Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φορέματα με ανοικτή πλάτη - σαγηνευτική και ελκυστική εικόνα

Φορέματα με ανοικτή πλάτη - σαγηνευτική και ελκυστική εικόνα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Μήκος
 2. Μοντέλα και στυλ
 3. Δέσμευση
 4. Καλοκαίρι
 5. Πλεκτά
 6. Πλεκτά
 7. Βάθος και διάκενο
 8. Διακόσμηση διακόσμησης
 9. Διακοπή φαντασίας
 10. Γάμος
 11. Βραδινό και κοκτέιλ
 12. Στην αποφοίτηση
 13. Χρώμα
 14. Τι να φορέσει
 15. Hairstyle

Ποιο φόρεμα, κατά την άποψή σας, μπορεί να κάνει την εικόνα σας ελκυστική, σαγηνευτική και θαρραλέα; Ίσως με ένα βαθύ λαιμόκοψη; Και ίσως με μια περικοπή στο πόδι; Χωρίς αμφιβολία, ένα τέτοιο φόρεμα είναι με ανοικτή πλάτη!

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στο σχεδιασμό της ανοικτής πλάτης. Περισσότερα για αυτούς μένουν κάτω.

Μήκος

Ένα μακρύ φόρεμα με ανοικτή πλάτη είναι πιο κατάλληλο για κορίτσια ψηλά και με τέλειες αναλογίες του σχήματος.

Δεν είναι ασήμαντο το γεγονός ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να κρατήσετε τη στάση σας και να περπατήσετε στα τακούνια. Όλα τα φορέματα με ανοικτή πλάτη είναι πιο κατάλληλα για βραδινές δραστηριότητες.

Η επιλογή ενός σύντομου φόρεμα με μια ανοικτή πλάτη είναι εγγενής στις λεπτές κυρίες που δεν είναι ψηλό. Έχει συνήθως μια πιο μέτρια περικοπή.

Τα σύντομα μοντέλα μπορούν να φορεθούν ως επίσημα γεγονότα και να αισθάνονται άνετα στην καθημερινή ζωή. Για παράδειγμα, σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα στην παραλία ή σε μια ρομαντική ημερομηνία.

Υπάρχει επίσης η επιλογή ενός φόρεμα με μια περικοπή στο πίσω μέσος μήκος. Αυτά τα φορέματα φαίνονται πιο συγκρατημένα, αλλά με όλα αυτά δεν είναι λιγότερο ελκυστικά και θηλυκά.

Μοντέλα και στυλ

Με μανίκια

Τα μοντέλα φόρεμα με τα μανίκια είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για μια υπαίθρια εκδήλωση σε μια δροσερή μέρα. Και ακόμα και η πιο ειλικρινή διακοπή στο πίσω μέρος αντισταθμίζεται από την παρουσία του μανικιού.

Η πιο αρμονική εμφάνιση σε αυτό το συνδυασμό μονόχρωμες στολές. Ένα παράδειγμα είναι η κωμική ηθοποιός Kate Hudson.

Με διάσπαση

Φορέματα στα οποία το λαιμόκομμα και η πλάτη είναι ανοιχτά ταυτόχρονα είναι σχεδιασμένα για φωτεινές, αυτοπεποίθητες γυναίκες που δεν φοβούνται να δείχνουν τα πάντα με τη μία.

Βασικά το λαιμόκοψη στα μοντέλα αυτού του στυλ δεν είναι πολύ βαθιά.

Με περικοπή

Θεωρείται ότι κάθε τομή οπτικά προσθέτει αρμονία στα πόδια σας. Φορέματα με λαιμόκοψη και σχισμή είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των διασημότερων διασημοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αποχρώσεις όταν επιλέγετε ένα τέτοιο φόρεμα. Για παράδειγμα, μια μεγαλύτερη περικοπή στον μηρό θα είναι πιο σχετική για τα νεαρά κορίτσια, και για τις γυναίκες της ηλικίας balzac μια κομψή περικοπή στο γόνατο θα είναι καταλληλότερη.

Σύντομη εμπρός μακρά πλάτη

Σύντομη εμπρός μακρύ πίσω, το λεγόμενο φόρεμα στο ύφος του «HighLow», δεν είναι λιγότερο δημοφιλής. Μια ανοιχτή πλάτη και τα γόνατα θα προσθέσουν λίγη αποπλάνηση και ειλικρίνεια στην εικόνα.

Κλειστό μπροστά

Εντελώς, διακριτικά και μυστηριωδώς, το φόρεμα θα είναι εντελώς κλειστό μπροστά, αλλά με ανοικτή πλάτη.

Με την πρώτη ματιά, αυτό θα δώσει στην εικόνα σας λιτότητα, αλλά μόλις γυρίσετε την πλάτη σας, κανείς δεν θα έχει αμφιβολίες για το σαγηνευτικό σας πρόσωπο. Αυτή η έκδοση του μοντέλου είναι ιδανική για να πάτε σε εστιατόριο.

Πλούσια

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής ο συνδυασμός μιας ανοικτής πλάτης και μιας πλήρους φούστας σε ένα φόρεμα. Και το μήκος ενός τέτοιου φόρεματος δεν έχει καθόλου σημασία. Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τον ικανό και αρμονικό συνδυασμό τους.

Άμεση

Είναι δυνατόν να θεωρηθούν ως τα ευρέως διαδεδομένα και αποτελεσματικά απλά φορέματα που επαναλαμβάνουν ομαλά μια γυναικεία σιλουέτα.

Τονίζουν την αρμονία, προσθέτουν οπτικά την ανάπτυξη. Συχνά φοριούνται για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Γοργόνα

Απίστευτα εξαιρετικά ικανή να μοιάζει με κυρία σε γοργόνα φορέματα με τρένο και λαιμόκοψη. Είναι ευρέως δημοφιλείς στο βράδυ και στη γαμήλια μόδα.

Α-σιλουέτα

A-φορέματα σιλουέτα για πολλά χρόνια τώρα παρέχουν κοπέλες άνεση και ευκολία.

Το φως που ρέει και το ανοιχτό πίσω τονίζουν με ακρίβεια τη χάρη του ιδιοκτήτη του. Και αν μη τι άλλο, τέτοια φορέματα είναι κατάλληλα για ιδιοκτήτες υπέροχων μορφών.

Με τρένο

Φορέματα με τραίνο και ανοικτή πλάτη προκαλούν πάντα ευχαρίστηση, ακόμα κι αν γίνονται με το στυλ του μινιμαλισμού. Η επίσημη εμφάνισή τους τονίζει την κατάσταση του ιδιοκτήτη ενός κομψού φόρεμα.

Δέσμευση

Δαχτυλίδια μοντέλα φορέματα με ανοικτή πλάτη ματιά απαλή και αυτάρκης. Μπορούν να φορεθούν τόσο σε κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και στην καθημερινή ζωή.

Είναι σημαντικό μόνο να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα χρωμάτων και το μέγεθος της εγκοπής για μια συγκεκριμένη περίσταση.

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να δελεάσεις και να αποπλανείς το ισχυρότερο σεξ. Φως υφάσματα, γυναικεία σιλουέτες, ανοιχτά πίσω - ένα βαρύ όπλο αυτών των coquettes.

Πλεκτά

Η εμφάνιση ενός κροσέ φόρεμα στην ντουλάπα σας θα είναι πολύ συμφέρουσα. Η εικόνα σας θα είναι αξέχαστη λόγω της πρωτοτυπίας και της αποκλειστικότητας.

Πλεκτά

Λεπτά πλεκτά υπογραμμίζουν τέλεια την όμορφη φιγούρα. Μια μικρή αποκοπή ή μίμηση της ανοικτής πλάτης θα δώσει μια σταγόνα μπαχαρικών στην εικόνα.

Βάθος και διάκενο

Το βάθος της εγκοπής ποικίλλει εντός της περιοχής των ωμοπλάτων και του κοκκύτη.

Οι στρογγυλεμένες και τριγωνικές περικοπές κάτω από τις ωμοπλάτες, που φαίνονται υπέροχα σε κορίτσια με μικρά κρεμάστρες, είναι πολύ δημοφιλή.

Διάφορες παραλλαγές ρομαντικών μορφοποιημένων εγκοπών, με τη μορφή μιας σταγόνας, καρδιάς ή λουλουδιού, φτάνοντας στο μέσον της πλάτης, είναι κατάλληλες για μέτριες γυναίκες. Όσον αφορά το μήκος, το φόρεμα μπορεί να είναι τόσο σύντομο όσο και μακρύ.

Η επιμήκης λαιμόκοψη στη μέση μπορεί να προσφέρει στους ιδιοκτήτες μια ιδανική φιγούρα και δέρμα.

Απίστευτα σέξι φορέματα με ωοειδές ντεκολτέ στο ουρά.

Όσο για τις εγκοπές, είναι τόσο διαφορετικές ώστε δεν μπορούν να μετρηθούν όλες.

Δεν είναι μια ελάχιστα γνωστή και κοινή μορφή του κοψίματος. Στο πλάι της, οι ωμοπλάτες και οι κρεμάστρες είναι ανοικτές.

Τα διπλά κομμάτια φαίνονται εντυπωσιακά.

Διακόσμηση διακόσμησης

Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι για να διακοσμήσετε μια γυμνή πλάτη.

Το πιο συνηθισμένο είναι οι ιμάντες σύμπλεξης στο πίσω μέρος. Ο αριθμός, το πάχος και η θέση τους εξαρτώνται από τους σχεδιαστές φαντασίας.

Το V-neckline μπορεί συχνά να παρατηρηθεί με πολυτελή κεντήματα με όλα τα είδη πέτρες, στρας και πούλιες. Διάφορα μαργαριτάρια και χάντρες, κουμπιά και ενδιαφέροντα παίζουν σατέν τόξα χρησιμοποιούνται ενεργά.

Το κομψό λαιμόκομμα στις ωμοπλάτες, που συχνά συναντάται στη γαμήλια μόδα, είναι κεντημένο με lurex, δαντέλες και πέτρες.

Διακοπή φαντασίας

Όταν επιλέγετε ένα φόρεμα με ανοικτή πλάτη, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένους περιορισμούς, όπως η κατάσταση του δέρματος, αλλά αυτό δεν ισχύει για ένα φόρεμα με απομίμηση γυμνού πίσω.

Η βαθιά ντεκολτέ είναι καλυμμένη με ένα σκούρο ύφασμα ή ένα λεπτό διαφανές ένθετο δαντέλα, πάνω στο οποίο δημιουργούνται όλα τα είδη των μοτίβων.

Γάμος

Οποιοδήποτε από το δίκαιο φύλο θέλει να είναι ακαταμάχητο στο γάμο τους. Μέχρι σήμερα, πολλοί σχεδιαστές προσφέρουν μια ποικιλία από νυφικά με κοπές στο πίσω μέρος.

Επίσης, εσείς ο ίδιος μπορείτε να επιλέξετε το βάθος και το σχήμα της κοπής, τη διακόσμησή του σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα γούστα σας.

Βραδινό και κοκτέιλ

Κομψά φορέματα με μια περικοπή στο πίσω μέρος έγινε ένα από τα αγαπημένα για το βράδυ της μόδας. Μικρή ή συγκλονιστική - υπογραμμίζουν καλύτερα την αξιοπρέπεια του φιγούρα, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε μερικές από τις αποχρώσεις.

Εάν η γραμμή της μέσης δεν είναι σαφώς επισημασμένη, τότε οι στενές επιμήκεις εγκοπές με κορδόνια ή κορδόνια θα καλύψουν αυτό το ελάττωμα.

Τα κορίτσια που δεν είναι ψηλά φορέματα με ωοειδές λαιμόκοψη και με τη μορφή τριγώνου, που τελειώνουν πίσω από μια σειρά από ωμοπλάτες, είναι καλύτερα να μην φορούν γιατί θα προσθέσουν περιττά εκατοστόμετρα, τα οποία δεν μπορούν να ειπωθούν για μυτερά και επιμήκη.Αυτές οι επιλογές διακόσμηση ταιριάζει και τα κορίτσια με ένα κοντό κορμό, το οποίο θα πρέπει να επιμηκύνεται μέγιστα.

Τα κορίτσια πρέπει να κοιτάξουν τις μικρές οβάλ, τριγωνικές ή σταγόνες εγκοπές στο πίσω μέρος.

Στην αποφοίτηση

Κατά την επίσημη βραδιά τους, οι απόφοιτοι έβαλαν τα σαγηνευτικά φορέματα για να φαίνονται πιο ώριμα, υπογραμμίζοντας έτσι την ετοιμότητά τους για ανεξάρτητη διαβίωση.

Το μακρύ ή μικρό φόρεμα χορού επιλέγεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του σχήματος. Ένα μοναδικό καθιστά διαφανή ή λαμπερά υφάσματα, επίστρωση ή τοποθέτηση, και όμορφη διακόσμηση και ντεκόρ στο ντεκολτέ.

Χρώμα

Μαύρο

Το μαύρο φόρεμα είναι ένα κλασικό. Σε κάθε περίπτωση σε μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, θα δούμε τέλεια.

Κόκκινο

Το κόκκινο φόρεμα με ανοικτή πλάτη φέρει την ουσία της αυτοπεποίθησης εξωφρενική γυναίκα.

Λευκό

Η τάση της ανοικτής πλάτης συνέβη ακριβώς με ένα λευκό φόρεμα. Είναι πολύ σημαντικό το ύφασμα να φαινόταν ακριβό και υψηλής ποιότητας.

Πράσινο

Ένα φόρεμα με ανοιχτό πίσω στο πράσινο δεν θα φαίνεται λιγότερο κομψό. Μπορεί να είναι και βράδυ και καθημερινή επιλογή.

Ροζ

Σε ροζ φόρεμα θα δούμε απίστευτα ρομαντικό και ελκυστικό.

Μπεζ

Επιλέγοντας ένα φόρεμα με γυμνό πίσω μπεζ χρώμα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Διακινδυνεύετε να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι ήρθατε στην εκδήλωση στο "γυμνό".

Τι να φορέσει

Αξεσουάρ

Κατά την επιλογή αξεσουάρ για τέτοια φορέματα, δεν πρέπει να ξεχάσετε την κύρια προφορά - γυμνό πίσω. Μινιμαλισμός και πολλά άλλα!

Μην φοράτε λαμπερά κοσμήματα. Κομψά σκουλαρίκια, βραχιόλι λεπτής αλυσίδας και κρεμαστό κόσμημα σε αλυσίδα θα συμπληρώσουν το βλέμμα σας.

Σουτιέν

Ακόμη και αν έχετε δίκιο θεωρείται ιδιοκτήτης των ιδανικών μορφών, δεν πρέπει να παραμελούν την επιλογή του σωστού εσώρουχου για τη δημοσίευση σε ένα τέτοιο φόρεμα.

Όλα τα είδη σουτιέν χωρίς ιμάντες και στηρίγματα στήριξης στην οσφυϊκή περιοχή θα γίνουν οι απαραίτητοι βοηθοί σας.

Εάν το λαιμό σας είναι πολύ ειλικρινές, τότε θα χρειαστείτε ένα στράπλες σουτιέν σιλικόνης. Και αν η επιλογή έπεσε σε ένα φόρεμα με ένα λουράκι στο λαιμό, τότε μπορείτε να σηκώσετε ένα σουτιέν που στερεώνεται στην πλάτη και το λαιμό.

Hairstyle

Για μια συνοπτική εικόνα τελειώματος πρέπει να κάνετε το σωστό χτένισμα. Θυμηθείτε, το επίκεντρο θα είναι η ανοικτή πλάτη σας και όλα τα άλλα θα πρέπει να τονίζουν μόνο την υπεροχή σας.

Το πιο σωστό είναι να σηκώσετε τα μαλλιά, και αν δεν έχετε μακριά μαλλιά, τότε το απαλό στυλ θα φανεί πιο αρμονικό.

Η δημοτικότητα των φορεμάτων με μια περικοπή στο πίσω μέρος είναι αμετάβλητη και η ποικιλία των στυλ τους θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ακριβώς το φόρεμα στο οποίο θα είστε εκθαμβωτικό αξέχαστο, θηλυκό και σέξι, τέλειο.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση