 20 του περασμένου αιώνα. Από τότε, δεν εξέρχονται από τη μόδα, ενημερώνονται και βελτιώνονται συνεχώς. Αυτό είναι ένα απλό φόρεμα, οριζόντια τμήματα που λείπουν.

Αν είστε λάτρης της κλασικής μόδας, τότε ένα φόρεμα μανδύα γίνεται μόνο για εσάς. Μόνο εσείς θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το ύφος για να κρύψετε τις ατέλειες με επιτυχία και στη συνέχεια θα γίνετε μοναδικοί και απίστευτα ελκυστικοί.

Τα λιπαρά κορίτσια μικρού μεγέθους είναι πιο κατάλληλα για σύντομα φορέματα μιας θήκης, αλλά δεν πρέπει να αρνηθείτε από το μήκος μέχρι το πάτωμα ή να φτάσετε στο μέσο της φτέρνας. Εδώ, η παρουσία της φτέρνας είναι μια προϋπόθεση, ανεξάρτητα από το είδος του παπουτσιού που θα επιλέξετε.

Ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση, μπορείτε να επιλέξετε μια στολή με ή χωρίς μανίκια. Συνιστάται να το συμπληρώσετε με V-λαιμό, παίρνουμε την τέλεια τουαλέτα βράδυ για κορίτσια με καμπύλες. Με την παρουσία μιας έντονης γραμμής μέσης, φροντίστε να το τονίζετε με μια ευρεία ζώνη.

Αν μιλάμε για χρώμα, τότε εδώ οι παχουλόμορφες ομορφιές πρέπει να δίνουν προσοχή σε πλούσια χρώματα ή σκούρους τόνους όπως μοβ, πράσινο, μπλε, μπορντό, πορφυρό. Τα σκοτεινά χρώματα θα σας κάνουν πιο αδύνατο.

Το μαύρο θα αποκρύψει ορισμένες μορφές, αλλά δεν συνιστάται να κορεστεί η εικόνα με αυτό το χρώμα. Επιλέξτε αντίθεση αξεσουάρ.

Μια καλή λύση είναι να παίξετε στην αντίθεση του μαύρου με ένα άλλο ενδιαφέρον χρώμα, τουλάχιστον με το ίδιο λευκό. Αυτό θα επιστήσει την προσοχή στις φωτεινές περιοχές του φόρεμα, αλλά την ίδια στιγμή αποσπά την προσοχή από τις προβληματικές περιοχές, οι οποίες είναι μαύρες.

Φόρεμα

Ένα κομψό σλιπ πρέπει απαραίτητα να μπαίνει στην ντουλάπα ενός πλήρους κοριτσιού. Το στυλ είναι απίστευτα κερδοφόρο μπορεί να καθίσει σε μια ογκώδη ομορφιά. Η περικοπή χαρακτηριστικών σάς επιτρέπει να κρύβετε τέλεια αυτές τις επιπλέον κιλά, να σας προσφέρουμε την απαραίτητη φωτεινότητα, πρωτοτυπία.

Αλλά εδώ είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη μερικές από τις αποχρώσεις της επιλογής:

 • Η σιλουέτα πρέπει να είναι απλή, ελεύθερη, χωρίς εγκάρσιες ραφές και διακοσμητικά. Όλα αυτά είναι περιττά. Ρίξτε μια ματιά πιο κοντά στις σάουνες ή τα μοντέλα με ένα μικρό κουρτίνα. Εάν υπάρχει ένα ασύμμετρο ποδόγυρο, θα πάρει την επιπλέον ματιά μακριά από την πληρότητά σας?
 • Εάν έχετε αχλάδι ή μήλο σχήμα, τότε επιλέξτε ένα sundress με μια σιλουέτα Α, η οποία έχει μια φουσκωμένη γραμμή μέσης. Εάν ο τύπος της πληρότητάς σας είναι ορθογώνιο ή κλεψύδρα, τότε η καλύτερη λύση θα είναι τα κατάλληλα sundresses.
 • Οι ιμάντες ώμου επιλέγουν ευρεία ή μεσαία. Στενή αντενδείκνυται, επειδή χτυπάει στο δέρμα και προσθέτει επιπλέον πτυχές. Δηλαδή, προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τις πτυχώσεις.
 • Η τομή πρέπει να έχει σχήμα V ή τετράγωνο. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Εκείνοι που έχουν όμορφα στήθη, θα φανεί καλό στο ύφος του μπουζούρι, το οποίο στερείται λουριά και μανίκια?
 • Φόρεμα στο πάτωμα θα τραβήξει την εικόνα, να σας κάνει πιο οπτικά πιο λεπτή?
 • Όσον αφορά το χρώμα, στη συνέχεια βασίζεστε αποκλειστικά στον δικό σας τύπο χρώματος. Για παράδειγμα, αν τα μαλλιά σας είναι ξανθά και ο τόνος του δέρματος σας είναι ζεστός, τότε ένα sundress σε παστέλ χρώματα θα βρίσκεται ιδανικά σε σας.
 • Προσπαθήστε να αποφύγετε οριζόντιες λωρίδες Είναι καλύτερα να τα αντικαταστήσετε με λαμπερές εκτυπώσεις, κουκκίδες, ραφές ή κάθετες λωρίδες. Και παρουσία μιας γραμμής μέσης, τον υπογραμμίζετε χωρίς λάθη, χρησιμοποιώντας έναν ιμάντα που είναι αντιληπτός ή συμπληρωματικός με το χρώμα ενός γυαλιού.

Α-σιλουέτα

Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της στολής, που είναι ιδανικό για κορίτσια, είναι η παρουσία μιας χνουδωτής φούστας που κρύβει έναν φαρδύ πυθμένα και μια προσαρμοσμένη κορυφή, που τονίζουν με ακρίβεια το μπούστο.

Οι στιλίστες συνιστούν να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της Α-σιλουέτας σε παχουλόμορφες ομορφιές, τις οποίες η φύση έχει προικίσει με έναν από τους τρεις τύπους αριθμών: αχλάδι, ανεστραμμένο τρίγωνο ή κλεψύδρα. Αλλά οι ιδιοκτήτες άλλων τύπων σχημάτων πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Μια εσφαλμένη απόφαση και θα τονίσουμε περαιτέρω τις αδυναμίες σας και τα πλεονεκτήματα θα παραμείνουν γνωστά μόνο σε εσάς.

Με μυρωδιά

Τέτοιες στολές εμφανίστηκαν για πρώτη φορά γύρω στα μέσα του εικοστού αιώνα. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι αρχικά τοποθετήθηκαν μόνο ως ρούχα στο σπίτι. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, όλα άλλαξαν. Τώρα χρησιμοποιούνται από κυρίες για επαγγελματικές συναντήσεις, πάρτι, βόλτες και ούτω καθεξής. Το στυλ είναι πραγματικά καθολικό και ιδανικά κάθεται στους ιδιοκτήτες μαγευτικών μορφών.

Χαρακτηριστικά περικοπή σας επιτρέπουν να κάνετε μια πιο λεπτή φιγούρα, τραβήξτε έξω. Συμπληρώστε τη στολή με V-λαιμό, και στη συνέχεια όλη η προσοχή θα επικεντρωθεί στην ορεκτική στήθη, επιμηκύνει το λαιμό. Ευθυγραμμίστε τις πτυχές του φόρεμα όπως προτιμάτε, που θα κρύψει την πληρότητα.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του φόρεμα με τη μυρωδιά είναι ότι είναι σφιχτό μόνο όπου μπορεί να γίνει. Έτσι επιτυγχάνεται μια ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και ελκυστικότητας. Οι κινήσεις σας δεν θα περιοριστούν · θα είστε σε θέση να αισθάνεστε ελεύθεροι και αυτοπεποίθηση.

Προσέξτε για φορέματα φανέλας. Αυτό το ύφασμα δίνει απόλυτα έμφαση σε όλα τα πλεονεκτήματα του πλήρους αριθμού σας, αλλά παράλληλα και στις ελλείψεις. Απλά θυμηθείτε, επιλέξτε μικρές εικόνες, ώστε να μην μεγεθύνετε οπτικά τους όγκους σας ακόμα περισσότερο.

Πολλοί θεωρούν αυτά τα ρούχα πολύ απλά. Δεν είναι. Φαίνονται εξαιρετικά σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περίπτωση. Αυτό είναι πραγματικά ένα καθολικό φόρεμα, το οποίο πρέπει να είναι παρόν στην ντουλάπα της πλούσιας ομορφιάς. Συμπληρώστε το με ένα όμορφο, τακτοποιημένο μακιγιάζ, κομψά χτενίσματα, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Γοργόνα

Κάποιοι θα βρουν ένα τέτοιο στυλ εντελώς απαράδεκτο για τις γεμάτες κυρίες.Υπάρχει ένας σπόρος της αλήθειας σε αυτό, δεδομένου ότι το κύριο χαρακτηριστικό του φόρεμα είναι η στένωση των άνω μηρών και την επέκταση προς τα κάτω. Δηλαδή, δημιουργείται μια γοργόνα, η οποία έδωσε το αντίστοιχο όνομα στο ύφος.

Όσο για τα πλήρη κορίτσια, δηλαδή αυτή η πληρότητα είναι μέτρια και η μέση προφέρεται και ακόμη και συμπληρώνεται με ένα κομψό στήθος, τότε συνιστάται να μην περνάει από το φόρεμα της γοργόνας. Ταυτόχρονα, σκεφτείτε ένα ακόμα πράγμα - το κάτω μέρος της φόρμας πρέπει να ξεκινά από τη μέση των γοφών, αλλά όχι από τη γραμμή των γόνατων. Και τότε η εικόνα θα είναι πραγματικά γεμάτη και απίστευτα ελκυστική.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι πλήρεις κυρίες μπορούν να χωρέσουν διαφορετικά στυλ μακριών φορεμάτων. Εδώ το κύριο πράγμα είναι να αξιολογήσει σωστά τις δυνατότητες του δικού σας αριθμού, να λάβει υπόψη τα κύρια πλεονεκτήματα, να λάβει υπόψη τις προφανείς ελλείψεις.

Λόγω αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική, επιθυμητή και ελκυστική εικόνα. Να είστε σίγουροι για τη δική σας ομορφιά, αλλιώς χωρίς την πιο όμορφη φιγούρα και το πιο εξελιγμένο φόρεμα δεν θα σας επιτρέψει να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε ότι η πληρότητα δεν είναι μια πρόταση. Μπορείτε να φανείτε απίστευτο, ακόμη και με την παρουσία επιπλέον κιλών, ισοδύναμα με ανταγωνιστικές για την προσοχή των ανδρών με κοκαλιάρικο μοντέλα. Περισσότερη εμπιστοσύνη!

Σχόλια
 1. Ντίνα
  13.08.2015

  Μακριά φορέματα με τη μυρωδιά θα είναι τέλεια για το σύνολο, συμφωνώ. Μου φαίνεται ότι ακόμη και ο τύπος του αριθμού δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση