Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Φόρεμα με basky - μια εντυπωσιακή εικόνα

Φόρεμα με basky - μια εντυπωσιακή εικόνα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Ποιος είναι κατάλληλος;
 2. Βασικά πλεονάσματα
 3. Επιλογές μπάσκετ
 4. Φόρεμα
 5. Με μανίκια
 6. Με τρένο
 7. Υφάσματα
 8. Μήκος
 9. Δημοφιλή χρώματα
 10. Το βράδυ
 11. Γάμος
 12. Πρέπει να φορέσω;
 13. Τι να φορέσετε;
 14. Αξεσουάρ
 15. Παπούτσια

Τι είναι μια βασκική, γνωρίζει κάθε κοπέλα που επιδιώκει να ακολουθήσει τη μόδα. Αν δεν έχετε συναντήσει αυτό το είδος ρούχων πριν, ας εξηγήσουμε: η Βασκική είναι μια ευρεία κούρσα στη μέση ενός φόρεματος ή φούστας.

Ονομάστηκε μετά από τη Βασκική προς τιμήν του έθνους που κατοικούσε σε μια από τις περιοχές της Ισπανίας - τους Βάσκους, δεδομένου ότι ήταν ένα παραδοσιακό κομμάτι της εθνικής ενδυμασίας τους. Στα μέσα του περασμένου αιώνα, η βασκική έγινε απίστευτα μοντέρνα, αλλά χρησιμοποιήθηκε ως φόρεμα για μανδύες και παλτά.

Στη συνέχεια, αυτή η ενδυμασία ξεχάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και θυμήθηκαν πολύ πρόσφατα. Σήμερα φορέματα με βασκική είναι πολύ δημοφιλή.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Η Μπάνκα δεν είναι μόνο μια διακοσμητική, αλλά και μια λειτουργική λεπτομέρεια ενός φόρεμα. Σκοπός του είναι να διορθώσει οπτικά τα ελαττώματα του αριθμού. Η βασκική βρίσκεται συνήθως κάτω από τη γραμμή της μέσης, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά μεταξύ των γοφών και της μέσης. Για τα κορίτσια με το σχήμα "ορθογώνιο", αυτό το βασκικό ακίνητο θα είναι πολύ χρήσιμο.

Επιπλέον, η Βασκική θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των ευρέων ώμων - ένα χαρακτηριστικό της φιγούρας, που είναι συχνά σε αθλητές και ψηλά κορίτσια. Εάν πρέπει να εκτρέψετε την προσοχή από την προεξέχουσα κοιλιά, τότε το φόρεμα από τους μπάσκους θα σας βοηθήσει με αυτό.

Βασικά πλεονάσματα

 • Η παρουσία των βασκικών βοηθάει να καλυφθούν μερικές από τις ατέλειες της μορφής - μια πολύ σημαντική ποιότητα για κάθε φόρεμα. Επιπλέον, αυτό το φόρεμα είναι κατάλληλο για κορίτσια διαφορετικού ύψους και να χτίσουν. Η μόνη εξαίρεση είναι οι ιδιοκτήτες του αχλαδιού σχήματος. Στην περίπτωσή τους, η βασκική κάνει το κάτω μέρος του σώματος ακόμα πιο βαρύ.
 • Η Baska είναι σε θέση να διακοσμήσει ακόμα και το πιο απλό φόρεμα. Για πολύ καιρό, παρέμεινε στην περιφέρεια της μόδας, αλλά τώρα εκείνη την εποχή σε μια σειρά εμφανίζεται σε συλλογές φορέματα από διάσημους σχεδιαστές. Έτσι, μπορείτε να υπολογίζετε στο γεγονός ότι τα φορέματα με basques θα είναι δημοφιλή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιλογές μπάσκετ

Μεγάλη βασκία παρόμοια με μια φούστα, φορεμένη πάνω από το φόρεμα. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται εάν η βάση είναι κατασκευασμένη από ύφασμα διαφορετικού χρώματος ή υφής.

Διπλό basca - ένα στοιχείο κατασκευασμένο από δύο στρώματα υφάσματος. Αυτή η Βασκική είναι συνήθως μικρότερη και πιο εκπληκτική από την κλασική έκδοση.

Ελλιπής βασκία, σε αντίθεση με το στερεό, δεν καταλαμβάνει ολόκληρη τη ζώνη του φορέματος. Κατά κανόνα, είναι "φτερά" που προεξέχουν στις πλευρές της ενδυμασίας.

Ασύμμετρη βασκία - η πιο σύγχρονη παραλλαγή αυτής της λεπτομέρειας φόρεμα. Από τη μία πλευρά, είναι μικρότερη, αλλά από την άλλη - περισσότερο. Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει επίσης τη βασκική γλώσσα, σχηματίζοντας ένα είδος zapah.

Φόρεμα

Η βασκική μπορεί να διακοσμήσει ένα φόρεμα σχεδόν κάθε στυλ, αλλά πιο αποτελεσματικά φαίνεται στα φορέματα με μια στενή σιλουέτα.

Ένα θηλυκό φόρεμα με βασκική έχει γίνει ένα πραγματικό κλασσικό τα τελευταία χρόνια. Αυτή η στολή φαίνεται απίστευτα θηλυκή και κομψή. Μετά από όλα, η υπόθεση είναι από μόνη της μια win-win, και η προσθήκη της Βασκικής το καθιστά πολύ εξελιγμένο. Ένα θηλυκό φόρεμα με μπάσκετ είναι καλό για διαφορετικές περιπτώσεις: από τη δουλειά στο χορό, γι 'αυτό τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο το αγαπούν τόσο πολύ.

Με μανίκια

Θυμόμαστε ότι η Βασκική χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως διακόσμηση για την κορυφή των γυναικείων ενδυμάτων. Ίσως γι 'αυτό φαίνεται τόσο καλό σε φορέματα με μακριά μανίκια. Το κύριο πράγμα - ότι η φούστα δεν ήταν πολύ πλούσια. Είναι καλύτερα αν μειωθεί, για παράδειγμα, "μολύβι". Μακριά μανίκια προσθέτουν βαρύτητα στο φόρεμα, αλλά το flick Basque αντισταθμίζει την υπερβολική σοβαρότητα της εικόνας.

Υπάρχουν επίσης και μοντέλα φορεμάτων με μαγιό, με κοντό μανίκι. Στην περίπτωση αυτή, τα μανίκια είναι συχνά αρχικής μορφής, γεγονός που καθιστά την εικόνα κάπως υπερβολική.

Με τρένο

Τα φορέματα με τραίνο είναι, κατά κανόνα, μια επιλογή για τα πιο επίσημα γεγονότα. Πολύ συχνά, τέτοια φορέματα επιλέγονται από τη νύφη, αποδίδοντας φόρο τιμής στις ευρωπαϊκές παραδόσεις γάμου. Πρόσφατα, η Μπάσκα έχει εισέλθει στη γαμήλια μόδα, οπότε στα σαλόνια μπορείτε να βρείτε μοντέλα φορεμάτων με μπάσκετ, που μετατρέπονται ομαλά σε τραίνο. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες - αυτά τα φορέματα φαίνονται πολύ όμορφα και ασυνήθιστα. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένας τέτοιος αριθμός οριζόντιων γραμμών "ισοπεδώνει" το σχήμα, επομένως αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη μόνο για τα σχετικά ψηλά κορίτσια.

Υφάσματα

Για να κρατήσει η Βασκική το σχήμα της, πρέπει να ράβεται από παχύ ύφασμα ή από υλικό δύο στρωμάτων. Με το ίδιο φόρεμα δεν υπάρχουν απαιτήσεις σχετικά με το ύφασμα εκεί.

Το φόρεμα με τη βάση μπορεί να κατασκευαστεί από φυσικό ή συνθετικό ύφασμα, λεπτό ή πυκνό, ελαστικό ή όχι. Απλώς πρέπει να επιλέξετε, με βάση τις δικές σας ιδέες για την ομορφιά, τα χαρακτηριστικά του σχήματος, την εποχή του χρόνου και τη μορφή της εκδήλωσης. Μπορείτε να συνδυάσετε διάφορους τύπους υφάσματος σε ένα μοντέλο. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα και ένα peplum μπορούν να ράβονται από τα πλεκτά, και τα μανίκια μπορούν να γίνουν από guipure.

Μήκος

Η Μπάσκα μπορεί να είναι παρούσα σε ένα φόρεμα με μια φούστα οποιουδήποτε μήκους - από μίνι μέχρι maxi. Αλλά η ίδια η βασκική πρέπει κατ 'ανάγκη να είναι μικρότερη από το φόρεμα, αλλιώς το αποτέλεσμα θα εξαφανιστεί.

Μακρύ μέχρι το πάτωμα

Το φόρεμα με τη Βασκική φαίνεται πάντα κομψό, αλλά για ειδικές περιπτώσεις είναι απαραίτητο να επιλέξετε βραδινά φορέματα με φούστα στο πάτωμα. Η Μπάνκα φαίνεται απίστευτα εντυπωσιακή σε μια στενή μακριά φούστα. Αυτό το στοιχείο είναι συχνά διακοσμημένο με φορέματα σιλουέτας με μια φούστα, σφιχτά ισχία και δραματικά επεκταθεί προς τα κάτω. Το καλύτερο από όλα αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για ψηλά κορίτσια με τον τύπο της κλεψύδρας σχήμα.

Midi

Φορέματα με φούστα μεσαίου μήκους είναι τα πιο δημοφιλή, καθώς είναι κατάλληλα για διάφορες καταστάσεις. Είναι άνετα και κομψά. Το φόρεμα με ένα βασικό στυλ "midi" φαίνεται ιδιαίτερα καλό παρουσία μίας φούστας μολυβιού.

Εάν ένα τέτοιο φόρεμα γίνεται σε περιορισμένο χρωματικό σχέδιο και είναι αρκετά κλειστό, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στο γραφείο σε αυτό. Τα φωτεινότερα ρούχα είναι κατάλληλα για ανεπίσημες συναντήσεις.

Σύντομη

Σύντομα φορέματα - η καλύτερη επιλογή για πάρτι, διότι σε αυτά είναι τόσο βολικό για χορό! Ένα κορίτσι σε ένα κοκτέιλ φόρεμα με μια μπάσκετ πάντα προσελκύει την προσοχή, επειδή αυτό το στοιχείο φέρνει μοναδική γοητεία στο φόρεμα. Η Μπάσκα κάνει το φόρεμα πιο φλερτ και παιχνιδιάρικο, έτσι σε ένα τέτοιο φόρεμα θα πιάσετε θαυμαστικές ματιές όλο το βράδυ.

Δημοφιλή χρώματα

Μαύρο

Ένα μαύρο φόρεμα με ένα μπάσκετ μπορεί να είναι και ένα κλασικό ντουλάπα εργασίας και ένα φόρεμα για δημοσίευση. Όλα εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Για παράδειγμα, μια σύντομη φούστα και λαιμόκοψη θα ήταν κατάλληλες σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον, και για επαγγελματικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι προτιμότερο να προτιμάτε κάτι πιο αυστηρό. Το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με το basky έχει τη δυνατότητα να μοντελοποιεί ένα σχήμα, εξοικονομώντας το από κάποια μειονεκτήματα.

Λευκό

Το λευκό χρώμα περιβάλλει το κορίτσι με ένα φωτοστέφανο καθαρότητας και αθωότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Τα κορίτσια με λευκό φόρεμα προκαλούν μόνο θετικά συναισθήματα σε άλλους, επειδή αυτό το χρώμα συνδέεται με μια καλή αρχή.

Ένα λευκό φόρεμα δεν είναι απαραιτήτως νυφικό. Εκτός από τον γάμο υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις όπου ένα λευκό φόρεμα με μπάσκετ θα ήταν απολύτως κατάλληλο, για παράδειγμα, ένα πάρτι αποφοίτησης, μια πρεμιέρα θεάτρου, κλπ.

Κόκκινο

Σε κανένα άλλο φόρεμα, μια γυναίκα αισθάνεται τόσο ελκυστική και σαγηνευτική όσο στο κόκκινο. Το κόκκινο φόρεμα είναι ένα πραγματικό εύρημα για ένα κορίτσι που θέλει να παίξει το ρόλο μιας θανατηφόρου ομορφιάς.

Δεδομένου ότι το κόκκινο είναι ένα πολύ εκφραστικό χρώμα, το φόρεμα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο. Αφήστε τη Βασκική να είναι το μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο της στολήτός σας.

Μπλε

Το μπλε χρώμα είναι πολύ εκφραστικό, αλλά ταυτόχρονα ήρεμο, γι 'αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τόσων κοριτσιών.

Το μπλε φόρεμα δεν μπορεί ποτέ να είναι χυδαίο (εκτός από τα πολύ ειλικρινή μοντέλα) - σε αυτό θα φανεί πάντα κομψό. Η Μπάνκα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζωντανέψετε το μπλε φόρεμα.

Πράσινο

Το πράσινο υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο μοντέρνα χρώματα κατά τις επόμενες εποχές. Τουλάχιστον ένα πράσινο φόρεμα θα πρέπει να εμφανίζεται στην ντουλάπα του καθενός, ειδικά αφού ανάμεσα στις πολλές διαθέσιμες αποχρώσεις αυτού του χρώματος, κάθε ένας από εμάς θα βρει εκείνο που ταιριάζει περισσότερο.

Τα σμαράγδια, τα τυρκουάζ, τα μήλα με βακκάκια φαίνονται απίστευτα ελκυστικά σε οποιοδήποτε χρώμα.

Το βράδυ

Βραδινά φορέματα που φορούν οι γυναίκες στις πιο επίσημες περιπτώσεις όταν πρέπει να εμφανίζονται σε όλη την λάμψη. Εάν δεν ασκείτε μια ενεργό κοινωνική ζωή, τότε η ευκαιρία να εμφανιστείς ενώπιον των άλλων σε όλη τη δόξα της δεν έρχεται σε σας τόσο συχνά. Γι 'αυτό η επιλογή των κοριτσιών νυφικών είναι πολύ προσεκτική. Το φόρεμα με το μπάσκετ θα πρέπει να είναι μακρύ και όχι μαγευτικό. Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο γοργόνα στυλ με μια κορυφή κορσάζ και μια στενή φούστα ξεφλούδισε στο κάτω μέρος. Εάν το φόρεμα είναι μια ευθεία σιλουέτα, δώστε προσοχή στα μοντέλα με βασκική μη τυποποιημένη φόρμα.

Γάμος

Η μόδα γάμου επίσης δεν παρακάμπτει τα φορέματα με τη βασκική πλευρά. Πρόσφατα, όλο και περισσότερες νύφες επιλέγουν ακριβώς το ίδιο ύφος για το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή τους. Τα κορίτσια καθοδηγούνται από διάφορους λόγους: μερικοί θέλουν να ακολουθήσουν τη μόδα, άλλοι - να δείξουν μια όμορφη φιγούρα και ακόμα και άλλες - να κρύψουν την κεκλιμένη κοιλιά. Σε όλες τις περιπτώσεις, ένα φόρεμα με ένα basky θα φαίνεται πολύ όμορφο και θα βοηθήσει να παρουσιάσει όλα τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης σε ευνοϊκό φως.

Πολλές νύφες αρνούνται τις παραδόσεις και προτιμούν τα σύντομα φορέματα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα βασκικό φόρεμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση γάμου.

Πρέπει να φορέσω;

Τα κορίτσια λίπους, φυσικά, μπορούν να φορέσουν βασκικά φορέματα. Υπό την προϋπόθεση ότι η στολή έχει επιλεγεί σωστά, είναι σε θέση να διορθώσει κάποιες στιγμές, που συχνά γίνονται η αιτία της διαταραχής των χυδαίων νεαρών κυριών. Ο βασικός κανόνας είναι ότι η Βασκική πρέπει να βρίσκεται κάτω ή πάνω από τη ζώνη που θεωρείτε προβληματική.

Για παράδειγμα, με μια προεξέχουσα κοιλιά χρειάζεστε ένα φόρεμα με μια μπάσκετ, η οποία αρχίζει σχεδόν κάτω από το στήθος και αντλείται στη γραμμή του ισχίου. Οι πλούσιες ομορφιές πρέπει να δίνουν προσοχή στα μοντέλα στα οποία το λεωφορείο προέρχεται από τη μέση. Σε κάθε περίπτωση, εκείνοι που έχουν πολυτελή έντυπα θα πρέπει να επιλέξουν φορέματα με ευρεία βάση, αφού τα μικρά στοιχεία δίνουν έμφαση μόνο στους όγκους.

Τι να φορέσετε;

Μπορείτε να συνδυάσετε ένα φόρεμα με ένα basky με διάφορα πράγματα από την ντουλάπα σας. Τα πιο συνηθισμένα ρούχα μπορούν να κάνουν το παιχνίδι με έναν νέο τρόπο. Για να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική εμφάνιση, φορέστε ένα σακάκι στο φόρεμα (αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ μικρό). Πολύ ωραίο φόρεμα με βασκική εμφάνιση με κλασσικό τάφρο και αυστηρά παπούτσια. Λεπτά μπεζ καλσόν ή κάλτσες θα είναι πάντα κατάλληλα, αλλά κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής μπορείτε να φτάσετε με σφιχτά σκοτεινά καλσόν. Τα καλοκαιρινά μοντέλα συνδυάζονται καλά με καπέλα με ευρυγώνια κλίση σε ρομαντικό στυλ. Ένας λεπτός ιμάντας και μια μικρή, κομψή τσάντα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Αξεσουάρ

Το φόρεμα με τη Βασκική δεν ανήκει σε κανένα ύφος στα ρούχα, έτσι ταιριάζει καλά με τα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένα μαύρο φόρεμα με ένα δερμάτινο σακάκι και μεγάλα κοσμήματα από δέρμα και μέταλλο είναι ένα εντελώς αρμονικό ντύσιμο στο στυλ rocker. Το ίδιο φόρεμα με ένα ελαφρύ σακάκι και παπούτσια αντλιών είναι μια εικόνα ιδανική για μια γυναίκα των επιχειρήσεων. Αφαιρέστε το σακάκι σας, βάλτε στο φωτεινό κόσμημα και τα ψηλοτάκουνα σανδάλια - με αυτή τη μορφή μπορείτε να πάτε με ασφάλεια στο πάρτι.

Σε αναζήτηση της τέλειας εικόνας, μπορείτε να πειραματιστείτε με μια ποικιλία αξεσουάρ: πολυτελή κοσμήματα, πρωτότυπα κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά και κασκόλ. Ως αποτέλεσμα, σίγουρα θα είστε σε θέση να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις στυλ.

Παπούτσια

Φόρεμα με βασκική δεν απαιτεί ειδικά παπούτσια. Φυσικά, όπως και κάθε άλλο φόρεμα, φαίνεται καλύτερα με ψηλά τακούνια. Μετά από όλα, στα παπούτσια με τα τακούνια, τα κορίτσια φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά και ο περίπατος τους είναι απλά συναρπαστικός. Τα παπούτσια πρέπει να επιλεγούν, ανάλογα με την περίπτωση που φοράτε φόρεμα. Για εργασία θα είναι αυστηρά παπούτσια γραφείου, για περπάτημα γύρω από την πόλη - κομψές μπότες, και για τις διακοπές - θεαματικά σανδάλια. Το χρώμα των παπουτσιών μπορεί να είναι κοντά στο φόρεμα ή, αντιθέτως, σε αντίθεση με τον τόνο.

Σχόλια
 1. Λένα
  26.02.2016

  Φόρεμα με βασκική μεγάλη για εταιρικά πάρτι. Είναι αυστηρό και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό. Έχω ένα μαύρο φόρεμα για αυτή την περίσταση, τώρα θέλω ένα άλλο μπλε.

 2. Μάσα
  23.02.2016

  Υποκλίνομαι επίσης σε όσους εφευρέθηκαν τη βασκική. Απλά σωτηρία για τη φιγούρα μου!

 3. Βίκα
  21.02.2016

  Λατρεύω τα φορέματα με το μπάσκετ! Η Μπάνκα δίνει όγκο στους μη εκτεθειμένους γοφούς μου.

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση