Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Κόκκινο φόρεμα για παχύσαρκες γυναίκες

Κόκκινο φόρεμα για παχύσαρκες γυναίκες

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Πλεονεκτήματα
 2. Ποιος είναι κατάλληλος;
 3. Τι στυλ για να επιλέξετε;
 4. Συνδυασμός με μαύρο
 5. Τι να φορέσετε;
 6. Συμβουλές για την επιλογή

Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο διφορούμενα χρώματα στην παλέτα. Προκαλεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά συναισθήματα και συνενώσεις. Στον ρωσικό πολιτισμό, το κόκκινο έχει ένα ιδιαίτερο νόημα - συμβολίζει τη χαρά και την ομορφιά.

Οι ψυχολόγοι λένε ότι το κόκκινο μπορεί να έχει ενεργό αποτέλεσμα σε ένα άτομο. Για παράδειγμα, τα κόκκινα ρούχα μπορούν να αλλάξουν όχι μόνο τη συμπεριφορά μας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Ο Κόκκινος συνδέεται με την ηγεσία, επομένως επιλέγεται συνήθως από ανθρώπους που αναζητούν επιτυχία και δύναμη.

Το κόκκινο φόρεμα μπορεί να είναι το όπλο σας στον αγώνα για αυτοπεποίθηση και την προσοχή των άλλων. Σχετικά με τους κανόνες για την επιλογή ενός κόκκινου φόρεμα για τα κορίτσια, διαβάστε το σημερινό μας άρθρο.

Πλεονεκτήματα

 • Ένα κόκκινο φόρεμα θα σας ξεσηκώνει αμέσως από το πλήθος. Είναι απλά αδύνατο να μην δοθεί προσοχή σε αυτό το φωτεινό, ελκυστικό εξάρτημα, οπότε αν ψάχνετε για νέους γνωστούς, το κόκκινο φόρεμα θα γίνει ο πιστός βοηθός σας.
 • Το κόκκινο είναι ένα αισθησιακό και ρομαντικό χρώμα. Στο μυαλό μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παθιασμένη αγάπη και την επιθυμία. Εάν έχετε αμφιβολίες για το τι να πάτε σε μια ημερομηνία με την αγαπημένη σας, αφήστε την επιλογή σας να πέσει στο φόρεμα με κόκκινο χρώμα.
 • Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις κόκκινου χρώματος - από το νέον έως το κρασί. Ως εκ τούτου, παρά την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι το κόκκινο χρώμα είναι μόνο λίγα, σχεδόν κάθε κορίτσι θα είναι σε θέση να βρει ένα τέτοιο κόκκινο φόρεμα που ταιριάζει στο είδος της εμφάνισής του.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Η ερώτηση "Ποιος μπορεί να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα;" Δεν μπορεί να απαντηθεί χωρίς αμφιβολία. Το κόκκινο χρώμα είναι τόσο πλούσιο και πολύπλευρο που είναι δύσκολο να δοθούν αυστηρές συστάσεις σχετικά με αυτό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο - οι φουσκωτές φόρμες δεν αποτελούν εμπόδιο στην αγορά ενός κόκκινου φορέματος. Αντίθετα, με τη βοήθεια αυτού του ρούχου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φωτεινή, ελκυστική εικόνα μιας όμορφης γυναίκας με πολυτελή φιγούρα.

Τα κόκκινα πράγματα είναι κατάλληλα για κορίτσια όλων των τύπων χρωμάτων. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι "χειμώνας", "άνοιξη", "καλοκαίρι" ή "φθινόπωρο" - αισθάνεσαι ελεύθερος να αγοράσεις ένα κόκκινο φόρεμα και να καταπλήξεις όλους με την εκπληκτική εμφάνισή σου. Υπάρχει μόνο μία προειδοποίηση: αν έχετε κοκκινωπό δέρμα, μην φορέσετε κόκκινα πράγματα κοντά στο πρόσωπό σας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε ένα φόρεμα με κολάρο ή μπούστο διαφορετικού χρώματος και αφήστε όλα τα άλλα να είναι κόκκινα.

Τι στυλ για να επιλέξετε;

Υπάρχουν πολλά κερδοφόρα μοντέλα κόκκινων φορεμάτων στα οποία ένα κοριτσάκι θα νιώθει σαν μια πραγματική βασίλισσα του βράδυ.

Για ειδικές περιστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το γάμο και το πάρτι αποφοίτησης, μπορείτε να συμβουλευτείτε φόρεμα σιλουέτα. Πρόκειται για ένα κλασικό φόρεμα παραμυθιού: σφιχτό μπούστο και μεγάλη φούστα. Σε αυτή την περίπτωση, η φούστα δεν θα πρέπει να είναι πολύ πλούσια, αφήστε την να ρέει ελεύθερα, ελαφρώς επεκτεινόμενη προς τα κάτω.

Αν προτιμάτε σύντομα μοντέλα, προσέξτε τα προσαρμοσμένα κόκκινα φορέματα με μια μικρή φούστα στη μέση του γόνατος. Μπορούν να συμπληρωθούν με ένα μακρύ ή ¾ μανίκι πυκνού γουλιού.

Εξαρτήματα με ημι-προσαρμογή Επίσης, δεν πρέπει να αποφεύγουμε την προσοχή. Το κόκκινο φόρεμα, με έμφαση στο ορεκτικό σχήμα, φαίνεται απλά απίστευτο. Απλά μην ξεχάσετε τα διορθωτικά εσώρουχα - μπορεί να κάνει ακόμη και μια μη ιδανική φιγούρα πραγματικά ελκυστική.

Συνδυασμός με μαύρο

Το κόκκινο πηγαίνει καλά με πολλά χρώματα της παλέτας, αλλά με το μαύρο σχηματίζει έναν ιδιαίτερα θεαματικό συνδυασμό. Αυτός ο συνδυασμός θεωρείται κλασικός - όπως οι διάσημοι σχεδιαστές το χρησιμοποιούσαν για να το χτυπούν στις συλλογές τους.

Μαύρα παπούτσια και μια τσάντα θα είναι η πιο κατάλληλη συνοδεία σε ένα κόκκινο φόρεμα. Εάν μιλάτε για μια επαγγελματική συνάντηση ή μια εργάσιμη μέρα στο γραφείο, το μαύρο φόρεμα θα φαίνεται καλό με μαύρα καλσόν και ένα σακάκι.

Το φόρεμα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα φαίνεται πολύ τολμηρό και πρωτότυπο. Χωρίς να συζητάμε, μόνο τα πολύ αυτοπεποίθημα κορίτσια που επιθυμούν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και να πιάσουν το μάτι μπορούν να φορούν μόνο τέτοια στολή.

Τι να φορέσετε;

Το κόκκινο φόρεμα παίζει πάντα το κύριο μέρος - αυτή η στολή είναι τόσο φωτεινή και αξιοσημείωτη που δεν χρειάζεται ενίσχυση με τη μορφή φανταχτερά αξεσουάρ. Αφήστε ένα όμορφο φόρεμα να γίνει η κύρια διακόσμηση σας για το βράδυ, και τα αξεσουάρ και το κόσμημα βοηθούν μόνο στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εικόνας.

Δεν θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από δύο κόκκινα πράγματα στο κιτ, οπότε αν φοράτε παπούτσια που ταιριάζουν στο φόρεμα, πάρτε μια τσάντα διαφορετικού χρώματος, όπως το μαύρο ή το μπεζ.

Τα κοσμήματα πρέπει να είναι απλά και κομψά. Ο χρυσός φαίνεται καλύτερα με κόκκινο χρώμα, αλλά είναι καλύτερα να αρνηθείτε το κόσμημα με ρουμπίνια - οι στυλίστες δε συνιστούν να επιλέξετε πέτρες για να ταιριάζει με το φόρεμα. Τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια θα φαίνονται υπέροχα σε μια κοπέλα ντυμένη με κόκκινη στολή.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Το κόκκινο φόρεμα δεν ρωτάει, αλλά απλώς απαιτεί τα παπούτσια με ψηλό τακούνι να σας συνοδεύουν. Η μόνη εξαίρεση είναι ένα καλοκαιρινό φόρεμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι προτιμότερο να προτιμούμε τα κομψά σανδάλια στα σανδάλια ή στα σχιστόλιθοι.
 • Το κόκκινο είναι ένα ζεστό χρώμα, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να αυξήσει οπτικά τις διαστάσεις του αντικειμένου. Ως εκ τούτου, γεμάτη από όμορφες γυναίκες είναι καλύτερα να αρνηθεί τα φορέματα με ογκομετρικές λεπτομέρειες με κόκκινο: μανίκια-φανάρια, basques, μπαλόνια φούστες, κλπ.
 • Όταν επιλέγετε ένα κόκκινο φόρεμα, προτιμάτε τα παγωμένα υφάσματα, καθώς λαμπερά υλικά θα προσελκύσουν την προσοχή στις προβληματικές περιοχές. Επίσης, εγκαταλείψτε το λεπτό πλεκτό και το "λάδι" - τα πράγματα από ελαστικά υφάσματα συλλέγονται συχνά σε άσχημες πτυχές.
Σχόλια
 1. Katya
  12.02.2016

  Το κόκκινο φόρεμα πρέπει να είναι στην ντουλάπα κάθε σίγουρη γυναίκα! Αυτό το πάθος και η πίεση, και ακριβώς η φωτεινότητα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση