Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με φούστα-ήλιο θα πρέπει να είναι στην ντουλάπα του κάθε fashionista

Φόρεμα με φούστα-ήλιο θα πρέπει να είναι στην ντουλάπα του κάθε fashionista

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Διαθέτει φουσκωτές φούστες
 2. Ποιος είναι κατάλληλος;
 3. Με μανίκι
 4. Μήκος
 5. Καλοκαίρι
 6. Χρώματα και εκτυπώσεις
 7. Είναι πλήρης;
 8. Τι να φορέσετε;

Τα στυλ των μοντέρνων φορεμάτων είναι πολύ διαφορετικά. Και μεταξύ αυτών ένα ιδιαίτερο μέρος καταλαμβάνεται από μια τέτοια γυναικεία στολή, όπως ένα φόρεμα με μια φούστα και τον ήλιο. Τέτοια φορέματα στη μόδα δεν είναι ο πρώτος αιώνας.

Διαθέτει φουσκωτές φούστες

Η μεγάλη δημοτικότητα των φορεμάτων με ένα τέτοιο στυλ φούστα οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο να τους ράβεις και σε οποιοδήποτε σχήμα ένα τέτοιο φόρεμα φαίνεται πολύ ελκυστικό. Οι φούστες μπορούν να έχουν μία ή δύο ραφές, αλλά υπάρχουν και επιλογές χωρίς ραφές. Το μήκος τους μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό - αντιπροσωπεύεται από προϊόντα από το μέγιστο μήκος έως πολύ σύντομα μοντέλα.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Φορέματα με μια φούστα στον ήλιο θα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, αφού οι φυσικές πτυχές που σχηματίζονται σε αυτές προσθέτουν στη φιγούρα φινέτσα και χάρη. Σε αυτή την περίπτωση, μια τέτοια φούστα θα βοηθήσει και θα προσθέσει όγκο στις θέσεις που λείπουν, και εάν είναι απαραίτητο, θα κρύψουν επιπλέον εκατοστά.

 • Λεπτά κορίτσια, των οποίων η μορφή είναι παρόμοια με ένα ορθογώνιο, συνιστάται να φορούν αυτό το φόρεμα λίγο περισσότερο από τα γόνατα. Σε ένα τέτοιο φόρεμα, τα ισχία τους θα φαίνονται πιο ογκώδη, και η μέση θα γίνει πιο λεπτή. Πολύ καλά σε μια τέτοια μορφή θα φανεί ένα φόρεμα από πυκνό υλικό, καθώς και ένα φόρεμα με μια πολυεπίπεδη φούστα στον ήλιο.
 • Αν η εικόνα του κοριτσιού μοιάζει με ένα τρίγωνο, θα πρέπει να ψάξει για ένα φόρεμα στο οποίο η φούστα θα αρχίσει να επεκτείνεται όχι από τη μέση, αλλά από τη γραμμή των γοφών. Αυτό θα αποκρύψει την πληρότητα και θα προσθέσει ελαφρότητα στην εικόνα.
 • Με ένα σχήμα που μοιάζει με ένα "ανεστραμμένο τρίγωνο", φορέματα τέτοιου στυλ θα είναι μια καλή επιλογή. Χάρη στις πολλαπλές πτυχές, ξεκινώντας από τη μέση, τα ισχία θα αυξηθούν οπτικά, γεγονός που θα εξισορροπήσει τη σιλουέτα στο σύνολό της.

Με μανίκι

Για τα φορέματα με μια φούστα, τα μανίκια για τον ήλιο μπορεί να λείπουν εντελώς, αλλά εάν υπάρχει τέτοιο τεμάχιο κοπής, το μήκος των μανικιών μπορεί να ποικίλει. Επιλέξτε ένα προϊόν σύμφωνα με την εποχή. Για παράδειγμα, τα μοντέλα με μανίκια αγοράζονται συχνά για το γραφείο και για δροσερό καιρό, και τα φορέματα αυτού του στυλ με ιμάντες είναι σε ζήτηση το καλοκαίρι.

Μήκος

Σύντομη

Τέτοια φορέματα μοιάζουν ιδιαίτερα με τις ομορφιές με μακρά λεπτή πόδια. Τα καλοκαιρινά φορέματα με μικρά μήκη κατασκευάζονται από βαμβακερά υφάσματα και τα μοντέλα για βελούδο, μαλλί ή βελούδο είναι σε ζήτηση για την δροσερή περίοδο.

Midi

Το μέσο μήκος των φορεμάτων, στα οποία η φούστα του στυλ "ηλίου", έχει γίνει δημοφιλής από τη δεκαετία του '70 του περασμένου αιώνα. Τώρα, τέτοια μοντέλα είναι επίσης εξαιρετικά απαιτητικά. Κομψά midi φορέματα ράβουν από σατέν, σιφόν ή δαντέλα. Εάν καλύπτουν λίγο τα γόνατά τους, τότε φαίνονται πολύ θηλυκά.

Μακρύ μέχρι το πάτωμα

Τέτοιου είδους μοντέλα φορέματα με φούστα στον ήλιο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του εξήντα του 20ού αιώνα. Τώρα εκπροσωπούνται συχνά από ελαφριά αμάνικα που φοριούνται με σανδάλια, ογκώδεις τσάντες, γυαλιά και καπέλο. Τέτοια φορέματα επιλέγονται συχνά από κορίτσια των οποίων τα πόδια δεν είναι πολύ λεπτά.

Καλοκαίρι

Μοντέλα φορέματα με φούστα, ο ήλιος για την καλοκαιρινή περίοδο ράβεται κυρίως από λεπτά υφάσματα, για παράδειγμα από βαμβάκι, σατέν ή μετάξι. Τέτοιες ενδυμασίες μπορούν συχνά να σημειωθούν φωτεινά χρώματα και η έλλειψη μανικιών. Υπάρχουν μοντέλα με μια αρκετά ειλικρινή περικοπή στην πλάτη ή στο λαιμόκοψη. Πολύ ελκυστικά φορέματα με σιφόν διαφανή φούστα στον ήλιο.

Χρώματα και εκτυπώσεις

Μαύρο

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα με μια φούστα στον ήλιο αντικαθιστά επιτυχώς το φόρεμα του μανδύα. Είναι αρκετά συγκρατημένο για επίσημες εκδηλώσεις. Αν προσθέσετε φωτεινά αξεσουάρ σε αυτό, αυτό το φόρεμα θα είναι μια καλή επιλογή για ειδικές περιπτώσεις.Σε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα αυτού του στυλ, το κορίτσι φαίνεται ασυνήθιστα κομψό.

Λευκό

Στα χιονισμένα φορέματα με φούστα, το κορίτσι ηλίου χαρακτηρίζει τη θηλυκότητα και την τρυφερότητα. Τα σύντομα μοντέλα μπορούν να έχουν ντεκολτέ, όπως λουριά ώμου, λαιμόκοψη ή άλλη κορυφή. Συχνά υπάρχουν λευκά φορέματα αυτού του στυλ, που συμπληρώνονται από έναν φωτεινό ιμάντα.

Κόκκινο

Φόρεμα με φούστα Ο ήλιος σε κόκκινους τόνους ταιριάζει τολμηρά και χωρίς εμπόδια κορίτσια. Το μήκος αυτού του φορέματος είναι πολύ διαφορετικό. Σύντομα μοντέλα με μακριά μανίκια φαίνονται εντυπωσιακά, τα φορέματα στα γόνατα είναι πολύ ελκυστικά, αλλά τα προϊόντα στο πάτωμα φαίνονται ιδιαίτερα εορταστικά. Τα κόκκινα φορέματα συχνά φοριούνται με μια μαύρη ή λευκή ζώνη για να τονίσουν τη μέση.

Σε ένα κλουβί

Τα ντυμένα ρούχα με φούστα στον ήλιο μπορεί να είναι σύντομα, στα γόνατα ή στο πάτωμα. Οι πιο συνηθισμένοι συνδυασμοί χρωμάτων αυτής της εκτύπωσης είναι κόκκινο και μαύρο, καθώς και ασπρόμαυρο.

Πόκα τελείες

Polka-dot ηλιοροφή φούστα φαίνεται χαριτωμένο και ζωηρό. Το πάνω μέρος σε αυτό το φόρεμα μπορεί να είναι από την ίδια εκτύπωση ή μονοφωνική. Ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος των μπιζελιών επιλέγεται διαφορετικά. Τα πιο δημοφιλή χρώματα ενός μπιζέλι με μια φούστα είναι ο ήλιος - μαύρο και άσπρο, λευκό και μαύρο, κόκκινο και λευκό, κόκκινο και μαύρο και μπλε και λευκό.

Λουλούδι

Floral μοτίβα σε φορέματα με μια φούστα στον ήλιο είναι πιο συχνά συναντάται στα μοντέλα του καλοκαιριού. Τέτοια φορέματα είναι φωτεινά και ελκυστικά. Η εκτύπωση με λουλούδια επιλέγεται συχνά για μοντέλα σε στυλ ρετρό, καθώς και για λουλούδια στα λουριά.

Είναι πλήρης;

Το φόρεμα, η φούστα του οποίου έχει το στυλ "ηλίου", συνιστάται για κορίτσια με πλήρη γοφούς, δεδομένου ότι αυτό το μέρος της μορφής θα είναι κρυμμένο από την άποψη. Επιπλέον, τόσο ογκώδης φούστα θα τονίσει τη μέση.

Τι να φορέσετε;

 • Τα παπούτσια σε ένα μικρό φόρεμα με μια φούστα στον ήλιο θα πρέπει να είναι με ψηλά τακούνια, και για μακρά μοντέλα μπορείτε να φορέσετε σανδάλια ή μπαλέτο διαμερίσματα.
 • Το φόρεμα αυτού του στυλ μπορεί να φορεθεί με έναν μονόχρωμο ή αντίθετο ιμάντα, το πλάτος του οποίου θα διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του φόρεμα και το σχήμα του ιδιοκτήτη του.
 • Από πάνω σε ένα φόρεμα με μια φούστα στον ήλιο είναι δυνατό να τοποθετηθεί σε ένα μικρό σακάκι ή ένα μπολερό.
 • Τα προϊόντα αυτού του στυλ χωρίς μανίκια μπορούν να συμπληρωθούν με κοντά γάντια.
 • Τα κοσμήματα, που ταιριάζουν στον ήλιο μαζί με τη φούστα, θα πρέπει να είναι κομψά. Ωστόσο, ορισμένα μοντέλα τέτοιων φορεμάτων συνδυάζονται καλά με μεγάλα βραχιόλια και μακριές χάντρες.
 • Επιλέξτε ένα μικρό συμπλέκτη, τσάντα-δικτυωτό, ή τσάντα tote για αυτό το φόρεμα.
 • Συμπληρώνοντας ένα φόρεμα με μια χνουδωτή φούστα αυτού του στυλ με γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο, θα δημιουργήσετε μια εμφάνιση vintage.
Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση