Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με τραίνο - για μια ιδιαίτερη περίσταση

Φόρεμα με τραίνο - για μια ιδιαίτερη περίσταση

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Βραδινές επιλογές
 2. Καμπύλη
 3. Φορέματα φορέματα
 4. Με ανοικτά στοιχεία
 5. Καθημερινά
 6. Με αφαιρούμενο καλώδιο
 7. Υφάσματα
 8. Μήκος
 9. Μέγιστο μήκος
 10. Δημοφιλή χρώματα
 11. Τι να φορέσετε;
 12. Αξεσουάρ
 13. Παπούτσια

Φόρεμα με τρένο είναι ένα από τα πιο πολυτελή και γοητευτικό. Η στάση των κοριτσιών σε ένα τέτοιο φόρεμα γίνεται αυθεντική και ευγενής. Στην περίπτωση αυτή, η αμαξοστοιχία μπορεί να ονομάζεται όχι μόνο όμορφη, αλλά και αρκετά μάλλον επικίνδυνη λεπτομέρεια του φορέματος: είναι σημαντικό να είναι κατάλληλο ένα τέτοιο στοιχείο.

Βραδινές επιλογές

Τις περισσότερες φορές φορέματα που έχουν ένα τρένο είναι βραδινά φορέματα.

Είναι πολύ διαφορετικές στο ύφος, το χρώμα και τη διακόσμηση, έτσι ώστε οποιαδήποτε ομορφιά να μπορεί να επιλέξει το σωστό μοντέλο για την γιορτή τους.

Τα πιο συνηθισμένα τέτοια στυλ νυχτερινό φόρεμα με ένα τρένο:

 • Μοντέλο με υψηλή μέση.
 • Φόρεμα με μια προσαρμοσμένη κλασική σιλουέτα που είναι ελαφρώς εκτεταμένη προς τα κάτω.
 • Μοντέλο με χνουδωτή φούστα.
 • Φόρεμα με φούστα για το έτος.

Καμπύλη

Μοντέλα των φορεμάτων με μια σφυρί, τα οποία έχουν μια πολυεπίπεδη ή φουσκωτή φούστα, ειδικά όπως οι γυναίκες με ογκώδεις γοφούς. Τέτοια φορέματα κρύβουν με επιτυχία μια μη ιδανική ζώνη και σχηματίζουν μια θηλυκή αναλογική σιλουέτα.

Πολύ εντυπωσιακά φορέματα, στα οποία το πάνω μέρος αντιπροσωπεύεται από κορσέ και ο πυθμένας είναι πλούσιος και συμπληρώνεται από ένα μακρύ τρένο.

Φορέματα φορέματα

Το φόρεμα με ένα τρένο επιλέγεται συχνά ως φόρεμα για χορό, επειδή ένα τέτοιο γεγονός είναι σημαντικό στη ζωή οποιουδήποτε κοριτσιού.

Στο φόρεμα αυτού του ύφους η νεαρή κοπέλα θα μπορέσει να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη και εύθραυστη εικόνα, αλλά ταυτόχρονα θα φανεί πιο ώριμη.

Με ανοικτά στοιχεία

Τα κορίτσια με τα λεπτά πόδια συχνά επιλέγουν ένα μοντέλο φόρεμα με ένα τρένο, στο οποίο το μπροστινό τμήμα της φούστας είναι μικρό και υπάρχει ένα μακρύ ύφασμα στο πίσω μέρος. Συχνά η πλάτη σε τέτοια φορέματα είναι κολλημένη περίπλοκα.

Σε φορέματα με τραίνο το ανοιχτό πίσω φαίνεται πραγματικά. Με αυτό το φόρεμα με την άψογη στάση του σώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ σαγηνευτική εικόνα.

Μια άλλη σέξι έκδοση του φορέματος - με γυμνούς ώμους.

Η σωστή στάση ενός κοριτσιού σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι απαραίτητη για να δημιουργηθεί μια κομψή και όμορφη εμφάνιση.

Ανοικτή λαιμόκοψη σε ένα φόρεμα με ένα τρένο είναι πολύ κατάλληλη, δίνει έμφαση στη θηλυκότητα του σχήματος, και παρουσία μιας εγκοπής σχήματος V κάνει το σχήμα ευκολότερη.

Καθημερινά

Τέτοια μοντέλα φορέματα με αμαξοστοιχία είναι αρκετά σπάνια. Συχνά πρόκειται για καλοκαιρινά ρούχα, στα οποία το τρένο δεν είναι πολύ μακρύ και το μπροστινό τμήμα της φούστας είναι συντομευμένο.

Σε αυτό το φόρεμα πηγαίνετε σε μια ημερομηνία, συνάντηση με φίλες ή μια καλοκαιρινή βόλτα. Αν ένα τέτοιο φόρεμα θα γίνει σε ένα περιορισμένο χρωματικό σχέδιο και η μπροστινή φούστα θα έχει διαφορετικό μήκος στο γόνατο, μια τέτοια στολή θα ταιριάζει επίσης ως ρούχα γραφείου.

Με αφαιρούμενο καλώδιο

Τα μοντέλα στα οποία μπορεί να αποσυνδεθεί το τρένο είναι πολύ πρακτικά και απαιτητικά σε περιπτώσεις όπου ένα κορίτσι πηγαίνει σε ένα εορταστικό γεγονός με χορό.

Στην αρχή του βράδυ, μπορεί να αποδείξει την ομορφιά της στολή με ένα τραίνο, και όταν αρχίζει το ενεργό μέρος, αφαιρέστε αυτό το τεράστιο στοιχείο και χορεύετε χωρίς περιορισμούς κινήσεις.

Υφάσματα

Δέσμευση

Ένα φόρεμα δαντέλα με ένα τρένο φαίνεται πολύ τρυφερό και σαγηνευτικό. Επίσης είναι κοινά μοντέλα στα οποία η δαντέλα χρησιμοποιείται μόνο ως μικρά ένθετα.

Επιλέγοντας ένα φόρεμα δαντελωτού υφάσματος με σφιχτή σιλουέτα, η κοπέλα θα τονίσει την τέλεια διάπλαση της.

Σατέν

Φορέματα, για την κατασκευή των οποίων χρησιμοποιούνται σατέν ή σατέν, όταν φωτίζονται εκπληκτικά λάμψη και λάμψη, η οποία κάνει τέτοια φορέματα με ένα τρένο την καλύτερη επιλογή για εορταστική ενδυμασία.

Εξαιρετικό

Βραδινά φορέματα από αυτό το ύφασμα είναι τα πιο εντυπωσιακά και ελκυστικά.

Αν το γυαλιστερό ύφασμα παρουσιάζεται μόνο στο πάνω μέρος του φορέματος, θα επιστήσει την προσοχή στην προτομή και την όμορφη μέση της μέσης. Η ακτινοβολία τέτοιων υλικών θα προσφέρει μια πολυτελή και συγκλονιστική εικόνα.

Αέρας

Τα μεταξωτά ρούχα είναι τα πιο πολυτελή με ένα τρένο.

Επίσης, παρατηρείται μια καταπληκτική θέα για τα προϊόντα, το ανώτερο τμήμα του οποίου είναι πιο πυκνό, και η φούστα και η ίδια η ουρά είναι κατασκευασμένα από οργαντά, σιφόν ή άλλο παρόμοιο ευάερο ύφασμα.

Μήκος

Μακρύ μέχρι το πάτωμα

Αυτά είναι τα πιο κοινά μοντέλα κομψών φορεμάτων, που συμπληρώνονται από ένα τρένο. Αυτά τα φορέματα μπορούν να είναι με κορσέ, ανοιχτό λαιμόκοψη, λεπτές λωρίδες, ιμάντα ενός ώμου ή νωτιαίο λαιμόκοψη.

Κορίτσια με σχήμα που μοιάζει με κλεψύδρα, επιλέγουν συχνά μακρά μοντέλα "ψαριών".

Το φόρεμα με τρενάκι στο ελληνικό στυλ είναι κατάλληλο για νεαρές κυρίες με οποιαδήποτε φιγούρα, καθώς η ψηλή μέση βοηθά στην απόκρυψη της πληρότητας των γοφών και της κοιλιάς.

Σύντομη

Σήμερα, κοκτέιλ φορέματα με μια μικρή φούστα είναι πολύ δημοφιλή, που συμπληρώνεται από ένα τρένο από το φως ή το ρέον ύφασμα. Σε ένα τέτοιο φόρεμα, η κοπέλα προσελκύει την προσοχή στα λεπτά πόδια της.

Μέγιστο μήκος

Τα μοντέρνα φορέματα αυτού του στυλ μπορούν να διακοσμηθούν με ένα μικρό τρένο από 20 εκατοστά.

Στα επτακάκια και τα πολυτελή φορέματα βράδυ, η αμαξοστοιχία μπορεί να διαφέρει σε σημαντικό μήκος. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εδώ.

Δημοφιλή χρώματα

Λευκό

Λευκά φορέματα που έχουν αμαξοστοιχία φαίνονται ελκυστικά και κομψά. Αυτά τα ρούχα φαίνονται καλύτερα στο μαυρισμένο δέρμα. Στη διακόσμησή τους χρησιμοποιούν χάντρες, δαντελένια ένθετα, στρας, αρχική κουρτίνα, κεντήματα.

Μαύρο

Το μαύρο φόρεμα με το τρένο έχει μια μυστηριώδη και μαγευτική εμφάνιση. Αυτό το φόρεμα προσελκύει την προσοχή και πηγαίνει καλά με χρυσό, κόκκινο ή ασημένιο αξεσουάρ.

Μπλε

Τα μοντέλα με ένα τρένο αυτού του χρώματος φαίνονται πολύ εκλεπτυσμένα και ευγενή. Οι ελαφρύτερες μπλε αποχρώσεις επιλέγονται από νεαρά κορίτσια και τα σκούρα μπλε φορέματα φαίνονται καλά στις γυναίκες των 30 ετών.

Κόκκινο

Σε ένα κόκκινο φόρεμα, διακοσμημένο με ένα τρένο, κάθε κορίτσι θα νιώθει σαν βασίλισσα. Αυτή η στολή φαίνεται σέξι και ελαφρώς ελαστική.

Τι να φορέσετε;

Μια στολή που έχει ένα τρένο φαίνεται ελκυστική με ένα σάλι ή ένα γιλέκο με γούνα. Για βραδινά μοντέλα με ανοικτή κορυφή ένα μπολερό θα χρησιμεύσει ως μια επιτυχημένη προσθήκη. Ένα casual φόρεμα με τραίνο μπορεί να φορεθεί με δερμάτινο μπουφάν ή κοντό μπουφάν.

Αξεσουάρ

Το ίδιο το τρένο είναι ήδη ένα στολίδι, αλλά μια στολή με αυτό το στοιχείο μπορεί επίσης να διακοσμηθεί με άλλα αξεσουάρ. Σκουλαρίκια, περιδέραια και δαχτυλίδια συμβαδίζουν με αυτό.

Ωστόσο, εάν το ντεκόρ του ίδιου του φόρεματος χρησιμοποιεί μια φωτεινή εκτύπωση, διακοσμητικά στρας ή άλλα εντυπωσιακά υλικά, τα αξεσουάρ πρέπει να χρησιμοποιούνται στο ελάχιστο.

Παπούτσια

Η πιο επιτυχημένη έκδοση των υποδημάτων για το βραδινό φόρεμα με το τρένο θα είναι τα σανδάλια ή τα παπούτσια υψηλών ταχυτήτων.

Μόνο ψηλά κορίτσια που έχουν βάλει σε παρόμοια στολή μπορούν να πάρουν παπούτσια χωρίς τακούνια. Οι ελαφριές κάλτσες είναι επίσης κατάλληλες για μπότες.

Σχόλια
 1. Πίστη
  13.02.2016

  Η αμαξοστοιχία δίνει σοβαρότητα. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι σύντομες παραλλαγές με τα αμαξίδια τρένου να αποδειχθούν κάπως παιχνιδιάρικα.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση