Ρούχα για παχύσαρκες γυναίκες

Γυναικεία αθλητικά κοστούμια των μεγάλων μεγεθών

Γυναικεία αθλητικά κοστούμια των μεγάλων μεγεθών

ενταχθούν στη συζήτηση

 

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Το αθλητικό στυλ καταλαμβάνει μια αυξανόμενη θέση στην γυναικεία ντουλάπα και προορίζεται όχι μόνο για αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και για ενεργό και οικιακή αναψυχή, περπάτημα, ψώνια, βόλτα στην ύπαιθρο, ως ενδύματα σπιτιού. Τα αθλητικά ρούχα πηγαίνουν σχεδόν σε όλους. Καμία εξαίρεση και ο ιδιοκτήτης ενός πλήρους αριθμού.

Η σωστά επιλεγμένη αθλητική φόρμα βοηθά στην απόκρυψη ελαττωμάτων στο σχήμα και παρέχει ελευθερία κινήσεων.

Είδη

Ξεχωρίστε τις αθλητικές φόρμες: παραλία, σκι, γυμναστήριο κ.λπ. Και υπάρχει επίσης μια λεγόμενη διαίρεση "στόχου":

  • Για τον αθλητισμό.
  • Καθημερινά.
  • Επαγγελματική;
  • Για υπαίθριες δραστηριότητες.

Οι αθλητικές αθλητικές φόρμες είναι κατασκευασμένες από αθλητικά υφάσματατα οποία είναι ελαστικά, δεν περιορίζουν τις κινήσεις, είναι υγροσκοπικά, ελέγχονται από την θερμοκρασία. Σε αυτά τα μοντέλα, μελετώνται οι μικρότερες λεπτομέρειες της φορεσιάς, χρησιμοποιείται άνετη εφαρμογή χωρίς περιττό φινίρισμα.

Περιστασιακά μοντέλα μπορούν να φορεθούν στο σπίτι, για μια βόλτα, για ψώνια. Τέτοια μοντέλα επιτρέπουν πιο δημοκρατικές γραμμές κοπής, διακόσμησης, ενώ παραμένουν όσο το δυνατόν πιο άνετες. Οι επαγγελματικές προθήκες είναι σχεδιασμένες για αθλητές ενός συγκεκριμένου είδους - για τένις, υδατοσφαίριση ή σκι κ.λπ.

Για υπαίθριες δραστηριότητες που χρησιμοποιούν αθλητικές φόρμες με πιο «θεματικές» περικοπές και διακόσμηση: για τουρισμό, πάρτι, ταξίδια φύσης. Σε τέτοια μοντέλα, για παράδειγμα, το μπουφάν μπορεί να είναι με μόνωση ή υπόστρωμα, μετασχηματισμό κ.λπ. Η διακόσμηση χρησιμοποιεί κεντήματα, σχέδια και εκτυπώσεις, διακοσμητικά στοιχεία, συνδυασμό υλικών.

Ταινίες μόδας

Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, τα αθλητικά κοστούμια έχουν γίνει πιο ποικίλα σε συστατικά στοιχεία, εμφανίζονται νέα χρώματα, εκτυπώσεις, οι τελευταίες τεχνολογίες κοπής και προσαρμογής, χρησιμοποιούνται μοντέρνα υφάσματα.

Μια κλασική αθλητική φόρμα αποτελείται από σακάκι και παντελόνι, συνήθως μακρύ. Τώρα, αθλητικά κοστούμια, όπως αυτά που έχουν μεγάλα μεγέθη, μπορούν να αποτελούνται από ένα σακάκι και κοντά παντελόνια, κοντομάνικα ή κονταρισμένα παντελόνια, με μανίκι ¾, διάφορες παραλλαγές του περιλαίμιου, φερμουάρ, ενδιαφέρουσα περικοπή, αθλητικά μπλουζάκια και μπλουζάκια.

Τα μοντέρνα χρώματα σε αθλητικά κοστούμια μεγάλου μεγέθους έχουν χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότερο., σπάζοντας το στερεότυπο ότι οι ιδιοκτήτες μιας υπέροχης φιγούρας δεν παίρνουν έντονα χρώματα. Μια σύγχρονη αθλητική στολή μεγάλου μεγέθους δεν πρέπει να περικυκλώνει σφιχτά το σχήμα, χωρίς να δημιουργεί αίσθηση διαστάσεων. Μία ελαφρά χαλαρή προσαρμογή επιτρέπεται.

Υλικό

Μια ποικιλία τύπων αθλητικών κοστουμιών και μοντέλων περιλαμβάνει τη χρήση διαφόρων υφασμάτων. Τα κύρια υφάσματα είναι βαμβάκι, πολυεστέρα, τεντώστε, fleece, μικροΐνες, πλεκτά, βελούδο, dusp, spandex και διάφορα αναμεμειγμένα υφάσματα. Η επαγγελματική αθλητική φόρμα χρησιμοποιεί ορισμένα είδη υφασμάτων για ραπτική, όπως αθλητικό πλέγμα, μεμβράνη, lycra, υποσέλιδο, μικρόπολυεστέρα κλπ.

Κατά κανόνα, τα καθαρά υφάσματα δεν χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα αθλητικά ρούχα.

Οι αθλητικές φόρμες από βαμβάκι επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, είναι υγροσκοπικό. Ο πολυεστέρας είναι σε θέση να διατηρήσει το σχήμα και τη σταθερότητα του χρώματος. Οι μικροϊνες έχουν καλή θερμορύθμιση και εξοικονόμηση θερμότητας. Πλεκτά πράγματα είναι πολύ ευχάριστο για την τακτικότητα και εύκολο να διατηρηθεί. Συχνά υπάρχουν γυναικείες αθλητικές φόρμες από βελούδο για καθημερινή χρήση. Τέτοια μοντέλα είναι πολύ άνετα και βολικά, ευχάριστα στην αφή, μπορούν να συμπληρωθούν από ένα θεαματικό φινίρισμα των rhinestones, κέντημα, κλπ.

Μάρκα και μοντέλα μάρκας

Πολλά γνωστά εμπορικά σήματα παγκοσμίως ασχολούνται με το ράψιμο αθλητικών ενδυμάτων. Οι αναμφισβήτητες ηγέτες και headliners είναι η Nike, η Adidas, η Reebok, η Umbro, η Puma, η Asics, η New Balance και άλλοι. Μαζί με αυτά τα αμιγώς αθλητικά σήματα, αναπτύσσουν τις δικές τους σειρές αθλητικών ειδών και τις κορυφαίες κατοικίες και σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως.

  • Adidas- Γερμανική μάρκα, που ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '40 του περασμένου αιώνα. Είναι ένας δημοφιλής κατασκευαστής αθλητικών ειδών, παπουτσιών και αθλητικών αξεσουάρ για επαγγελματικά αθλήματα και για μαζική χρήση. Τα προϊόντα αυτής της μάρκας διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα, που αποδεικνύεται εδώ και πολλά χρόνια από την ύπαρξη της μάρκας, το παραδοσιακό στυλ των μοντέλων, την καινοτομία και την προσβασιμότητα. Ξεχωριστές γραμμές ένδυσης εκδίδονται για ατομικές αθλητικές περιοχές και για όλες τις ηλικίες.
  • Asics- Ιαπωνικό εμπορικό σήμα, που ιδρύθηκε το 1949. Αρχικά ειδικευόταν σε αθλητικά παπούτσια. Στο μέλλον, επεκτάθηκε η γκάμα των προϊόντων σε αθλητικά είδη για επαγγελματικά και ερασιτεχνικά αθλήματα. Τα προϊόντα αυτής της μάρκας συνδυάζουν την τεχνολογία, την άνεση, την καινοτομία και την οικονομική προσιτότητα.
  • Reebok - ένα από τα παλαιότερα σήματα σπορ. Ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επί του παρόντος, είναι ένα διεθνές εμπορικό σήμα και παράγει αθλητικά είδη, παπούτσια και εξοπλισμό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Ο κύριος προσανατολισμός της μάρκας είναι η ενεργός αθλητική δραστηριότητα και η αναψυχή. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και προσιτών τιμών έκανε αυτό το εμπορικό σήμα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Τώρα αυτό το εμπορικό σήμα είναι μέρος της εταιρείας Adidas.

Πώς να επιλέξετε;

Η επιλογή μιας αθλητικής φόρμας μεγάλου μεγέθους πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον τύπο εμφάνισης και τα χαρακτηριστικά του σχήματος. Και φυσικά, ο σκοπός του αθλητικού κοστουμιού παίζει τον κύριο ρόλο.

Η στολή πρέπει να ταιριάζει στο σώμα, να μην φαίνεται μεγάλη ή σφιχτή. Για να επιμηκύνετε οπτικά την ανάπτυξη και να κάνετε την σιλουέτα πιο αδύνατη, πρέπει να θυμάστε ότι είναι ικανή για λωρίδες (κάθετες ρίγες στα μανίκια, παντελόνια), ένθετα αντίθεση στα μανίκια, στο στήθος και την κοιλιά.

Το καλά επιλεγμένο μήκος του άνω μέρους του αθλητισμού σας επιτρέπει επίσης να φαίνεστε πιο αδύνατα και να αποκρύπτετε επιπλέον ελαττώματα. Η κορυφή είναι καλύτερα να επιλέξετε μια ευθεία κοπή, δωρεάν στο κάτω μέρος. Σε μερικές περιπτώσεις, ένα σακάκι κορυφαίας φόρμας με μια φαρδιά ελαστική ταινία στο κάτω μέρος ή το κορδόνι θα ταιριάζει σε πλούσιες κυρίες.

Είναι καλύτερα να αγοράσετε αρκετές επιλογές για το κάτω μέρος της αθλητικής φόρμας στην ίδια κορυφή. Μπορεί να είναι μακρύ ευθεία παντελόνι, ελαφρώς στενός τύπος, αθλητικά παντελόνια, γκέτες, περικομμένα παντελόνια.

Για ημερήσιες εκδρομές, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τα παντελόνια και ένα μπλουζάκι για ζεστό καιρό και παντελόνια και ένα σακάκι για κρύο καιρό.

Για γυμναστήριο, κατά προτίμηση ένα ελαφρύ κοστούμι, σφιχτό στη μορφή ελαστικών και αναπνεύσιμων υφασμάτων. Για χειμερινά σπορ - σκι, έλκηθρο, κλπ., Θα πρέπει να επιλέξετε κοστούμια από σακάκι και ζεστά παντελόνια με άνετη εφαρμογή, χωρίς περιορισμούς κινήσεων. Για το σπίτι, τα πόδια και τα ψώνια, μπορείτε να δώσετε προτίμηση σε ένα αθλητικό φόρεμα από βελούδο, fleece με διαφορετικό ντεκόρ, ή μαλακά και χνουδωτά υφάσματα.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη λύση χρώματος, επειδή μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή ανάλογα με το γούστο σας. Εάν έχετε πλήρη γοφούς και πόδια, τότε ο συνδυασμός ενός σκοτεινού πυθμένα και ενός φωτεινού κορυφαίου που θα ισορροπήσει οπτικά το σχήμα θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Εάν το άνω μέρος του σώματος είναι πληρέστερο, τότε θα πρέπει να εφαρμοστεί ο αντίστροφος συνδυασμός χρωμάτων.

Κομψές εικόνες

  • Κομψή στολή για προπόνηση στο γυμναστήριο ή στις υπαίθριες δραστηριότητες αποτελείται από ένα φωτεινό τυρκουάζ σακάκι και μαύρα παντελόνια. Σακάκι άμεσης ελεύθερης κοπής, με αυθεντική κοπή και διακοσμητικό φινίρισμα ραφών, κολάρο stand-up. Φερμουάρ και μακρύ μανίκι. Το μανίκι εκτείνεται με μια τρύπα για τον αντίχειρα. Άνετες πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ. Η αστραπή δεν ξεχωρίζει και ταιριάζει με το χρώμα του σακάκι. Το μήκος του σακάκι στο μέσο του μηρού κρύβει όλες τις ατέλειες στο σχήμα.Το λαμπερό χρώμα του σακάκι σε συνδυασμό με το σκοτεινό πυθμένα αποσπά την προσοχή από τα πόδια και σφραγίζει οπτικά το σχήμα. Οι γροθιές κάτω από τα πόδια που ταιριάζουν στο μήκος του γονάτου είναι σφιχτά, είναι ελαστικά και δεν περιορίζουν τις κινήσεις.
  • Μια άνετη και άνετη αθλητική φόρμα μεγάλου μεγέθους για γυμναστήριο, γιόγκα και στο γυμναστήριο αποτελείται από ένα ελαφρύ αθλητικό μακρυμάνικο μπλουζάκι και παντελόνι. Μπλουζάκι τυρκουάζ, χωρίς συνδετήρες, με στρογγυλό λαιμόκοψη από λεπτό και αναπνεύσιμο ύφασμα. Κόψτε το μπλουζάκι ελεύθερο, ίσιο, καθισμένο στην εικόνα, κρύβοντας την πληρότητα. Σκούρα παντελόνια με αντίθεση και φαρδιά λωρίδες τυρκουάζ χρώματος.
  • Μια μεγάλη παραλλαγή μιας αθλητικής φόρμας για καθημερινή ζωή με μια πρωτότυπη εκτύπωση σε άσπρα polka κουκκίδες σε μαύρο φόντο. Αποτελείται από σακάκι με κουκούλα με φερμουάρ και άνετες πλαϊνές τσέπες. Το φερμουάρ μεταλλικού φερμουάρ, ελαστικό στο κάτω μέρος του σακάκι, αρμονικά συμπληρώνει το μοντέλο. Η πρωτοτυπία του μοντέλου δίνει το σχεδιασμό μιας εκτύπωσης στο μπουφάν μπροστά και πίσω, αφήνοντας, όπως ήταν, τα πεδία με τη μορφή λωρίδας κοντά στο φερμουάρ, πάνω από τους ώμους και περνώντας από την κουκούλα. Τα παντελόνια είναι πολύ χαλαρά στο κάτω μέρος της μανσέτας. Επίσης, η εκτύπωση βρίσκεται αρχικά στις πλευρές των ποδιών και στη ζώνη των πλευρικών θυλάκων, δημιουργώντας το αποτέλεσμα των λωρίδων. Μοντέλο αθλητικής φανέλας, εύκολο στη χρήση και φροντίδα.
Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση