Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Κομψά βραδινά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη

Κομψά βραδινά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Μακριά
  2. Σύντομη
  3. Κομψή φορεσιά
  4. Κομψά κομψά φορέματα στις συλλογές των σχεδιαστών

Ποιος είπε ότι τα πλήρη κορίτσια είναι υποχρεωμένα να φορούν άμορφη ρόμπα, μερικές τεράστιες φούστες, όχι μόνο να καλύπτουν τις φόρμες τους, αλλά και να δίνουν επιπλέον όγκο; Τώρα οι πλούσιες ομορφιές μπορούν να φορεθούν όχι χειρότερα από τα κοκαλιάρικα μοντέλα. Και συχνά φαίνονται πολύ πιο ελκυστικοί, επειδή έχουν κάτι να δείξουν. Εδώ, το κυριότερο είναι να παρουσιάσετε με γοητεία τις γοητείες σας, όχι να διασχίσετε τη γραμμή της χυδαιότητας, αλλά και να επιδείξετε αυτοπεποίθηση. Μετά από όλα, πολλά διαβάζονται στο πρόσωπο. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας άσχημο, ακόμα και το πιο εξελιγμένο και σωστά επιλεγμένο φόρεμα δεν θα το διορθώσει. Αποκτήστε εμπιστοσύνη και τότε θα καταλάβετε πόσο όμορφη είστε πραγματικά.

Μακριά

Το σημερινό φάσμα των μακριών φορεμάτων στο πάτωμα, προσαρμοσμένο ειδικά για τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους αριθμού, προκαλεί έκπληξη για την ποικιλία και την ελκυστικότητά του. Αυτά τα ρούχα θα είναι η ιδανική επιλογή για δείπνο, πάρτι αποφοίτησης, γιορτή γάμου και πολλά άλλα γεγονότα.

Τα μοντέλα ράβονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν την εικόνα κομψή, για να επιτύχουν οπτική αρμονία. Για αυτό είναι το μπούστο και το κορσέ της αντίστοιχης περικοπής. Επίσης, το φόρεμα ολοκληρώνεται επιτυχώς με πέτρες που φαίνονται καταπληκτικές σε μια υπέροχη κυρία.

Αν θέλετε να τεντώσετε οπτικά την σιλουέτα, προτιμήστε φούστες φουσκωμένες.

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων στήθη πρέπει να δώσουν προσοχή στο μοντέλο, το οποίο επικεντρώνεται στη μέση, τους ώμους, τη φούστα, που σας επιτρέπει να εκτρέψετε πάρα πολύ προσοχή από το στήθος. Ταυτόχρονα διατηρείτε μια εξαιρετική θέα στη ζώνη προτομής.

Επίσης, η τάση της μόδας - αυτό το φόρεμα στο πάτωμα με ιμάντες, διακοσμημένο με διακόσμηση. Η ίδια στολή είναι κατασκευασμένη από ρέοντα υφάσματα, παρέχοντας ένα επιπλέον αποτέλεσμα της λεπτότητας. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας του χρώματος, μπορείτε να βρείτε το τέλειο φόρεμά σας. Το έντυπο μπορεί να τοποθετηθεί, η φούστα - φουσκωμένη, κάτω από το μπούστο - διακοσμημένο ιμάντα.

Αν οι ώμοι σας δεν είναι πολύ ευρείς, μπορείτε να σταματήσετε τους ιμάντες στο φόρεμα. Ένα τέτοιο μοντέλο θα τοποθετήσει σωστά τόνους στους ώμους και τους βραχίονες.

Οι τολμηρές κυρίες στο σώμα θα πρέπει σίγουρα να δουν τις καλοκαιρινές στολές, το κύριο στοιχείο του οποίου είναι μια ανοικτή πλάτη ή μια περικοπή στη φούστα. Θυμηθείτε, επιλέξτε ένα πράγμα. Οποιοδήποτε από αυτά τα φορέματα θα τονίσει την αποφασιστικότητά σας, θα δώσει την εικόνα της σεξουαλικότητας, θα σας κάνει επιθυμητό για άλλους άνδρες.

Σύντομη

Τα σύντομα φορέματα ενός κοριτσιού με πλήρη εικόνα είναι αρκετά αποδεκτά. Επιπλέον, με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γυναικεία, απαλή εικόνα. Εάν είναι ένα ενιαίο φόρεμα, είναι καλύτερο να κάνετε τους ώμους ανοιχτό και η περιοχή στο στήθος είναι λεπτή. Λόγω αυτής της στολή θα περιγράψει το σώμα σας, θα τοποθετήσει τις απαραίτητες τόνους.

Μικρή χνουδωτή φούστα σε ένα μικρό φόρεμα - παραμένει σχετική μέχρι σήμερα. Το αποσπώμενο μπούστο και η κυρίως άκαμπτη μορφή της φούστας δίνουν λεπτότητα και κρύβουν το κυρτό σχήμα.

Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν μια κομψή εικόνα θα φορούν μικρά μοντέλα από δαντέλες. Στην ιδανική περίπτωση, θα συμπληρώσουν το διαφανές ένθετο στην περιοχή του μπούστο ή των ώμων. Αλλά τακτοποιημένη και απαλή, μάλλον μη τυποποιημένη επιλογή - αυτό το φόρεμα με τη μυρωδιά. Για τα κορίτσια, ταιριάζει συχνά τέλεια.

Όσον αφορά τις έγχρωμες λύσεις, τότε υπάρχει μια ποικιλία εκπληκτικής φαντασίας. Μπορείτε να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε, να συνδυάσετε. Όπως δείχνουν οι σχεδιαστές, αυτή τη σεζόν μπορείτε να συνδυάσετε το πάνω και το κάτω μέρος διαφορετικών χρωμάτων. Και ο πυθμένας θα πρέπει να είναι σκοτεινός, και το πάνω - φως.

Στο φόντο των θεωρούμενων φορεμάτων μεγάλου μεγέθους, αξίζει να επισημανθεί το φόρεμα με τους μπάσκους. Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, φρέσκο ​​και ευχάριστο. Η κρεμάστρα μπορεί να είναι ανοικτή ή κλειστή, το χρώμα εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τα κομψά εξαρτήματα θα συμπληρώνουν τη διακόσμηση. Ως αποτέλεσμα, σχεδόν οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης μεγάλων στολών μπορεί να το φορέσει. Όσο για τη μικρή βασκική, χρησιμεύει για να υπογραμμίσει τη μέση, οπτικά σας επιτρέπει να επεκτείνετε τους γοφούς. Η εικόνα είναι θηλυκή, επιθυμητή.

Για το καλοκαίρι, οι στυλίστες συνιστούν να φορούν μικρά ρούχα που συμπληρώνονται από φυτικές εκτυπώσεις και μοτίβα. Αντανακλούν απόλυτα την εποχή του χρόνου, επιτρέποντάς σας να κρύψετε τα ελαττώματα της φιγούρας ενός κοριτσιού.

Σημειώστε, αν έχετε πάρα πολύ πλήρη πόδια, φορέστε μια μικρή στολή δεν αξίζει τον κόπο. Λοιπόν, αν η επιθυμία να δοκιμάσετε ένα τέτοιο φόρεμα είναι ακαταμάχητη, χρησιμοποιήστε φως υφάσματα, φορέστε ένα ψηλό τακούνι, το οποίο θα αντισταθμίσει την πληρότητα των ποδιών, τεντώστε τη σιλουέτα.

Κομψή φορεσιά

Για κάποιο λόγο, πολλοί πιστεύουν ότι οι πλήρεις κυρίες μπορούν να φορούν μόνο σκοτεινά φορέματα. Υποτίθεται ότι είναι λεπτό μόνο, ενώ τα ανοιχτά χρώματα προσθέτουν ακόμα περισσότερη ένταση. Αυτό είναι μια πλάνη που πρέπει να γίνει κατανοητή.

Όπως έδειξαν πρόσφατα οι συλλογές κοστουμιών για μεγέθη από 48 έως 50, οι αποχρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για το pyshechek. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα ήταν ένα ελαφρύ μαργαριτάρι κοστούμι. Η φούστα του είναι ευθεία, το μήκος είναι midi, οι πτυχώσεις τέμνονται με πρωτότυπο τρόπο, το σακάκι είναι συντομευμένο, τα μανίκια είναι τρία τέταρτα. Ως αποτέλεσμα, η εικόνα είναι κομψή, περισσότερο από κομψή και απίστευτα ελκυστική.

Μια στολή αποτελούμενη από μια ίσια φούστα και μια κορυφή μπορεί να ονομαστεί καθολική, καθώς είναι κατάλληλη για εκδηλώσεις διαφόρων ειδών. Αλλά το πιο σημαντικό, φαίνεται οπτικά συμπαγές, κάνει μια πλήρη κυρία σε αυτό πιο λεπτή και κομψή.

Φυσικά, pyshechkam σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον συνδυασμό των αντιθέσεων χρωμάτων. Αυτή είναι μια αιώνια τάση που είναι απίθανο να βγει ποτέ από το στυλ. Το απαιτούμενο αποτέλεσμα δημιουργείται λόγω του σύντομου σύνθετου σακάκι με τη μυρωδιά, στενό κολάρο σάλι και στρογγυλεμένες γωνίες των ράφια. Το μοντέλο είναι απίστευτα θηλυκό.

Οι πλήρεις ομορφιές θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι είναι τέλεια κοντά μπουφάν. Δεν φορτώνουν το σχήμα, δεν ολοκληρώνονται. Υπάρχει όμως μια εξαίρεση - εάν φοράτε παντελόνι, όχι φούστες, τότε το σακάκι θα πρέπει να έχει τέτοιο μήκος ώστε να κλείνει πλήρως τις πιο προβληματικές περιοχές των γοφών.

Ανεξάρτητα από το ύφος μιας μεγάλης φούστας σιφόν, ο καλύτερος συνεργάτης της είναι μια ελαφριά γαλακτώδης σκιά. Η οσμή και το σακάκι σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία αυτό το σύνολο οποιουδήποτε πλήρους κυρία, ανεξάρτητα από τον τύπο του αριθμού.

Αν ψάχνετε για ένα γιορτινό κομψό κοστούμι που θα δημιουργήσει το αποτέλεσμα της επίσημης γιορτής, αλλά παράλληλα θα παράσχετε την απαραίτητη πρακτικότητα, τότε επιλέξτε ένα midi θηλυκό φόρεμα, το περίγραμμα του οποίου είναι κωνικό ή ίσιο. Το σακάκι εκτελείται σε στιλ μπολερό, συντομευμένο. Μπορεί να αντικατασταθεί από ένα μακρύ ακρωτήριο από ενδιαφέρουσα σιφόν υλικό ή γούνινο γιλέκο ή γούνινο παλτό.

Σε αυτό το σύνολο, θα δούμε υπέροχα. Η στολή μπορεί να ονομαστεί καθολικά, καθώς είναι κατάλληλη για ειδικές περιπτώσεις και για ταξίδια στην εργασία. Φυσικά, στη δεύτερη περίπτωση, το κιτ είναι καλύτερο να φορέσει αν αναμένεται ένα σημαντικό, εορταστικό γεγονός στην εργασία. Για παράδειγμα, το άνοιγμα ενός νέου γραφείου, η υπογραφή ενός σημαντικού συμβολαίου, τα γενέθλια των ανωτέρων και ούτω καθεξής.

Κομψά κομψά φορέματα στις συλλογές των σχεδιαστών

Δυστυχώς, οι συλλογές βάσης των κομψών φορεμάτων, σχεδιασμένα για τους ιδιοκτήτες των μεγεθών 50-52, δεν είναι τόσο πολύ. Καταφέραμε να βρούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα. Είναι μία από αυτές - η σχεδιαστής Marina Rinaldi, και η δεύτερη αντιπροσωπεύεται από μια ιταλική μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή της γυναικείας γυναικείας ενδυμασίας μεγάλου μεγέθους - Elena Miro.

μαρίνα Rinaldi

Όπως έδειξε η επίδειξη, η πιο δημοφιλής απόφαση στη συλλογή είναι το μέσο μήκος των φορεμάτων με σφιχτά τοποθετημένα σιλουέτα. Τα στυλ και οι προθέσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Ωστόσο, είναι ενωμένες από το γεγονός ότι η κύρια εστίαση είναι στη γραμμή της μέσης, τους γοφούς και τα στήθη. Θα πρέπει επίσης να επαινέσω τη Μαρίνα Ρινάλντι για την ικανότητα να επισημάνει τέλεια τα πλεονεκτήματα μιας πλήρους φιγούρας, να δώσει μεγάλη έμφαση στις γοητείες της pyshechka και ταυτόχρονα να κρύψει προφανείς ατέλειες.

Έλενα Μίρο

Η Έλενα Μίρο αποδεικνύει συνεχώς ότι ακόμη και τα γεμάτα κορίτσια έχουν κάθε δικαίωμα να φαίνονται υπέροχα, μπορούν να είναι θηλυκά και σέξι.

Αυτό μπορεί να είναι ένα κλασικό φόρεμα μανδύα ή ένα μοντέλο με μια μεγάλη κορυφή, η οποία συνδυάζεται με μια μάλλον χαλαρή φούστα. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε πιο ισορροπημένες τις αναλογίες της φιγούρας, να τονίσετε τη θηλυκότητα, να εστιάσετε στις ορεκτικές μορφές.

Fashionistas Η Έλενα Μίρο συνιστά να δοκιμάσετε το ελαφρύ, ευάερο φόρεμα με μήκος δαπέδου ως εναλλακτική λύση στα εντοιχισμένα και ελεύθερα midi φορέματα. Πολυστρωματικά μοντέλα, που συμπληρώνονται από ελαφριά και ογκώδη flounces. Απλά θυμηθείτε, αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα τέτοιο σιφόν φόρεμα, πρέπει να το συμπληρώσετε με μια λεπτή ζώνη σκοτεινού, κατά προτίμηση μαύρου.

Για το καλοκαίρι, ο σχεδιαστής προετοίμασε επίσης μια σειρά πρωτοτύπων νέων προϊόντων. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα είναι ένα μακρύ φόρεμα, το χρώμα του οποίου είναι ήρεμο μπλε ή λιλά. Για την ντουλάπα κάτω από την καυτή εποχή, ταιριάζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Έλενα Μίρο χρησιμοποίησε μια μεγάλη ποικιλία παλετών. Και συχνά υπάρχει ένα παιχνίδι, ένας εξαιρετικός συνδυασμός μεταξύ τους. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται ακριβά, κομψά υφάσματα, επιτρέποντας τόνους στο στήθος, τις γραμμές της μέσης, τους γοφούς και άλλες δυνάμεις μιας πλήρους φιγούρας, καθώς και να κλείνουν αυτό που το κορίτσι δεν θέλει να δείξει σε άλλους. Ειδική κοπή, διάφορα στυλ, πειράματα με μήκος και χρώμα θα σας επιτρέψουν να επιτύχετε την τέλεια εικόνα και να εμφανίζεστε ενώπιον του κοινού με τον ευνοϊκότερο δυνατό φωτισμό.

Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την αρμόδια προσέγγιση για την επιλογή του φόρεμα. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που φαίνεται εξαίσια σε ένα μανεκέν ή σε μια φωτογραφία δεν ταιριάζει απαραίτητα στην εικόνα σας ακριβώς όπως τέλεια. Τα ρούχα πρέπει να δοκιμάσουν τον εαυτό σας, να προσαρμοσθούν εάν είναι απαραίτητο. Ιδανικό - ράψτε ένα φόρεμα στην τάξη. Έτσι μπορείτε να δώσετε προσοχή στις δυνάμεις σας, να κόψετε, να εισάγετε, να διακοσμήσετε, να κρύψετε ελαττώματα, να εστιάσετε στα δυνατά σημεία της φιγούρας σας.

Η επιλογή ενός φόρεμα δεν πρέπει να είναι μια αγγαρεία, αλλά μια ευχάριστη περιπέτεια. Μην σταματήσετε στο πρώτο σας ταιριάζει. Τώρα οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές είναι όλες νέες και νέες συλλογές σχεδιασμένες ειδικά για τις γυναίκες στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι το φάσμα των καταστημάτων αυξάνεται, η ποικιλία των επιλογών αυξάνεται, η επιλογή γίνεται όλο και ευρύτερη. Ως εκ τούτου, σίγουρα θα είστε σε θέση να βρείτε την ιδανική ενδυμασία σας ή ένα πλήρες βραδινό φόρεμα, στο οποίο θα δείτε εκπληκτική σε ένα gala γεγονός.

Σχόλια
  1. Αλεξάνδρα
    24.08.2015

    Μην φοβάστε να πειραματιστείτε, χαριτωμένα κορίτσια. Τα χιλιόγραμμα δεν αποτελούν εμπόδιο. Σας λέω ως στυλίστας. Με τη βοήθεια των απαραίτητων draperies, το πάχος του υφάσματος μπορεί να κάνει την εικόνα σας πολύ ορεκτική και αναλογική.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση