Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φορέματα από απορρίμματα - από τις απλές έως τις πιο εξωφρενικές εικόνες

Φορέματα από απορρίμματα - από τις απλές έως τις πιο εξωφρενικές εικόνες

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Ποικιλία απορριμμάτων
 2. Γιατί χρειάζεστε ένα πρωτότυπο φόρεμα
 3. Από ανδρικό πουκάμισο
 4. Μπλουζάκια ή μπλουζάκια
 5. Από κασκόλ
 6. Από τους δεσμούς των ανδρών
 7. Από τη σκηνή
 8. Χαρτί
 9. Από ένα γυαλιστερό περιοδικό
 10. Βρώσιμα
 11. Από μπάλες
 12. Από πιάτα
 13. Από την τσάντα απορριμμάτων
 14. Από τσάντες
 15. Των δίσκων
 16. Από αστραπή
 17. Scotch tape
 18. Φθινόπωρο φύλλα
 19. Από λουλούδια και φυτά
 20. Από άλλα υλικά

Η ροή του χρόνου δεν σταματά. Δεν σταματά και μόδα. Κάθε μέρα γίνεται ευκολότερο να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας, γιατί όλο και πιο συχνά εμφανίζονται ρούχα από παλιοσίδερα στις πασαρέλες.

Φορέματα, φτιαγμένα με τα δικά σας χέρια, δείχνουν όχι μόνο την ικανότητά σας και τη δημιουργικότητά σας, αλλά και να ενημερώσετε την ντουλάπα με ένα ζευγάρι νέων καινούργιων ενδυμάτων. Τα περισσότερα από τα φορέματα που παρουσιάζονται στο άρθρο δεν είναι πολύ κατάλληλα για καθημερινή ζωή, αλλά μερικές ιδέες θα πραγματοποιηθούν απόλυτα και θα κάνουν τις εικόνες σας πιο ενδιαφέρουσες.

Ποικιλία απορριμμάτων

Για τη δημιουργία εξαρτημάτων από αυτοσχέδια μέσα, εκτός από ογκώδη και βαριά υλικά.

Με λίγα λόγια, στο μάθημα αξίζει να αδειάσετε όλα όσα βρισκόταν στο μεσοπάτωμα και ήδη είχε ένα πόδι στο δοχείο απορριμμάτων.

Γιατί χρειάζεστε ένα πρωτότυπο φόρεμα

Φόρεμα από αυτοσχέδια μέσα θα σας επιτρέψει να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας, να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, να ξεχωρίσετε στον εορτασμό, καθώς και να ενημερώσετε παλιές στολές που είναι εκτός μόδας ή έχουν ήδη κουραστεί από εσάς.

Επιπλέον, αυτός είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος να αποκτήσετε ένα ζευγάρι φορέματα χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος.

Από ανδρικό πουκάμισο

Στην κορυφή της δημοτικότητας είναι τώρα ένα φόρεμα από ένα μεγάλο πουκάμισο ανδρών. Μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους για να μετατρέψετε ένα πουκάμισο σε ένα φόρεμα, αλλά θα επικεντρωθούμε σε δύο κύριους.

Η πρώτη μέθοδος είναι χωρίς ραφή. Συνδέουμε το πουκάμισο στον εαυτό μας έτσι ώστε ο λαιμός να είναι ψηλότερος από το στήθος και το κολάρο είναι σαν ένα ποδόγυρο. Τα μανίκια είναι τυλιγμένα γύρω από τη μέση και δεμένα στο τόξο. Ασυνήθιστο και κομψό φόρεμα είναι έτοιμο!

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο σχετικά με πώς να φτιάξετε ένα φόρεμα από το πουκάμισο των ανδρών.

Η δεύτερη επιλογή, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι η μετατροπή ενός πουκάμισου σε ένα φόρεμα με τη βοήθεια του ράψιμου. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διάφορους τρόπους αναμόρφωσης, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε μια κατάλληλη επιλογή και να δείτε εξαιρετική και φωτεινή.

Μπλουζάκια ή μπλουζάκια

Ένα άλλο δημοφιλές υλικό είναι ένα ανδρικό μπλουζάκι ή ένα μπλουζάκι. Υπάρχουν επίσης πολλά υπέροχα και ενδιαφέροντα μοντέλα.

Εάν το μπλουζάκι είναι μεγάλο και είστε ένα λεπτό κορίτσι, τότε μπορείτε να γυρίσετε αυτό το μπλουζάκι σε ένα φόρεμα με τη βοήθεια του ράψιμου.

Από κασκόλ

Το παρατσούκλι της παραλίας ή ένα μεγάλο κασκόλ με την ίδια ευκολία μετατρέπεται σε φόρεμα.

Λαμβάνοντας δύο ίδιες σάλες, τους συνδέστε σε μια γωνία. Ας υποθέσουμε ότι είναι ο δεξιός ώμος. Πετάμε ένα μαντήλι προς τα εμπρός, το δεύτερο - πίσω. Παίρνουμε το φουλάρι στις πλαϊνές γωνίες και το συνδέουμε στη δεξιά πλευρά, και στις πλευρικές γωνίες του μπροστινού - στην κορυφή και στην αριστερή πλευρά. Προσθέστε έναν λεπτό ιμάντα στη ζώνη σας και είστε όμορφοι!

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα στολή από ένα κασκόλ συνδέοντας το με διάφορους τρόπους.

Από τους δεσμούς των ανδρών

Ακόμα και πριν από αυτό τον τρόπο ήρθε, και μαζί του, και σχεδιαστές. Οι δεσμοί, ραμμένες μαζί και οργανικά προσαρμοσμένες μεταξύ τους, μετατρέπονται σε ένα αξεπέραστο και πανέμορφο μίνι φόρεμα. Αν έχετε πολλά αποθέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φόρεμα μέγιστου μήκους.

Ένα φόρεμα δύο χρωμάτων, όχι μόνο ραμμένο μεταξύ τους, αλλά σε μερικά μέρη που σχηματίζουν υφαντά, φαίνεται αποκλειστικό και εξαιρετικό.

Από τη σκηνή

Γιατί όχι; Φανταστείτε ένα φόρεμα με ανοικτή και προσαρμοσμένη κορυφή, μπροστινό φερμουάρ, μακριά φούστα και μια ουρά απλώνεται στην πλάτη. Εκτελείται σε διάφορα χρώματα, αυτό το φόρεμα φαίνεται εκπληκτικό από μόνο του. Και αν αφαιρέσετε όλα όσα δείχνουν τον προηγούμενο σκοπό και τη χρήση του υφάσματος, πολύ λίγοι άνθρωποι υποθέτουν ότι αυτό το φόρεμα δημιουργήθηκε από εσάς από αυτοσχέδια μέσα.

Τα δημιουργικά προχώρησαν περαιτέρω και συνδυάζουν τον τουρισμό με τη μόδα, δημιουργώντας φορέματα-σκηνές.

Χαρτί

Κάθε σπίτι είχε μια επισκευή, μετά από την οποία υπήρχαν κομμάτια, ακόμα και ρολά ταπετσαρίας και χαρτιού. Με την πάροδο του χρόνου, έγιναν σκονισμένα στη σοφίτα ή στο πατάρι. Ήρθε η ώρα να τα πάρετε και να αναπνεύσετε μια δεύτερη ζωή σε αυτά, δημιουργώντας ένα χαρτί φόρεμα με τα χέρια σας.

Τοποθετήστε την κορυφή με μερικά κουβάρι χαρτιού γύρω από τον κορμό. Πίσω ή πλευρά κόβουμε το χαρτί με ταινία scotch. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια ίσια φούστα, την οποία συνδυάζουμε με το μπούστο. Εάν δεν σας αρέσει αυτή η επιλογή, μπορείτε να πάρετε μια παλιά φούστα, στην οποία προσαρτάτε τα δαχτυλίδια κώνου από χαρτί και σε διάφορα στρώματα. Πάρτε μια ογκώδη και αφράτα φούστα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ράψετε ένα τρένο ή επιπλέον επίπεδα.

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι δημιουργούνται ολόκληρα εργαστήρια για τη δημιουργία πρωτότυπων ενδυμάτων.

Για να δημιουργήσετε μια στολή χαρτιού, μπορείτε να πάρετε: ταπετσαρίες, εφημερίδες, περιοδικά, χαρτοπετσέτες, περιτυλίγματα καραμελών, κιβώτια, συσκευασίες, χαρτόνια, κυματοειδές χαρτί και ακόμη χαρτί υγείας.

Αλλά όλοι δεν θα σκεφτούν να ράψουν ένα φόρεμα από ένα παιδικό βιβλίο.

Φορέματα από χαρτί μπορούν να φορεθούν αρκετές φορές εάν είναι προσεκτικά κομμένα "κατά μήκος της ραφής", το οποίο στη συνέχεια σφραγίζεται με ταινία. Απλή και πρακτικά δωρεάν. Και το πιο σημαντικό - όμορφο. Δεν είναι περίεργο που λένε ότι όλοι έξυπνοι στην απλότητα.

Από ένα γυαλιστερό περιοδικό

Απόλυτα όλα τα σπίτια έχουν ένα σωρό από περιττά γυαλιστερά περιοδικά στα οποία σας αρέσει ένα ή δύο άρθρα. Κόβουμε ή ρίχνουμε τα άρθρα και τα αναδιπλώνουμε σε έναν μπαμπά και αφήνουμε τα περιοδικά να πάνε στο φόρεμα. Μετά από όλα, δεν είχατε ένα φόρεμα από τα περιοδικά;

Μια βελόνα και ένα νήμα, ένα συρραπτικό, ψαλίδια, περιοδικά, ταινία scotch και μια βάση φόρεμα είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Βρώσιμα

Από καραμέλα

Ναι, ναι, δεν το ακούσατε. Εάν δεν είστε γλυκό δόντι, τότε προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα φόρεμα με γλυκά. Η ποικιλία των περιτυλιγμάτων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη χρωματική σειρά, και οι καραμέλες διαφορετικού σχήματος θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε τα διάφορα στοιχεία της στολής.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε καραμέλα και να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με βελόνα και νήμα. Ράψτε την παλιά καραμέλα φόρεμα, τοποθετώντας τα όπως σας υπαγορεύει η φαντασία - και σας εγγυάται επιτυχία. Θα είστε η βασίλισσα της μπάλας, το πιο σημαντικό, από το γλυκό δόντι να μείνετε μακριά.

Από τη σοκολάτα

Από αυτό το όμορφο επιδόρπιο δημιουργήστε ολόκληρες συλλογές φορεμάτων που ολοκληρώνουν τα φεστιβάλ σοκολάτας.

Από φρούτα και λαχανικά

Για τους χορτοφάγους και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ένας καλλιτέχνης από την Κορέα δημιουργεί φορέματα από λάχανο, κρεμμύδια, χόρτα, φλούδα μπανάνας και άλλα νόστιμα και υγιή λαχανικά.

Ψήσιμο

Οι σχεδιαστές μόδας έχουν δείξει πώς να αντικαταστήσουν τα μανίκια με φουσκωτά ψωμιά. Τα συνηθισμένα bagels βρήκαν επίσης μια θέση σε έναν εξωφρενικό κόσμο της μόδας. Χρησιμοποιήθηκαν ως διακόσμηση.

Από το κρέας

Βρώσιμο, αλλά όχι πολύ νόστιμο φόρεμα ωμού κρέατος. Φαίνεται επίσης ότι δεν είναι αισθητικά ευχάριστο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Lady Gaga να το χρησιμοποιήσει για τους εξωφρενικούς σκοπούς της.

Από μπάλες

Για θαρραλέους πειραματιστές, η ιδέα ενός φόρεμα από μπαλόνια θα κάνει. Και οι δύο επιμήκεις μπάλες για μοντελοποίηση και οι συνήθεις μπάλες που διακοσμούν το εσωτερικό θα είναι κατάλληλες για δημιουργία.

Μπορείτε να τα συνδέσετε σε όλα τα είδη υφαντών και μοτίβα - όλα είναι στα χέρια σας και εξαρτώνται από τη φαντασία σας. Ένα ελαφρύ φόρεμα που αποτελείται από μπάλες, το οποίο αποτελεσματικά και αξέχαστα σμίγει και παίζει με το φως, κατάλληλο για αποφασιστικά κορίτσια που δεν φοβούνται να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Ήπια νοσταλγική για παιδικό φόρεμα από μπάλες για παιδικό παρκοκρέβατο. Εάν η ογκώδης σιλουέτα είναι λίγο ενοχλητική, τότε μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με μπάλες από αποσμητικά ή με τέννις, αφού τα διακοσμήσετε.

Από πιάτα

Οι συσσωρευμένες περόνες και κουτάλια, καθώς και τα μαστίγια, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς. Ένα φόρεμα από πλαστικό είναι πιο προσβάσιμο και φαίνεται τρυφερά, ενώ ένα ανοξείδωτο φόρεμα θα δώσει την επιθυμητή ευκρίνεια στην εικόνα.

Δεν χρειάζεται να υποθέσουμε ότι σπασμένα πιάτα - αυτό είναι δυστυχώς. Ευτυχώς - με τη μορφή ενός νέου φόρεμα. Έτσι με τη βοήθεια των τεμαχίων πορσελάνης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα.

Από την τσάντα απορριμμάτων

Εξαιρετικά και εκπληκτικά φορέματα μπορούν να δημιουργηθούν από σακούλες σκουπιδιών. Τα διογκωμένα πακέτα θα δημιουργήσουν ένα πλούσιο πριγκίπισσα. Και τα πακέτα, κομμένα σε ένα περιθώριο, και στη συνέχεια ραμμένα με πλούσια βολάν θα συμβάλει στη δημιουργία μιας εικόνας του πολεμιστή του Αμαζονίου.

Φορέματα από μαύρα πακέτα φαίνονται αποτελεσματικά. Αυτή η εικόνα είναι ιδανική για τον εορτασμό του Halloween.

Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή σε άλλα οικιακά πλαστικά. Από τα βάθη των φιαλών πάρτε ένα μεγάλο φόρεμα. Και από επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης - μια συνδυασμένη πριγκίπισσα από ένα παραμύθι.

Από τσάντες

Οι καρότες ή οι συνήθεις τσάντες της λαϊκής αγοράς δεν είναι το χειρότερο υλικό για τη δημιουργία ασυνήθιστων ενδυμάτων. Επιπλέον, το κελί είναι πάντα στη μόδα.

Των δίσκων

Στο παλιό μονοχρωματικό μπλουζάκι, μπλουζάκι ή φόρεμα, μπορείτε να ράψετε δίσκους ή κομμάτια δίσκων - μια στολή για να πάτε σε μια λέσχη ή σε μια ντίσκο.

Το φόρεμα από τους δίσκους φαίνεται ενδιαφέρον και ασυνήθιστο, και χάρη στις αντανακλαστικές ιδιότητες, είναι επίσης εκπληκτικό.

Από αστραπή

Ένα φόρεμα αστραπής, που παρουσιάζεται από έναν νεαρό σχεδιαστή, φαίνεται εκπληκτικό και υπερβολικό. Και τι είμαστε, όχι σχεδιαστές; Ράφουμε τα φερμουάρ μεταξύ τους με το σχέδιο και χωρίς τα βελάκια. Προσαρμογή μεγέθους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συνδυασμένο φόρεμα, όπου το μπούστο ή η φούστα είναι κατασκευασμένα από φερμουάρ, και το δεύτερο στοιχείο λαμβάνεται από άλλη στολή. Θα είναι πολύ κομψό και ενδιαφέρον.

Scotch tape

Παραδόξως, η πολύχρωμη κολλητική ταινία συμβάλλει στη δημιουργία ασυνήθιστων, όξινων φορεμάτων.

Φθινόπωρο φύλλα

Το φθινόπωρο ένα φόρεμα φύλλων θα είναι μια πολύ βολική και οικονομική επιλογή. Για να το δημιουργήσετε, χρειάζονται καθαρά ολόκληρα φύλλα, τα οποία ραμίζονται από την ουρά με την ίδια αρχή με τους δίσκους. Φαίνεται νόστιμο και φρέσκο. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά σημαντικά μειονεκτήματα στα οποία θα πρέπει να προσέχετε.

 1. Φόρεμα φύλλα θα πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως πριν από την εκδήλωση, που πρόκειται να το φορέσετε. Τα φύλλα στεγνώνουν πολύ γρήγορα και μπορεί να μην αποδειχθούν ακριβώς αυτά που θα θέλατε.
 2. Επίσης, τα φύλλα είναι ένα πολύ εύθραυστο υλικό. Οι ουρές σπάνε και τα φύλλα πέφτουν, δημιουργώντας κενά στο περίγραμμα της ενδυμασίας. Επομένως, η στολή θα πρέπει να φοριέται με προσοχή.

Από λουλούδια και φυτά

Η αγάπη για τα λουλούδια δεν θα εξασθενίσει ποτέ. Είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την εκδήλωση συναισθημάτων, διακόσμησης στο σπίτι και πρόσφατα υλικό για ένα φόρεμα.

Τα φυσικά ρούχα λουλουδιών παραμένουν σημαντικά όχι μόνο για διάφορα φεστιβάλ αλλά και για συναυλίες.

Από άλλα υλικά

Τα υλικά των βοηθών είναι τόσο πολυάριθμα ώστε είναι δύσκολο να τα τοποθετήσετε σε ένα είδος.

Τα φορέματα είναι φτιαγμένα από φτερά παγώνια, αλλά κανείς δεν απαγορεύει να πειραματίζονται με φτερά πουλιών.

Το αποξηραμένο χορτάρι και το άχυρο θα ταιριάζουν επίσης και στην υφασμένη φόρμα μπάλα.

Εν ολίγοις, μερικά από τα παραπάνω υλικά, καθώς και γάντια, παλαιές ομπρέλες, άχρηστα αρκουδάκια, καπάκια μπύρας, μπύρες, λάμπες, τρίχες - μην το πετάξετε. Και τι θα συμβεί αν κάποια στιγμή έρθει σε πρακτικό.

Και αν τελειώσει η φαντασία, τότε χρησιμοποιήστε τη διαφήμιση των κατασκευαστών διαφορετικών προϊόντων.

Ελπίζουμε ότι το άρθρο θα είναι χρήσιμο για εσάς και θα είναι χρήσιμο. Θυμηθείτε ότι όλα είναι στα χέρια σας - το κυριότερο είναι να είστε υπομονετικοί και να οπλίζετε τον εαυτό σας με φαντασία και τα υπόλοιπα θα ακολουθούν. Καλή τύχη στις προσπάθειές σας.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση