Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με φούστα καμπάνα - ειδύλλιο σε όλα

Φόρεμα με φούστα καμπάνα - ειδύλλιο σε όλα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά
 2. Λίγη ιστορία
 3. Ποιος είναι κατάλληλος;
 4. Με μανίκια
 5. Μήκος
 6. Συμβουλές για την επιλογή
 7. Τι να φορέσετε;

Η γυναικεία ντουλάπα περιλαμβάνει σίγουρα φορέματα, που παρουσιάζονται με διαφορετικό στυλ. Ένα από τα πιο ελκυστικά, ρομαντικά και θηλυκά μπορεί να ονομαστεί ένα φόρεμα, η φούστα του οποίου μοιάζει με ένα κουδούνι. Οι γυναίκες φορούν παρόμοια ρούχα για περισσότερο από έναν αιώνα και τώρα θα μάθουμε γιατί έχουν ζήτηση από τις γυναίκες της μόδας σήμερα.

Χαρακτηριστικά

Φορέματα, τα κυριότερα σημεία των οποίων είναι η φούστα καμπάνα, είναι πολύ άνετα και πρακτικά. Έχουν παραδοσιακά slinky κορυφή και φούσκωσε κάτω φούστα. Σε αυτό το στυλ, μπορείτε να δείτε επαγγελματικά και βραδινά φορέματα.

Τα πιο συνηθισμένα μοντέλα καλοκαίρι με φούστα καμπάνα. Η χρήση τους προσφέρει άνεση στη θερμότητα, καθώς το κάτω μέρος αυτών των φορεμάτων δεν αγγίζει τα πόδια. Ωστόσο, χειμερινές εκδόσεις των φορεμάτων αυτού του στυλ δεν είναι επίσης ασυνήθιστο.

Για ράψιμο ρούχων αυτού του τύπου χρησιμοποιήστε υλικά που έχουν μάλλον άκαμπτη υφή. Αυτό μπορεί να είναι μαλλί, λινό, δέρμα, βαμβάκι ή άλλα παρόμοια υφάσματα. Ένα χαρακτηριστικό του κάτω μέρος των φορεμάτων με μια φούστα καμπάνα είναι η επέκταση χωρίς κουρτίνες και πτυχώσεις, έτσι ώστε τυχόν εκτυπώσεις σε τέτοια ρούχα φαίνονται ελκυστικά και δεν βγάζουν έξω.

Λίγη ιστορία

Τα πρώτα φορέματα, η φούστα του οποίου έμοιαζε με ένα ανεστραμμένο κουδούνι, άρχισαν να φοριούνται τον 17ο αιώνα. Κάτω από αυτά υπήρχαν αφράτες φούστες κρινόλινγκ, οπότε η στολή ήταν ογκώδης και ελκυστική. Τέτοια φορέματα για πανηγυρικά γεγονότα δημιουργήθηκαν με μακριές αμαξοστοιχίες.

Με την πάροδο του χρόνου, το μήκος των φορεμάτων με μια φούστα καμπάνα άρχισε να μειώνεται, και το σφιχτό κορδόνι και το σφιχτό κορσέ είναι ένα πράγμα του παρελθόντος. Τα σημερινά ρούχα αυτού του ύφους είναι συγκρατημένα στη μορφή τους και η περικοπή τους είναι πολύ λακωνική. Επιπλέον, αυτά τα φορέματα είναι πολύ δημοφιλή με τα κορίτσια που θέλουν να δημιουργήσουν μια ρομαντική και θηλυκή εικόνα.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του στυλ των φορεμάτων είναι η ικανότητα να κρύβουν τα ισχία του κοριτσιού, έτσι ώστε αυτά τα ρούχα να φαίνονται καλά στις ομορφιές με πολύ στενούς γοφούς και στις γυναίκες των οποίων τα ισχία έχουν ένα σημαντικό ποσό.

 • Εάν η φιγούρα του κοριτσιού μοιάζει με αχλάδι, με τη βοήθεια μιας φούστας κουδουνιού το μεγαλύτερο τμήμα του όγκου θα είναι κρυμμένο.
 • Για εκείνες τις γυναίκες των οποίων οι ώμοι είναι αρκετά ευρείες (η εικόνα είναι παρόμοια με το γράμμα Τ), το εξάρτημα αυτού του στυλ θα προσθέσει όγκο στο κάτω μέρος, το οποίο θα κάνει το σιλουέτα πιο αναλογικό.
 • Όσο για τα κορίτσια με σχήμα "κλεψύδρας", δεν συνιστάται να φορούν ένα φόρεμα με φούστα, διότι σε ένα τέτοιο φόρεμα οι όμορφες αναλογίες τους θα κρύβονται.

Με μανίκια

Φορέματα, η φούστα της οποίας είναι παρόμοια με ένα κουδούνι, μπορεί να είναι με ιμάντες, καθώς και με μακριά ή κοντά μανίκια. Εάν το μοντέλο φόρεμα είναι γιορτινό και κομψό, το πάνω μέρος του μπορεί να εκπροσωπείται από κορσέ και τα μανίκια λείπουν.

Μήκος

Σύντομη

Τα ρούχα αυτού του στυλ με μίνι φούστα αγοράζονται συνήθως για την καλοκαιρινή περίοδο. Το καλύτερο από όλα σε ένα μικρό φόρεμα με μια φούστα καμπάνα ματιά λεπτό κορίτσια που έχουν τα λεπτά πόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγονται υπερβολικά σύντομα φορέματα, καθώς είναι σε θέση να επεκτείνουν οπτικά τους γοφούς.

Midi

Φορέματα αυτού του στυλ με γόνατο συνιστώνται τόσο για τα κορίτσια όσο και για τις όμορφες γυναίκες με πλούσιους γοφούς. Μοντέλα με μέσο μήκος είναι πολύ δημοφιλή, στα οποία η μέση είναι λίγο υπερεκτιμημένη.

Μακριά

Φορέματα με φούστα καμπάνα στο πάτωμα είναι πρακτικά και άνετα. Συνήθως είναι ρούχα το καλοκαίρι κατασκευασμένα από φυσικά ελαφριά υφάσματα. Τις περισσότερες φορές παρουσιάζονται σε ένα φωτεινό εύρος. Είναι ενδιαφέρον να κοιτάξουμε και τα ρούχα, στα οποία το πάνω μέρος είναι μονότονο και η μακριά φούστα είναι πολύχρωμη (και αντίστροφα).

Συμβουλές για την επιλογή

Επιλέγοντας το μήκος του φόρεμα με μια φούστα καμπάνα, θα πρέπει να εξετάσει την εμφάνιση των ποδιών του κοριτσιού. Όσο πιο αδύνατο και πιο ελκυστικό θα είναι, τόσο μικρότερο είναι το φόρεμα που μπορείτε να αγοράσετε. Όσο για την περικοπή, αξιολογήστε πρώτα το πάνω μέρος του σώματός σας. Αν ο λαιμός σας μπορεί να ονομάζεται τακτοποιημένος και τα χέρια σας είναι όμορφα, μπορείτε να διαλέξετε με ασφάλεια μια στολή με βαθύ στρογγυλό, τριγωνικό ή τετράγωνο ντεκολτέ. Εάν η προτομή σας είναι μικρή, κοιτάξτε τα μοντέλα που έχουν μια φωτεινή κορυφή και έχουν διακοσμητική επένδυση στο λαιμόκοψη.

Η απόχρωση και το χρώμα αυτού του φόρεμα επιλέγεται σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις. Για τα καλοκαιρινά φορέματα τα πιο δημοφιλή είναι τα ελαφριά ή φωτεινά χρώματα. Σε ένα λευκό φόρεμα με μια φούστα καμπάνα, ένα κορίτσι θα φανεί φρέσκο ​​και νέο. Κόκκινα φορέματα για την προτίμηση των τολμηρών και υπερβολικών ομορφιές, και σε ένα μαύρο φόρεμα αυτού του ύφους το κορίτσι θα κοιτάξει μυστηριωδώς και αυστηρά.

Τι να φορέσετε;

Για ένα φόρεμα με καμπάνα φούστας, μπορείτε να φορέσετε κομμένα σακάκια και σακάκια, καθώς και μανικετόκουμπα. Με ένα βράδυ μοντέλο αυτού του φόρεμα φαίνεται καλό μπολερό με μακριά μανίκια. Ταυτόχρονα, αν τα χρώματα του φόρεματος είναι ποικίλα, η προσθήκη θα πρέπει να είναι μονοφωνική.

Η τσάντα αυτού του ύφους επιλέγεται για να ταιριάζει στο σκοπό - αν πρόκειται για επαγγελματικό φόρεμα, μια εύχρηστη τσάντα χωράει σε αυτό και ένας κομψός συμπλέκτης θα πρέπει να επιλέγεται για το κομψό φόρεμα.

Αξεσουάρ

Μια υπερβολική ποσότητα κοσμήματος στο φόρεμα με μια φούστα καμπάνα είναι περιττή. Η στολή και έτσι φαίνεται γιορτινή και φωτεινή. Ένα μικρό κολιέ ή μακριές χάντρες, καθώς και μεσαίου μεγέθους σκουλαρίκια, αρκεί.

Με παρόμοια φορέματα μπορείτε να φορέσετε δερμάτινη ζώνη στο χρώμα του φορέματος. Εάν η ζώνη έχει μια σκιά που αντιπαραθέτει, θα βοηθήσει να επισημανθεί η μέση.

Παπούτσια

Όταν επιλέγετε παπούτσια για να ταιριάζει με αυτό το στυλ, εξετάστε επίσης το σκοπό του φόρεμα:

 • Αν αυτό είναι ένα μοντέλο επιχειρηματικού στυλ, τα παπούτσια με μέση τακούνια θα πάνε καλά με αυτό.
 • Εάν έχετε ένα βραδινό φόρεμα με μια φούστα καμπάνα, μπορείτε να φορέσετε ένα στυλό.
 • Επιτρέπεται η χρήση σανδάλων ή μπαλέτου για αυτό το είδος φόρεμα στο οποίο πρόκειται να πάτε σε μια ημερομηνία ή μια βόλτα.
 • Για ζεστά μοντέλα, οι υψηλές μπότες κλασικού στυλ θα ταιριάζουν καλά.
Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση