Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Πώς να επιλέξετε τη σωστή φούστα για μια πλήρη γυναίκα

Πώς να επιλέξετε τη σωστή φούστα για μια πλήρη γυναίκα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Κατάλληλα στυλ
 2. Μήκος
 3. Υφάσματα
 4. Καλοκαιρινά μοντέλα
 5. Χρώμα διαλύματα
 6. Συμβουλές για την επιλογή
 7. Τι να φορέσετε;

Οι γυναίκες με εκπληκτικές μορφές είναι πολύ συχνά ολοκληρωμένες για τις υπέροχες μορφές τους, προσπαθώντας να τις κρύψουν κάτω από άμορφα ρούχα. Αυτό δεν αξίζει να το κάνετε, γιατί τα μεγάλα πράγματα καθιστούν την εικόνα δυσκίνητη.

Αν επιλέξετε το σωστό ύφος και το μοντέλο της φούστας, τότε οποιαδήποτε γεμάτη γυναίκα θα φανεί όμορφη, γοητευτική και κομψή. Τα στρογγυλά σχήματα δεν πρέπει να θεωρούνται μειονέκτημα, αντίθετα, δίνουν στις γυναίκες το δίκαιο φύλο.

Το σωστά επιλεγμένο στυλ της φούστας θα δημιουργήσει μια μοναδική σιλουέτα, η επιλογή των χρωμάτων και της κοπής θα βοηθήσει το κορίτσι να δείξει την ατομικότητά του.

Κατάλληλα στυλ

Ευθείες γραμμές

Τα ευθεία στυλ επιλέγονται από πολλές γυναίκες της μόδας, επειδή σας επιτρέπουν να κοιτάξετε κομψό και σέξι.

Φούστα μολύβι είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των παχύσαρκων γυναικών. Αυτό το στυλ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λεπτή σιλουέτα, να τονίσετε την ομορφιά των γλουτών και των μόσχων, σφίξτε το στομάχι.

Η φούστα μολύβι είναι η καλύτερη επιλογή για δουλειά ή επαγγελματική συνάντηση, καθώς και για πάρτι ή γκαλά. Η φούστα αυτού του στυλ συνδυάζεται τέλεια με μπλούζα, πουλόβερ ή σακάκι.

Για τα κορίτσια με σχήμα αχλαδιού, μια φούστα με μολύβι θα επιτρέψει την απόκρυψη επιπλέον εκατοστομέτρων στους γοφούς. Για την κορυφή, μια σφιχτή τοποθέτηση ή μια πτυχωμένη κορυφή είναι μια καλή λύση.

Φούστα μολύβι, ραμμένη από παχύ υλικό και συμπληρωμένο με κάθετες λαμπερές παρενθέσεις, φαίνεται τέλεια για τα κορίτσια με κυρτά σχήματα.

Α-σιλουέτα

Αυτό το στυλ είναι καθολικό, έτσι μπορεί να είναι στην ντουλάπα μιας υπέροχης γυναίκας. Η καλύτερη λύση θα ήταν η φούστα της σειράς Α.

Τα ελαφριά υλικά που είναι εύκολο να κολυμπούν πρέπει να προτιμώνται. Η φούστα A-silhouette σε μια σφιχτή μέση θα σας βοηθήσει να κρύψετε τον όγκο των ισχίων και της κοιλιάς.

Σχεδιαστές για μοντέλα καλοκαιρινής προσφοράς από ινδική γάζα ή κρέπα de chine, αλλά τις χειμωνιάτικες μέρες μια φούστα A-silhouette από πλεκτό ή μάλλινο φανέλα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Φούστα τουλίπας

Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για παχύσαρκες γυναίκες με όχι έντονα ισχία, επειδή κάνουν την εικόνα πιο αναλογική λόγω των πτυχών στους γοφούς. Οι περισσότεροι προτιμούν τα μακρά μοντέλα, αν και τα γενναία κορίτσια φορούν ακόμη και μια μίνι φούστα τουλίπα.

Υψηλή ζήτηση για μοντέλα με υψηλή μέση. Κρύβουν κομψά την κοιλιά και επιμηκύνουν οπτικά ολόκληρη τη σιλουέτα.

Φωτιζόμενη

Οι φουσκωμένες φούστες φαίνονται πολύ ωραίες στις λιπαρές γυναίκες. Απόλυτα κρύβουν τους γοφούς, τονίζουν τη μέση της μέσης, δίνουν στο σώμα κάθε γοητεία και γοητεία.

Αυτά τα μοντέλα είναι σε μεγάλη ζήτηση: καμπάνα, gode και shestiklinka. Οι φουσκωμένες φούστες είναι κατασκευασμένες από μια ποικιλία υφασμάτων, παρουσιάζονται διάφορα χρώματα, ώστε να μπορούν να επιλεγούν για κάθε εποχή.

Η ευελιξία αυτών των φούστες σας επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφες καθημερινές ή επίσημες εικόνες.

Με φριτέζα

Αυτό το στυλ φούστα επιλέγεται συχνά από κορίτσια. Η ευρεία λαβή υπογραμμίζει απόλυτα την στρογγυλότητα, μπορεί να γίνει τόσο ευθεία όσο και κατά μήκος μιας λοξής γραμμής. Προτίμηση θα πρέπει να δοθεί σε μοντέλα ελαφρού και ελαστικού υφάσματος.

Πολλαπλών στρώσεων

Αυτό το στυλ επιλέγεται από πολλά καυτά κορίτσια, είναι απλά απαραίτητο να επιλέξετε μοντέλα αποκλειστικά από ελαφρύ υλικό και όχι περισσότερο από τρία στρώματα. Οι λιπαρές γυναίκες δεν χωρούν κάτω από τον αστράγαλο.

Πλεκτά

Οι ιδιοκτήτες μιας ορεκτικής φιγούρας μπορούν ακόμη και να προσφέρουν πλεκτές φούστες.Απλά πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με μεσαίου μεγέθους ιξώδες. Τα μοτίβα πρέπει να είναι μικρά, ομαλά και με χαμηλή υφή. Η ιδανική επιλογή θα ήταν μια πλεκτή φούστα με μια υψηλή μέση, γιατί θα κρύβει όχι μόνο τους πολυτελείς γοφούς, αλλά και την παρουσία της κοιλιάς.

Κυρ φούστα

Η φούστα του ήλιου είναι ιδανική για ζεστό καλοκαίρι. Η ειδική κοπή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ελαφριά και ευάερη σιλουέτα. Για τις παχύσαρκες γυναίκες, η τέλεια φούστα ηλίου είναι καλύτερη για το γόνατο.

Μήκος

Οι σχεδιαστές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία στυλ και μοντέλα φούστες για παχύσαρκες γυναίκες. Το μήκος μπορεί επίσης να είναι διαφορετικό: μίνι, midi ή maxi. Εάν ένα κορίτσι έχει λεπτά πόδια, τότε μπορεί να αντέξει οικονομικά να φορέσει μια φούστα λίγο πάνω από τα γόνατα.

Midi

Πουκάμισα στο γόνατο ή κάτω είναι σε ζήτηση μεταξύ των γυναικών με υπέρβαρο, καθώς αυτό το μήκος σας επιτρέπει να κρύψετε επιπλέον κιλά, τονίζουν την ομορφιά των γοφών και των ποδιών. Μοντέλα με μήκος μέσου μοσχαριού επιλέγονται συχνά από μεγαλύτερες γυναίκες. Για νεαρά κορίτσια προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στυλ με μήκος μέχρι το γόνατο ή ελαφρώς κάτω.

Μακριά

Οι μακριές φούστες είναι η ιδανική λύση για γυναίκες με καμπύλες. Αυξάνουν οπτικά την σιλουέτα, κρύβουν παχουλά πόδια.

Για το καλοκαίρι, μπορείτε να πάρετε στυλ μαλακών υφασμάτων που ρέουν. Maxi φούστες είναι πάντα στην τάση, επειδή υπογραμμίζουν τη θηλυκότητα, δίνουν την σιλουέτα λεπτότητα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας εικόνας σε μια ποικιλία στυλ.

Σήμερα, οι σχεδιαστές προσφέρουν πολυτελή μοντέλα φούστες maxi, τα οποία ιδανικά κάθονται στους μηρούς και στη συνέχεια διακοσμούν τη σιλουέτα με ένα ελαφρύ ξεφλούδισμα. Η αρχική επένδυση του ποδιού δίνει στο μοντέλο την ομορφιά και την κομψότητα. Πολλά μοντέλα είναι διακοσμημένα με εξαιρετικές εκτυπώσεις που φαίνονται πολύ όμορφα σε μακριές φούστες.

Υφάσματα

Φέτος, τα υφάσματα που κρατούν καλά το σχήμα τους, μπορούν εύκολα να επικαλυφθούν και διακρίνονται από την πλαστικότητα που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Αυτή η εποχή είναι να δώσουμε προτίμηση στις φούστες από γκαμπαρδίνη ή βισκόζη. Αυτά τα υλικά είναι ιδανικά για την πραγματοποίηση ακόμη και των πιο πολύπλοκων ιδεών σχεδιασμού.

Η ατομική προσοχή αξίζει φυσικά υφάσματα που είναι ιδανικά για ζεστό καλοκαίρι. Νέες συλλογές φούστες για παχύσαρκες γυναίκες είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι, λινάρι ή μετάξι.

Πολλά κορίτσια προτιμούν τις φούστες denim, επειδή χαρακτηρίζονται από ευκολία και πρακτικότητα, και επίσης φαίνονται θηλυκά σε σύγκριση με τζιν. Η φούστα Denim είναι κατάλληλη για κάθε μέρα, είναι απαραίτητο για μια ανεπίσημη ατμόσφαιρα.

Το Denim είναι ιδανικό για γυναίκες, γιατί το ύφασμα είναι ομαλό και πυκνό, έτσι ώστε να βρίσκεται τέλεια στο σχήμα.

Καλοκαιρινά μοντέλα

Καλοκαιρινές συλλογές κομψών φούστες από τους παγκόσμιους σχεδιαστές ανοίγουν νέους ορίζοντες για τα κορίτσια. Μπορούν να είναι μια φωτεινή προφορά στη δημιουργία μιας ρομαντικής, ήπιας και εκλεπτυσμένης εικόνας.

Αυτή η εποχή είναι επίκαιρη η μισή ήλιος, η οποία είναι ιδανική για γυναίκες με καμπύλες. Η ελαφριά στρέψη ταιριάζει όμορφα στους γοφούς, καθιστά το σχήμα πιο λεπτό. Οι σχεδιαστές προσφέρουν μίνι φούστες μήκους ή ελαφρώς κάτω από το γόνατο.

Για ένα ζεστό καλοκαίρι, αξίζει να σηκώνετε φούστες από ελαφριά υφάσματα. Τα πλήρη κορίτσια πρέπει να προτιμούν τα ρέοντα υλικά που περικλείουν τους γοφούς και πέφτουν στο κάτω μέρος με μαλακά κύματα. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα κρανίο ή μια καπιτονέ φούστα. Τα φωτεινά χρώματα θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε την εικόνα, να δημιουργήσετε μια εξαιρετική καλοκαιρινή σιλουέτα.

Χρώμα διαλύματα

Φέτος, οι σχεδιαστές τείνουν να τις ευγενείς αποχρώσεις, έτσι προσφέρουν κομψές φούστες σε καφέ, γκρι και μπλε. Πολλά μοντέλα παρουσιάζονται με φωτεινά χρώματα, μοναδικές εκτυπώσεις.

Σήμερα υπάρχει μια ποικιλία μοντέλων στην τάση, ξεκινώντας από μεγάλες αφηρημένες συνθέσεις και τελειώνοντας με εκπληκτικά σχέδια ζώων. Οι λιπαρές γυναίκες είναι καλύτερα να πάρουν μια φούστα με μια εκτύπωση σε σκούρο φόντο, ώστε να μπορείτε να φανείτε θεαματική και να κρύψετε το επιπλέον συναίσθημα στους γοφούς.

Είναι απαραίτητο να προτιμούμε αισιόδοξους τόνους.Το χρώμα του θαλασσινού νερού, τα μούρα του καλοκαιριού θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μοναδική εικόνα.

Σήμερα είναι πολύ μοντέρνο κύτταρο. Για τα κορίτσια με κυρτά σχήματα, αυτή είναι ακριβώς η φούστα σε ένα διαγώνιο κλουβί, γιατί θα βοηθήσει να δώσει το σχήμα λεπτότητα. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα σαφές πρότυπο οποιασδήποτε πολυπλοκότητας, τότε η εικόνα θα είναι πιο κομψή.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Πρώτα πρέπει να επιλέξετε το σωστό ύφασμα, επειδή είναι μέχρι την τοποθέτηση της φούστας. Προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στα ομαλά μη ανακουφιστικά υλικά.
 • Αξίζει να ξεχνάμε τα καλσόν με υψηλή πυκνότητα για να μην προσθέσουμε επιπλέον εκατοστά στους μηρούς. Τα παπούτσια με ψηλά τακούνια θα σας βοηθήσουν να επιμηκύνετε οπτικά την εικόνα. Ακόμη και μια μικρή φτέρνα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή και μοναδική σιλουέτα.
 • Πολλά κορίτσια με υπέροχες μορφές προτιμούν σκούρες αποχρώσεις, επειδή κρύβουν οπτικά επιπλέον εκατοστά. Αλλά μπορείτε να πάρετε μια πλήρη φούστα χρώμα. Αντίθετες εκτυπώσεις μπορεί να γίνει μια όμορφη προσθήκη, μόνο εσείς πρέπει να αποφύγετε μικρά σχέδια, καθώς και οριζόντιες ρίγες.
 • Χοντρά κορίτσια χωρίς μέση τέλεια μακριά φούστα στους γοφούς. Αποφύγετε επίσης οριζόντια σχέδια.
 • Όταν επιλέγετε ένα στυλ φούστα, αξίζει να ξεκινήσετε από τον τύπο του σχήματος. Έτσι, οι ιδιοκτήτες της μορφής αχλαδιού θα φαίνονται όμορφα σε φούστα με μολύβι. Ακόμη και οι ογκομετρικές μορφές θα γίνονται λιγότερο οπτικά, και η εικόνα θα γίνει ελκυστική. Οι γυναίκες με σχήμα μήλου μπορούν επίσης να πάρουν κομψές φούστες μολύβι ή φούστες με μια μικρή επέκταση προς τα κάτω. Η εκλεπτυσμένη έκδοση θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες με ένα ανεστραμμένο τρίγωνο. Τα πιο ευτυχισμένα είναι τα κορίτσια με σχήμα κλεψύδρας, όπως κάθε στυλ ταιριάζει. Οι γυναίκες με ορθογώνιο σχήμα θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα σφιχτά συναρμολογημένα μοντέλα και επίσης να επικεντρωθούν στη μέση.

Τι να φορέσετε;

Τα κορίτσια με λίπος μπορούν να δώσουν έμφαση στην ομορφιά της φιγούρας τους με τη βοήθεια διαφόρων στυλ κομψής φούστες. Για να δημιουργήσετε μια κομψή και αυστηρή εικόνα, τα κορίτσια πρέπει να συνδυάζουν μια φούστα με μια κορυφή, ενώ χρησιμοποιούν το ίδιο χρώμα. Ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στην εικόνα θα είναι ένα σακάκι ή μια ζακέτα με έντονο χρώμα.

Η φούστα μολύβι φαίνεται αρμονικά με μια μπλούζα ή ένα χρυσοκέντημα. Στις δροσερές βραδιές, η εικόνα μπορεί να συμπληρωθεί με ένα trendy μπουφάν ή μπουφάν. Για μια βόλτα μπορείτε να φορέσετε ένα φως κορυφή ή ένα μπουφάν τζιν. Για μια σιλουέτα συμβαλλόμενων μερών θα βοηθήσει να διακοσμήσετε την μπλούζα σιφόν ή σατέν.

Για να εκτρέψετε την προσοχή από τους γοφούς, αξίζει να επιλέξετε μια κορυφή με κουρτίνες. Ένα επιμήκιο χιτώνιο ή μπλούζα είναι η ιδανική λύση για κορίτσια χωρίς μέση. Οι γυναίκες με υπέροχες μορφές πρέπει να προτιμούν ένα μολύβι στυλ, διακοσμημένο με σκοτεινά ένθετα στα πλάγια. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να επιμηκύνετε την σιλουέτα.

Η τραπεζοειδής φούστα μπορεί να φορεθεί με ασφάλεια με ένα χαλαρό πουκάμισο, μπλούζα ή σακάκι. Η φούστα Trapeze φαίνεται ωφέλιμη με ένα μπλουζάκι ή λουράκι για να δημιουργήσετε μια περιστασιακή εμφάνιση. Αλλά το πουκάμισο με λαιμόκοψη θα σας βοηθήσει να προσθέσετε τη σιλουέτα του ρομαντισμού.

Η φούστα-έτος μπορεί να συνδυαστεί με ένα πουλόβερ, T-shirt, κορυφή, μπλούζα, πουκάμισο ή ζακέτα. Ένα τέτοιο στυλ μπορεί να βρίσκεται σε μια λοξή κυψέλη. Μίνι φούστα μήκος πρέπει να συνδυαστεί με ένα χιτώνα ή πάνω. Η φούστα Maxi με μπλούζα από μετάξι ή σιφόν θα επιτρέψει να ενσωματωθεί μια κομψή σιλουέτα.

Η φούστα του tulip δημιουργεί ένα θαυμάσιο σύνολο με μια κορυφή που δεν καλύπτει τους γοφούς.

Κατά την επιλογή των παπουτσιών πρέπει να προτιμάτε τα μοντέλα με ψηλά τακούνια. T-shirt ή μπλούζα είναι καλύτερα να συμπληρώσετε μια φούστα. Για να επιμηκύνετε το σχήμα μπορείτε να φορέσετε μια μπλούζα με λαιμό V.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση