Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα-πουκάμισο - η επιλογή υπέρ της ευκολίας και της πρακτικότητας

Φόρεμα-πουκάμισο - η επιλογή υπέρ της ευκολίας και της πρακτικότητας

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
  1. Χαρακτηριστικά
  2. Ποιος είναι κατάλληλος;
  3. Πλεκτά
  4. Γάμος
  5. Το βράδυ
  6. Μήκος
  7. Τι να φορέσετε;

Στην ντουλάπα ενός σύγχρονου κοριτσιού υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολο να μαντέψουμε τον σκοπό της πρώτης φορά. Για τους άνδρες, οι αγαπημένες μας φούστες, σορτς, φορέματα, φούστες, φορέματα, φόρμες, κλπ. εξακολουθούν να είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα περίεργα, με την πρώτη ματιά, τα ενδύματα είναι εξαιρετικά βολικά και πρακτικά, καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν δύο ή τρία πράγματα ταυτόχρονα.

Στο σημερινό άρθρο θα συζητήσουμε ένα από τα πιο δημοφιλή "υβρίδια" - φόρεμα-πουκάμισο. Θα πούμε ποιος είναι αυτός ο σκοπός, ειδικά για τις ποικιλίες του, καθώς και πώς να το μεταφέρετε και με τι να συνδυάσετε.

Χαρακτηριστικά

Ακόμη και αν δεν έχετε δει ποτέ ένα φόρεμα πουκάμισο (το οποίο είναι πολύ αμφίβολο, γιατί το καλοκαίρι ένας μεγάλος αριθμός κοριτσιών ντύνονται σε αυτό το ρούχο), μπορείτε εύκολα να φανταστείτε τι είδους ρούχα βασίζεται σε ένα μόνο όνομα. Το φόρεμα είναι μια επιμήκης έκδοση ενός συνηθισμένου πουκάμισου χωρίς μανίκια.

Το φόρεμα-πουκάμισο είναι μια σύγχρονη τροποποίηση του πολύ πουκάμισου, το οποίο ήταν αρχικά ένα στοιχείο του εσώρουχου, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε αθλητικά ρούχα. Σήμερα, το πουκάμισο αναφέρεται κυρίως σε σπορ, παραλία ή casual στυλ. Είναι απαλλαγμένο από μανίκια, έχει μια σφικτή σιλουέτα και ένα ρηχό ντεκολτέ.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Τα ειδικά χαρακτηριστικά του φόρεματος του πουκάμισου δεν του επιτρέπουν να κρατήσει τις αληθινές μορφές μυστικές, γι 'αυτό θα πρέπει να φορέσετε αυτό το πράγμα μόνο για εκείνους που στερούνται οποιουδήποτε συμπλέγματος για τη δική τους μορφή.

Το φόρεμα είναι συνήθως ραμμένο από πλεκτά ή άλλο λεπτό ελαστικό ύφασμα. Ένα τέτοιο υλικό σε συνδυασμό με μια σιλουέτα στενής εφαρμογής τονίζει τα περιγράμματα του σώματος και δεν κρύβει τα ελαττώματα. Επιπλέον, ένα φόρεμα κορυφής δεξαμενή αφήνει τους ώμους και τα χέρια ανοιχτά. Επομένως, εάν θεωρήσετε ότι το στομάχι ή το άνω μέρος του σώματος σας είναι η προβληματική περιοχή σας, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψετε αυτό το ένδυμα.

Το πιο εντυπωσιακό φόρεμα-πουκάμισο κοιτάζει τα κορίτσια με τον τύπο της μορφής "ορθογωνίου" ή με τους ιδιοκτήτες της πιο θηλυκής μορφής - "κλεψύδρα".

Πλεκτά

Το "Mike" είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για φορέματα κοριτσιών για τη ζεστή εποχή. Καλοκαιρινά μοντέλα, κατά κανόνα, είναι κατασκευασμένα από λεπτό πλεκτό - ένα ύφασμα που είναι άνετο σε θερμότητα, ελαστικό και κάλτσες. Τα πλεκτά φορέματα T-shirt είναι άνετα, αλλά έχουν ένα δυσάρεστο χαρακτηριστικό: το υλικό συχνά τεντώνεται και συγκεντρώνεται σε πτυχές στα πιο προβληματικά μέρη του σώματος. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν επιλέγετε μια παρόμοια στολή.

Πλεκτά φορέματα, τα μπλουζάκια είναι διακριτικά, μονοφωνικά και φωτεινά, με ενδιαφέρουσες εκτυπώσεις. Ειδικά δημοφιλή μοντέλα στο θαλάσσιο στυλ με οριζόντιες ρίγες.

Γάμος

Το πιο ασυνήθιστο είδος φόρεμα-T-shirts - αυτό, φυσικά, το γάμο. Για τέτοιες περιπτώσεις, δημιουργούνται κομψά ρούχα από ευγενές υλικό, διακοσμημένα με εξαίσια διακόσμηση. Φαίνονται πολύ σύντομα, αλλά, ταυτόχρονα, πρωτότυπα. Τα φορέματα της T-shirt συχνά επιλέγονται από τις νύφες που σχεδιάζουν έναν τυποποιημένο εξωτερικό γάμο, για παράδειγμα, στο κατάστρωμα ενός πλοίου ή σε ένα beach cafe.

Το βράδυ

Πρόσφατα, το φόρεμα έχει πάψει να είναι αποκλειστικά άτυπη ρούχα για κάθε μέρα. Όλο και περισσότερο, αυτό το πράγμα, που γίνεται με διαφορετικά στυλ: από την επιχείρηση μέχρι το βράδυ.

Το νυχτικό πουκάμισο είναι, κατά κανόνα, ένα εξάρτημα του οποίου η απλότητα κοπής αντισταθμίζεται από ένα πλούσιο ντεκόρ. Τα βραδινά μοντέλα είναι συνήθως κεντημένα με μεγάλο αριθμό χάντρες, πούλιες ή στρας.Σε ένα έξυπνο φόρεμα, ένα ντυμένο φόρεμα μπορεί να έχει μια ασυνήθιστη, αρκετά βαθιά τομή στο στήθος ή μια σχισμή στη φούστα. Μια αρκετά συνηθισμένη παραλλαγή του εν λόγω φόρεματος είναι ένα φόρεμα με ένα φουσκωμένο ή ασύμμετρο ποδόγυρο.

Μήκος

Αρχικά, το φόρεμα-πουκάμισο δημιουργήθηκε σύντομα - έτσι ώστε ήταν βολικό να παίζει σπορ ή απλά να κινηθεί ενεργά. Με την πάροδο του χρόνου, άρχισαν να εμφανίζονται ποικιλίες τέτοιων φορεμάτων με πολύ διαφορετικά μήκη.

Μακριά

Τα μακρά φορέματα, τα μπλουζάκια εμφανίστηκαν πρόσφατα στον κόσμο της μόδας, κι έτσι εξακολουθούν να φαίνονται αρκετά ασυνήθιστα. Τα επιμήκη μοντέλα, που φτάνουν μέχρι τους αστραγάλους, ταιριάζουν καλύτερα σε ψηλά, λεπτή κορίτσια. Συνδυάζονται καλά με τα χαρακτηριστικά punk: βαριές μπότες, δερμάτινα μπουφάν, κλπ.

Midi

Φόρεμα-πουκάμισο μεσαίου μήκους μπορεί να γίνει σε διαφορετικά στυλ. Θεωρείται η πιο ευέλικτη επιλογή όλων, καθώς είναι κατάλληλη για κορίτσια διαφορετικών υψών.

Εάν βάζετε ένα πουκάμισο ή μπουφάν από denim πάνω σε ένα τέτοιο φόρεμα, θα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στο σχολείο. Μερικοί άνθρωποι φορούν ένα τέτοιο ρούχο για δουλειά, αλλά δεν πρέπει να το κάνουν ούτως ή άλλως - το φόρεμα-πουκάμισο αναφέρεται σε άτυπη ρούχα.

Σύντομη

Ένα σύντομο φόρεμα φόρεμα δεξαμενής είναι συνήθως μια επιλογή σπορ ή beachwear. Είναι απίστευτα άνετο στη ζέστη και, επιπλέον, σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα. Συχνά υπάρχουν συντομευμένα μοντέλα με ασυνήθιστο, βαθύ ντεκολτέ. Τα μίνι φορέματα με μια φούστα σε μια πτυχή ή διακοσμημένα με μανίκια φαίνονται κοκέτα και διασκέδαση.

Τι να φορέσετε;

  • Μπουφάν ή πουκάμισο. Ένα καρό πουκάμισο, τζιν ή λεπτό σακάκι σε σπορ στυλ θα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε ένα φόρεμα-πουκάμισο. Έτσι με βάση ένα πράγμα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές εικόνες.
  • Καλσόν ή καλσόν. Αν είναι δροσερό έξω, αλλά δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι, προσπαθήστε να το συνδυάσετε με φωτεινά, σφιχτά καλσόν, μπλούζες, σφιχτά τζιν ή ζακέτες.

Παπούτσια

"Mike" - ένας από τους λίγους τύπους φορέματα που δεν χρειάζονται φτέρνα. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το πράγμα με άνετα καθημερινά παπούτσια - πάνινα παπούτσια, αθλητικά παπούτσια, παπούτσια μπαλέτου και ακόμη και με παντόφλες στην παραλία. Οι λάτρεις των εξωφρενικών εικόνων σίγουρα θα απολαύσουν το συνδυασμό ενός φόρεμα-T-shirt και μπότες με παχιά σόλες.

Αξεσουάρ

Το φόρεμα δεν απαιτεί αξεσουάρ. το κύριο πράγμα είναι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα πράγματα που είναι πολύ περίπλοκα και "κομψά". Τα αρχικά κοσμήματα (πλαστικά, δερμάτινα, ξύλινα), γυαλιά ηλίου, σακίδια ή απλές, άνετες τσάντες, γάντια, αστεία καπέλα - όλα αυτά πάνε καλά με αυτή τη στολή.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση