Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Sarong - ένα θεαματικό στοιχείο της ντουλάπα παραλία

Sarong - ένα θεαματικό στοιχείο της ντουλάπα παραλία

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Χαρακτηριστικά
  2. Πώς να συνδέσετε;
  3. Τι να φορέσετε;
  4. Αξεσουάρ

Στην παραλία μόδας, υπάρχουν πολλές επιλογές για ρούχα από όλο τον κόσμο. Εάν το pareo έχει γίνει γνωστό μέρος της καλοκαιρινής ντουλάπας, τότε εξακολουθούν να εξετάζουν το σαρόνγκ.

Στο σπίτι, μπορεί να ονομαστεί διαφορετικά, συμπεριλαμβανομένου του "Mundu".

Το Sarong είναι ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο μαντήλι με μάλλον μεγάλη πλευρά - περίπου 2 μ.

Είναι ακριβώς στο μήκος του ότι το σαρόνγκ διαφέρει από το pareo, το οποίο έχει ήδη γίνει μέρος της ζωής μας. Η μακρύτερη πλευρά του pareo είναι συνήθως 1,4 μ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδέσετε ένα σαρόνγκ, έτσι ώστε ένα τέτοιο σάλι μπορεί να αντικαταστήσει πολλά πράγματα. Για τους τουρίστες, η πολυλειτουργικότητα είναι πολύ σημαντική, γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να δώσετε προσοχή σε αυτό!

Χαρακτηριστικά

Για τον γηγενή πληθυσμό, ένα σαρόνγκ είναι ένα πλήρες ένδυμα, το μέσον ανάμεσα σε μια φούστα και ένα φόρεμα. Σε διαφορετικά έθνη είναι μόνο το θηλυκό ή μόνο το αρσενικό μέρος της ντουλάπας, οι άλλοι έχουν όλα. Ανάλογα με τη σταθερότητα των εθνικών παραδόσεων, το σαρόνγκ μετατράπηκε σε εορταστική και θρησκευτική φορεσιά, η οποία συνήθως φοριέται σε εξαιρετικές περιπτώσεις ή έγινε διακριτικό στοιχείο του λαού των Αβορίγινων, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ένδυσης.

Οι ντόπιοι χρησιμοποιούν μαντήλια από πρακτικά φυσικά υφάσματα παραδοσιακών χρωμάτων και οι τουρίστες επιλέγουν φως, υπάκουο και ιπτάμενο σαρόνγκ από βαμβάκι, μετάξι, σιφόν, σατέν. Ειδικά δαχτυλίδια και πόρπες στερεώνουν το σαρόνγκ, το οποίο είναι πολύ άνετο να φοράτε. Οι Ταϊλανδοί συχνά καθορίζουν το ύφασμα στο σώμα, μιμώντας τα παντελόνια.

Η ιδιαίτερη χάρη που δίνει στα ρούχα οι γυναίκες, οι ομαλές κινήσεις και η δυνατότητα να αλλάξουν εύκολα το σχήμα τους, έκαναν το sarong αντικείμενο ενδιαφέροντος των σχεδιαστών. Έτσι, η καλοκαιρινή ντουλάπα έχει αναπληρωθεί με μια καθολική και όμορφη λεπτομέρεια, δίνοντας την εικόνα μυστήριο. Τα ασυνήθιστα χρώματα, οι συνδυασμοί τους και τα φανταχτερά σχέδια σχεδιάστηκαν επίσης για να ταιριάζουν σε σάλια.

Εκτός από τις παραδοσιακές μεθόδους βαφής και ύφανσης, άρχισαν να χρησιμοποιούν ζωγραφική σε ύφασμα (για παράδειγμα, batik ή ikat).

Έχοντας φέρει ένα σπίτι sarong, μπορεί να γίνει αντικείμενο τέχνης (τσάντα, μαντίλα ή μαντίλι) ή ακόμα και ένα εσωτερικό στοιχείο (με τη μορφή κουρτίνας, καλύμματος, πάνελ, τραπεζομάντιλο). Και μπορείτε να βάλετε μια βαλίτσα, περιμένοντας νέα ταξίδια.

Πώς να συνδέσετε;

Το Sarong έχει μεγάλο μέγεθος, οπότε αν έχετε φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντικές ή εθνοτικές εικόνες. Τις περισσότερες φορές, ένα σαρόνγκ είναι δεμένο με τους γοφούς ή τη μέση, όπως μια φούστα.

Εξετάστε τους κοινούς τρόπους δέσμευσης του σαρόνγκ. Πολλοί από αυτούς είναι απλοί και δεν θα πάρουν πολύ χρόνο.

Καραϊβική έκδοση

Σας επιτρέπει να επιλέξετε το ύψος του κασκόλ στο σώμα: στους γοφούς ή ψηλά κάτω από το στήθος. Στρέφοντας ένα μαντήλι, πρέπει να δέσετε τις ουρές μπροστά από τον κόμπο (μπορείτε να τους αφήσετε ελεύθερους και να κρύψετε). Ένας πιο κομψός τρόπος είναι διαφορετικός στο ότι ο κόμπος γίνεται μετατοπισμένος: το ένα άκρο λαμβάνεται, και ως δεύτερη ουρά για τον κόμπο, απλώς παρεμβάλλουν ένα κομμάτι ύφασμα κατά μήκος της κορυφής. Το υπόλοιπο θέμα ρυθμίζεται ως μυρωδιά, το τοποθετεί απαλά γύρω από τη μέση και καλύπτει τον κόμπο.

Ταϊλανδική έκδοση

Τακτοποιούν το ύφασμα κάθετα, τυλίγουν το κοντό άκρο γύρω από το σώμα και τα συνδέουν μπροστά. Το κάτω μέρος του σάλιου είναι στριμωγμένο σε μία ή δύο πλευρές, τα άκρα ανυψώνονται στη μέση και ο πρώτος κόμβος είναι κρυμμένος από αυτό το κουρτίνα. Μπορείτε να κρατήσετε το ύφασμα κάτω από τα πόδια, έτσι χαρέμι ​​παντελόνι. Αυτή η επιλογή είναι αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση.

Στη Βέρμα

Βιδώστε το σαρόνγκ κατά μήκος του κοντού άκρου, αφήνοντας μέσα από τις τρύπες.Φορώντας ένα "σωλήνα", παρεμποδίζοντας τις "ουρές" κατά μήκος της άνω άκρης, που τους συνδέει μπροστά, αποκτούνται πτυχές που κοιτάζουν προς τα μέσα. Κουνουπιές τυλιγμένες μέσα. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε το φουλάρι σε φούστα ή φόρεμα.

Οι πιο απλές επιλογές είναι να διπλώσετε το ύφασμα κατά μήκος, να τυλίξετε το ύφασμα γύρω από τους γοφούς και να συνδέσετε τις άνω άκρες. Έτσι το μίνι φούστα θα είναι έτοιμο. Οι όμορφες ασύμμετρες φούστες προκύπτουν προσθέτοντας ένα τετράγωνο σαρόνγκ.

Οι κύριες τάξεις θα βοηθήσουν να γίνει το φόρεμα σε δευτερόλεπτα

  • Αφού χάσατε το ύφασμα πίσω από την πλάτη σας, διασχίστε τα επάνω άκρα στο στήθος σας, ρίξτε τα σε σκέλη και συνδέστε τα στο λαιμό σας.
  • Αφήστε μια άκρη στο πλάι, σηκώστε το σαρόνγκ πάνω από το στήθος, κρατήστε το φουλάρι πίσω από την πλάτη και τυλίξτε το γύρω από το σώμα, θα έχετε μια επικάλυψη υφάσματος στην πλάτη σας. Προσπαθήστε να αφήσετε την κάτω γωνία του σάλιου πάνω από το ύφασμα ελεύθερη. Η δεύτερη επάνω γωνία μπορεί επίσης να είναι στο πλάι. Αυτά τα άκρα θα χρησιμεύσουν ως ιμάντες: ανυψώστε τα προς τα πάνω από κάτω από τις μασχάλες, συνδέστε τα στο πίσω μέρος του λαιμού.
  • Ομοίως, ένας βραχύτερος μαντήλι μπορεί να δεθεί σε έναν ώμο: το μέσον του σαρόνγκ είναι προσανατολισμένο προς τη μία πλευρά, από την άλλη πλευρά, οι μασχάλες επικαλύπτουν το ύφασμα, οι γωνίες του κασκόλ διπλωθούν σε πλεξίδες μετά από αυτό το σταυρό, ανυψωμένοι στον ώμο και δεμένες στην κορυφή. Αποδεικνύεται ένα ασύμμετρο φόρεμα σε αντίκες στυλ.

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι. Αξίζει να πειραματιστείτε για να βρείτε τη δική σας έκδοση, επειδή ένα καλά επιλεγμένο μοτίβο και ένα σωστά δεμένο σαρόνγκ θα προσθέσουν κομψότητα στο σχήμα.

Για παράδειγμα, οι κυρίες με μια υπέροχη προτομή να συνδέουν καλύτερα ένα σαρόνγκ σαν φούστα και με μια μικρογραφία - για να κάνουν κόμπους στο στήθος. Η σωστή πληρότητα θα βοηθήσει στο σωστό κατακόρυφο ή διαγώνιο μοτίβο. Προσθέστε ένα μαντήλι αυξανόμενο δεμένο πάνω από τη μέση. Όσο πιο στενοί είναι οι ώμοι, τόσο υψηλότερο θα είναι το σαρόνγκ.

Τι να φορέσετε;

Οι ιθαγενείς φορούν αυτές τις φούστες με ειδικές μπλούζες. Όμως, ο υπόλοιπος κόσμος προτιμά να χρησιμοποιεί το σαρόνγκ ως μέρος μιας παραλίας που συνδυάζει με ξεχωριστά και μονολιθικά μαγιό, κορυφές και ανοιχτά ανοιχτά παπούτσια.

Κομψά και αποκλειστικά κασκόλ μπορούν να φορεθούν στα καλοκαιρινά πάρτι σαν φόρεμα, συμπληρώνοντας το ντύσιμο με σανδάλια στη φτέρνα ή την πλατφόρμα. Τα απλά σαγιονάρες και τα σαγιονάρες στην παραλία ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση με το σαρόνγκ. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες παραλλαγές με παπούτσια σε δεσμούς, όταν κορδέλες, ιμάντες "αγκαλιάζουν" τα πόδια.

Αξεσουάρ

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες των καλοκαιρινών ρούχων, από τα αξεσουάρ μπορείτε να μείνετε σε καπέλα, μπλούζες και κασκόλ. Φωτά κοσμήματα θα βρουν τη θέση τους. Μπορεί να είναι φθηνά κοσμήματα, πολύχρωμα σκουλαρίκια, βραχιόλια, τεράστια περιδέραια από πέτρες ή γυαλί. Ενδιαφέρουσα σύνολα κοχυλιών, κοραλλιών, φτερών.

Εικόνες παραλίας όπως τσάντες από φυσικά υλικά: βαμβάκι, άχυρο, κλπ. Μεγάλες ή μικρές, σκληρές ή μαλακές όπως kotomotochki, οι πιο ποικίλες μορφές - εξαρτάται από τις προτιμήσεις και την αναγκαιότητά σας.

Ειδικά κουμπιά-κουμπιά βοηθούν να ασφαλίσει το ρούχο με ασφάλεια, όπως για τα κασκόλ. Έρχονται σε διάφορα σχήματα, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε την εικόνα ακόμη πιο εξελιγμένη και κομψή. Κάνοντας ένα σαρόνγκ σαν φόρεμα, μπορείτε να το πλέξετε. Η σύγχρονη ερμηνεία το επιτρέπει.

Η εικόνα του καλοκαιριού δεν κάνει χωρίς μεγάλα γυαλιά ηλίου, επειδή τέτοια γυαλιά θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα μάτια σας από τις καυτές ακτίνες. Το Sarong, ως εξάρτημα, δεν είναι μόνο ένα φόρο τιμής στη μόδα και την ομορφιά, αλλά και ένα πολύ λειτουργικό άνετο πράγμα που μπορεί να γίνει το κύριο στοιχείο της εικόνας. Αξίζει να πάρετε ένα ζευγάρι κασκόλ σαρόνγκ για να αλλάξετε το βλέμμα σας κάθε μέρα!

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση