Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Τζιν φίλων για κορίτσια λίπους

Τζιν φίλων για κορίτσια λίπους

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Χαρακτηριστικά του στυλ
  2. Πρέπει να φορέσω;
  3. Διακόσμηση και διακόσμηση
  4. Χρώμα διαλύματα
  5. Συμβουλές για την επιλογή
  6. Τι να φορέσετε;

Σήμερα, τα τζιν φίλων μπορούν συχνά να βρεθούν στην ντουλάπα ενός κοριτσιού με καμπύλες, αν και πριν από λίγα χρόνια, πολλοί πίστευαν ότι δεν ήταν κατάλληλοι για γυναίκες. Τώρα όλες οι γυναίκες της μόδας έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι τζιν φίλων, οι οποίες είναι μια μεγάλη αντικατάσταση για σφιχτά-προσαρμογή στυλ.

Χαρακτηριστικά του στυλ

Εάν περιγράφετε συνοπτικά τζιν, φίλους, είναι πολύ παρόμοια με το αρσενικό μοντέλο. Μερικοί στυλίστες αστείο και να ορίσετε αυτό το στυλ ως "τζιν από την ντουλάπα του φίλου της". Η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στην περικοπή, επειδή τα περισσότερα μοντέλα ταιριάζουν με την περιοχή των γοφών σφιχτά και στη συνέχεια πηγαίνουν ελεύθερα προς τα κάτω.

Οι σχεδιαστές ενδυμάτων προσφέρουν μεγάλη ποικιλία τζιν φίλων, αλλά όλα τα μοντέλα συνδυάζουν άνεση όταν φοριούνται. Αυτή τη σεζόν βρίσκονται στην τάση και σίγουρα θα αναλάβουν μία από τις ηγετικές θέσεις τα επόμενα χρόνια.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του στυλ είναι η λειτουργικότητα και η πρακτικότητα.

Οι φίλοι Jeans είναι ιδανικοί για τη δημιουργία μιας κομψής εμφάνισης για κάθε μέρα ή για την ενσάρκωση μιας μοντέρνας γυναίκας επιχειρηματικού τόξου. Αν επιλέξετε την σωστή κορυφή, τότε κάθε τόξο θα είναι μοναδικό. Ο συνδυασμός των τζιν φίλων με ένα αυστηρό σακάκι θα είναι μια εξαιρετική λύση για μια επαγγελματική συνάντηση.

Για μια βόλτα με φίλους, μπορείτε να φορέσετε μια φωτεινή κορυφή ή μια μπλούζα.

Πρέπει να φορέσω;

Τα κορίτσια με υπέροχες μορφές προσπαθούν να αποφύγουν τα ογκώδη ρούχα που τα γεμίζουν ακόμα περισσότερο, αλλά τα τζιν φίλων είναι μια εξαίρεση στον κανόνα.

Αρχικά, αυτό το στυλ φορούσε μόνο τα κορίτσια. Αλλά η δημοτικότητά του αυξάνεται μόνο κάθε χρόνο, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες των υπέροχων μορφών ήθελαν επίσης να συμπεριλάβουν αυτό το κομψό στιλ τζιν στην ντουλάπα τους. Οι στιλιστές έχουν αλλάξει κάπως την περικοπή, δίνοντάς της θηλυκότητα. Τα τζιν φίλων είναι υπέροχα να κάθονται στη μέση και στους γοφούς.

Αυτό το στυλ φαίνεται όμορφο σε γυναίκες υψηλού ή μέτριου ύψους. Τα κορίτσια μικρού μήκους τζιν χαμηλού ύψους σίγουρα δεν είναι κατάλληλα. Θα φανεί γελοίο και γελοίο.

Διακόσμηση και διακόσμηση

Τα μοντέλα τζιν για πλήρεις κυρίες πρέπει να έχουν ένα ελάχιστο αριθμό διακοσμητικών στοιχείων. Λόγω της λακωνικής κοπής και της έλλειψης κοσμημάτων, τα τζιν θα μειώσουν την εικόνα. Η εξαίρεση είναι η λωρίδα ή οι διακοσμητικές ραφές, οι οποίες βρίσκονται κάθετα. Μια τέτοια διακόσμηση θα βοηθήσει στην οπτική μείωση της έντασης σε οποιαδήποτε ζώνη.

Κάθε στοιχείο της διακόσμησης προσελκύει την προσοχή. Οποιοδήποτε μέρος των ποδιών ή των γοφών, διακοσμημένο με κομψό στοιχείο, θα φαίνεται περισσότερο από ό, τι πραγματικά είναι.

Οι νέοι προτιμούν τα μοντέλα που έχουν υποχωρήσει, επειδή οι τρύπες στα τζιν δίνουν την εικόνα μιας χούλιγκας γοητείας. Τα κορίτσια με μελόψωμο πρέπει να αποφεύγουν τις μεγάλες τρύπες που δείχνουν πλήρη πόδια και να προσθέσουν ασυνείδητη εικόνα.

Τα τζιν, διακοσμημένα με μια ποικιλία από εκτυπώσεις, εφαρμογές ή κεντήματα είναι ιδανικά για την ενσάρκωση του τόξου στο στυλ του boho ή του hippie.

Τα κορίτσια με κυρτά σχήματα πρέπει να επιλέξουν μοντέλα που δεν είναι πλήρως διακοσμημένα με διακόσμηση. Είναι απαραίτητο να προτιμάτε μια διαγώνια ή κάθετη διάταξη του σχεδίου. Για παράδειγμα, κεντήματα σε μια ζώνη για την αύξηση των γοφών στην ένταση, και πολλά όμορφα λουλούδια κατά μήκος των τσέπης οπτικά τους κάνουν στενό.

Χρώμα διαλύματα

Οι σχεδιαστές προσφέρουν ποικιλία χρωμάτων. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι τα σκούρα τζιν θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε αυτές τις επιπλέον κιλά. Είναι απαραίτητο να προτιμάτε το μαύρο, το μπλε, το σκούρο πράσινο ή το σκούρο γκρι.

Φίλοι του κίτρινου, κρέμας, μπεζ ή λευκού χρώματος φαίνονται κομψά και όμορφα. Αλλά αυτές οι επιλογές, αντίθετα, θα είναι πλήρεις, οπότε για τα κορίτσια με κυρτές μορφές είναι προτιμότερο να αρνηθούν τέτοια χρώματα.

Συμβουλές για την επιλογή

Τα τζιν φίλων είναι κατάλληλα για πλήρη κορίτσια με διαφορετικούς τύπους σώματος. Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ένταση στους γοφούς, στο ύψος στη μέση, στο μήκος και στο χρώμα τους. Αν συνδυάσετε αρμονικά όλες τις παραπάνω παραμέτρους, τότε η εικόνα σας θα γίνει αξέχαστη.

Για παράδειγμα, οι γυναίκες με σχήμα αχλαδιού θα ταιριάζουν με τα μοντέλα που εκτείνονται από τη γραμμή της μέσης, επειδή η ελευθερία θα απαιτείται στα ισχία.

Τα κορίτσια με έναν τύπο κλεψύδρας που μοιάζει με φιγούρα μπορούν να επιτρέψουν τα μοντέλα που τοποθετούνται σε σχήμα που όχι μόνο να κάθονται σφιχτά στη μέση, αλλά και να τονίζουν τους γοφούς.

Κατά την επιλογή ενός τζιν φίλου μοντέλου, πρέπει να καταλάβετε ότι έχουν ελεύθερη περικοπή. Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε, επειδή το μεγάλο μέγεθος απλά δεν θα παρουσιάσει μια πλήρη εικόνα σε ένα νικηφόρο φως. Το μικρό μοντέλο θα είναι πολύ σφιχτά προβληματικές περιοχές.

Συχνά αυτό το ύφος τζιν έχει μπαίνει το πόδι, που τους δίνει την πρωτοτυπία και την ομορφιά. Το μήκος του ποδιού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 10 εκατοστά από το πόδι, γιατί τότε θα είναι capri. Και αν αρνηθείτε το πτυχωμένο πόδι, τότε αυτό το στυλ δεν θα φαίνεται τόσο εντυπωσιακό.

Είναι το πτυχωμένο πόδι που είναι ένα από τα κυριώτερα σημεία του τζιν φίλου.

Παρόλο που το στυλ αυτό είναι ζήτημα μεταξύ των νέων, οι γυναίκες στην εποχή επίσης μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Το κύριο πράγμα - για να αποφευχθούν εκδορές, φωτεινό και πρωτότυπο ντεκόρ. Εάν σκέφτεστε πάνω από την εικόνα στη μικρότερη λεπτομέρεια, θα φανείτε κομψό και όμορφο.

Τι να φορέσετε;

Τα κλασικά τζιν φίλων είναι τέλεια για μια περιστασιακή εμφάνιση. Δυστυχώς, αυτό το στυλ θα φαίνεται ανόργανο στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο. Είναι ιδανικό για μια ανεπίσημη ατμόσφαιρα, συνάντηση με φίλους, πάρτι ή υπαίθρια αναψυχή.

Για να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό τόξο, επιτρέπονται μόνο απλές εκδόσεις χωρίς διακοσμήσεις με τη μορφή διακοσμητικών στοιχείων. Μια λευκή μπλούζα μιας κλασικής κοπής και ενός επιμήκους σακάκι θα προσθέσει σοβαρότητα στην εικόνα.

Τα αρμονικά μπλε τζιν ταιριάζουν σε ένα ασπρόμαυρο σύνολο, το οποίο κρύβει μια μικρή φωτεινότητα και ανοιχτό κατώτατο σημείο της ένδυσης. Η προσθήκη ενός κομψού τόξου θα είναι λευκά ή μαύρα σανδάλια.

Για να δημιουργήσετε ένα τόξο για κάθε μέρα, ένας συνδυασμός ενός λευκού πουκάμισου και ενός μαύρου blazer είναι τέλειος.

Οι στιλίστες συνιστώνται να φορούν αυτό το ύφος τζιν με παπούτσια με ψηλά τακούνια, η επιλογή των οποίων είναι ποικίλη: σανδάλια, βάρκες, μπότες αστραγάλου ή παπούτσια πλατφόρμας.

Η φτέρνα θα βοηθήσει να δώσει την εικόνα της κομψότητας και της θηλυκότητας.

Δεδομένου ότι τα τζιν φίλων έχουν μια περικοπή που μοιάζει με άνδρες, μπορούν να συνδυαστούν με ανδρικά παπούτσια. Για παράδειγμα, αυτό το στυλ φαίνεται κομψό με αθλητικά παπούτσια, αθλητικά παπούτσια, μοκασίνια και μπότες. Αλλά αξίζει να είστε προσεκτικοί με αυτόν τον συνδυασμό, επειδή γεμίζει οπτικά το σχήμα.

Κατά την επιλογή εξαρτημάτων είναι απαραίτητο να δίνετε προτίμηση στους ματ, αμυδρά τόνους.

Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν μπεζ, καφέ, γκρι, ελαφριά άμμο.

Οι λάτρεις της αίγλης μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τζιν φίλου για να δημιουργήσουν ένα αξέχαστο τόξο, αν και με την πρώτη ματιά αυτό το στυλ δεν ταιριάζει στο επιλεγμένο στυλ. Εάν τα γεμισμένα τζιν συνδυάζονται με σανδάλια σε στιλέτο και τοποθετημένα στην κορυφή με τη μορφή ενός μπλουζάκι ή μιας κορυφής, τότε θα γίνει η βασίλισσα της γοητείας. Μια μικρή τσάντα σε μια αλυσίδα για να προσθέσετε ένα κομψό τόξο.

Τα κορίτσια με καμπύλα σχήματα πρέπει να φορούν τζιν φίλου σε συνδυασμό με μπλουζάκια ή μπλουζάκια και η επιλογή των χρωμάτων είναι ατομική. Αυτό το ύφος φαίνεται αρμονικά με πουκάμισα denim, ζακέτες, σακάκια, χιτώνες και σακάκια. Πολύ αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός τζιν φίλων με δερμάτινο μπουφάν.

Μην ξεχάσετε τη ζώνη, γιατί θα βοηθήσει να τονιστεί το επιλεγμένο στυλ. Για παράδειγμα, για κάθε μέρα τα τζιν θα πρέπει να είναι σε ζώνη σκούρου χρώματος.Το πλώρο βράδυ θα πρέπει να είναι διακοσμημένο με μια φωτεινή ζώνη με λαμπερά εξαρτήματα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση