Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Μοντέρνα φορέματα για παχύσαρκες γυναίκες μικρού και μικρού αναστήματος.

Μοντέρνα φορέματα για παχύσαρκες γυναίκες μικρού και μικρού αναστήματος.

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Τι πρέπει να αποφύγετε;
 2. Πώς να αυξήσετε οπτικά την ανάπτυξη;
 3. Σημαντικοί κανόνες
 4. Τι να φορέσετε;

Εμείς, μοντέρνα κορίτσια, είμαστε πολύ τυχεροί, επειδή ζούμε σε μια θαυμάσια στιγμή όταν οι ιδιοκτήτες μιας μη τυποποιημένης φιγούρας δεν βρίσκονται στην περιφέρεια της μόδας. Υψηλή, χαμηλή, πλήρης, λεπτή - όλα αυτά, με λίγη προσπάθεια, από τις αμέτρητες επιλογές των μοντέρνων λύσεων που προσφέρουν οι σχεδιαστές και στιλιστές, θα μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Η χαμηλή ανάπτυξη συνήθως θεωρείται μειονέκτημα μόνο από τα ίδια τα κορίτσια. Οι άντρες, ως επί το πλείστον, ήθελαν να δουν έναν μικροαυτόνομο σύντροφο δίπλα τους, επειδή έτσι μπορείς να αισθάνεσαι μεγάλος και ισχυρός. Ως εκ τούτου, το φόρεμα - τα καλύτερα ρούχα για κορίτσια τέτοιου είδους, το πιο θηλυκό από όλα τα πιθανά φορέματα. Αν ένα μικρό κορίτσι έχει υπέροχες μορφές - αυτό δεν είναι λόγος να αρνηθείς τα όμορφα φορέματα. Αντίθετα, ένα σωστά επιλεγμένο φόρεμα, όπως και τίποτε άλλο, δεν είναι σε θέση να διορθώσει όλες τις ατέλειες του αριθμού και να τονίσει τα πλεονεκτήματά του.

Τι πρέπει να αποφύγετε;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φορέματα που πρέπει να αποφεύγουν τα κορίτσια με αυτόν τον τύπο σχήματος. Θα πούμε για κάθε ένα από αυτά.

Φορέματα από λαμπρά υφάσματα. Πρώτα απ 'όλα, αυτή η σύσταση ισχύει για "γυαλιστερά" υλικά όπως σατέν και λάδι. Τέτοια υφάσματα θα λάμπουν στον ήλιο και σε άλλες πηγές φωτός, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση του όγκου.

Φορέματα από ύφασμα που τεντώνει. Δεν είναι όλοι, αλλά μόνο όσοι είναι άσχημοι "τσαλακωμένοι" και συγκεντρώνονται σε πτυχές σε προβληματικές περιοχές. Τέτοια υφάσματα περιλαμβάνουν τα πλεκτά, το ήδη αναφερθέν έλαιο και άλλα λεπτά, καλυμμένα υφάσματα.

Φορέματα με οριζόντιο σχέδιο. Οι οριζόντιες ρίγες οπτικοποιούν οπτικά το σχήμα, ενώ οι κάθετες ρίγες έλκονται, γι 'αυτό επιλέγουμε το τελευταίο. Από το ναυτικό φόρεμα θα πρέπει να είναι, αλλά έχουμε μια επιλογή μεταξύ πολλών άλλων μοτίβα. Τα στολίδια του κάθετου προσανατολισμού μπορεί να είναι φυτικά, λαχανικά, γεωμετρικά, ζωικά, εθνοτικά κ.λπ.

Πώς να αυξήσετε οπτικά την ανάπτυξη;

Υπάρχουν απλές τεχνικές που σας επιτρέπουν να προσθέσετε οπτικά μερικά εκατοστά της ανάπτυξης. Πηγαίνοντας στο "βγαίνουν στο φως" προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον ένα από αυτά.

Σεβασμός των αναλογιών. Προκειμένου να εμφανίζετε υψηλότερα, πρέπει να επιλέξετε μοντέλα φορέματα, στα οποία το πάνω μέρος είναι πολύ μικρότερο από το κάτω μέρος. Η αναλογία των εξαρτημάτων μπορεί να υποδεικνύεται με χρώμα, κουρτίνα, ζώνη ή άλλα στοιχεία.

Πέτα. Τα περισσότερα μικρά κορίτσια δεν συμμετέχουν με τα ψηλά τακούνια - και κάνουν το σωστό. Pyshechkam καλύτερα να επιλέξει όχι ένα "γυαλί" ή μια λεπτή φουρκέτα, και η φτέρνα είναι παχύτερο και πιο σταθερό.

Απλή περικοπή. Χαμηλή, γεμάτη στυλίστες κοριτσιών συμβουλεύεται ομόφωνα να εγκαταλείψει τα καταπράσινα ρούχα. Φορέματα με ογκώδη φούστες, όπως "malvina" ή "tutu", θα σας κάνουν ακόμα πιο μικρό, προσθέτοντας ταυτόχρονα λίγα επιπλέον κιλά.

Σημαντικοί κανόνες

 • Τα κορίτσια με την κατασκευή, η οποία συζητείται σε αυτό το άρθρο, είναι συχνά ντροπαλός με παχουλά χέρια. Για να νιώσετε πιο άνετα, επιλέξτε φορέματα με μανίκια - όχι απαραίτητα πολύ. Τα μοντέλα με μανίκια ¾ φαίνονται απλά και κομψά.
 • Επιλέγοντας ένα φόρεμα για το γραφείο, σημειώστε την παρουσία τσέπες. Οι τσέπες, οι οποίες συχνά βρίσκονται σε επαγγελματικά φορέματα, δημιουργούν επιπλέον όγκο στους γοφούς. Τα μοντέλα αυτά πρέπει να απορριφθούν υπέρ των φορεμάτων με τσέπες ραμμένες στις πλευρικές ραφές ή χωρίς αυτές.
 • Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε σωστά το μήκος του φόρεμα. Πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στη φούστα της φτέρνας, συντομεύεται και με την παρουσία μιας φτέρνας.Ακόμα κι αν έχετε λεπτά, όμορφα πόδια, φορώντας ένα μίνι με ένα μικρό ανάστημα και ένα πλήρες σώμα είναι η καλύτερη ιδέα. Το ιδανικό μήκος καλύπτει ελάχιστα τα γόνατα.

Τι να φορέσετε;

Είναι απαραίτητο να παραλάβετε αξεσουάρ σε ένα φόρεμα, προχωρώντας από τα χαρακτηριστικά του σχήματος. Η διακόσμηση θα πρέπει να είναι πιο μαζική, τόσο μεγαλύτερη είναι η εικόνα. Ωστόσο, με μικρό ανάστημα, πολύ μεγάλες διακοσμήσεις θα επιβαρύνουν την εικόνα. Επομένως, επιλέξτε κάτι αισθητό, αλλά όχι βαρύ. Αυτή η σύσταση ισχύει για την επιλογή τσαντών.

Οποιαδήποτε κάθετη λεπτομέρεια θα παίξει στο χέρι σας - είτε πρόκειται για ένα μενταγιόν σε μια μακρά αλυσίδα, ένα λεπτό μαντήλι, ένα φερμουάρ, κλπ. - τέτοια στοιχεία τεντώνουν οπτικά και περιορίζουν το σχήμα.

Σχόλια
 1. Τζούλια
  10.02.2016

  Φοράω συνήθως ένα φόρεμα στο φόρεμά μου. Η εικόνα γίνεται αμέσως πιο λεπτή οπτικά. Και πρέπει να συνηθίσετε με τα τακούνια, φυσικά.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση