Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Γαμήλια φορέματα για πλήρη

Γαμήλια φορέματα για πλήρη

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Επιλέξτε με σχήμα
 2. Γοργόνα
 3. Στυλ αυτοκρατορίας (ελληνικό στυλ)
 4. A-γραμμή (τραπέζι)
 5. Σύντομο φόρεμα
 6. Στολές με τραίνο
 7. Φόρεμα με το "συγκεντρωμένο" κάτω μέρος
 8. Χαρακτηριστικά της επιλογής του φόρεμα με κορσέ
 9. Τονίζουμε τα καμπύλα σχήματα
 10. Παλέτα χρωμάτων
 11. Επιλέγοντας ένα νυφικό ανάλογα με τον τύπο του χρώματος
 12. Διακοσμήσεις
 13. Και μερικές περισσότερες συμβουλές

Αγαπητοί νέοι pyshechki, σταματήστε τελικά να ανησυχείτε για τα πολυτελή σχήματα και τα μεγέθη σας με λίγα Xs! Ρίξτε μια ματιά στους πίνακες του Rubens - τότε οι κυρίες πάνω από τη μέση πάχυνση θεωρούνταν το ιδανικό της ομορφιάς! Είναι αλήθεια ότι από τότε το ιδανικό αυτό έχει κάπως συντριπτικό μέγεθος, αλλά θυμηθείτε: οι άνδρες που αγκαλιάζουν θέλουν να αισθάνονται τη μαλακότητά σας και την ευαισθησία όχι μόνο στην πνευματική αλλά και τη σωματική έννοια.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το ψυγείο και να μην κάνετε τίποτα για να απαλλαγείτε από τις επιπλέον κιλά. Αλλά δίαιτα, άσκηση και άλλα, λιγότερο ή περισσότερο, αυστηρά μέτρα για την απώλεια βάρους - αυτό είναι το θέμα μιας ξεχωριστής συνομιλίας, θα ασχοληθούμε με τον σημαντικότερο (μετά την επιλογή ενός συνεργάτη ζωής) θέμα στη ζωή κάθε γυναίκας - επιλέγοντας ένα νυφικό.

Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των κοριτσιών λύσει αυτό το ζήτημα, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο, αλλά από τη στιγμή του γάμου μεγαλώνουν - και τα κορίτσια και τους όγκους τους, και η επιλογή πρέπει να περιοριστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του αριθμού.

Με την ευκαιρία, μην περιμένετε να χάσετε 5 κιλά σε μερικές εβδομάδες. Επιλέξτε ένα φόρεμα σύμφωνα με το σχήμα, έτσι ώστε να μην τσιρίζει οπουδήποτε και να σχηματίζει πτυχές στις πλευρές και στο στομάχι.

Επιλέξτε με σχήμα

Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάξτε τη φιγούρα σας με ένα κρίσιμο (αλλά όχι πάρα πολύ!) Κοίτα. Σίγουρα έχει πλεονεκτήματα: όμορφους ώμους, υπέροχο στήθος, αισθητή διαφορά όγκου μεταξύ της μέσης και των γοφών (τύπος "κλεψύδρας").

Πολλοί γεμάτοι κορίτσια γενικά έχουν όμορφες μορφές, μόνο μεγαλύτερες από όσο θέλουμε, μέγεθος. Αλλά τα κρίσιμα σημεία είναι η συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή χώρα και στους μηρούς, καθώς και οι παχύσαρκοι κύλινδροι στις πλευρές και στην πλάτη.

Βάσει αυτού, οι τακτικές μας θα είναι απλές. Τονίζουμε τα πλεονεκτήματα, καλύπτουμε τις αδυναμίες και ως αποτέλεσμα δημιουργούμε την εικόνα μιας ακμάζουσας, γεμάτης ζωής της νύφης.

Γοργόνα

Αν και πιστεύεται ότι το στυλ της γοργόνας είναι κατάλληλο μόνο για μια ιδανική φιγούρα, αρκετά γεμάτα κορίτσια, που έχουν έντονη διαφορά όγκου μεταξύ της μέσης και των γοφών και δεν υπάρχει κοιλιά, μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η "γοργόνα ουρά" σίγουρα δεν πρέπει να ξεκινά από υψηλότερο από το μέσον του μηρού για να δημιουργήσει τις απαραίτητες αναλογίες. Μεγάλα στήθη για αυτό το ύφος - μόνο αξιοπρέπεια, αλλά αν όχι, τότε μια κατάλληλη περικοπή του μπούστο θα βοηθήσει στην αντιστάθμιση αυτού του ελαττώματος.

Στυλ αυτοκρατορίας (ελληνικό στυλ)

Θυμηθείτε την πρώτη μπάλα της Νατάσα Ροστόφ; Αυτό είναι το στυλ της αυτοκρατορίας, ή το ελληνικό. Φόρεμα με μια υψηλή μέση μακρύτερα οπτικά το σχήμα, το κάνει πιο λεπτό. Σε αυτή την περίπτωση, η εστίαση είναι στο πάνω μέρος - οι ώμοι, το στήθος και οι προβληματικές περιοχές (κοιλιά, μέση, γοφοί) παραμένουν κρυμμένες. Η δαντέλα, κεντημένη, πλούσια διακοσμημένη στολίδι και κατώτατο σημείο, με ντυμένες με όμορφα πτυχωτά πτυσσόμενα ή κυματιστά κύματα, δημιουργούν μια ασυνήθιστα ελκυστική και θηλυκή εικόνα.

Σε γενικές γραμμές, το ύφος της αυτοκρατορίας παρέχει άφθονες ευκαιρίες για την επιλογή υφασμάτων οποιουδήποτε τύπου:

 • Άτλας βαριάς πτώσης.
 • ροή μεταξιού?
 • αέρα σιφόν?
 • ύφασμα δαντέλας. Το φόρεμα στο ελληνικό στυλ, φτιαγμένο από ανοιχτό, φαίνεται πολύ κομψό.

Οι πτυχές φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Οι κατακόρυφες πτυχές είναι λεπτές και το παιχνίδι του φωτός τους δίνει μια ιδιαίτερη ρομαντική εικόνα.Παρεμπιπτόντως, τα φορέματα στο ελληνικό στυλ θεωρούνται ιδανική επιλογή για έγκυες νύφες - είναι άνετες στη χρήση, δεν συγκρατούν κίνηση και είναι πολύ πιο άνετες από τα προσαρμοσμένα μοντέλα.

A-γραμμή (τραπέζι)

Αυτό το ύφος χαρακτηρίζεται από μια συμπαγή κοπή, έντονη (αλλά όχι αποσπώμενη) μέση και ύψος, σταδιακά επεκτεινόμενη προς τα κάτω, που επιτυχώς κρύβουν υπερβολικά μεγάλους γοφούς (σχήμα αχλαδιού τύπου) και πλήρη πόδια. Κατά κανόνα, οι κάθετες ραφές είναι ανάγλυφες, γεγονός που καθιστά τον αριθμό λεπτό.

Η κορυφή μπορεί να είναι οποιαδήποτε:

 • κλειστό.
 • με γυμνούς ώμους?
 • με ένα μεγάλο λαιμόκοψη.

Εξαρτάται από το γούστο και τα χαρακτηριστικά του σχήματος. Ακόμη και με πλήρη χέρια μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο ντεκολτέ που θα τονίσει το στήθος. Εάν προτιμάτε ένα πιο γοητευτικό στυλ, τότε αυτό το λαιμόκομμα μπορεί να καλυφθεί με μια δαντέλα δαντελωτού ή διαφανή υφάσματος κεντημένη με μαργαριτάρια, χάντρες κτλ.

Σε αντίθεση με το στυλ "πριγκίπισσας", αγαπημένο από όλα τα κορίτσια, η φούστα δεν μαζεύεται στη μέση, αλλά σαν να ρέει από την κορυφή, σταδιακά να επεκτείνεται προς τα κάτω. Είναι κατάλληλα και βαριά υφάσματα, ελαφρώς πτώση πτυχές, και το φως, με το οποίο δημιουργεί ένα δραματικό drape.

Σύντομο φόρεμα

Οι περισσότερες πλήρεις νύφες προτιμούν τα μακριά φορέματα που υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα και τη σοβαρότητα του γεγονότος. Πρόσφατα, ωστόσο, τα σύντομα φορέματα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, ειδικά μεταξύ των ιδιοκτητών όμορφων λεπτών ποδιών που θέλουν να επιδείξουν.

Φυσικά, ένα μικρό φόρεμα δεν σημαίνει ένα μίνι, το οποίο ακόμη και με την παρουσία των μακρών, λεπτών ποδιών θα τονίσει την πληρότητα του σώματος. Μιλάμε για φορέματα με γόνατο ή λίγο χαμηλότερα. Πολύ αποτελεσματική εμφάνιση σύντομα φορέματα με καζάκια - μπροστά από το γόνατο, σταδιακά επιμηκύνοντας και σχηματίζοντας όμορφες πτυχές. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι.

Στολές με τραίνο

Τα μοντέλα με το μακρύ ελαφρύ τρένο δίνουν την εικόνα της νύφης σε βασιλική μεγαλοσύνη, ωστόσο, δημιουργούν πολλά προβλήματα, γιατί το τραίνο τρέχει πραγματικά στο έδαφος και βγαίνει αναπόφευκτα βρώμικο (ωστόσο, αυτό είναι το πρόβλημα οποιουδήποτε μακρινού φόρεμα).

Σε ένα φόρεμα με τραίνο, η νύφη πρέπει να κινηθεί πολύ προσεκτικά και άλλοι θα πρέπει να κρατήσουν μια απόσταση ώστε να μην πάψουν τυχαία στο τρένο και είναι απίθανο να χορέψει σε ένα τέτοιο φόρεμα.

Ωστόσο, έξυπνοι σχεδιαστές μόδας έρχονται με το σχεδιασμό ενός τρένου για ένα νυφικό, στο οποίο εκτελείται ως αφαιρούμενο τουρνουά και είναι τοποθετημένο στο φόρεμα από πίσω από πάνω ή κάτω χρησιμοποιώντας ειδικά βρόχους, ώστε να μπορεί να συναρμολογηθεί και να το συντομεύσει στο μήκος του φόρεμα.

Οι πλήρεις νύφες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μια τέτοια αμαξοστοιχία "βαραίνει" σημαντικά την οπίσθια όψη και δίνει έμφαση σε ευρείες γοφούς. Ωστόσο, το τρένο μπορεί να απολυθεί στις πιο σημαντικές στιγμές (τελετή στο γραφείο μητρώου, φωτογράφηση), και στη συνέχεια μόλις αποσυνδεθεί και αφαιρεθεί.

Φόρεμα με το "συγκεντρωμένο" κάτω μέρος

Αυτή είναι μια αρκετά σπάνια επιλογή, φαίνεται πολύ πρωτότυπο, αλλά συνιστάται για κορίτσια με λεπτά πόδια και αν και μια πλήρη, αλλά καλή φιγούρα. Εδώ η κύρια εστίαση είναι στη φούστα και τα πόδια. Επιπλέον, ένα χνουδωτό στρίφωμα με έναν πυθμένα, διακοσμημένο με πτυχώσεις, αποσπά την προσοχή από υπερβολικά πλήρεις γοφούς.

Χαρακτηριστικά της επιλογής του φόρεμα με κορσέ

Αξίζει αμέσως την προειδοποίηση! Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε τα σφιχτά κορσέ για να εμφανίσετε λεπτότερα. Θυμηθείτε ότι σε ένα γαμήλιο φόρεμα θα πρέπει να περάσετε όλη την μέρα περπατώντας, κάθονται, χορεύοντας και αναπνέοντας, και λόγω του πολύ σφιχτού κορσέ και των σφιγμένων σκαφών, μπορείτε να πέσετε σε ένα χάος όπως οι γυναίκες τον 19ο αιώνα έπεσαν. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε εσώρουχα για το αδυνάτισμα, τα οποία θα καλύψουν κάπως τους κυλίνδρους λίπους, αλλά δεν θα σας κρατήσουν σαν ένα κέλυφος.

Αλλά αν έχετε όμορφους ώμους και θέλετε να τους δείξετε, τότε δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς κορσέ - μόνο με τη βοήθειά του θα είστε σε θέση να υποστηρίξετε αξιόπιστα το στήθος σας. Το κορσέ θα πρέπει να επιλέγεται αυστηρά σε μέγεθος, όχι λιγότερο, αλλιώς το κορδόνι του θα διαφέρει συνεχώς, υπογραμμίζοντας μόνο αυτό που ελπίζατε να κρύψετε.

Τονίζουμε τα καμπύλα σχήματα

Ποιος είπε ότι η καμπύλη είναι ένα ελάττωμα; Οι περισσότεροι άντρες είναι απίθανο να συμφωνήσουν με αυτό, και σε ορισμένες ανατολικές χώρες κανείς δεν θα εξετάσει μια γυναίκα που ζυγίζει λιγότερο από 90 κιλά. Αλλά δεν είμαστε στην Ανατολή και επειδή είναι απαραίτητο, θα τονίσουμε και αυτό που δεν είναι απαραίτητο - για να αποκρύψουμε.

Πλούσια στήθη, πλούσιοι γοφοί - είναι σίγουρα αξιοπρέπεια και δεν είναι αμαρτία να τους τονίζεις με ένα μεγάλο λαιμόκοψη ή μια απαλή γραμμή κοπής που δίνει έμφαση στην κάμψη του ισχίου. Αλλά δεν μπορείτε να πείτε "πλούσια" για το στομάχι σας, μόνο "μεγάλο", αλλά με μια προσεκτική επιλογή του στυλ και κομμένα μπορεί να είναι αρκετά επιτυχής κρυμμένο. Η βασική αρχή μιας τέτοιας μεταμφίεσης είναι να στρέψει την προσοχή σε ένα όμορφα διακοσμημένο πάνω ή κάτω μέρος ενός νυφικού.

Παλέτα χρωμάτων

Το λευκό χρώμα, παραδοσιακό για ένα νυφικό, έχει πολλές αποχρώσεις. Πιθανότατα για τα φορέματα νύφης δεν είναι λευκό χιόνι, αλλά μαργαριτάρι, γαλακτώδες, καπνιστό, κρέμα, ελεφαντόδοντο. Ωστόσο, πολλοί couturiers στις συλλογές τους γενικά αρνούνται το λευκό χρώμα του νυφικού, προτιμώντας τους ευαίσθητους τόνους παστέλ των άλλων χρωμάτων.

Πιστεύεται ότι το λευκό γεμίζει, αλλά με σωστή επιλογή υφάσματος και προσθήκες με τη μορφή ενός έγχρωμου τόξου ή λουλουδιού στη μέση και χρησιμοποιώντας άλλες τεχνικές σχεδιασμού, ένα λευκό νυφικό θα διακοσμήσει μια πλήρη νύφη. Ο βασικός κανόνας για τις γεμάτες νύφες είναι να αποφύγετε τα γυαλιστερά υφάσματα που θα τονίζουν μόνο την στρογγυλότητά σας.

Επιλέγοντας ένα νυφικό ανάλογα με τον τύπο του χρώματος

Εάν λάβουμε υπόψη τον τύπο χρώματος μας κατά την επιλογή περιστασιακών ρούχων, τότε γιατί να μην το κάνουμε με μια τέτοια υπεύθυνη επιλογή ως νυφικό; Υπάρχουν αρκετές επιλογές εδώ:

 1. Για τον τύπο χειμωνιάτικου χρώματος, στον οποίο το λευκό δέρμα συνδυάζεται με σκούρα μαλλιά, είναι κατάλληλες οι άσπρες, ροζ και ασημί γκρίζες αποχρώσεις.
 2. Καφέ brunettes θα φαίνονται πανέμορφα σε ένα κόκκινο νυφικό - μια τέτοια πρωτότυπη απόφαση έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.
 3. Οι γαλακτώδεις αποχρώσεις των λευκών, τριαντάφυλλων και των αποχρώσεων του δαμάσκηνου είναι κατάλληλες για γκρίζα μάτια με καστανά μαλλιά, ενώ για τα κοκκινομάλλα - λευκά και κρέμα.
 4. Οι ξανθιές με ελαφρά μάτια (το λεγόμενο "κρύο ξανθό") είναι προτιμότερο να προτιμούν αποχρώσεις λευκού, μπλε και μαργαριταριού.

Διακοσμήσεις

Δεν πρόκειται για κοσμήματα (θα μιλήσουμε για άλλη μια φορά), αλλά για τη διακόσμηση του νυφικού. Το ίδιο το ύφασμα μπορεί να είναι διακόσμηση. Για παράδειγμα, το ύφασμα δαντέλας φαίνεται τόσο εντυπωσιακό ώστε απαιτεί ελάχιστες προσθήκες.

Σε γενικές γραμμές, couturiers συνήθως δεν σκουπίζουν στη διακόσμηση των νυφικών, και αν και η μόδα γάμου είναι αρκετά συντηρητική, κάθε σεζόν υπάρχει μια αίσθηση:

 • μεταξωτό κέντημα?
 • χάντρες ή μαργαριτάρια.
 • πούλιες και στρας?
 • γόβες και φουσκάλες.
 • τεχνητά άνθη.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς όταν το μέγεθος έχει σημασία. Πολύ μεγάλα στοιχεία της διακόσμησης σε μεγάλους αριθμούς κάνουν την εικόνα πιο μαζική, αλλά ένα μεγάλο λουλούδι ή μια όμορφη διακόσμηση του μπούστο θα είναι μια θεαματική διακόσμηση.

Και μερικές περισσότερες συμβουλές

 1. Αποφύγετε τα μοντέλα με ζώνες, εγκάρσιες γραμμές και αποκοπή στη μέση: χωρίζουν οπτικά το σχήμα σε πολλά τμήματα και είναι γεμάτες, αλλά οι κάθετες γραμμές και οι ανάγλυφες ραφές, αντίθετα, λεπτές.
 2. Οι λεπτοί ιμάντες υπογραμμίζουν τα πλήρη χέρια και τους ώμους, ώστε να είναι αρκετά ευρύ.
 3. Προκειμένου να εκτραπεί η προσοχή από την ευρεία μέση και τα ισχία, χρησιμοποιούνται πιασάρικα διακοσμητικά στοιχεία από το μπούστο και το λαιμόκοψη.
 4. Εάν δεν θέλετε να ανοίξετε τους ώμους και τα χέρια που είναι πάρα πολύ γεμάτα, μπορείτε να ράψετε ένα φόρεμα με ίσιο μανίκι, γάντι ή ημιδιαφανές ύφασμα ή να βάλετε ένα μπολερό από γουαπόρ ή μετάξι με ένα μανίκι στον αγκώνα ή στον καρπό.
 5. Εάν σχεδιάζετε έναν γάμο στην εκκλησία, θα χρειαστεί να καλύψετε τους γυμνούς ώμους και τη βαθιά διάσπαση. Για αυτό το κατάλληλο μπολερό, δαντέλα ή πολυτελές σάλι.
Σχόλια
 1. Ελπίδα
  18.06.2015

  Ευχαριστώ για την επιλογή! Γοργόνα όπως στις 6 φωτογραφίες παραπάνω είναι η επιλογή μου. Φυσικά, υπάρχουν επιπλέον κιλά, αλλά ο αριθμός είναι ανάλογος - ευχαριστεί.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση