Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Τι στυλ φορέματα είναι κατάλληλα για τις γυναίκες;

Τι στυλ φορέματα είναι κατάλληλα για τις γυναίκες;

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Κοιλιά
 2. Πόδια
 3. Χέρια
 4. Σύντομο ανάστημα
 5. Πώς να κρύψετε τους φαρδύς γοφούς
 6. Νέες επιλογές
 7. Για γυναίκες άνω των 40 ετών
 8. Για γυναίκες άνω των 50 ετών

Τα κορίτσια με υπέροχες φόρμες συχνά δεν ξέρουν πώς να εκτιμούν τον εαυτό τους, μη συνειδητοποιώντας τι μεγαλοπρεπή φιγούρα που η φύση τους έχει προικίσει. Οι εντυπωσιακές ομορφιές με σαγηνευτικά στήθη και γοφούς ανάγκαζαν την αρσενική φαντασία ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν βασίλευαν τα άκαμπτα μοντέλα με αγόρια και φιγούρες στις πασαρέλες.

Οποιαδήποτε σωματική διάπλαση, δεν έχει σημασία, λεπτή ή πλήρης, απαιτεί τη σωστή επιλογή ρούχων, διαφορετικά όλα τα πλεονεκτήματα του αριθμού θα παραμείνουν αόρατα. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να πει πανέμορφα κορίτσια πώς να επιλέξετε το σωστό φόρεμα που δίνει έμφαση σε σέξι σχήματα και κρύβει ατέλειες.

Κοιλιά

Η προεξέχουσα κοιλιά είναι ένα από τα κύρια προβλήματα των κοριτσιών με έντονη φιγούρα. Τις περισσότερες φορές προσπαθούν να το κρύψουν πίσω από άμορφη φόρμα. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό καθόλου, επειδή τα ρούχα σε σχήμα τσάντας δεν κρύβουν μόνο την κοιλιά, αλλά και όλες τις σαγηνευτικές καμπύλες και τις διογκώσεις.

Όσοι είναι ντροπαλοί της κοιλιάς μπορούν να συμβουλεύουν διάφορα στυλ φορέματα που διορθώνουν με επιτυχία αυτό το μειονέκτημα. Πρώτον, αυτά είναι φορέματα με σχήμα Α. Κατά κανόνα, είναι αρκετά μεγάλα, επομένως είναι κατάλληλα για βραδινή έξοδο. Δεύτερον, φορέματα με υψηλή μέση στο στυλ της αυτοκρατορίας. Ένα τέτοιο στυλ επιμηκύνει τη σιλουέτα και τονίζει το πλούσιο στήθος. Και τέλος, το φόρεμα με τη μυρωδιά. Αυτό το μοντέλο μπορεί να υποστηριχθεί τόσο στην επιχείρηση όσο και στο βράδυ. Βαθύ τριγωνικό λαιμόκοψη ανοίγει όμορφα το στήθος - αυτό που χρειάζεστε για να εκτρέψετε την προσοχή από την προβληματική γραμμή της μέσης.

Πόδια

Πολύ συχνά, τα κορίτσια υποφέρουν από το γεγονός ότι τα πόδια τους φαίνεται να είναι πάρα πολύ γεμάτα γι 'αυτά - και δεν έχει σημασία, είναι ένα πραγματικό ελάττωμα ή εφευρέθηκε. Τέλος πάντων, δεν πρέπει να κρύβετε τα πόδια σας κάτω από φαρδιά παντελόνια ή παντελόνια, επειδή είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε θηλυκά - γι 'αυτό επιλέγουμε φορέματα!

Τα γόνατα και τα κάτω πόδια είναι σπάνια ανησυχητικά και η προβληματική περιοχή είναι συνήθως τα ισχία. Επομένως, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να επιλέξετε φορέματα στο πάτωμα. Το βέλτιστο μήκος είναι στο μέσο του γόνατος. Τα φορέματα μεσαίου μήκους (για παράδειγμα, θήκες, πουκάμισα ή χιτώνες) ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε εικόνα. Απλά μην ξεχάσετε τα παπούτσια με τα τακούνια. Ακόμα και ένα χαμηλό τακούνι οπτικά κάνει τα πόδια πιο αδύνατα.

Χέρια

Μερικές φορές το κύριο πρόβλημα των κοριτσιών με πλήρεις μορφές είναι γεμάτα όπλα. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, ακούστε τις συμβουλές των stylists της μόδας. Συμβουλεύουν ομόφωνα να εγκαταλείψουν τα εξαρτήματα που ταιριάζουν σε λεπτά πλεκτά και γάντια, καθώς αυτά τα υφάσματα είναι άσχημες σφικτές περιοχές και συγκεντρώνονται σε πτυχές.

Η πληρότητα των χεριών είναι πιο εύκολο να κρυφτεί με ένα φόρεμα με ένα μανίκι. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, αφού η πιο προβληματική περιοχή είναι από τον ώμο στον αγκώνα. Δώστε προσοχή στα μοντέλα των φορεμάτων με μανίκια ¾ - αφήνουν τους καρπούς τους ανοιχτά, τα οποία μπορούν να διακοσμηθούν με ένα ασυνήθιστο βραχιόλι. Ψάξτε για φορέματα με πρωτότυπα μανίκια, όπως το ρόπαλο. Εάν ανησυχείτε για τους ευρείς ώμους, τότε σταματήστε τα μανίκια των "φανών" και "φτερών" - προσθέτουν οπτικά όγκο.

Σύντομο ανάστημα

Τα κορίτσια με μικρό ανάστημα συνήθως θέλουν να φαίνονται ψηλότερα, ώστε να μην συμμετέχουν με ψηλά τακούνια και να κρατούν ψηλά τα κεφάλια τους, ώστε να έχουν εξαιρετική στάση και όμορφη πλάτη. Αυτά τα πλεονεκτήματα πρέπει να τονιστούν και το φόρεμα είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνετε.

Χαμηλά κορίτσια με πλήρες σχήμα θα πρέπει να επιλέξουν φορέματα που τεντώνονται και περιορίζουν τη σιλουέτα.Εδώ είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη όχι μόνο το ύφος του φόρεμα, αλλά και τα χρώματα. Ψάξτε για φορέματα με κατακόρυφο μοτίβο - αυτά μπορεί να είναι ρίγες, άλλα γεωμετρικά μοτίβα, εθνοτικές μορφές κλπ. Ιδανικά στενεύει το σχήμα του φόρεμα με έγχρωμες πλευρικές επιφάνειες, σε αντίθεση με το χρώμα. Όσον αφορά το ύφος του φόρεμα, είναι καλύτερο να επιλέξετε ελαφρώς προσαρμοσμένες σιλουέτες. Ένα φόρεμα μανδύα, ένα φόρεμα με ελαφρώς φουσκωτή φούστα midi είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Πώς να κρύψετε τους φαρδύς γοφούς

"Απότομες" γοφούς, πολλοί άνδρες εκπρόσωποι θεωρούν πολύ ορεκτικό, αλλά τα κορίτσια συνήθως προσπαθούν να μεταμφιέσουν αυτό το χαρακτηριστικό της φιγούρας τους με κάθε δυνατό τρόπο. Με τη βοήθεια σωστά επιλεγμένου φόρεμα το καθιστούν εύκολο. Το κύριο πράγμα είναι να αποφύγουμε αυτά τα στυλ που προσελκύουν υπερβολική προσοχή στα προβληματικά τμήματα του σχήματος. Επομένως, πρέπει να εγκαταλειφθούν οι πλούσιες ομορφιές: σφιχτές φούστες (ιδιαίτερα μικρές), φορέματα με ελαστική στη μέση, ογκώδη φούστες όπως πακέτο ή μπαλόνι, καθώς και ρούχα από ελαστικά υφάσματα.

Για να κρύψετε ευρεία ισχία θα βοηθήσετε τα φορέματα με σιλουέτα εικόνας Α, δηλαδή με φούστα, που θα διευρύνεται ελαφρά προς τα κάτω. Τα φορέματα τύπου Empire με μακρύ φούστα από ρέον ύφασμα θα είναι επίσης πολύ χρήσιμα. Τέλος, δώστε προσοχή στα μοντέλα με μια ευρεία ζώνη ή ζώνη - αυτή η λεπτομέρεια οπτικά ισορροπεί τα φαρδιά ισχία.

Νέες επιλογές

Η νεολαία είναι καλή, γιατί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας οποιουδήποτε πειράματος με ρούχα που είναι δύσκολο να αποφασίσετε σε μια πιο ώριμη ηλικία. Και ακόμα κι αν έχετε λίγα επιπλέον κιλά, δεν πρέπει να σταματήσετε.

Η μόδα της νεολαίας ήταν πάντα πιο τολμηρή και υπερβολική, διότι σε αυτή την ηλικία οι άνθρωποι δεν περιορίζονται στο αυστηρό πλαίσιο του ενδυματολογικού κώδικα. Τα νεαρά κορίτσια με κυρτές μορφές μπορούν να συμβουλεύονται να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο χρώμα των ρούχων και να μην περιορίζονται σε μαύρα και γκρι χρώματα. Τυρκουάζ, πορφυρά, κίτρινα φορέματα - αυτό είναι που μπορείτε και πρέπει να φοράτε. Μην φοβάστε τα τολμηρά αξεσουάρ - ένα κομψό καπέλο, μεγάλα ποτήρια, μια ασυνήθιστη τσάντα μπορεί να εκτρέψει την προσοχή από το σχήμα και να την επικεντρωθεί στην εικόνα ως σύνολο.

Για γυναίκες άνω των 40 ετών

Οι γυναίκες σαράντα ετών έχουν πάψει να θεωρούνται αξιόλογες κυρίες. Τώρα γίνονται αντιληπτές από γυναίκες με κάποια εμπειρία ζωής, αλλά έτοιμες για ανάπτυξη και ανοιχτές σε όλα τα νέα. Η ενδυμασία είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδειχθεί αυτό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε σε αυστηρές στολές ή άμορφα casual ρούχα.

Μέχρι αυτή την ηλικία, οι γυναίκες συνήθως έχουν χρόνο να μελετήσουν όλα τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής τους, έτσι ώστε να γνωρίζουν ποια χρώματα και στυλ είναι και τι πρέπει να αποφεύγεται. Μετά από 40 θα πρέπει να ντυθείτε απλά, αλλά κομψά. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι άτακτος στα ρούχα: κανείς δεν έχει ακόμη ακυρώσει τη σεξουαλικότητα σε αυτή την ηλικία.

Για γυναίκες άνω των 50 ετών

Όταν εμφανίζεται μια σύνταξη στον ορίζοντα, πολλές γυναίκες αρχίζουν να αρνούνται τα φορέματα, ντυμένοι με άνετα παντελόνια ή φαρδιά φούστες, αλλά, ευτυχώς, το ποσοστό αυτών των γυναικών μειώνεται κάθε χρόνο. Το φόρεμα είναι το πιο θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας μας, οπότε δεν πρέπει να παραμεληθεί με κανέναν τρόπο.

Ποια φορέματα μπορούν να φορεθούν από γυναίκες μετά από 50 χρόνια; Η απάντηση είναι προφανής: εκείνες που διορθώνουν τις ελλείψεις και στρέφουν την προσοχή στα πλεονεκτήματα. Το πλεονέκτημα ενός πλήρους σώματος είναι ότι τα πλήρη στήθη διατηρούνται ακόμα και στην ενηλικίωση. Φυσικά, είναι κάπως παραμορφωμένο, αλλά είναι εύκολο να στερεωθεί με ειδικό εσώρουχο. Μετά από 50, συνιστάται να καλύπτετε τους ώμους και τα χέρια σας, αλλά εάν έχετε ελαστικό δέρμα γύρω από το λαιμό σας, φροντίστε να το επιδείξετε αυτό.

Από τις μικρές φούστες θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και να φορέσει φορέματα μέχρι το μέσο του γόνατος ή λίγο χαμηλότερα. Μην ξεχάσετε τα όμορφα παπούτσια - δεν είναι λιγότερο σημαντικό από τα ρούχα.

Σχόλια
 1. Μαρίνα
  02.02.2016

  Πάνω απ 'όλα αγαπώ τα φορέματα με μια μυρωδιά - επιτυχώς αποκρύπτουν την πληρότητα και προσθέτουν τη θηλυκότητα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση