Στυλ και μοντέλα φόρεμα

Ασύμμετρη φόρεμα - προσελκύεται από την ασυνήθιστη σιλουέτα

Ασύμμετρη φόρεμα - προσελκύεται από την ασυνήθιστη σιλουέτα

ενταχθούν στη συζήτηση

 
Το περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά της κοπής
 2. Στυλ
 3. Τύποι ασυμμετρίας
 4. Δημοφιλή χρώματα
 5. Ταινίες μόδας
 6. Τι να φορέσετε;
 7. Αξεσουάρ
 8. Παπούτσια

Τα φορέματα με ασύμμετρα στοιχεία είναι δημοφιλή με τις γυναίκες της μόδας όχι για την πρώτη σεζόν. Τους ελκύει η σκόπιμη σύγχυση που υπονοεί την ευκολία και την ελευθερία. Επιπλέον, λόγω της ασυμμετρίας της περικοπής, ένα κορίτσι μπορεί να εκθέσει ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος και να προσελκύσει την προσοχή σε αυτό, αλλά ταυτόχρονα δεν φαίνεται χυδαίο και υπερβολικά ειλικρινές.

Χαρακτηριστικά της κοπής

Τα φορέματα, τα κομμάτια των οποίων μπορούν να αποκαλούνται ασύμμετρα, έχουν τέτοια πλεονεκτήματα:

 • Το ντύσιμο κάνει το κορίτσι πιο σαγηνευτικό.
 • Οπτικά, αυτό το φόρεμα βελτιώνει την σιλουέτα.
 • Με τη σωστή επιλογή των ασύμμετρων λεπτομερειών, ένα κορίτσι σε ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να κρύψει κάποια ελαττώματα στο σχήμα.

Στυλ

Το ασύμμετρο φόρεμα είναι μια συχνή επιλογή όταν χρειάζεστε μια στολή για ένα σημαντικό βράδυ ή την παραλία. Τα κύρια στυλ στην οποία παρουσιάζονται αυτά τα φορέματα είναι σχήματος Α και σιλουέτα, καθώς και τραπέζια.

Ένα άλλο στυλ που χρησιμοποιείται συχνά για ασύμμετρα φορέματα είναι το παλιό φόρεμα-toga. Η φιγούρα σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι ελκυστικά κτυπημένη και φαίνεται ασυνήθιστα σαγηνευτική.

Τύποι ασυμμετρίας

Σε ένα φόρεμα αυτού του ύφους μπορεί να υπάρχουν τέτοιες ασύμμετρες λεπτομέρειες:

 1. Μανίκια. Τα φορέματα με ένα μανίκι φαίνονται πρωτότυπα και συχνά επιλέγονται για πάρτι ή άλλη ειδική περίσταση. Συχνά σε τέτοια φορέματα, η ασυμμετρία της κορυφής συμπληρώνεται από μια άνιση τομή της φούστας.
 2. Φούστα. Τα μοντέλα που έχουν ένα ανώμαλο ποδόγυρο είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των ασύμμετρων φορεμάτων. Τρέχουν την προσοχή των κοριτσιών που θέλουν να δείξουν τα λεπτότερα πόδια τους, αλλά ταυτόχρονα θεωρούν ότι το μήκος του μίνι είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για φορέματα με ασύμμετρο στρίφωμα. Μπορεί να είναι πολυεπίπεδη, που αποτελούνται από φούστες με διαφορετικά μήκη. Το ποδόγυρο μπορεί να κλίνει προς τα πλάγια ή προς τα πίσω. Υπάρχουν επίσης μοντέλα με αυθεντικά κουρτίνες.
 3. Τρένο Το επίκεντρο αυτών των ασύμμετρων ενδυμάτων είναι το μικρότερο εμπρόσθιο μέρος της φούστας και η πλάτη τόσο επιμήκης ώστε να σχηματίζει μια αμαξοστοιχία. Τέτοια φορέματα επιλέγονται συχνά ως ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα. Φαίνονται καλύτερα σε ψηλά κορίτσια που έχουν λεπτά πόδια.
 4. Αποκοπή. Φορέματα με ασύμμετρη ντεκολτέ συχνά επιλέγονται από κορίτσια με ωραίους ώμους. Αυτή η έκδοση του φόρεμα βοηθά να διορθώσει οπτικά την ασυμμετρία του στήθους, ωστόσο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το μοντέλο πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε το ελάττωμα να εξομαλυνθεί και να μην επισημανθεί. Μία από τις πιο συνηθισμένες παραλλαγές αυτού του τύπου ασυμμετρίας είναι η παρουσία ενός ιμάντα ώμου σε έναν ώμο.

Δημοφιλή χρώματα

Λευκό

Τέτοια χρώματα ασύμμετρων φορεμάτων είναι ιδιαίτερα απαιτητικά όταν αναζητούν μια ελαφριά καλοκαιρινή έκδοση.

Τις περισσότερες φορές αυτά τα φορέματα έχουν ασύμμετρο στρίφωμα και ανοιχτό ντεκολτέ. Τα χιονάτα φορέματα σε έναν ώμο και με ανοιχτό μανίκι από τη μία πλευρά είναι επίσης απαιτητικά.

Μαύρο

Φόρεμα με τραχύ μαύρο κάτω μέρος μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα συνοπτικό και κομψό φόρεμα για κάθε περίσταση.

Συμπληρώνοντας το με έναν φωτεινό ιμάντα, τακούνια και χρυσά κοσμήματα, θα έχετε μια πολυτελή εμφάνιση βράδυ. Μαύρα φορέματα σε έναν ώμο είναι επίσης κοινά.

Κόκκινο

Σε μια φωτεινή κόκκινη ασύμμετρη στολή κάθε κορίτσι θα φανεί καταπληκτικό, έτσι φοριέται κυρίως ως κοκτέιλ ή βραδινό φόρεμα.

Τις περισσότερες φορές, τα κόκκινα φορέματα αυτού του στυλ είναι μοντέλα με έναν ιμάντα ώμου, με ένα μανίκι ή με τραίνο. Όχι λιγότερο θεαματικά προϊόντα με λοξό στρίφωμα.

Ασυμμετρία χρώματος

Ξεχωριστά, αξίζει να σημειώσουμε τα φορέματα μιας απλής περικοπής, τα οποία, λόγω ειδικών χρωμάτων, φαίνονται ασύμμετρα.

Τέτοιες ρούχα είναι μια καλή επιλογή για το γραφείο, δεδομένου ότι η περικοπή θα εκπληρώσει τον κώδικα ενδυμασίας, και τα χρώματα θα βοηθήσουν να ξεχωρίζουν μεταξύ των άλλων γραφειοκράτες.

Ταινίες μόδας

Μεταξύ των ενδυμάτων αυτού του στυλ, τα πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή είναι τα μοντέλα με μια ασύμμετρη φούστα. Από τη μία πλευρά, ο ποδόμυλος μπορεί να αγγίξει το πάτωμα ή ακόμα και να μετακινηθεί σε ένα τρένο, και από την άλλη, γυμνά πόδια πάνω ή κάτω.

Τα μοντέλα με ασυμμετρία της κορυφής είναι λιγότερο συχνά. Αντιπροσωπεύονται κυρίως από φορέματα με ένα μανίκι ή με ασυμμετρία του λαιμού.

Τι να φορέσετε;

Ένα ασύμμετρο κομψό φόρεμα μπορεί να φορεθεί με μπολερό, γούνα, σακάκι ή παλτό. Σε δροσερά καλοκαιρινά βράδια, τα casual ρούχα με ένα άνισο ποδόλουτρο μπορούν να συμπληρωθούν με ένα μαλακό σακάκι, μπουφάν τζιν ή raglan.

Όσο για την τσάντα, τότε για το βράδυ ασύμμετρο μαζί με πάρτε ένα μικρό συμπλέκτη για να ταιριάζει με το φόρεμα. Καλοκαιρινά φορέματα με ασυμμετρία συμπληρώνουν την τσάντα φακέλου ή μια μικρή τσάντα με ένα λεπτό ιμάντα. Τα μοντέλα γραφείου συνδυάζονται καλά με μεσαίου μεγέθους ελαφριές ή μαύρες δερμάτινες σακούλες.

Αξεσουάρ

Τα ασυμμετρικά μοντέλα φορέματα είναι τόσο φωτεινά και εκφραστικά που σε πολλές περιπτώσεις δεν συνδυάζουν κοσμήματα με αυτά καθόλου. Εάν το άνω μέρος ενός τέτοιου ενδύματος αντιπροσωπεύεται από κορσέ, επιτρέπεται η παρουσία κολιέ ή αλυσίδας. Ένα μακρύ ασύμμετρο φόρεμα θα πρέπει να συμπληρώνεται με μόνο δαχτυλίδια ή βραχιόλια.

Τα ρούχα ενός ώμου απαιτούν επίσης ένα ελάχιστο αξεσουάρ. Θα είναι αρκετό να βάλεις φωτεινά σκουλαρίκια και να βρεις ένα ελκυστικό βραχιόλι σε ένα ανοιχτό χέρι.

Παπούτσια

Επιλέγοντας παπούτσια για ασύμμετρα ρούχα, πρέπει να δώσετε προσοχή στα κλασικά χρώματα (μαύρο, γκρι, λευκό) ή να σηκώσετε παπούτσια για να ταιριάζει με το φόρεμα. Πολύχρωμα φωτεινά παπούτσια με εκφραστική διακόσμηση μπορούν να ονομαστούν ακατάλληλη επιλογή, υπερφορτώνουν το κάτω μέρος.

Το τακούνι στα παπούτσια για ένα ασύμμετρο φόρεμα είναι καλύτερα να επιλέξετε ψηλά ή να το αντικαταστήσετε με μια σφήνα. Τα παπούτσια χωρίς τακούνια είναι καλά συνδυασμένα μόνο με μικρές ασύμμετρες στολές.

Σχόλια
 1. Liana
  20.02.2016

  Λατρεύω φορέματα με ασύμμετρο ποδόγυρο ή έναν ώμο)

Γράψτε ένα σχόλιο
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Για την υγεία, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Μόδα

Ομορφιά

Σχέση