Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Τα στυλ, τα μοντέλα και οι τύποι των φορεμάτων που κρύβουν την κοιλιά

Τα στυλ, τα μοντέλα και οι τύποι των φορεμάτων που κρύβουν την κοιλιά

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Πόσο καιρό πρέπει να προτιμώ: μακρύ, midi ή σύντομο;
 2. Ποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα;
 3. Λίγο για τους ιστούς
 4. Τι χρώμα διορθώνει οπτικά το σχήμα;
 5. Τιμή τεμαχισμού
 6. Ποια αξεσουάρ για να πάρει;
 7. Συμβουλές: κρύψτε το στομάχι και τις πλευρές

Φόρεμα - αυτό είναι το καλύτερο ρούχα για ένα κορίτσι, γιατί μόνο σε αυτό μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά ελκυστικό και επιθυμητό. Όμως, δυστυχώς, πολλά κορίτσια αρνούνται αυτό το ντύσιμο εξαιτίας σφαλμάτων αριθμών. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα είναι μια προεξέχουσα κοιλιά. Η εμφάνιση του "κοιλιά" δεν είναι πάντα το λάθος της κοπέλας. Μπορεί να εμφανιστεί όχι μόνο λόγω ακατάλληλης διατροφής και αμέλειας του αθλητισμού, αλλά και λόγω τοκετού ή ασθένειας. Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν μια προεξέχουσα κοιλιά, τα κορίτσια χρησιμοποιούν συνήθως δύο ριζοσπαστικούς τρόπους: είτε φορούν οπλές για να κρύψουν τη φιγούρα τους, είτε τραβούν σε σφιχτά ρούχα, ελπίζοντας ότι θα τα κάνουν οπτικά πιο αδύνατα.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σας πούμε για τα υπάρχοντα στυλ των μοντέρνων φορεμάτων που κρύβουν την κοιλιά. Θα μάθετε ότι ακόμα και με μια μη ιδανική φιγούρα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά όμορφα και κομψά ρούχα.

Πόσο καιρό πρέπει να προτιμώ: μακρύ, midi ή σύντομο;

Μακριά φορέματα

Τραβήξτε οπτικά το σχήμα, γι 'αυτό είναι μεγάλη για να κρύψει την κοιλιά.

Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα των φορεμάτων στο πάτωμα δεν ισχύει για τα κορίτσια με πολύ μικρή ανάπτυξη. Το μακρύ φόρεμα "Thumbelina" το κάνει ακόμα χαμηλότερο. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε τα μικροσκοπικά κορίτσια, είναι προτιμότερο να τον αρνηθείτε.

Μεσαία φορέματα

Μίνι φορέματα μήκους είναι κατάλληλα για μια μεγάλη ποικιλία τύπων σώματος. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να συγκαλύψουν μια προεξέχουσα κοιλιά.

Μια φούστα μεσαίου μήκους αποπνέει ελκυστικά τα πόδια, ταυτόχρονα, κρύβοντας όλες τις προβληματικές περιοχές του σώματος.

Μικρά φορέματα

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη περιοχή για τα κορίτσια που είναι ντροπαλός της κοιλιάς τους. Η μίνι φούστα, ειδικά αν καλύπτει τους γοφούς, χωρίζει οριζόντια την εικόνα στον τόπο όπου δεν χρειάζεται καθόλου. Επιλέξτε χαλαρά στυλ που δεν θα τονίσουν την κοιλιά σας. Ένα φουσκωτό φούστα με στενούς γοφούς είναι επίσης κατάλληλο.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε εντελώς τα πιο σύντομα φορέματα, έχοντας καθορίσει για τον εαυτό του το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος για μια παλάμη πάνω από το γόνατο.

Ποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα;

Το χρώμα για το φόρεμα πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε, όπως πολλά κορίτσια, γνωρίζοντας ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν οπτικά ένα λεπτότερο πρόσωπο, mzbegat στην ντουλάπα τους φωτεινά χρώματα. Φορώντας ένα σχέδιο μαύρου και γκρίζου χρώματος, μπορείτε βεβαίως να διορθώσετε την εικόνα, αλλά συνεχώς ντυμένος με σκούρα χρώματα, είναι εύκολο να ξεχάσετε τα άλλα πλεονεκτήματα της εμφάνισής σας.

Φρέσκια χροιά, όμορφη σκιά ματιών, ασυνήθιστο χρώμα μαλλιών - όλα αυτά μπορούν να τονιστούν με τη βοήθεια ενός φόρεμα με σωστό χρωματισμό. Ως εκ τούτου, φωτεινά, πλούσια ή ευαίσθητα, παστέλ χρώματα πρέπει να είναι στην ντουλάπα σας.

Το φόρεμα με πλαϊνά πάνελ, σε αντίθεση με το χρώμα, οπτικά στενεύει το σχήμα - τα κορίτσια με κοιλιά θα πρέπει σίγουρα να δουν αυτό το ύφος. Αν σας αρέσουν τα φορέματα με μια εκτύπωση, τότε επιλέξτε μοτίβα κάθετου προσανατολισμού - ένα τέτοιο σχέδιο "τραβά" το σχήμα.

Λίγο για τους ιστούς

Εάν υπάρχει μια προεξέχουσα κοιλία, πρέπει να αποφεύγετε τους σφιχτούς ιστούς. Απορρίψτε τα φορέματα από λεπτό πλεκτό ή ελαστικό γάντι. Αυτά τα υλικά όχι μόνο θα τονίζουν όλες τις υπάρχουσες πτυχές, αλλά και θα προσθέτουν καινούργιες.Αν σας αρέσουν τα ανοιχτά υφάσματα, τότε επιλέξτε τα μοντέλα των φορεμάτων με μανίκια guipure ή μια περιοχή decollete, αλλά αφήστε τις προβληματικές περιοχές να καλυφθούν με ένα πιο πυκνό υλικό.

Επίσης, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για γυαλιστερά υφάσματα, καθώς η λαμπερή επιφάνεια φαίνεται περισσότερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, μετάξι και σατέν φορέματα θα πρέπει επίσης να τεθούν στην άκρη. Έτσι, η επιλογή σας είναι παχιά, ματ υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό, βελούδο, κρέπα-σιφόν, βάτες, κλπ.

Τι χρώμα διορθώνει οπτικά το σχήμα;

Όχι μόνο το μήκος του φόρεμα, αλλά και το χρώμα του μπορεί να προσαρμόσει οπτικά το σχήμα. Η όλη παλέτα χρωμάτων χωρίζεται σε δύο μέρη: η μία περιλαμβάνει ζεστές αποχρώσεις, και το άλλο κρύο. Ταυτόχρονα, ένα χρώμα στο φάσμα μπορεί να έχει τόσο ζεστό όσο και κρύο τόνους. Οι κρύες αποχρώσεις τείνουν να κάνουν πιο οπτικά την απόσταση από το αντικείμενο και οι ζεστές αποχρώσεις, αντίθετα, μειώνουν. Επομένως, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της μείωσης του όγκου, πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα σε ψυχρό φάσμα.

Η μάθηση για τη διάκριση μεταξύ κρύου και ζεστού τόνου είναι πολύ εύκολη. Το πιο ζεστό χρώμα της παλέτας χρωμάτων είναι πορτοκαλί και το πιο κρύο είναι μοβ. Τώρα κοιτάξτε προσεκτικά τον έγχρωμο ανεμιστήρα: το μέρος που είναι πιο κοντά στο πορτοκαλί είναι ζεστό, και αυτό που είναι πιο κοντά στο ιώδες είναι κρύο.

Τιμή τεμαχισμού

Η αρχική λειτουργία του φινιρίσματος του υφάσματος είναι διακοσμητική. Αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να κρύψετε την παρουσία της κοιλιάς, η τελική επεξεργασία δίνεται μεγαλύτερη σημασία επειδή μετατρέπει την προσοχή από το σχήμα στη στολή. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη διακοσμητικών ενδυμάτων: κουρτίνες, δαντέλες, κεντήματα, εφαρμογές και περιθώρια - μπορείτε να τα αναφέρετε για πολύ καιρό. Για να ολοκληρώσετε την αναπαραγωγή στο χέρι σας, αποφύγετε οριζόντιες γραμμές και μικρό μοτίβο. Κάθετες διακοσμητικές ραφές ή κεντήματα, κουρτίνες, που πέφτουν από πάνω προς τα κάτω - αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι οπτικής διόρθωσης του σχήματος.

Ποια αξεσουάρ για να πάρει;

Αξεσουάρ - αυτός είναι ένας άλλος πιστός βοηθός στην πάλη ενάντια στην προεξέχουσα κοιλιά. Ακριβώς όπως το φινίρισμα, έχουν σχεδιαστεί για να εκτρέπουν την προσοχή. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για τη χρήση εξαρτημάτων για την κάλυψη αυτού του ελαττώματος:

 • Πράγματα που δημιουργούν κάθετες γραμμές, όπως τα μακριά μανίκια ή οι αλυσίδες.
 • Φωτεινά πράγματα που δημιουργούν τόνους στα σωστά σημεία, για παράδειγμα, μεγάλες καρφίτσες ή τεχνητά λουλούδια (απλά μην τα στερεώσετε στη μέση - είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια ζώνη για αυτό το ντεκολτέ).
 • Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία ιμάντων. Οι φαρδιές λουρίδες, κορσέδες πρέπει να τοποθετούνται απευθείας στη μέση, και λεπτό - λίγο υψηλότερο και φορεμένο με ευρύχωρα φορέματα με ελεύθερη περικοπή.

Συμβουλές: κρύψτε το στομάχι και τις πλευρές

 • Διορθωτικά εσώρουχα - Αυτό είναι ένα πράγμα που κυρίες με πρόβλημα μέση μέση πρέπει να φορεθεί, αν όχι κάθε μέρα, τότε τουλάχιστον σε περιπτώσεις που πρέπει να δούμε το καλύτερό σας. Το waistcloth είναι διαφορετικού τύπου - ξεχωριστό πάνω και κάτω, ή ένα συμπαγές μοντέλο, που μοιάζει με ένα jumpsuit.
 • Ανάπτυξη σωστής στάσης: μόλις αρχίσουμε να τρέχουμε, οι κοιλιακοί μύες χαλαρώνουν αμέσως και το στομάχι "πέφτει έξω". Προσπαθήστε να στηρίξετε τη σπονδυλική στήλη όταν περπατάτε: τότε το στομάχι σφίγγει αυτόματα και φαίνεστε πιο αδύνατα.
 • Στρέψτε την προσοχή στα πλεονεκτήματα του αριθμού σας και οι αδυναμίες του θα γίνουν λιγότερο αισθητές. Τι σας αρέσει περισσότερο για τον εαυτό σας; Ίσως αυτό να είναι ένα υπέροχο στήθος, και ίσως ένα όμορφο πίσω ή λεπτό πόδια. Αυτό που είστε υπερήφανοι, είναι απαραίτητο να τονίσουμε με τη βοήθεια του σωστά επιλεγμένου στυλ φόρεμα.
Σχόλια
 1. Έλενα
  29.01.2016

  Έχω μια προεξέχουσα κοιλιά.Επιλέγω συνήθως φορέματα με υψηλή μέση.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση