Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Γουναρικά μεγάλα μεγέθη για παχύσαρκες γυναίκες

Γουναρικά μεγάλα για παχύσαρκες γυναίκες

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Χαρακτηριστικά
  2. Μοντέλα και στυλ
  3. Τύποι γούνας
  4. Χρώμα
  5. Πώς να επιλέξετε;

Υποστήριξε ότι οι γυναίκες που κατέχουν εντυπωσιακές αναλογίες, τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι σχεδόν αντενδείκνυται: προσθέτει οπτικά σε αυτές τις κυρίες μερικά χρόνια και επιπλέον κιλά. Έτσι τείνουν να εξετάζουν μόνο εκείνους που δεν έχουν ιδέα ποια είδη γούνας και ποιες μορφές γούνας παλτά πρέπει να φοριούνται από μια μεγάλη κυρία.

Γούνα, καθώς και κοσμήματα, δικαίως ονομάζεται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τονίσει την ομορφιά μιας γυναίκας. Ωστόσο, σε αντίθεση με το κόσμημα, με την επιλογή των κοριτσιών που συνήθως δεν έχουν προβλήματα, όταν αγοράζετε ένα γούνινο παλτό πρέπει να δείξετε λίγο περισσότερη επίγνωση - ένα ανεπιτυχώς επιλεγμένο στυλ ή δομή γούνας μπορεί να κάνει μια προσεκτικά δημιουργημένη εικόνα.

Χαρακτηριστικά

Αν τα ψηλά και τα λεπτότερα κορίτσια ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλα τα μοντέλα γούνας, που κυμαίνονται από διαχρονικά κλασικά έως πειραματικά αριστουργήματα, τότε το "pyshechkam" θα πρέπει να αναλύσει προσεκτικά όλες τις νίκες και τις αδυναμίες τους. Και λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα, περιγράψτε σαφώς τη γκάμα των μοντέλων, των τύπων γούνας και των χρωμάτων της, για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για το τέλειο γούνινο παλτό για τον εαυτό σας.

Πριν επιλέξουμε από το γεγονός ότι "είναι δυνατόν", είναι απαραίτητο να αποφασίσουμε το γεγονός ότι αντενδείκνυται αυτές οι γυναίκες. Το κύριο πράγμα που θα πρέπει να εγκαταλειφθεί αμέσως είναι υπερμεγέθη παλτά στυλ: αδιάστατα, φαρδιά μοντέλα δεν θα κρύψουν το υπερβολικό βάρος και στρογγυλότητας, αλλά θα προσθέσουν οπτικά μόνο μερικά επιπλέον κιλά.

Μια περικοπή που συνεπάγεται ένα στενό στήθος ή στενά μανίκια δεν θα λειτουργήσει ούτε - σε τέτοια παλτά, μεγάλες γυναίκες θα φαίνονται ακόμη πιο μαζικές. Κάτω από την απαγόρευση και τις διακοσμήσεις στα μανίκια ή στο κάτω μέρος του ποδιού - τέτοιες απόλαυσεις κάνουν οπτικά το σιλουέτα βαρύτερο.

Επίσης, δεν είναι η καλύτερη επιλογή να αγοράσετε ένα γούνινο παλτό, φτιαγμένο από μακρυμάλλης ποικιλίες γούνας. Αυτή η υφή θα αυξήσει οπτικά τους ήδη εντυπωσιακούς όγκους και διαστάσεις. Τα τελευταία χρόνια, η εγκάρσια διάκριση κερδίζει ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα - δεν συνιστάται να εμπλέκονται πλήρεις κυρίες. Το γεγονός είναι ότι η οριζόντια μέθοδος εμφάνισης των δερμάτων της γούνας δεν ωφελεί τις πιο λεπτές σιλουέτες. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να αναπληρώσετε την ντουλάπα σας με ένα πράγμα με στοιχεία εγκάρσιας κοπής, μπορείτε να επιλέξετε ένα γούνινο παλτό, όπου οι οριζόντιες λωρίδες είναι διακοσμητικές, δίπλα στις κάθετες ή διαγώνιες.

Μοντέλα και στυλ

Η ερώτηση σχετικά με το βέλτιστο μήκος μιας γούνινης παλτό για παχύσαρκες γυναίκες παραμένει αμφιλεγόμενη. Μερικοί στυλίστες είναι πεπεισμένοι ότι τέτοιες κυρίες αντενδείκνυνται ως μακρά μοντέλα "στο πάτωμα", και συντομευμένες παραλλαγές.

Οι αντίπαλοί τους αντιτίθενται ότι τα μακρά γούνινα παλτά είναι αρκετά αποδεκτά, με την προϋπόθεση ότι το "ντόνατ" διακρίνεται από την υψηλή ανάπτυξη. Αλλά το μίνι σχήμα είναι πραγματικά καλύτερο να μην ασχοληθούμε, ειδικά αν υπάρχει πρόβλημα περιοχή ισχίου στο σχήμα.

Η σωτηρία σε αυτή τη διαμάχη είναι ο «χρυσός μέσος»: το μήκος του midi, το κομμάτι του οποίου υποδηλώνει ότι το στρίφωμα της γούνινης παλτό καλύπτει μόλις τα γόνατα. Ωστόσο, το παλτό μπορεί να τελειώσει λίγο ψηλότερα, αλλά μόνο αν τα μακρά και λεπτή πόδια είναι η υπερηφάνεια της γυναίκας. Μεταξύ των midi-style "γόνατο-βαθιά", ευθείες, σχήματος Α και παραμορφωμένες παραλλαγές θεωρούνται οι πιο προτιμότερες για πλήρεις κυρίες.

Ένα ευθεία κομμένη γούνα παλτό (με ή χωρίς κουκούλα) είναι εγγυημένη για να φανεί καλή σε οποιαδήποτε κυρία, ανεξάρτητα από τις αναλογίες που μπορεί να έχει.Ανάλογα με τον τύπο του σχήματος, θα πρέπει να προσέξετε είτε ένα μοντέλο τύπου «ζώνης» (ένα πραγματικό πρέπει να έχει για τους ιδιοκτήτες μια υπέροχη προτομή και ένα σχήμα που μοιάζει με κλεψύδρα), ή μια μινιμαλιστική απλή έκδοση που συνιστάται για κυρίες με περίπου το ίδιο πλάτος στη μέση, στο στήθος.

Γυμνά παλτά σχήματος A - η καλύτερη επιλογή, που υπογραμμίζει απόλυτα την αξιοπρέπεια και προσεκτικά καμουφλά τις αδυναμίες γυναικών οποιουδήποτε σωματικού μεγέθους. Ένα ελαφρύ κουδούνι, ξεκινώντας ήδη από τη γραμμή του θώρακα ή ακόμα και από τους ώμους, θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη του γούνα να αισθάνεται άνετα και κομψό σε αυτό.

Για τους υποστηρικτές ενός πιο ατομικού στυλ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια φουσκωτή περικοπή - μια ποικιλία σχεδιαστικών λύσεων σε αυτή την κατηγορία μοντέλων θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς fashionistas. Τα τολμηρά παλτά, ραμμένα στο ύφος της "πεταλούδας" ή "νυχτερίδας", μπορούν ταυτόχρονα να είναι τόσο θηλυκά όσο και ειρωνικά επιπόλαια.

Γούνα για πλήρεις κυρίες μπορεί να είναι εξοπλισμένη με μια κουκούλα γούνας και κολάρο. Στην πρώτη περίπτωση, αυτό το είδος ρουχισμού δεν πρέπει να είναι ογκώδες και πολύ ογκώδες. Εάν η επιλογή με ένα περιλαίμιο είναι προτιμότερη, οι επιπλέον όγκοι θα είναι άνευ σημασίας εδώ - είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα γούνινο παλτό με ένα κολάρο stand-up, κλασικό σάλι ή το λεγόμενο "Chanel".

Στο θέμα της επιλογής του στυλ των μανικιών όλο και πιο δημοκρατικό - στην προτεραιότητα της κλασικής περικοπής, το φως φωτοβολίδα και raglan. Το μήκος του μανικιού είναι κατάλληλο, τόσο κανονικό όσο και τρία τέταρτα. Αν μια γυναίκα είναι ικανοποιημένη με τα χέρια της, μπορείτε να δώσετε προσοχή στα γούνινες παλτά με μανίκια που φτάνουν στον αγκώνα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να φοράτε ένα γούνινο παλτό γεμάτο με ψηλά δερμάτινα γάντια - έχετε ένα τέλειο σύνολο εξόδου.

Τύποι γούνας

Ο πρώτος κανόνας για την επιλογή γούνας για μια πλήρη γυναίκα δεν είναι το φλερτ με μακριά γούνα. Ως εκ τούτου, πρέπει να είστε προσεκτικοί από τα παλτά του ρακούν, κανονική ή μαύρη αλεπού, κάστορα και λύγκα. Εάν μια κυρία είναι τρελή για μακρά γούνα, επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό συστατικό - για να κόψετε ένα κολάρο ή μια κουκούλα.

Αλλά οι κοντόχρωμοι τύποι γούνας όχι μόνο δεν θα προσθέσουν στη σιλουέτα του πλεονάζοντος όγκου, αλλά και θα κρύψουν απαλά το υπερβολικό βάρος.

Οι πιο κατάλληλοι τύποι παρουσιάζονται παρακάτω:

  • Μινκ. Αιώνια αγορά παλτών. Οι πλήρεις κυρίες ξεκινούν ειδικά παλτά γούνας από σκάνδαλο ή βόρειο αμερικάνικο μινκ - η γούνα τους δεν φαίνεται χαλαρή και έχει μικρή σπονδυλική στήλη.
  • Μούτον. Αυτή η γούνα είναι μια ειδικά επεξεργασμένη προβιβάδα πολύτιμων φυλών. Τα τελευταία χρόνια, τα παλτά Mouton γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Η λιπαρή κυρία πρέπει να κοιτάξει αυτό το είδος αμόλυντου, όπως ο αστραγκάν. Όταν η επεξεργασία της τρίχας αυτής της γούνας κόβεται πολύ πιο σύντομη από αυτή του συνηθισμένου Mouton, που ωφελεί τη σιλουέτα του τελικού προϊόντος.
  • Karakul Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις λευκές, γκρίζες και μαύρες αποχρώσεις του αστραχάν και του αστραχάν, καθώς και στην ελίτ ποικιλία αυτού του φουαζάκι, που είναι κοινά στη νοτιοδυτική Αφρική.
  • Κατσίκα και βίδρα. Η γούνα τους δεν είναι τόσο δημοφιλής, αλλά με σωστή επεξεργασία είναι πολύ αποτελεσματική.

Χρώμα

Το να πάρει το χρώμα του παλτό σε ένα ευνοϊκό εύρος είναι σε θέση να "χτίσει" οπτικά μια μεγάλη κυρία σε 5-10 κιλά. Σε αυτή την περίπτωση, το συνηθισμένο σχέδιο λειτουργεί: λευκό και φως θα είναι πλήρες, και σκοτεινό και μαύρο - αντίστροφα. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η επιτρεπόμενη παλέτα δεν περιορίζεται μόνο σε μαύρες ή καφέ αποχρώσεις.

Τα χρώματα παστέλ είναι πολύ γεμάτα ακριβώς γυναίκες. Επίσης, συνιστώνται αποχρώσεις μπισκότων και ελαφρώς αποχρωματισμένες χρυσές. Ωστόσο, ένα πραγματικό χτύπημα θα βρεθεί εύκολα στο καφέ φάσμα - για παράδειγμα, πάρτε το μαόνι με την έντονα εγκάρσια λωρίδα πιο σκούρο από το κύριο χρώμα, το χρώμα.

Οι σχεδιαστές που αναπτύσσουν μοντέλα γούνιων παλτών, ειδικά για γυναίκες με πλήρεις αρετές, προτιμούν να χρησιμοποιούν φυσικά διαλύματα χρώματος.Ακόμα κι αν το γούνινο παλτό είναι ραμμένο από βαμμένη γούνα, η σκιά του θα μοιάζει με μια παλέτα που βρίσκεται στην άγρια ​​φύση.

Αλλά από την ταραχή των φωτεινών χρωμάτων όπως πορφυρό, πράσινο, κόκκινο και μπλε γούνα είναι καλύτερο να απέχει. Σε περίπτωση που θέλετε κάτι "edakogo", μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή του διακοσμητικού χρωματισμού των "φτερών" γούνας.

Πώς να επιλέξετε;

Η κύρια σύσταση που δίνουν οι στυλίστες σε γυναίκες που τείνουν να είναι υπέρβαροι είναι να αναλύσουν σχολαστικά τις ιδιαιτερότητες της δομής τους, να επισημάνουν όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και, στη βάση αυτή, να αρχίσουν να επιλέγουν το κατάλληλο μοντέλο γούνας.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ορισμένοι κανόνες δημιουργήθηκαν ειδικά για να τους παραβιάσουν. Μπορεί να συμβεί ότι σε μια πλήρη κυρία το γούνινο παλτό του "απαγορευμένου" στυλ ή χρώματος θα φανεί εκπληκτικά εκπληκτικό. Εν πάση περιπτώσει, η τελική ετυμηγορία σχετικά με το αν το γούνινο παλτό "κάθεται" στην εικόνα θα είναι υποκειμενικό - εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εμπιστοσύνη του μελλοντικού ιδιοκτήτη του γούνινα παλτό με τη δική του ελκυστικότητα.

Ως εκ τούτου, κατά την επιλογή ενός μοντέλου, αξίζει να πάρετε έναν στενό φίλο μαζί σας, με την αίσθηση του ύφους του οποίου δεν υπάρχουν παράπονα. Το βλέμμα από το εξωτερικό βοηθά πάντα να εξετάσει τις αποχρώσεις - τόσο θετικές όσο και αρνητικές.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση