Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με μια μυρωδιά διακοσμούν οποιοδήποτε σχήμα!

Φόρεμα με μια μυρωδιά διακοσμούν οποιοδήποτε σχήμα!

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά
 2. Λίγη ιστορία
 3. Ποιος είναι κατάλληλος;
 4. Στυλ
 5. Πλεκτά
 6. Πλεκτά
 7. Με μανίκια
 8. Με κουρτίνες
 9. Μήκος
 10. Δημοφιλή χρώματα
 11. Περίοδος
 12. Τι να φορέσετε;
 13. Αξεσουάρ
 14. Παπούτσια

Κάθε γυναίκα μπορεί να φανεί καταπληκτική σε ένα φόρεμα αν το στυλ επιλέγεται με επιτυχία. Αλλά μεταξύ της ποικιλίας των μοντέλων μπορεί να διακρίνεται ρούχα που είναι σε θέση να διακοσμήσει απολύτως κάθε γυναικεία φιγούρα - αυτό είναι ένα φόρεμα με μια μυρωδιά.

Χαρακτηριστικά

Σε ένα φόρεμα αυτού του στυλ, το μπροστινό μέρος χωρίζεται σε δύο χωριστά στοιχεία. Ένας από αυτούς είναι συσσωρευμένος στη μία πλευρά από την κορυφή στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται μια κοπή τύπου V στο φόρεμα.

Συχνά συνδέσεις χρησιμοποιούνται για να καθορίσει το φόρεμα στο σχήμα. Το μήκος των μοντέλων είναι διαφορετικό, αλλά θεωρούν ότι η κλασική έκδοση είναι ελαφρώς κάτω από τα γόνατα. Συχνά το μοντέλο ενός τέτοιου φόρεματος γίνεται με τη μορφή μιας ρόμπα με μυρωδιά, αλλά τα υφάσματα για το φόρεμα είναι ακριβά και όμορφα.

Λίγη ιστορία

Η εμφάνιση των φορεμάτων με την επίδραση της οσμής που σχετίζεται με τη Diana von Furstenberg. Η ιδέα να δημιουργηθεί ένα τέτοιο μοντέλο φόρεμα ήρθε από αυτό το διάσημο σχεδιαστή το 1973, αφού δημιούργησε μια κορυφή στη μυρωδιά. Το ύφασμα Jersey χρησιμοποιήθηκε για το ράψιμο του πρώτου φόρεμα του νέου στυλ. Το φόρεμα υπογράμμισε όμορφα τη γυναικεία σιλουέτα, δεν σταματούσε να κινείται και ήταν εύκολα τοποθετημένο. Κατά τα πρώτα δύο έτη, οι γυναίκες αγόρασαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια τέτοια ενδύματα.

Το 1997, η Diana αποφάσισε να ενημερώσει το φόρεμα με τη μυρωδιά. Τα νέα μοντέλα άρχισαν να ράβουν από τα μοντέρνα υφάσματα, το πέλμα τους συντομεύτηκε και το περιλαίμιο έγινε στενότερο. Το επαναβεβαίωτο φόρεμα περιελάμβανε επίσης ενδιαφέρουσες εκτυπώσεις και ενημερωμένες διακοσμήσεις. Σήμερα, τέτοια μοντέλα είναι σε ζήτηση μεταξύ των γυναικών και βρίσκονται στην ντουλάπα πολλών fashionistas.

Σημειώνουμε επίσης ότι παρόμοια ρούχα για γυναίκες εμφανίστηκαν λίγο νωρίτερα. Πίσω στη δεκαετία του '40, η Claire McCardell προσέφερε στις αμερικανικές γυναίκες χαλαρά ρούχα που μύριζαν. Η δημιουργία αυτού του σχεδιαστή ήταν μια στολή του denim, αλλά δεν ήταν αρκετά ένα φόρεμα με μια μυρωδιά, καθώς φορούσε πάνω από πιο κομψά ρούχα.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Σε ένα φόρεμα με οσμή, κάθε γυναίκα φαίνεται χαριτωμένη και ελκυστική. Χάρη στον λαιμό σχήματος V που δημιουργείται από τα μισά, μπορείτε να τονίσετε αποτελεσματικά και ελαφρώς να επιμηκύνετε το λαιμό.

Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα αυτών των φορεμάτων είναι:

 • Οπτική συστολή των ώμων.
 • Υπογραμμίστε τη μέση της μέσης.
 • Βελτιωμένη σιλουέτα (το κορίτσι φαίνεται πιο ψηλό και πιο λεπτό).
 • Η οπτική αύξηση της προτομής.

Με αυτά τα πλεονεκτήματα, το στυλ μπορεί να συνιστάται για γυναίκες με καμπύλες, ειδικά αν ο αριθμός μοιάζει με ένα ανεστραμμένο τρίγωνο. Αν ένα κορίτσι θέλει να στενεύσει τη μέση, θα πρέπει να πάρει μια στερεή στολή και να προσθέσει μια ζώνη του ίδιου χρώματος με το φόρεμα.

Στυλ

Τα πιο συνηθισμένα από αυτά τα φορέματα με τη μυρωδιά:

 • Με φουσκωτή φούστα.
 • Με ασύμμετρο ποδόγυρο.
 • Με φούστα με μολύβι.

Πλεκτά

Αυτά τα φορέματα ανήκουν σε casual wear. Σε ένα φόρεμα με μια μυρωδιά πλεκτών, μια γυναίκα φαίνεται πολύ ελκυστική, γιατί μια τέτοια στολή βοηθά στη δημιουργία μιας όμορφης σιλουέτας.

Τα πλεκτά είναι ντυμένα με ευκολία και βοηθούν να τονιστούν οι θηλυκές καμπύλες. Επιπλέον, φορέματα από αυτό το ύφασμα πλένονται καλά και δεν χρειάζονται σιδέρωμα.

Πλεκτά

Τα φορέματα με αποτέλεσμα οσμής παρουσιάζονται τόσο από το μηχάνημα όσο και από το χέρι. Εάν συνδέσετε ένα τέτοιο φόρεμα με το πλέξιμο ή το πλέξιμο, θα πάρετε ένα μοναδικό προϊόν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Σε αυτή την περίπτωση, τα πλεκτά μοτίβα είναι καλοκαίρι (από λεπτό βαμβάκι), και πιο πυκνά (από μαλλί και ακρυλικό).

Με μανίκια

Τα μανίκια σε μοντέλα με μυρωδιά είναι μακρά και μικρά.Υπάρχουν φορέματα που δεν έχουν καθόλου μανίκια, αλλά θεωρούν τα πιο ελκυστικά προϊόντα με μανίκια τριών τετάρτων. Ένα τέτοιο μανίκι εκθέτει τους καρπούς λίγο, γεγονός που προσθέτει στην εικόνα του ρομαντισμού και της τρυφερότητας.

Με κουρτίνες

Σε τέτοια φορέματα, το μπροστινό μέρος του προϊόντος, το οποίο μυρίζει, κουρτίνες όμορφα. Για την κατασκευή αυτών των ενδυμάτων χρησιμοποιούνται υφάσματα που μπορούν να ρέουν και να πέφτουν κάτω, σχηματίζοντας πτυχές και συναρμολόγηση. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα φορέματα είναι μονότονα (ειδικά μπλε, κόκκινο, ροζ), αλλά υπάρχουν και προϊόντα με εκτύπωση.

Μήκος

Μακριά

Αυτό το μήκος του φόρεμα με τη μυρωδιά επιλέγεται κυρίως για ειδικές περιπτώσεις. Ιδιαίτερα πολυτελή φορέματα εμφάνιση στο πάτωμα αυτού του στυλ σε κόκκινο, ασήμι, ελεφαντόδοντο, λευκό, μπορντό και σμαράγδι χρώμα.

Καλοκαιρινά περιστασιακά φορέματα μήκους αστράγαλο είναι επίσης κοινά. Συχνά, είναι διακοσμημένα με μια φωτεινή εκτύπωση, όπως ένα λουλούδι ή ένα κελί. Πολλά μακρά φορέματα αυτού του στυλ φοριούνται με μια ζώνη, η οποία είναι σε απόχρωση μαζί με ή σε αντίθεση χρώματα.

Midi

Το μέσο μήκος βρίσκεται στα μοντέλα με μυρωδιά πιο συχνά. Αυτά τα φορέματα είναι τόσο μέτρια και κομψά, και τολμηρά και σαγηνευτικά. Μπορούν να συνδεθούν με τη χρήση μονόχρωμης ζώνης, στερεωμένης με καρφίτσα ή με τη βοήθεια ενός κρυμμένου συνδετήρα. Αυτά τα φορέματα είναι πολύ διαφορετικά και μπορεί να διαφέρουν στο σχήμα του λαιμού, χρώματα, ύφασμα ή την παρουσία μανικιών.

Σύντομη

Σε τέτοια φορέματα με τη μυρωδιά μιας γυναίκας φαίνεται πολύ σαγηνευτική και σέξι. Το μικρό μήκος συχνά επιλέγεται για φόρεμα το βράδυ, παίρνει τα παπούτσια με τακούνια και μια κομψή τσάντα.

Σε ένα τέτοιο φόρεμα, ένα κορίτσι θα τραβήξει την προσοχή στα πόδια της, έτσι αυτό το μοντέλο συνιστάται μόνο για τις λεπτές κυρίες.

Δημοφιλή χρώματα

Κόκκινο

Μοντέλα με τη μυρωδιά αυτού του χρώματος μπορούν να τοποθετηθούν σε μια ημερομηνία ή στο θέατρο.

Αν θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή, σηκώστε ένα φόρεμα με φωτεινή σκιά, διακοσμημένο με ένθετα χρώματος, στρας ή κέντημα.

Μαύρο

Μοντέλα με τη μυρωδιά του μαύρου μπορεί να ονομαστεί μια καλή επιλογή γραφείου.

Δεδομένου ότι το μαύρο χρώμα θεωρείται βασικό, είναι εύκολο να συνδυάσετε όλα τα αξεσουάρ με τέτοια εξαρτήματα.

Λευκό

Συχνά λευκά φορέματα με μυρωδιά παρουσιάζονται από μοντέλα παραλίας από διαφανές και ευάερο ύφασμα. Τέτοια προϊόντα δεν είναι σχεδόν αισθητά στο σώμα και φέρνουν δροσιά σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.

Επιπλέον, υπάρχουν και κομψά λευκά μοντέλα - τόσο πάνω από το μήκος του γόνατος όσο και μακριά από το πάτωμα.

Μπλε

Φόρεμα σε αυτό το χρώμα μπορεί να είναι κομψό καθώς και casual.

Ένα λεπτό μπλε σατέν φόρεμα, που συμπληρώνεται από έναν ασημένιο ιμάντα, φαίνεται κομψό. Τα σκούρα μπλε μοντέλα είναι κατάλληλα για επιχειρηματικό στυλ, καθώς δεν θα ξεχωρίζουν στο γραφείο. Συμπληρώνονται με βάρκες, καθώς και σακάκι.

Περίοδος

Καλοκαίρι

Το λινάρι, το βαμβάκι και άλλα ελαφριά υφάσματα χρησιμοποιούνται για το ράψιμο των καλοκαιρινών μοντέλων με τη μυρωδιά. Συχνά, για αυτά τα φορέματα πάρει ένα πολύχρωμο ύφασμα, έτσι ώστε τα προϊόντα είναι φωτεινά και ζουμερά.

Άνοιξη / Φθινόπωρο

Σε δροσερό καιρό τις μέρες του φθινοπώρου ή στις αρχές της άνοιξης, φορούν συνήθως φορέματα με οσμή μέσου μήκους. Συμπληρώνονται με αδιάβροχο, σακάκι ή παλτό, καθώς και μπότες ή παπούτσια με ψηλό τακούνι.

Χειμώνας

Το χειμώνα κρύο πιο απαιτητικό μοντέλο με τη μυρωδιά των παχύ πλεκτών και μαλλί. Έχουν συνήθως ένα μακρύ μανίκι.

Τι να φορέσετε;

Για να ντύσετε αυτό το στυλ, μπορείτε να παραλάβετε οποιαδήποτε τσάντα.

Ένα μεγάλο τυχερό μοντέλο τσαντών, μια μικρή τσάντα συμπλέκτη και μια τσάντα με μακριά λεπτή ζώνη θα φανεί εξίσου ελκυστική για τον ίδιο. Το λαιμό μπορεί να διακοσμηθεί με ένα μικρό κομψό κασκόλ.

Αξεσουάρ

Μια καλή επιλογή για ένα φόρεμα με μια μυρωδιά μπορεί να ονομαστεί μακριές χάντρες (οι χάντρες πρέπει να είναι μικρές), καθώς και κρεμαστά σκουλαρίκια.

Εάν το μοντέλο έχει ένα τρίμηνο μανίκι, αξίζει να διακοσμήσετε τον καρπό με διάφορα βραχιόλια ή εντυπωσιακά ρολόγια. Το βραδινό φόρεμα αυτού του ύφους πηγαίνει καλά με μαργαριτάρια και χρυσά κοσμήματα.

Παπούτσια

Το ιδανικό ζευγάρι μοντέλων με τη μυρωδιά είναι σανδάλια ή παπούτσια με ψηλά τακούνια. Ειδικά αν το φόρεμα παρουσιάζεται στο κλασικό μήκος του - midi.

Τα σανδάλια με ιμάντες θα λειτουργήσουν καλά για ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Στο δροσερό χρόνο σε ένα τέτοιο φόρεμα πρέπει να φορέσετε μπότες με στυλέτο. Το χειμώνα, το φόρεμα με τη μυρωδιά μπορεί να συμπληρωθεί με ψηλές μπότες χωρίς τακούνια ή με παχιά, σταθερά τακούνια.

Σχόλια
 1. Αλέ
  20.02.2016

  Το φόρεμα με τη μυρωδιά είναι λίγο σαγηνευτικό γιατί δημιουργεί το αποτέλεσμα που μπορεί να ανοίξει η μυρωδιά. Αγαπώ αυτά τα φορέματα!

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση