Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Πράσινο φόρεμα για το βράδυ

Πράσινο φόρεμα για το βράδυ

ενταχθούν στη συζήτηση

 

Το πράσινο φόρεμα για τις παχύσαρκες γυναίκες έχει ειδικές απαιτήσεις για κομψότητα και ραπτική. Μόνο αυτό, ιδανικό από κάθε άποψη, το φόρεμα είναι σε θέση να διορθώσει το σχήμα, να κρύψει τα ελαττώματα κάτω από τα στοιχεία του και να δείξει τα πλεονεκτήματα. Και αν ο τόνος του πράσινου επιλέγεται σωστά, τότε η τιμή αυτού του φόρεμα δεν θα.

Οι κύριες αποχρώσεις του πράσινου, οι οποίες είναι δημοφιλείς:

  • σμαραγδένιο,
  • μέντα,
  • ανοιχτό πράσινο
  • σκούρο πράσινο.

Το κύριο πράγμα - να επιλέξει σωστά τη σκιά και το ύφος του φόρεμα.

Ορισμένα μοντέλα θα δώσουν στυλ, άλλα - κομψότητα και άλλα - ασυνήθιστα. Ο φόβος των πλούσιων χρωμάτων και των κομψών τελειωμάτων είναι απλά ακατάλληλος.

Η βαθιά διάσπαση αναγκαστικά και χωρίς αμφιβολία θα πρέπει να γίνεται στο φόρεμα μιας γεμάτης γυναίκας. Και αν είναι επίσης ελαφρώς καλυμμένο με ένα κομψό πλέγμα, θα λάμψετε όλο το βράδυ και θα ακούσετε συγχαρητήρια από όλες τις πλευρές. Και χωρίς αυτό, τα πολυτελή ψηλά στήθη μπορούν να διακριθούν ακόμα περισσότερο αν προσθέσετε μια ευρεία ζώνη, για παράδειγμα, σε χρυσό. Δεν είστε ικανοποιημένοι με υπερβολικά ευρεία γοφούς; Στη συνέχεια αφήστε το κάτω μέρος του φόρεμα έχει φως. Υφάσματα; Μόνο αέρα και φως.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή που πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη από τις υπέρβαρες γυναίκες. Φωτεινές αποχρώσεις, ανοιχτοί ώμοι, φουσκωτή φούστα, περικοπές και υψηλή μέση, μήκος midi. Όλα αυτά τα στοιχεία στο συγκρότημα επιτρέπουν την επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων: επισημάνετε το στήθος, κρύβετε το στομάχι και τεντώνετε τη σιλουέτα.

Μεγάλες μορφές δεν έχουν ποτέ χρησιμεύσει ως λόγος για να αρνηθείτε τον εαυτό σας την υπερβολή. Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τις απαγορεύσεις που δεν σας επέτρεψαν να λάμψετε. Αφεθείτε τελικά όμορφα.

Σχόλια
  1. Βαλεντίνο
    30.07.2015

    Πράσινο χρώμα για την πλήρη είναι όμορφη. Δεν είναι πολύ φωτεινό, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ζοφερή. Εάν επιλέξετε τη σωστή σκιά, το πράσινο θα ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Υπάρχουν ήδη 3 πράσινα φορέματα στην ντουλάπα μου, αλλά χρειάζομαι περισσότερα)

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση