Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Γυναικεία καλοκαιρινά παντελόνια για παχύσαρκους

Γυναικεία καλοκαιρινά παντελόνια για παχύσαρκους

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Δημοφιλή στυλ καλοκαιρινά παντελόνια
  2. Κλασική έκδοση με υψηλή μέση
  3. Μοντέρνο παντελόνι καλοκαίρι
  4. Ποια χρώματα θα συνδυάσετε;
  5. Πώς να επιλέξετε;
  6. Τι να φορέσετε;

Το καλοκαίρι θέλετε να φανείτε όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό και κομψό. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα κορίτσια καταφέρνουν να επιλέξουν τη σωστή ντουλάπα. Πάνω απ 'όλα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι παχύσαρκες γυναίκες. Συχνά, είναι ιδιαίτερα δύσκολο για αυτούς να επιλέξουν παντελόνι.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να μιλήσουμε για καλοκαιρινά παντελόνια γυναικών για γυναίκες. Ελπίζουμε με τη βοήθειά μας, η επιλογή της καλοκαιρινής εικόνας δεν θα είναι για σας καμία δυσκολία.

Τα περισσότερα κορίτσια πιστεύουν ότι μπορούν να φορούν παντελόνια και άλλα ρούχα αποκλειστικά ελεύθερης κοπής. Αυτή η γνώμη είναι εσφαλμένη. Μετά από όλα, τέτοια πράγματα δίνουν την εικόνα ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Είναι καλύτερα να επιλέξετε τα ενδυματικά που βρίσκονται στο σχήμα. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να μην είναι σφιχτό.

Όσον αφορά το ύφασμα, δεν πρέπει να φοράτε ελαφριά και διαφανή ρούχα, όπως σιφόν. Το γυαλιστερό ύφασμα δεν θα λειτουργήσει ούτε. Αντικατοπτρίζει το φως και προσθέτει οπτικά τον όγκο. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μαύρο χρώμα λεπτό σχήμα. Ωστόσο, αν το μαύρο σατέν παντελόνι, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Ως εκ τούτου, η σωστή απόφαση θα ήταν η επιλογή παντελόνι από ματ υφάσματα.

Δημοφιλή στυλ καλοκαιρινά παντελόνια

Υπάρχουν τρεις τύποι που είναι πιο κατάλληλοι για πλήρεις κυρίες. Αυτό είναι:

  • ευθεία παντελόνια?
  • στενόταν στο γόνατο.
  • σφιχτά παντελόνια?

Επίσης, παραμένουν αρκετά δημοφιλή γέφυρα ή capri, το μήκος των οποίων είναι μέχρι το γόνατο ή ελαφρώς χαμηλότερα. Μπορούν να είναι στενοί και ίσιοι.

Κλασική έκδοση με υψηλή μέση

Τα κλασικά ψηλά παντελόνια δεν πρέπει να παραμεληθούν. Αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή για τις παχύσαρκες γυναίκες.

Σε αυτά, ο αριθμός αποκτά οπτικά λεπτότητα και αναλογικότητα. Η ζώνη διορθώνει και σφίγγει το σχήμα, καλύπτοντας έτσι την κοιλιά δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα κορσέδων. Επιπλέον, η υψηλή μέση επιμηκύνει οπτικά την σιλουέτα, σαν να την τραβούσε.

Μοντέρνο παντελόνι καλοκαίρι

Οι ιδιοκτήτες μεγαλοπρεπών μορφών συνήθως αποδίδουν μικρή σημασία στις μοντέρνες τάσεις, πιστεύοντας λανθασμένα ότι απευθύνονται μόνο σε λεπτές και ψηλές νεαρές κυρίες. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει και διάφορα μοντέλα είναι σχετικά.

Έτσι, η συλλογή κλασικών μοντέλων ταιριάζει καλά σε κάθε εικόνα. Το ύφασμα από το οποίο κατασκευάζονται τα παντελόνια θα πρέπει να είναι λεπτό, αλλά είναι καλό να κρατήσετε το σχήμα. Για παράδειγμα, μαλλί καλής ποιότητας. Φυσικά, δεν χρειάζεται να προσέχετε το μήκος των παντελόνι. Θα πρέπει να προτιμούνται τα μοντέλα στα οποία το μήκος κρύβει το τακούνι. Αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή.

Αυτό το καλοκαίρι, οι σχεδιαστές προσφέρουν να δοκιμάσουν πλήρη κορίτσια και κοκαλιάρικα παντελόνια. Θα πρέπει να είναι μονοφωνικά, από ελαστικά υφάσματα με ματ επιφάνεια. Μην φοβάστε τα φωτεινά χρώματα. Αυτό δεν είναι μόνο στη μόδα, αλλά και αντανακλά καλά στην εμφάνιση. Οι φωτεινές αποχρώσεις του παντελονιού δίνουν την εικόνα φωτεινότητα και κομψότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι πλήρεις γυναίκες προσέφεραν πολλές επιλογές.

Είναι αλήθεια ότι δεν συνιστάται να φοράτε μοντέλα με πτυχώσεις και κουρτίνες στη μέση. Είναι πολύ δημοφιλείς, αλλά θα επηρεάσουν αρνητικά την πλήρη εικόνα.

Ποια χρώματα θα συνδυάσετε;

Όπως έχουμε ήδη ανακαλύψει, φωτεινές αποχρώσεις είναι στη μόδα αυτό το καλοκαίρι.

Τα απλά ανοιχτόχρωμα παντελόνια μπορούν να συνδυαστούν με ένα κομμένο φωτεινό σακάκι και μια κορυφαία μανίκια. Αυτή η εικόνα είναι καθολική.

Για παντελόνια με floral εκτύπωση, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα απλό λινό ή βαμβακερή μπλούζα.

Τα τεντωμένα μονοχρωματικά κοραλλιογενή παντελόνια εναρμονίζονται απόλυτα με μια λευκή μπλούζα με δαντέλες δαντέλλα, δημιουργώντας μια επιχειρηματική εμφάνιση.

Τα μονόχρωμα χαλαρά πουκάμισα είναι κατάλληλα για στενά και ίσια παντελόνια.

Τα φωτεινά παντελόνια θα πρέπει να συμπληρώνονται με μια μπλούζα εκτύπωσης του ίδιου χρώματος.

Πώς να επιλέξετε;

Όλοι γνωρίζουν ότι τα ρούχα πρέπει να καλύπτουν όλα τα περιττά, χωρίς να κρύβουν ταυτόχρονα θηλυκότητα και ελκυστικότητα. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να εφαρμόσουν αυτόν τον κανόνα στην πράξη. Έτσι πώς να επιλέξετε παντελόνι έτσι ώστε να είναι όχι μόνο πρακτική και άνετη, αλλά και να γίνει μια διακόσμηση μιας πλήρους φιγούρας;

Έτσι, τα ρούχα πρέπει να επιλέξουν το σχήμα. Μια καθολική επιλογή είναι ίσια ή καυτά παντελόνια με ζυγό στη μέση.

Θα ταιριάζουν σε όσους προτιμούν τις κλασικές εικόνες. Για πιο μοντέρνα κορίτσια ταιριάζουν "μπανάνες", επίσης με ένα ζυγό στη μέση. Τα παντελόνια με ζυγό μπορούν να αντικατασταθούν από παντελόνι, με μέση στη μέση των γοφών. Αυτό το μοντέλο θα μειώσει οπτικά τον όγκο των ισχίων, και θα κάνει τα πόδια πιο λεπτό και μακρύ. Μια καλή λύση εδώ θα είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι τα παντελόνια που παρουσιάζουν κλίση προς τα κάτω δεν πρέπει να φοριούνται από πλήρεις κυρίες. Μπορείτε να! Απλά πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες.

Καταρχήν, είναι αδύνατο τα παντελόνια να είναι πολύ σφιχτά τοποθετημένα κάτω από το πόδι. Είναι επίσης απαραίτητο η εικόνα να φαινόταν αναλογική. Για να γίνει αυτό, η κορυφή πρέπει να έχει μήκος στα ισχία.

Τι να φορέσετε;

Πλήρης κορίτσια είναι καλύτερα να φορούν παντελόνια με περιτύλιγμα γύρω από ζακέτες ή μπουφάν.

Αν μιλάμε για business pantsuit, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε τις διπλές ρίγες επιλογές ή κοστούμια τριών τεμαχίων. Στην καμπύλη μορφή της μπλούζας είναι καλύτερο να φορέσει ένα σακάκι, και το πουλόβερ με μια επικάλυψη.

Η ζώνη ή η ζώνη πρέπει να είναι σε τόνο με τα ρούχα. Χάρη σε αυτό, το στομάχι είναι καλύτερα κρυμμένο. Με την ευκαιρία, κοστούμια χωρίς ζώνη, επίσης, κρύβουν την περίσσεια. Αλλά μπλούζες ή πουκάμισα που πρέπει να μπαίνουν σε παντελόνι δεν συνιστώνται για τα κορίτσια να φορούν.

Στο τέλος αυτού του άρθρου, θα ήθελα να σημειώσω ότι η αυτοπεποίθηση είναι η μισή επιτυχία. Χωρίς αυτήν, καμία εικόνα δεν θα φαίνεται ολοκληρωμένη και όχι τόσο ελκυστική. Αγαπήστε τον εαυτό σας, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα!

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση